szarlotka_ja Re: Upały... 18.06.22, 23:37 A ja się zastanawiam czy by dzisiejszej nocy na balkonie nie spędzić, bo tam przynajmniej chłodniej. Tylko komary tną... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Upały... 18.06.22, 23:39 Mnie jest zimno. Na balkonie jak nic zapalenie płuc bym złapał. Odpowiedz Link
obrotowy mieszkanie we wschodnim chutorze... 18.06.22, 23:04 silencjariusz napisał: > Nie zauważyłem. mieszkanie we wschodnim chutorze... czasami ludzim sluzy... ale nie walnujsa... - tylko do jutra. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: mieszkanie we wschodnim chutorze... 18.06.22, 23:13 Jutro podobno ma chyba być aż 28*C. Straszliwy upał. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Upały... 19.06.22, 23:02 Kolejny obrzydliwie upalny dzień. Do tego cały dzień srogo wieje Niech to lato już się kończy Odpowiedz Link
obrotowy Wykluczone. 19.06.22, 23:18 szarlotka_ja napisała: > Niech to lato już się kończy wykluczone. to jest "Milosc w czasach zarazy". /Marquez) Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Upały... 20.06.22, 22:50 Obiecywali, że dzisiejsza nic będzie chłodna. Kłamali Odpowiedz Link
obrotowy Re: Upały... 21.06.22, 20:44 silencjariusz napisał: > A w chutorze wali chłodem... U Ciebie nigdy nic nie grzeje. Moze nieodlegle Bialorusinki ? Odpowiedz Link
stasi1 Re: Upały... 21.06.22, 21:16 Sil ma jakąś cycatą blondynę. Zajechałem dzisiaj do Wawy w krótkich spodenkach i z krótkim rękawkiem, zimno aż szok. Myślałem że coś na zimniejsze dni będę miał w pracy a tam wszystko letnie. Ale w niedzielę w baseniku z dzieckiem się pluskaliśmy Odpowiedz Link
obrotowy od dawna Ci muvie... 21.06.22, 22:16 silencjariusz napisał: > Sorry, taki mamy klimat (na Podlasiu). od dawna Ci muvie... ze nie chce Ci sie przekraczac (pobliskich) granic. klimat sie nie zmieni. ale ludzie moga. Odpowiedz Link