silencjariusz 24.01.21, 12:12 deszcz. Nie bardzo jest jak w plener ruszyć. Nad czym mocno ubolewam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: Pada... 24.01.21, 12:32 pracę wczorajszą trzeba dokończyć, tylko trzeba się zebrać i światło by się dobre przydało Odpowiedz Link
green.amber Re: Pada... 24.01.21, 15:43 wyspał się Sil? mnie już zostało tylko ogarnięcie życia na koniec roboty takie dwa mi się trafiły, ciekawe jak bardzo skutecznie się przyczepią... Kendji Girac - Andalouse (Clip Officiel) Latin Lovers - La Camisa Negra [;CLIP OFFICIEL]; Odpowiedz Link
green.amber Re: Pada... 24.01.21, 16:25 to ja tu na paluszkach, żeby nie zbudzić a Sil się gdzieś powłóczył... hymmm jak był deszcz to nie było ciszy... kręci Sil jak niewiemco Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Pada... 24.01.21, 21:22 Ja tu widzę pytanie sugerujące odpowiedź. Więc formalnie jest to pytanie, a w rzeczywistości jest to odpowiedź. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Pada... 24.01.21, 13:06 A gdzie śnieg? Bo u mnie ciągle zalega ten syf. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Pada... 24.01.21, 13:01 Pada... A może tak w ramach południowej kawki... pokwestionujmy sobie coś? youtu.be/kuhcS-5CzyM Może się wywiąże ciekawa dyskusja... i jakoś doczekamy do czasu, kiedy będzie można zacząć sadzić kwiatki? Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Pada... 24.01.21, 14:58 A u mnie spadł śnieg!!! HURA!!! Już myślałem że się nigdy w południowej Anglii takiego zjawiska już nie doczekam. Z samego rana sypnęło i było pięknie. Niestety tylko przez chwilę, bo temperatura wzrosła powyżej zera i prawie wszystko się już stopiło. Jednak "sztuka jest sztuka" - śnieg spadł i się przez kilka godzin utrzymał. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Pada... 24.01.21, 16:41 kevinjohnmalcolm napisał: > A u mnie spadł śnieg!!! HURA!!! [IM > Już myślałem że się nigdy w południowej Anglii takiego zjawiska już nie doczeka > m. Z samego rana sypnęło i było pięknie. Niestety tylko przez chwilę, bo temp > eratura wzrosła powyżej zera i prawie wszystko się już stopiło. Jednak "sztuka > jest sztuka" - śnieg spadł i się przez kilka godzin utrzymał. No to fajnie! Miałeś "swoje pięć minut"! Myślę, że to jeszcze nie ostatnie słowo "zimy" Odpowiedz Link
apersona Niebieskie dla Sila 24.01.21, 21:30 Mam dla Sila coś niebieskiego na pociechę tabazella.blogspot.com/2015/01/wielki-bekit.html Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Niebieskie dla Sila 24.01.21, 21:42 Też nie wyobrażam sobie wiosny bez niezapominajek. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Pada... 24.01.21, 22:49 Ale nie martw się, najmocniej ma sypać na Podlasiu Odpowiedz Link
obrotowy think pink jesli nawet troche pada-to niech pada:) 25.01.21, 15:55 ... www.youtube.com/watch?v=ihlQv6bgmZE Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Pada... 25.01.21, 20:30 W południe tylko troszkę posypało, ale równie szybko stopniało Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Pada... 25.01.21, 21:21 Jak każdy. A im bardziej Sil będzie narzekał tym się szybciej zestarzeje Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Pada... 25.01.21, 22:00 Drukarka nie chce współpracować. Muszę kupić nową, ledwo nowy rok, a już wydatek Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Pada... 25.01.21, 22:27 Jak potrzebna to nie ma rady. Trzeba kaską sypnąć. Odpowiedz Link
obrotowy na lopate tesz. 26.01.21, 17:17 silencjariusz napisał: > Trzeba kaską sypnąć. na lopate tesz. . www.blasty.pl/12337/kur-heniek-to-nie-nasz Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Pada... 26.01.21, 21:43 Drukarka to jeszcze jakoś do przełknięcia. Auto muszę wymienić w tym roku Odpowiedz Link
uny Re: Pada... 26.01.21, 19:11 Byłem dziś na wschodzi Polski, jakieś 120 km od Wawki. Śniegu po kolana, wieje jak cholera. Są miejsca gdzie tego śniegu jest więcej jak metr. Boczne drogi jak szklanka -no klęska urodzaju. Myślałem, że już nie będzie dane "zakosztować" zimy a tu proszę -piruety, połączone z kocimi ruchami, przeciwdziałające obaleniu na matkę Ziemię, "latanie bokiem" autem, czerwone uszyska i załzawione oczy od wiatru. Brakowało mi tego Odpowiedz Link
uny Re: Pada... 26.01.21, 19:19 współczuje -łopata śnieżna podstawowym wyposażeniem auta. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Pada... 26.01.21, 19:30 Teraz to już chyba nie auto a sanie. I janczary. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Pada... 26.01.21, 19:56 Sań i konika przy nich to już lata nie widziałem. A pamiętam jeszcze takie czasy gdy sanie pod kościołem "parkowały". Można było kupić z nich kosztele. Jabłka leżały w wyścielanych sianem saniach pod derką. Gospodarz tylko róg derki odginał, by klient widział jakie jabłka sprzedaje. Do dziś pamiętam jak te kupowane z sań jabłka potem w chacie pachniały. Odpowiedz Link
uny Re: Pada... 26.01.21, 21:45 Czasy się zmieniają. Dziadek miał dwa koniki i coś na kształt sań (nie wyglądało to jak sanie Mikołaja). Dzisiaj taki podkuty konik robiłby robotę (choć widzieliśmy jak się pies parę razy wywrócił na tej drogowej szklaneczce -komedia) Odpowiedz Link