Dodaj do ulubionych

Gorące dziewczyny

02.12.21, 20:18
Zaspamowały całe forum suspicious

Jest wam cieplej? wink
Obserwuj wątek
    • green.amber Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 20:43
      nic nie widziałam, dużo straciłam? wink
      • szarlotka_ja Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 20:54
        Dużo. Strasznie się rozpanoszyły po forum. Chyba z dwadzieścia wątków zajęły suspicious.
        • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 20:58
          Bo tu prawie kobiet nie ma. To wypełniają próżnię.wink
          • green.amber Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 21:11
            wypełniają próżnię i trafiają do czarnej dziury, dzięki Szarlotcie wink
            a po co Silowi kobiety...
            • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 21:21
              A tak, żeby były. Redundancja jest zalecana.wink
              • green.amber Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 22:10
                niczego podobnego nie zalecałam tongue_out
                • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 22:18
                  A powinnaś.tongue_out
                  • green.amber Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 22:27
                    no to zalecam, niech się SIl natentychmiast redunderuje czy cuś! tongue_out
                    • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 22:42
                      Raczej kobiety powinny to "czy cuś" uczynić.wink
                      • green.amber Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 22:53
                        koniec z powinnościami! samo osobie powińcie tongue_out
                        • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 23:12
                          Zaczynasz gadać jak Mietek Baszko.tongue_out
                          • green.amber Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 23:18
                            nie znam, ale Sila znam... tongue_out
                            • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 23:24
                              Nie przypominam sobie żebym miał przyjemność.tongue_out
                              • green.amber Re: Gorące dziewczyny 03.12.21, 20:13
                                a co ma, proszę Sila, piernik do wiatraka? jak by się niby znanie Sila miało łączyć z przyjemnością... tongue_out
                                • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 03.12.21, 20:46
                                  Na różne sposoby... i pozycje.tongue_out
                                  • green.amber Re: Gorące dziewczyny 03.12.21, 21:29
                                    zupełnie nie wiem o czym Sil pisze, może by tak jakoś jaśniej? tongue_out
                                    • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 03.12.21, 21:44
                                      Jaśniej już się nie da.tongue_out
                                      • green.amber Re: Gorące dziewczyny 03.12.21, 22:00
                                        się Sil wcale nie stara... bo chyba nie, że nie potrafi... tongue_out
                                        • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 03.12.21, 22:13
                                          Zachęć. To może się postaram.tongue_out
                                          • green.amber Re: Gorące dziewczyny 03.12.21, 22:26
                                            dobranoc tongue_out
                                            • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 03.12.21, 22:41
                                              Bez buziaczka?wink
                                              • green.amber Re: Gorące dziewczyny 03.12.21, 23:03
                                                bakcyla chce Sil złapać?? tongue_out
                                                • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 03.12.21, 23:14
                                                  To jak?
                                                  • green.amber Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 09:15
                                                    jaki jak?
                                                  • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 09:38
                                                    Z języczkiem.wink
                                                  • green.amber Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 09:46
                                                    na jaka z języczkiem to sobie trzeba zapracować tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 09:56
                                                    Jak?tongue_out
                                                  • green.amber Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 10:41
                                                    dałby Sil spokój zwierzęciu i pogłówkował tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 12:03
                                                    Slabuję z główkowania.tongue_out
                                                  • green.amber Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 12:32
                                                    no to peszek...
                                                  • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 13:15
                                                    No nic, czas w plener ruszać.
                                                  • green.amber Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 16:47
                                                    żeby się Sil nie zgubił w ciemnościach...
                                                  • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 17:08
                                                    Cóż za troska...tongue_out
                                                  • green.amber Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 17:36
                                                    jak o młodszego brata tongue_out tylko ten prawdziwy milszy jest, grzeczniejszy i przystojniejszy tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 17:53
                                                    Wyczuwam ochotę na konsumpcję młodszego mężczyzny. Miłego, grzecznego i przystojnego, dodam.wink
                                                  • green.amber Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 18:10
                                                    ma Sil czucie jak w kowidzie... proszę tu na mnie nie projektować czy cuś tongue_out na konsumpcję kaki miałam ochotę, ale w tygodniu się nie udało, dziś nabyłam, ale tak się utargałam, że jeszcze zakupy nie całkiem rozpakowane, największą ochotę to mam nie mieć kataru tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 18:22
                                                    Ciepłe, męskie ciałko obok/na/za/pod/w* Berenisi wyciągnie z Berenisi wszelkie katary i zmęczenie.wink

