silencjariusz 16.02.24, 15:22 jakby wiosna do chutoru dotarła. Pewnie jeszcze tylko chwilowo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
searam Re: Dziś... 16.02.24, 19:52 Kaczki w szuwarach sie kotluja...znac cos jest na rzeczy... Odpowiedz Link
obrotowy a Donek poprawia zapory... 16.02.24, 20:29 searam napisał: > Kaczki w szuwarach sie kotluja...znac cos jest na rzeczy... a Donek poprawia zapory...na granicy z Bialorusia... miast otworzyc sie na "Ouleksandra" Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Dziś... 18.02.24, 19:16 silencjariusz napisał: > Nie w chutorze. U mnie też jeszcze 'jesień' (poza małym fragmencikiem zieleni) ale dzięki temu udało mi się upolować księżniczkę. Za kilka miesięcy skryje się za drzewkami. Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Dziś... 22.02.24, 22:29 Czuć było w ten dzień wiosnę. Nawet ubrałam mój super optymistycznie kolorowy płaszczyk wiosenny. Poza tym zaczęłam eksperymentować z opcją pro w aparacie i troszkę obrabiać zdjęcia (skromne początki). Odpowiedz Link
stasi1 Re: Dziś... 18.02.24, 20:28 W czwartek ma być dość gorąco. W sobotę ognisko planujemy Odpowiedz Link
stasi1 Re: Dziś... 20.02.24, 20:13 Dużo ich masz? Mi zostało dwie bardzo stare jedna pewnie że 30 lat i kilka samosiejek Odpowiedz Link
obrotowy to one nie tylko rosną ? 23.02.24, 15:18 stasi1 napisał: > Ja za to sosen coraz więcej to one nie tylko rosną, ale i sie rozmnazają ? - tak pytam dla jasnosci... Odpowiedz Link
obrotowy ale, ale... 26.02.24, 16:21 stasi1 napisał: > Wszystko co żyje to się rozmnaża nosz to - to viem... pytanie bylo, czy one robia to bezczelnie na Twojej dzialce ? Odpowiedz Link
obrotowy tia... 01.03.24, 15:40 stasi1 napisał: > Kiedyś nawet im w tym pomagałem ciezko Cie zmusic, zebys sie w koncu przyznal do wspoludzialu w spisku... Odpowiedz Link
obrotowy Re: tia... 02.03.24, 16:24 stasi1 napisał: > Jaki spisek? Sam im w tym pomagałem w spisku przeciw cywilizacji ... zamias posadzic na dzialce fotovoltaike - to sadzisz tam las Odpowiedz Link
baenzai Re: Dziś... 24.02.24, 16:35 Rozstrzygnijmy to w końcu - Słowik czy Szczygieł? Wyjątkowy śpiew słowika. Szczygieł - Goldfinch - Wiosenny Ptaków Śpiew - Spring Birds Singing Odpowiedz Link
obrotowy i dobrze. 05.03.24, 22:35 silencjariusz napisał: > Zima wróciła. Nawaliło białego syfu. narty biegowe (biegowki) i sio do Augustowa. jest ktoredy Odpowiedz Link
j-k no i niedobrze. 06.03.24, 08:02 silencjariusz napisał: > Biały syf stopniał. przeciwnie. syf to masz dopiero teraz. Odpowiedz Link
wkgs Re: Dziś... 08.03.24, 16:11 Witam Szukam kobiety do sexrandek dla mojego męża jestem lewostronnie sparaliżowana nie chodzę nie mogę dać mu przyjemności on potrzebuje namiętności I bliskości oraz sexu.jest przystojnym I inteligentnym facetem mającym 44lata mieszkającym w Bydgoszczy jezeli jesteś zainteresowana to odezwij się do mnie wkgslow76@op.pl skontaktuję Was jak najszybciej jezeli nie zaciekawiłam Ciebie proszę napisz również czekam na Twoją odpowiedź niecierpliwie Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
obrotowy czy Ty nie powinienes 18.03.24, 17:34 silencjariusz napisał: > Tak jest. czy Ty nie powinienes domagac sie od Wladz "Dodatku Syberyjskiego" albo przynajmniej ulg podatkowych ? Odpowiedz Link
obrotowy Ty powinienes 18.03.24, 23:14 silencjariusz napisał: > Domagać to się mogę... Bier Bialorusinki z polskiego (onegdaj) miasta Grodna one sa gorace, - a szczegolnie pod metrowa warstwa sniegu. . www.redemptor.by/pl/parafia/historia-grodna Odpowiedz Link