ann.0 Re: tylko zerknęłam:))))-nie czytalam :))) 03.10.08, 14:34 ....ciasteczek nie zjadłam , kawy nie ruszałam))))).Pozdrawiam świat Smefów i Gargamelów))) Odpowiedz Link
vidmo76 WOLNOŚĆ! 03.10.08, 15:34 Tak to jutro ma nastąpić ten przełomowy dzień! A po za tym nic dodać nic ująć! olowek86.wrzuta.pl/audio/2N7cofDFTb/chlopcy_z_placu_broni_-_kocham_wolnosc Odpowiedz Link
kokirek Re: WOLNOŚĆ! 03.10.08, 17:10 vidmo76 napisał: > Tak to jutro ma nastąpić ten przełomowy dzień! > A po za tym nic dodać nic ująć! A ja bym powiedział, że trzeba dodać wolnych dni, a ująć tych, w które musimy pracować ) Odpowiedz Link
vidmo76 Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 18:03 Dobrze jest popracować ale 6 lat bez przerwy to nawet dla mnie to już przesada. Jutro tylko 6 godzin,potem odebrać małą fortunkę potocznie zwaną pensją i w spokoju udać się na podbój reala!! Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 19:06 No to już po Vidmie, jak pójdzie w długą w realu, to szybko nie wróci Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 19:11 Witaj Beja, pewnie masz rację... Vidmo sobie poszaleje )) Ale taka okazja... po sześciu latach... Zasłużył )) Odpowiedz Link
dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 19:30 Witajcie ... teraz Vidmo zapomni o ...nas jak się z realem skuma hi hi hi Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 19:37 Cześć Dorti, chyba nie pozwolimy mu o nas zapomnieć... ? Odpowiedz Link
mary171 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 19:42 Dobry wieczór przywitać się chciałam Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 20:06 Chyba dzisiaj wszyscy tacy zmęczeni po całym tygodniu pracy... pisać się nam nie chce... Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 20:11 cześć, zmęczeni to swoją drogą, ale w TVN jest film Firewall. Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 20:12 Cześć Eb, wiem, wiem, ogłądam Odpowiedz Link
dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 20:14 chce... chce... tylko skakam tez tu i tam )) Odpowiedz Link
vidmo76 Real.....! 03.10.08, 21:21 Aż tak źle raczej to nie będzie,ale jutro to raczej mnie nie będzie znając życie! A co do was to nigdy o was nie zapominam!! Tylko czasem real wpada mi na chatę i........ Ale myślami jestem zwami. Odpowiedz Link
dorti-one Re: Real.....! 03.10.08, 21:25 hmm... ja jakoś tego nie ... czuję )) hi hi hi Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Real.....! 04.10.08, 17:07 Chciałem powiedzieć cześć wia.... a tu nikogo nie ma!! To ja miałem zahaczyć o real, a to raczej wiara zahaczyła o świat. Skoro nie ma was tu to pewnie jesteście tam. Hmmmm Odpowiedz Link
beja_81 Re: Real.....! 04.10.08, 17:11 vidmo76 napisał: Innych nie ma jestem tylko ja, ale ... tak jakby mnie nie było wcale Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 04.10.08, 20:28 Hm, gdzie są wszyscy? To jest jakiś pech, wtedy kiedy ja mam czas i zasiadam to nikogo nie ma, jakieś fatum ... Trudno, ja już znikam, zrobiłam tylko jedną pożyteczną rzecz - napisałam maila i znikam, spokojnego wieczora. Odpowiedz Link
dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 04.10.08, 20:44 ... nie tylko Ty tak masz... jeśli jakoś Cię to pocieszy Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 05.10.08, 07:57 Co jest wiara! Gdzie się wszyscy rozleźli? Kiedy ie wpadnę to nikogo niema. No wczoraj jak by nie było odwiedziny spół założycieli wątku. Ale coś wszyscy jacyś tacy smutni,a na mazurach za oknem szron!!! Odpowiedz Link
dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 05.10.08, 09:51 i na tych odwiedzinach się zakończyło Miłej niedzieli wszystkim zyczę Odpowiedz Link
mary171 Wiara komplentuje niedzielę :) 05.10.08, 10:32 Miłego dnia zyczę u mnie piękne słoneczko więc idę pobiegać sobie Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 05.10.08, 22:59 To już przesada! Chciał bym się mylić! Ale odnoszę wrażenie że byłem ,zobaczyłem i odeszłem. Wpadają i znikają,czasami dobrze by było się przegnać! To jest kilka kliknięć na klawiaturze nie zobowiązująco. Może się mylę,zbesztajcie mnie! Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 08:24 No cóż chyba stali się szczęśliwi i odeszli w siną dal!! Odpowiedz Link
dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 09:05 Witam Niektórzy wcale nie odeszli, tylko sporo pracy mają. Vidmo jak tam początek urlopu? Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 10:48 Witam wszystkich ) Właśnie Vidmo, niektórzy muszą pracować, aby inni mogli mieć wolne ) Odpowiedz Link
dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 16:39 ... a niektórzy wchodzą i wychodzą... bo ja np nie umiem sama ze sobą pisać... ani gadać Odpowiedz Link
dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 16:55 Witaj Dorti A my mieliśmy już dosyć nadmiernie rozrośniętego wątku. Ciekawe, jak będzie się rozwijać ten II? Zaraz zmykam robić obiad, bo młodzież jest głodna i mi marudzi. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 17:25 hmmm... pewnie i tu przyjdzie pora na nr 2... albo na koniec wątku Odpowiedz Link
dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 18:40 Dorti w koniec tego wątku akurat nie wierzę. Jak przyjdą długie jesienne i zimowe wieczory to i chętnych do pisania będzie więcej. Odpowiedz Link
dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 19:09 pewnie tak... bo sama też wtedy będę się nudzić... Odpowiedz Link
dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 19:48 Może aż tak źle nie będzie? Będziesz miała nas Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 19:55 Hej, jak dobrze pójdzie to i ja będę częstszym gościem. Chociaż nie wiem czy to akurat dobrze Odpowiedz Link
dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 20:03 wszystko dobrze )) ale ja mówię Dobranoc ) dopada mnie chyba jesienne przesilenie... dołowanie... i nie wiem co jeszcze Trzymajcie się... Odpowiedz Link
dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 20:10 Dobrej nocy DortiNie daj się temu przesileniu! A ty Beja nie martw się, bo może jeszcze nie będzie tak źle i będziesz tu wpadać tylko po to, żeby odwiedzić starych znajomych) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 20:47 Dona oby oby, chociaż nie prędko to nastąpi, myślę, że jeszcze długo tu posiedzę ... nie jako gość, ale uczestnik. Ale ok lepsze towarzystwo forumkowe niż żadne. A teraz znikam już, czeka na mnie budyń Dobranoc. Odpowiedz Link
dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 20:58 Dobranoc Beja i smacznego) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 18:31 Dzięki Dona, było smaczne . Czy dziś jest tu kto? Odpowiedz Link
dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 19:08 Ja jestem Nie wiem tylko, czy jeszcze ktoś jest? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 19:24 No ja też jeszcze jestem Odpowiedz Link
dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 19:49 Jakoś cicho się tu teraz zrobiło, prawda? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 20:01 dona_76 napisała: > Jakoś cicho się tu teraz zrobiło, prawda? No strasznie cicho, dorti nie ma, vidmo przepadł, kokirek też. Ale my za to jesteśmy Odpowiedz Link
dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 20:07 cześć jestem ale nie wiem jak długo posiedzę... jakoś mi skrzydła opadły... nie mam weny... (( Co takiego smacznego robiłyście ? Odpowiedz Link
dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 20:13 My? Smacznego? Ja tylko zrobiłam zupę na jutro. Biały barszczyk na prośbę brata i od razu dodaję, że z paczki. Na kiełbasce. I przygotowałam wszystko na sałatkę z tuńczykiem, bo też zamówienie było. Odpowiedz Link
mary171 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 20:13 Ja tez zaglądam co porabiacie Wczoraj to historia, jutro to tajemnica a dziś dar losu Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 20:21 A ja z powodu tej ciszy wzięłam się za pracę - głupia jestem hehehehe, ale za to rano jutro będę miała mniej Odpowiedz Link
dorti-one .....mam ... lenia do wynajęcia... 07.10.08, 20:24 ... bo mnie dopadł... brak checi do wszystkiego...buuu... czy to wina pogody??? Odpowiedz Link
beja_81 Re: .....mam ... lenia do wynajęcia... 07.10.08, 20:27 dorti-one napisała: > ... bo mnie dopadł... brak checi do wszystkiego...buuu... czy to wina pogody??? > Dorti tak tak to wina pogody, ja przez tę pogodę nosem za to pociągam ... Odpowiedz Link
dorti-one Re: .....mam ... lenia do wynajęcia... 07.10.08, 20:33 jutro chyba musze założyć różowe < wiadomo co >... koronkowe... czasem ponoć pomaga a jak to nic nie da... to nie wiem (( Odpowiedz Link
beja_81 będzie jeszcze ciszej ... 07.10.08, 20:35 ... bo ja już znikam, 8godzin w pracy przy kompie + 3 w domu to ... straszne osłabienie dla oczu, a ja jeszcze okularów nie chcę nosić Dobranoc dziewczyny Odpowiedz Link
dorti-one Re: będzie jeszcze ciszej ... 07.10.08, 20:44 a no słusznie ja też jeszcze nie chcę. Tym bardziej, ze zimową porą czeka mnie trochę takiej innej robótki a przy niej też oczka wysiadają Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Nie będzie ciszej wruciłem . 07.10.08, 20:59 Czemu nie byłem?!Problemy natury technicznej. Ale co tam wiara słychać? A wogle to cześć laseczki! Nie miałem jeszcze czasu wszędzie zajrzeć,wpadłem tak na chwilkę powiedzieć że żyję! Wracam do dalszej walki z kompem. Odpowiedz Link
vidmo76 A gdzie reszta? 08.10.08, 18:36 Normalnie własnym oczom nie wierzę!! Nikogo niema czyżby wszyscy z tego wątku zmyli się na dobre czy jak?! Odpowiedz Link
eb13 Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 19:03 cześć, uciekli, albo robią zapasy na zimę )) pozdrawiam Odpowiedz Link
dorti-one Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 19:10 mają ciekawsze zajęcia lub... znudzili się pisaniną Odpowiedz Link
dorti-one Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 19:12 ... albo mają jakies dołki... tak jak ja... nie chce mi się nawet pisać (((( Cieszyło mnie to ... a teraz jakoś oklapłam ... shit ! ale może kiedyś minie... Odpowiedz Link
dona_76 Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 19:46 A ja się melduję dopiero teraz dostałam się do komputera. Dorti głowa do góry Nie dawaj się oklapnięciu. Zobaczysz jaki tu będzie ruch w długie zimowe wieczory) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 20:33 Aż serce się raduję ,wiara wróciła!! Dona_76 ma rację jeszcze się to wszystko rozkręci. Tylko żeby net szybciej chodził to całkiem było by wspaniale! Odpowiedz Link
eb13 Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 21:28 Dorti, na pewno Ci przejdzie . Mam to samo, ale tę całą niechęć do pisania, tłumaczę sobie: pogodą, nadmiarem problemów i takimi tam jeszcze różnymi rzeczami. Wiem jednak, że jak - przede wszystkim problemy - zaczną się rozwiązywać, to wróci mi radość z kontaktów z ludźmi. Póki co wynajduję sobie różne dziwne zajęcia, żeby nie dać "depresyjnemu" nastrojowi )) Odpowiedz Link
ewamag12 Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 21:28 Hello!! Melduję swoją gotowość do pogaduszek Odpowiedz Link
dona_76 Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 21:38 A ja z Gripexem idę do łóżeczka, więc wszystkim dobrej nocy życzę) Odpowiedz Link
eb13 Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 21:47 no nie, następna osoba dała się złapać grypie ???? skutecznej kuracji i miłych snów )) Odpowiedz Link
kokirek Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 22:49 Dobry wieczór, witam wszystkich.... Jak Wy macie dobrze, zaglądacie sobie na forum, czytacie, piszecie... a ja od 5:00 na nogach i właśnie zdążyłem wrócić do domu... Cały dzień ciężkiej pracy... Nawet nie mam czasu poczty sprawdzić )) Ale jutro też jest dzień... może będzie lepszy niż... Na pewno będzie lepszy )) Odpowiedz Link
kokirek Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 06:27 Witam wszystkich Wczoraj było zbyt późno, aby tu Kogoś zastać, a dzisiaj pewnie jest za wcześnie ) Jednak wszystkim którzy tu zajrzą życzę miłego dnia )) Pozdrawiam Odpowiedz Link
dona_76 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 08:01 To ja też witam wszystkich z rana Zwarta i gotowa do pracy...powiedzmy Dzień jest piękny, chociaż chłodny, więc spacerek z rana był, mimo ze przeziębienie nie odpuszcza, a nawet mogłabym powiedzieć, że bardziej przyciska. Na szczęście czwartek dzisiaj mamy. Kokirku trzymaj się i nie przepracowuj się tak. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 15:31 Cześć chłopaczki i dziewczynki. Właśnie wróciłem z PRACY!! Urlop szlag trafił musiałem wrócić do roboty,o ja nieszczęśliwy! Ale został jeszcze jeden tydzień,a wtedy może? Ale ogólnie jest klawo jak cholera!! Dona wracaj do zdrowia świat czeka! Odpowiedz Link
eb13 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 15:39 Witam filar firmy ! )) Vidmo, zamiast się cieszyć, że bez Ciebie firma nie istnieje, to Ty jeszcze narzekasz )) Odpowiedz Link
eb13 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 15:50 ja też chcę !!!!! (( na szczęście jeszcze tylko kilka minut. A jutro ????, a jutro najmilszy dzień w tygodniu - PIĄTEK ))) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 16:03 Przykro mi laseczki ale jeszcze musicie jeszcze się pomęczyć! Ale jestem z wami ,całym sercem jestem z wami wierzcie mi! A co do mojej firmy to czuję się wykorzystywany przez nich,jak by nie było ludzi nie zastąpionych! Odpowiedz Link
eb13 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 18:23 Vidmo, ja z doświadczenia wiem, że mężczyznom się nie wierzy, więc Ci nie wierzę )) A firma ???, firma właśnie w ten sposób Cię dowartościowuje - masz się czuć potrzebny, a nie wykorzystywany ))) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 19:03 > Ci nie wierzę)) Eb mi nie wierzysz! Czuję się jakiś taki ..... zdradzony?! Słoneczka ja jak tylko mogę to jestem z wami. Idę teraz sobie trochę po szlochać w samotności. Ona zawsze mi wierzy. Odpowiedz Link
eb13 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 19:10 "Vidmuś", ale ja nie napisałam, że Ciebie zdradziłam, tylko, że nie wierzę mężczyznom ))) Samotność na pewno Ci wierzy, ale kiedyś Cię zdradzi - zobaczysz ) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 20:32 Nie to to ja wiem tak se tylko gadam. Zaktualizowałem swą wizytówkę od razu mi się humor poprawił! I czemu facetom Eb13 nie wierzysz? Chociaż prawdę mówiąc ja też im nie wierzę. hahahaha Odpowiedz Link
eb13 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 20:41 no widzisz jaki zdolny jesteś ))) - jestem dumna z Ciebie ))) Powiedz mi jak ja mogę obcym ludziom wierzyć, skoro sama sobie nie wierzę )) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 20:46 > Powiedz mi jak ja mogę obcym ludziom wierzyć, skoro sama sobie nie > wierzę )) A normalnie tak,spróbuj tylko bądź ostrożna ponoć wiara cuda czyni! Nie spróbujesz się nie dowiesz,jak spróbujesz, a się nie uda to zawsze powiesz sobie:No cóż próbowałam! Odpowiedz Link
vidmo76 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 21:22 To nie dobrze ,bardzo nie dobrze! Wychodzi na to że Ty skrzywdzona przez los jesteś! Chyba gorzej niż ja nawet?! Tylko że ja to urodzony optymista jestem. Ale trzeba przyznać że ufność w ludzi zgubiła mnie nie raz! Odpowiedz Link
eb13 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 21:42 eeetam skrzywdzona, jest tak jak widocznie miało być ) OK., to teraz trochę powagi. Rzeczywiście ciężko jest mi zaufać ludziom i nie jest to efekt jakiegoś zawodu sercowego - po prostu lata pracy z ludźmi uczą człowieka. Jednak jak już komuś zaufam, to musiałby zrobić coś naprawdę nieludzkiego, żebym się od niego odwróciła. Sam widzisz - nie jest tak źle ))) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 22:11 > lata pracy z ludźmi uczą człowieka. A to ciekawe? Jeżeli to nie tajemnica,to gdzie Ty pracujesz? Odpowiedz Link
eb13 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 22:30 )) pracuję w dość dużej firmie, gdzie ciągle coś się dzieje . Każda zmiana jaka w niej zachodzi, ciągnie za sobą konieczność współpracy z nowymi ludźmi i żeby się lepiej pracowało, to za każdym razem trzeba sobie wypracować nowe, dobre "układy" Odpowiedz Link
vidmo76 Re: A gdzie reszta? 10.10.08, 06:52 A więc dość dość słaby komfort psychiczny,współczuje. Jeżeli dobrze zrozumiałem trzeba być psychologiem i dyplomatą. Odpowiedz Link
dona_76 Re: A gdzie reszta? 10.10.08, 07:51 Witam wszystkich z rana Vidmo to Ty pecha masz, że urlop Ci zabrali. mimo wszystko cieszy się trzeba, bo piątek mamy Pozdrawiam) Odpowiedz Link
eb13 Re: Piątek... 10.10.08, 08:31 cześć Wam ) a może jakaś mała imprezka ??? - są aż dwa powody do jej zrobienia: 1.mamy dzisiaj piątek, 2.imieniny miesiąca ))) miłej pracy Odpowiedz Link
dona_76 Re: Piątek... 10.10.08, 08:41 Oj jakaś imprezka by się przydała Jak najbardziej Też miłej pracy Wam życzę) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Piątek... 10.10.08, 10:31 Są Ale teraz niestety lecieć muszą. Do zobaczenia później) Odpowiedz Link
eb13 Re: Piątek... 10.10.08, 10:53 a czekaj "se" czekaj ))) pewnie, że się znajdą chętni, tylko chyba jedni muszą się wynurzyć z ciepłych łóżeczek, a inni tu zajrzeć )) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Piątek... 10.10.08, 12:00 A ja już jestem Możemy zacząć świętowanie. Przymusowy spacerek miałam, ale w większości przez park, więc warto było Może ktoś się jeszcze do nas przyłączy? Odpowiedz Link
eb13 Re: Piątek... 10.10.08, 12:23 do spacerku w pięknym słońcu - jakie mam za oknem -, to z miłą chęcią się przyłączam )) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Piątek... 10.10.08, 15:12 Cześć wiara! Imprezka wam się marzy hmm może i skocze do kumpla piwa się napijemy. Przecież jutro wolna sobota,wreszcie namiastka mego urlopu! Odpowiedz Link
eb13 Re: Piątek... 10.10.08, 17:35 Cześć Vidmo , Oj marzy się, marzy ))) Mogę Ci teraz odpowiedzieć na wczorajszy post ) Tak, komfort psychiczny słaby, ale spoko - damy radę ))), a do tych dwóch cech dodałabym jeszcze przejawianie cech dyktatora )). Może nie koniecznie musi to oznaczać władzę absolutną, ale czasem trzeba "tupnąć" nogą i nie dać sobie wejść na głowę )) Miłego urlopu )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Piątek... 10.10.08, 20:29 Halo, halo, jest tu kto. Dobrze, że muzyka gra, bo takiej ciszy jak tu to wolę nie słyszeć Odpowiedz Link
vidmo76 Re:szlag mnie trafi! 11.10.08, 08:07 Witam ponownie wiara! Chciałem odpisać wczoraj ale 1kg cukru znajdującego sie wewnątrz klawiatury,uniemożliwił mi to!Kilku godzinna reanimacja sprzętu nie przyniosła żadnych rezultatów. W przydomowym śmietniku odnalazłem jakiś antyk klawiaturowy więc piszę Ale o 10H samego rana biegnę do sklepu kupie sobie odrazu z pięć sztuk na zapas!! Na tym antyku nie da sie pisać,a co dopiero grać! Dam wam dobrą radę,nic nie pijcie nad klawiaturą,a w szczególności soków owocowych.Można odnieść wrażenie ze 1L soku owocowego zawiera pół tony cukru!! Odpowiedz Link
t.drk Re:szlag mnie trafi! 11.10.08, 08:40 CZESC.ale kup sobie też sok, albo może lepiej wodę mineralną. i następnym razem pij w mniejszych ilościach, a nie 1L naraz.. Odpowiedz Link
eb13 Re:szlag mnie trafi! 11.10.08, 08:45 Witam w sobotni poranek )) Vidmo, bo Ty pomyliłeś podkładkę śniadaniową z klawiaturą - pewnie miały taki sam wzór ))). Na pocieszenie powiem tylko, że ja w pracy zawsze śniadanie jej nad klawiaturą, a później z niej wysypuję okruszki i się śmieję, że to są zapasy na ciężkie dni ))) Miłej soboty wszystkim ) Odpowiedz Link
vidmo76 Re:szlag mnie trafi! 11.10.08, 08:57 Jeszcze nie s pełna godzinkę i będę miał nowy sprzęt! Na tym szmelcu pisać sie nie da! To jakiś klawiaturowy horror!! Odpowiedz Link
dona_76 Re:szlag mnie trafi! 11.10.08, 10:44 Witam wszystkich Kaszląco-kichająca, ale jestem, chociaż teraz wpadłam tu tylko na chwilę. Vidmo mam nadzieję, że masz już nową klawiaturę? Pozdrawiam) Odpowiedz Link
beja_81 sobota jak każda inna ... 11.10.08, 16:47 Hej Hej! Czas muzykę nastawić, jedzonko już dochodzi, żyć nie umierać ... , no a poza tym nuda, znowu Was tu nie ma, ale już się przyzwyczajam powolutku do tej ciszy, czasem jest potrzebna na refleksje. No to ja idę jeść. Odpowiedz Link
kokirek Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 18:04 Witam serdecznie obecnych i nieobecnych Niestety ze względu na nowe obowiązki dopiero teraz mogłem do was wpaść... Ale czy Wy tu jesteście? Czy jest tu ktoś? Haaalooo!! Odpowiedz Link
kokirek Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 18:08 Milczycie... to w takim razie zabieram się za pisanie listów )) Pozdrawiam Odpowiedz Link
kokirek Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 18:39 Witaj Beja, bardzo się cieszę, że nie jestem tu sam Odpowiedz Link
beja_81 Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 18:46 No, nie jesteś sam , ja teraz coś piszę, ale wciąż jestem Odpowiedz Link
kokirek Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 19:14 I przepraszam, że taki milczący jestem, ale postanowiłem jeszcze jeden list napisać Odpowiedz Link
kokirek Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 19:50 I po sprawie... wiadomości napisane, zadanie domowe odrobione, prezentacja przygotowana i wysłana... Teraz mozna odpoczywać Szkoda tylko, że tak mało czasu na ten odpoczynek Odpowiedz Link
eb13 Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 19:59 Witam Towarzystwo ))) W końcu udało mi się dotrzeć do domu )) Dzisiaj była tak piękna pogoda, że aż nie chciało się wracać do tych "czterech" ścian - "włóczyłam" się więc po mieście i oddychałam tym "świeżym" ołowianym powietrzem )). Na szczęście, u mnie takie "szwendanie" nie musi skutkować wydawanie fortuny )). Miłego wieczoru Odpowiedz Link
beja_81 Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 20:06 Witaj Eb13, tak pogoda dziś dopisała, to fakt. Ja już też wysłałam co trzeba , Ale czuję jak moje oczy potrzebują już odpoczynku. Zresztą coś mi się muzyka popsuła, jakaś taka smutna się włączyła, coś trzeba na koniec z tym zrobić Odpowiedz Link
kokirek Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 20:14 Beja, a Tobie chcę tylko powiedzieć, że "taki dzień się zdarza raz..." ale może trzeba to zmienić Niech się dzieje Odpowiedz Link
beja_81 Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 20:19 Kokirku można by to zmienić, tyle tylko, że nie zawsze czas na to pozwala Odpowiedz Link
kokirek Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 20:12 Witaj Eb, bardzo nam miło, że do nas dołaczyłaś Odpowiedz Link
timiy2 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 20:19 koniec po odpoczynku... no nic trzeba spełnić swój obowiązek i iść kibicować naszym orłom Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 20:34 Beja, czyżby uśmiech z Twojej buzi znikał ???? - nawet niech Ci do Twojej ślicznej główki nie przyjdzie )). Zmień muzykę, zrób dobrą herbatę i klikaj razem z nami ))) Pomyśl sobie jak się musi czuć Vidmo - od samego rana szuka nowej klawiatury, bo na starą sok wylał ). Chyba do tej pory szuka, bo się jeszcze nie odezwał - tyle czasu szukać, to dopiero musi być męczące ))) Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 20:38 no nie, to ja się wygodnie rozsiadłam, spiłowałam pazurki żeby mi nie przeszkadzały w klikaniu, a towarzystwo się wykrusza ???? (( Dobranoc )) Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 20:47 Dobrej nocy życzę wszystkim ,którzy już nas opuszczają. Dobranoc Beja Eb, ale ja tu jeszcze zostaję ) Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 21:10 no, chociaż Ty jesteś wierny )) ciekawe co z naszą Dorti?, coś ostatnio jej nie widać tutaj . Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 21:27 Jak to mówią: bierny... mierny... ale wierny )) A Dorti, miejmy nadzieję, że w miłym towarzystwie spędza ten sobotni wieczór, i że wyszła już z dołka, o którym pisała tu w środę Odpowiedz Link
axnz Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 21:36 Witam, to niewielkie grono w sobotni wieczór Podglądacie mecz? Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 22:04 mi nie wolno ani oglądać, ani podglądać żadnych rozgrywek piłkarskich, bo wtedy na 100% nasi przegrają )) Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 22:24 Eb, po pierwsze dziękuję za miłe słowa pod moim adresem. Po drugie - dziękujemy, wygraliśmy Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 21:49 Kokirku, nie znam Cię zbyt dobrze, ale myślę, że bierność i mierność, to nie Ty. Natomiast wierność ? - oooo tak, takim masz pozostać !!! ))))) A "Dorci" z całego serca tego życzę )) Odpowiedz Link
dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 22:13 kokirek napisał: > > A Dorti, miejmy nadzieję, że w miłym towarzystwie spędza ten sobotni > wieczór, ..... o jak bardzo się mylisz Kokirek.... jak bardzo.... też bym sobie sama tak życzyła.... i że wyszła już z dołka, o którym pisała tu w środę pomału wyłażę... ale dalej mam lenia i nic mi się nie chce... czytam co piszecie... zaglądam też na inne fora....ale ja mam takie słomiane zapały do wszystkiego i nic jakoś nie mogę z tym zrobić... Dziś była na grzybach, trochę uzbierałam ale głównie chodziło mi o przyjemność połażenia po lesie... Pozdrawiam Was Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 22:28 Witaj Dorti, bardzo nam miło, że się do nas odezwałaś A nadzieję trzeba mieć... Jak pisał Kochanowski: "Nie porzucaj nadzieje, Jakoć się kolwiek dzieje" Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 22:49 Czyżbyście już poszli spać? A może właśnie tak trzeba zrobić, aby mieć trochę sił na jutro? Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 23:02 Dobranoc Wszystkim Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 09:33 Witajcie w ten niedzielny, mglisty lecz słoneczny poranek. Nie ma to jak wstać rano i zobaczyć słońce na niebie Aż chce się... oj nie, wcale mi się nie chce... ale muszę... takie życie... takie obowiązki ) Więc do zobaczenia wieczorem, no może późnym popołudniem. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia ) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 10:08 > Witajcie w ten niedzielny, mglisty lecz słoneczny poranek. Nie wszystkim i nie naraz,na Mazurach pada ale to bardzo dobrze że pada! ogólnie jest klawo! To o czym dziś pogadamy wiara? Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 23:03 nie Kokirku, nie poszliśmy spać tzn. ja nie poszłam ), tylko piszę maila do takiego jednego "gościa" ) wygraliśmy pewnie dlatego, że ja nie oglądałam )) a jaki był wynik ???? ))) Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 09:32 Timiy2 - Twoja sygnaturka... is the best ) Pozdrawiam Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 01:18 Cześć wiara znów was pozostawiłem samych,oj jak mi tym źle! Wracam właśnie z reala fakt późno jest,znów nikogo niema wszyscy poszli spać,ale co się dziwić!! Odpowiedz Link
ewamag12 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 11:57 a mnie niedziela powitała bólem głowy, wypiłam wczoraj na spotkaniu ze znajomymi 2 drinki i chyba się odzwyczaiłam od alkoholu skoro tak zareagowałam Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 15:44 > a mnie niedziela powitała bólem głowy, wypiłam wczoraj na spotkaniu ze znajomym. Nie to wprawy musisz nabrać i to bardzo szybko,jak to tak. Trening czyni mistrza! Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 20:30 Dobra ja będę już znikać, ale tak tylko na chwilkę, bo pewnie jutro znów się pokażę. Na koniec jakieś skoczne rytmy ... Dobranoc Odpowiedz Link
dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 17:59 Dla chcących porozmawiać .....inaczej.....II bo już za dużo wątków...tak myslę Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 18:06 Dobrze myślisz Dorti Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 18:42 witam wszystkich )) "Dorcia" w końcu jesteś ))) - mam nadzieję, że zaraz nie zniknie i powiesz nam co się z Tobą działo jak Cię nie było )) masz świetny pomysł z tą II )) Odpowiedz Link
dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 18:44 nic się nie działo... i to jest najgorsze... bo gdybym miała jakiś ważny powód żeby się nie pokazywać to zrozumiałe.... ale przez lenistwo ? żaden powód do dumy Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 21:42 "Nie przebywaj zbyt często w domu swego przyjaciela bo cię znienawidzi" Księga przysłów,Biblia. Odpowiedz Link