*zaznacz właściwe**

** czyli wszystkie
                                                  • green.amber Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 19:33
                                                    jakby tu Silowi delikatnie napisać - nic a nic się Sil na panach nie zna... przecież musiałabym zagrożonego zarażeniem katarem zaraz reanimować... tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 20:03
                                                    Pomyśl jakby było miło.wink Pan poczułby się zaopiekowały, starałby się po katarze nieba Ci przychylić i zaspokoić Twe wszelkie potrzeby.tongue_out
                                                  • green.amber Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 20:35
                                                    chyba Sil przedawkował jaką fantastykę albo komedie romantyczne... tongue_out
                                                    a mnie z panów to chyba coraz bardziej Morfeusz wzywa, nie wiem jak długo będę się w stanie opierać...
                                                  • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 20:49
                                                    No jak tam już sobie chcesz. Nie zapomnij o buziaczku na dobranoc.tongue_out
                                                  • green.amber Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 21:40
                                                    o i zamiast kołderkę poprawić, herbatki ciepłej przynieść czy aspirynkę to Sil mi o czymś pamiętać każe... niestety chyba nic nie pamiętam... dobranoc tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 04.12.21, 21:47
                                                    Znamy się nie od dziś.tongue_out Gdybym zaproponował poprawianie kołderki, herbatkę i aspirynę, to byś węszyła jakiś podstęp i doszukiwałabyś się drugiego dna.wink
                                                  • green.amber Re: Gorące dziewczyny 05.12.21, 09:09
                                                    aaaaatam kto wie, co bym odpowiedziała wczoraj... ale teraz to już się Sil nie dowie wink było minęło tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 05.12.21, 09:30
                                                    Mam nadzieję, że jakoś to przetrwam. Choć pewnie będzie niezwykle trudno.tongue_out Może chociaż przytul do obfitej piersi, żeby ten brak wiedzy co do wczorajszej Berenisi nieodpowiedzi, tak dotkliwie odczuwalny nie był.wink
                                                  • green.amber Re: Gorące dziewczyny 05.12.21, 10:31
                                                    tongue_out eeeeeeh egotysta... jaką herbatkę Sil niesie?
                                                  • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 05.12.21, 10:46
                                                    Ale że gdzie mam niby ją nieść?wink
                                                  • green.amber Re: Gorące dziewczyny 05.12.21, 11:37
                                                    no jak dokąd? do dużego pokoju, w kuchni to bym sobie sama zrobiła, ale się tak Sil guzdrze, że wypiłam tę przygotowaną dla Sila, pyyyyyyyszniutka była tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 05.12.21, 11:42
                                                    Skoro herbatka wypita, to może teraz jakieś leniwe, niedzielne mizianie połączone z kontemplowaniem uroków nagiego, kobiecego ciałka?smile
                                                  • green.amber Re: Gorące dziewczyny 05.12.21, 12:54
                                                    jeśli się Sil do tego miziania zabiera jak do przyniesienia herbaty to nie bardzo widzę spełnienia chętek w najbliższym dziesięcioleciu a co dopiero zmieszczenia się w dziś... tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 05.12.21, 14:18
                                                    He he... Coś w tym jest.wink
          • obrotowy czym ? 02.12.21, 21:19
            silencjariusz napisał:
            > Bo tu prawie kobiet nie ma. To wypełniają próżnię.wink

czym ?
            platna reklama ? - na ktora nikt sie nie bierze ?
          • szarlotka_ja Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 21:23
            silencjariusz napisał:

> Bo tu prawie kobiet nie ma.

Foch suspicious

• silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 21:30
              Szarlotta tu na godzinę wpada raptem.wink
              • szarlotka_ja Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 21:34
                Czyli nie liczy się?
                • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 21:41
                  Czuję się niedopieszczony.tongue_out
                  • szarlotka_ja Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 22:03
                    Nie widzę w tym mojej winy. tongue_out
                    • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 22:06
                      A i ja nie winię Szarlotty.tongue_out
                      • szarlotka_ja Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 22:23
                        Bo i o co mnie winić, skoro żadnej winy we mnie tongue_out.
                        • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 22:26
                          Dokładnie tak samo myślę.smile
                          • szarlotka_ja Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 22:34
                            No więc w czym tkwi problem? tongue_out
                            • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 22:42
                              Problem? Ja nie mam problemów.wink
                              • szarlotka_ja Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 22:48
                                Jak Sil to robi? Poproszę o przepis smile
                                • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 23:14
                                  Normalnie. Wypieram je ze świadomości.tongue_out
                              • obrotowy masz problem. 02.12.21, 23:57
                                silencjariusz napisał:
                                > Problem? Ja nie mam problemów.wink

brak partnerki.

nie pisze, ze to brak kobiety - bo tfoje (inne) problemy (emocjonalne i seksualne)

ale dusza ci sie kiwa.
        • green.amber Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 21:12
          ani jedniusiej nie widziałam wink mogę nie płakać z tego powodu czy się nad tym zastanowić jednak...
          • szarlotka_ja Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 21:24
            Ja w sumie też z twarzy to nie widziałam big_grin
            • green.amber Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 22:08
              tak bez zajrzenia w oczy Szarlotta kracał o głowę?? ooo Wasza Bezwzględna Bezwzględność
              wink
              • szarlotka_ja Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 22:23
                Nie ma co żałować konkurencji wink
                • green.amber Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 22:27
                  a niektórzy tu w łagodność Szarlotty wierzą...
                  chyba wink
                  • szarlotka_ja Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 22:33
                    No niestety, charakter mam paskudny wink
                    • obrotowy ej tam... 02.12.21, 22:41
                      szarlotka_ja napisała:
                      > No niestety, charakter mam paskudny wink

ej tam... znalem takie, z ktorymi nawet kot i pies - by nie wytrzymiel.
                • stasi1 Re: Gorące dziewczyny 03.12.21, 23:56
                  Ale to podobno studentki wiec gołe jak ten turecki.
                  • obrotowy ciekawe... 04.12.21, 16:18
                    stasi1 napisał:
                    > Ale to podobno studentki wiec gołe jak ten turecki.

masz ciekawe uwagi - jak na chlopa przystalo...
                    • stasi1 Re: ciekawe... 05.12.21, 16:12
                      Gołe że bez kasy a nie bez ubrań. Nie żebym źle mówił o Szarlotce ale ona już się w życiu dorobiła.
                      • obrotowy zgoda, ale... 05.12.21, 17:28
                        stasi1 napisał:
                        > Gołe że bez kasy a nie bez ubrań.
                        Nie żebym źle mówił o Szarlotce, ale ona już się w życiu dorobiła.

ale brakuje jej tego JEDNEGO:

a przecie - nawet tu na foro - sa chetni...
                        • stasi1 Re: zgoda, ale... 06.12.21, 12:02
                          Faktycznie tego jednego brakuje . niby sil jest chętny ale on chciałby żeby to ona do niego przyjechała
    • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 20:45
      Gdzież one? Kosy mają?
      • szarlotka_ja Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 20:55
        Wszystkie wycięłam big_grin
        • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 20:57
          Ładne były?
          • szarlotka_ja Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 21:24
            Nie ma brzydkich kobiet, oprócz mnie, przecież suspicious
            • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 21:31
              Tak, tak.tongue_out
              • szarlotka_ja Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 21:46
                Sam Sil potwierdza tongue_out
                • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 21:52
                  Zaprzeczanie nic nie da.tongue_out
            • obrotowy kobieta nie musi byc piekna. 02.12.21, 21:32
              szarlotka_ja napisała:
              > Nie ma brzydkich kobiet, oprócz mnie, przecież suspicious

kobieta nie musi byc piekna.

musi byc pociagajaca.

a jej majatek (martwy i zywy) - gra tu spora role.
    • szarlotka_ja Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 20:55
      Gorące to gorące. Po co to roztrząsać?
    • silencjariusz Re: Gorące dziewczyny 02.12.21, 20:57
      Trochę zdzirowatości czasem jest fajne.wink
    • obrotowy dziecinada... 02.12.21, 21:21
      gwen75 napisał:
      > Domyślam się, że gorące = zepsute 🤨

w zyciu.
      zepsute - gdyby byly gorace - to nie utrzymalyby sie w zawodzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka