szarlotka_ja 16.01.23, 22:09 ...blue monday przeżyli? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Jak tam Państwo... 16.01.23, 22:28 Poniedziałek jak poniedziałek. Niebieskości brak. Odpowiedz Link
obrotowy gdy na blue monday jest sie przygotowanym... 17.01.23, 15:28 szarlotka_ja napisała: > ...blue monday przeżyli? gdy na blue monday jest sie przygotowanym... - to nie ma problemu. w feralny piatek 13.go - lalo jak z cebra - a ja musialem jezdzic autem po miescie i zalatwiac sprawy. - z dusza na ramieniu, - ale jakos sie udalo. w poniedzialek mialem te same zadania do wykonania i lalo podobnie ale poszlo jak z platka - bo bylem juz zahartowany w bojach Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: gdy na blue monday jest sie przygotowanym... 17.01.23, 18:41 Ale to masz samochód bez dachu? Odpowiedz Link
obrotowy Re: gdy na blue monday jest sie przygotowanym... 17.01.23, 23:16 szarlotka_ja napisała: > Ale to masz samochód bez dachu? nie mialem parasolki. wystarczylo by przemoknac. zreszta nie to bylo najwazniejsze, tylko slaby widok zza kierownicy - przy ulewnym deszczu. meczaca jazda. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: gdy na blue monday jest sie przygotowanym... 18.01.23, 00:20 Zmień pióra wycieraczek. Odpowiedz Link
obrotowy problem z "bokami" 18.01.23, 08:15 silencjariusz napisał: > Zmień pióra wycieraczek. nie chodzi o widok z przodu, ani z tylu... , tylko z bokow - boczne szyby i lusterka nie maja wycieraczek. jedziesz trojpasmowa droga, srodkowym pasem, pelno samochodow na trasie , a zmiana pasa to spore ryzyko jak z bokow malo co widzisz i nic nie slyszysz, bo deszcz wali w karoserie... stary kierowca jestem, a takiego horroru doswiadczylem pierwszy raz... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: gdy na blue monday jest sie przygotowanym... 18.01.23, 20:21 Ja zawsze mam w aucie dwie parasolki Odpowiedz Link
silencjariusz Re: gdy na blue monday jest sie przygotowanym... 18.01.23, 21:43 I to pomaga na deszcz? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: gdy na blue monday jest sie przygotowanym... 18.01.23, 21:51 Bardzo. Jak zapomnę albo zgubię, to zawsze mam drugą. Polecam Odpowiedz Link
silencjariusz Re: gdy na blue monday jest sie przygotowanym... 18.01.23, 22:15 A mnie się wydaje, że Szarlotta zamiast jednej do zgubienia, to ma dwie... Odpowiedz Link