makrotek 31.03.06, 22:02 Czy macie czasami tak, że czujecie się samotni pomimo tego że jesteście w stałym związku? Pomimo tego że macie znajomych, przyjaciół? Bo ja tak się czuje czasami. Ostatnio coraz częściej... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aster1 Re: samotnośc we dwoje 01.04.06, 16:10 Sprobuj pogadac, albo jakos rzowiazac sytuacje. Ja tak mialem, niestety skonczylo sie, bo nie mozna sie meczyc... Odpowiedz Link
sangwina Re: samotnośc we dwoje 01.05.06, 00:25 Wiesz, od jakiegoś czasu tak właśnie się czuję. I boję się o mój związek, ale mam coraz mniej sił, żeby walczyć. Samotność we dwoje jest okropnym uczuciem - masz kogoś, ale nie czujesz tego, że ta osoba jest obok Ciebie, że Cię wspiera, że chce dzielić z Tobą trudy dnia codziennego, albo, że chce z Tobą marzyć.... Odpowiedz Link
kerika Re: samotnośc we dwoje 05.05.06, 13:29 To chyba naturalne w każdym związku. Są dni lepsze i gorsze, ale nic się nie zmieni jeśli o tym nie porozmawiacie. To podstawa każdego związku. Nawet nie rozmowa, ale raczej komunikacja. Piszesz samotnośc we dwoje, ale w bardzo krótkim poście stwierdzasz, że "pomimo tego, że macie znajomych, przyjaciół" Nie wiem, o jaki rodzaj samotności chodzi Ci konkretnie. Myślę, że to trudny temat i nie da się go wyczerpać w jednym poście. Zresztą, skoro tak długo już tu nie piszesz to pewnie Twoje odczucia odeszły póki co w niepamięć. I pewnie powrócisz tu jak znowu będziesz czuł się osamotniony. W każdym razie najważniejsze to pogadać. Wszyscy, którzy czujecie się samotni w swoich związkach - najważniejsze to przedstawić partnerowi swoje odczucia. Bo może on kompletnie nie zdaje sobie sprawy z tego co Was nęka? Odpowiedz Link