Dodaj do ulubionych

13-tego na Woronicza

02.01.02, 09:44
Kto się wybiera na Wielka Orkiestre Świątecznej Pomocy? W zeszłym roku mało co
i zostałabym rozdeptana. W tym roku juz taka nieprzezorna nie będę. ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: emjot Re: 13-tego na Woronicza IP: *.stacje.agora.pl 02.01.02, 20:01
      Skorzystam z Twojego doswiadczenia i nie pójdę. Wolę niedzielny spacer po ulubionych
      albo jeszcze nie odkrytych zakątkach.
      • Gość: vinc Re: 13-tego na Woronicza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 20:07
        eelu powiedz o której bedziesz godzinie to obejrze cie w TV
        • eela Re: 13-tego na Woronicza 02.01.02, 20:41
          Ja mieszkam naprzeciwko telewizji i wcale nie pójde, tylko uchyle okno i
          wszystko bedzie słychać :))). W zeszłym roku tak mi podeptali kozaki buciorami,
          że jeszcze do tej pory są slady, jak się dobrze przyjrzeć
        • zdzicha Re: 13-tego na Woronicza 02.01.02, 21:39
          Zajmiemy miejsca po drugiej stronie kamery :)))
          • eela Re: 13-tego na Woronicza 02.01.02, 21:43
            Własnie, z widokiem na trzecią strone :)
            • Gość: Ola Re: 13-tego na Woronicza-nie będzie tam Owsiaka IP: 10.128.131.* 06.01.02, 19:47
              Z tego co wiem na Woronicza nie będzie Orkiestry.Na parkingu przed TVP buduje
              się nowy budynek i nie ma warunków do organizowania takich imprez.Owsiak ma być
              pod PKiN albo na placu Zamkowym.Na Woronicza ma być tylko transmisja ze studia
              5.
              • eela Re: 13-tego na Woronicza-nie będzie tam Owsiaka 06.01.02, 19:55
                Tak, wiem od wczoraj
      • eela Re: 13-tego na Woronicza 03.01.02, 14:29
        Jak juz zwiedzisz bliższe sobie okolice, to koniecznie przejedx sie na Nowoursynowską w pobliżu Fosy.
        Znajdziesz się na malowniczej wsi. Słyszałam, że te domki SGGW chce sprzedac razem z placam. Tam jest
        pieknie ukształtowany teren z pagórkiem i jakby wąwozem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka