Dodaj do ulubionych

Dla chcących porozmawiać .....inaczej.....

• ann.0 Re: tylko zerknęłam:))))-nie czytalam :))) 03.10.08, 14:34
      ....ciasteczek nie zjadłam , kawy nie ruszałamsmile))))).Pozdrawiam
      świat Smefów i Gargamelówsmile)))
      • vidmo76 WOLNOŚĆ! 03.10.08, 15:34
        Tak to jutro ma nastąpić ten przełomowy dzień!
        A po za tym nic dodać nic ująć!

olowek86.wrzuta.pl/audio/2N7cofDFTb/chlopcy_z_placu_broni_-_kocham_wolnosc
        • kokirek Re: WOLNOŚĆ! 03.10.08, 17:10
          vidmo76 napisał:

> Tak to jutro ma nastąpić ten przełomowy dzień!
          > A po za tym nic dodać nic ująć!

A ja bym powiedział, że trzeba dodać wolnych dni,
          a ująć tych, w które musimy pracować smile)
          • vidmo76 Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 18:03
            Dobrze jest popracować ale 6 lat bez przerwy to nawet dla mnie to już przesada.
            Jutro tylko 6 godzin,potem odebrać małą fortunkę potocznie zwaną pensją
            i w spokoju udać się na podbój reala!!
            • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 19:06
              No to już po Vidmie, jak pójdzie w długą w realu, to szybko nie wróci wink
              • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 19:11
                Witaj Beja, pewnie masz rację... Vidmo sobie poszaleje smile)) Ale taka
                okazja... po sześciu latach... Zasłużył smile))
                • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 19:18
                  Witaj Kokirku
                  • dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 19:30
                    Witajcie ... teraz Vidmo zapomni o ...nas sad jak się z realem skuma hi hi hi
                    • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 19:37
                      Cześć Dorti, chyba nie pozwolimy mu o nas zapomnieć... ?
                      • mary171 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 19:42
                        Dobry wieczór przywitać się chciałam smile
                        • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 19:53
                          Witaj Mary smile
                          • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 20:06
                            Chyba dzisiaj wszyscy tacy zmęczeni po całym tygodniu pracy... pisać
                            się nam nie chce...
                            • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 20:11
                              cześć,

zmęczeni to swoją drogą, ale w TVN jest film Firewall.

smile
                              • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 20:12
                                Cześć Eb, wiem, wiem, ogłądam smile
                            • dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 03.10.08, 20:14
                              smile chce... chce... tylko skakam tez tu i tam wink))
                              • vidmo76 Real.....! 03.10.08, 21:21
                                Aż tak źle raczej to nie będzie,ale jutro to raczej mnie nie będzie znając życie!
                                A co do was to nigdy o was nie zapominam!!
                                Tylko czasem real wpada mi na chatę i........
                                Ale myślami jestem zwami.
                                • dorti-one Re: Real.....! 03.10.08, 21:25
                                  hmm... ja jakoś tego nie ... czuję wink)) hi hi hi
                                  • vidmo76 Re: Real.....! 04.10.08, 17:07
                                    Chciałem powiedzieć cześć wia.... a tu nikogo nie ma!!
                                    To ja miałem zahaczyć o real, a to raczej wiara zahaczyła o świat.
                                    Skoro nie ma was tu to pewnie jesteście tam.
                                    Hmmmm
                                    • beja_81 Re: Real.....! 04.10.08, 17:11
                                      vidmo76 napisał:

Innych nie ma jestem tylko ja, ale ... tak jakby mnie nie było wcale
    • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 04.10.08, 20:28
      Hm, gdzie są wszyscy? To jest jakiś pech, wtedy kiedy ja mam czas i zasiadam to
      nikogo nie ma, jakieś fatum ... Trudno, ja już znikam, zrobiłam tylko jedną
      pożyteczną rzecz - napisałam maila i znikam, spokojnego wieczora.
      • dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 04.10.08, 20:44
        ... nie tylko Ty tak masz... jeśli jakoś Cię to pocieszy smile
        • vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 05.10.08, 07:57
          Co jest wiara! Gdzie się wszyscy rozleźli?
          Kiedy ie wpadnę to nikogo niema.
          No wczoraj jak by nie było odwiedziny spół założycieli wątku.
          Ale coś wszyscy jacyś tacy smutni,a na mazurach za oknem szron!!!
          • dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 05.10.08, 09:51
            smile i na tych odwiedzinach się zakończyło smile
            Miłej niedzieli wszystkim zyczę
            • mary171 Wiara komplentuje niedzielę :) 05.10.08, 10:32
              Miłego dnia zyczę u mnie piękne słoneczko więc idę pobiegać sobie smile
    • vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 05.10.08, 22:59
      To już przesada!
      Chciał bym się mylić!
      Ale odnoszę wrażenie że byłem ,zobaczyłem i odeszłem.
      Wpadają i znikają,czasami dobrze by było się przegnać!
      To jest kilka kliknięć na klawiaturze nie zobowiązująco.
      Może się mylę,zbesztajcie mnie!
      • vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 08:24
        No cóż chyba stali się szczęśliwi i odeszli w siną dal!!
        • dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 09:05
          Witamsmile Niektórzy wcale nie odeszli, tylko sporo pracy mają. Vidmo
          jak tam początek urlopu?
          • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 10:48
            Witam wszystkich smile)
            Właśnie Vidmo, niektórzy muszą pracować, aby inni mogli mieć
            wolne smile)
            • dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 16:39
              ... a niektórzy wchodzą i wychodzą... bo ja np nie umiem sama ze sobą pisać...
              ani gadać uncertain
              • dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 16:55
                Witaj Dortismile A my mieliśmy już dosyć nadmiernie rozrośniętego wątku. Ciekawe,
                jak będzie się rozwijać ten II? Zaraz zmykam robić obiad, bo młodzież jest
                głodna i mi marudzi. Pozdrawiamsmile)
                • dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 17:25
                  hmmm... pewnie i tu przyjdzie pora na nr 2... albo na koniec wątku smile
                  • dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 18:40
                    Dorti w koniec tego wątku akurat nie wierzę. Jak przyjdą długie jesienne i
                    zimowe wieczory to i chętnych do pisania będzie więcej.
                    • dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 19:09
                      smile pewnie tak... bo sama też wtedy będę się nudzić...
                      • dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 19:48
                        Może aż tak źle nie będzie? Będziesz miała nassmile
                        • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 19:55
                          Hej, jak dobrze pójdzie to i ja będę częstszym gościem. Chociaż nie wiem czy to
                          akurat dobrze wink
                          • dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 20:03
                            wszystko dobrze smile))
                            ale ja mówię Dobranoc smile)
                            dopada mnie chyba jesienne przesilenie... dołowanie... i nie wiem co jeszcze
                            Trzymajcie się...
                            • dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 20:10
                              Dobrej nocy DortismileNie daj się temu przesileniu! A ty Beja nie martw się, bo
                              może jeszcze nie będzie tak źle i będziesz tu wpadać tylko po to, żeby odwiedzić
                              starych znajomychsmile)
                              • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 20:47
                                Dona oby oby, chociaż nie prędko to nastąpi, myślę, że jeszcze długo tu posiedzę
                                ... nie jako gość, ale uczestnik. Ale ok smile lepsze towarzystwo forumkowe niż
                                żadne. A teraz znikam już, czeka na mnie budyń smile Dobranoc.
                                • dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 06.10.08, 20:58
                                  Dobranoc Beja i smacznegosmile)
                                  • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 18:31
                                    Dzięki Dona, było smaczne smile. Czy dziś jest tu kto?
                                    • dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 19:08
                                      Ja jestemsmile Nie wiem tylko, czy jeszcze ktoś jest?
                                      • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 19:24
                                        No ja też jeszcze jestem smile
                                        • dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 19:49
                                          Jakoś cicho się tu teraz zrobiło, prawda?
                                          • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 20:01
                                            dona_76 napisała:

> Jakoś cicho się tu teraz zrobiło, prawda?
                                            No strasznie cicho, dorti nie ma, vidmo przepadł, kokirek też. Ale my za to
                                            jesteśmy smile
                                            • dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 20:07
                                              smile cześć jestem ale nie wiem jak długo posiedzę... jakoś mi skrzydła opadły...
                                              nie mam weny... sad((
                                              Co takiego smacznego robiłyście ?
                                              • dona_76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 20:13
                                                My? Smacznego? Ja tylko zrobiłam zupę na jutro. Biały barszczyk na prośbę brata
                                                i od razu dodaję, że z paczki. Na kiełbasce. I przygotowałam wszystko na sałatkę
                                                z tuńczykiem, bo też zamówienie było.
                                              • mary171 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 20:13
                                                Ja tez zaglądam co porabiacie smile
                                                Wczoraj to historia, jutro to tajemnica a dziś dar losu smile
                                                • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 07.10.08, 20:21
                                                  A ja z powodu tej ciszy wzięłam się za pracę - głupia jestem hehehehe, ale za to
                                                  rano jutro będę miała mniej
                                                  • dorti-one .....mam ... lenia do wynajęcia... 07.10.08, 20:24
                                                    ... bo mnie dopadł... brak checi do wszystkiego...buuu... czy to wina pogody???
                                                  • beja_81 Re: .....mam ... lenia do wynajęcia... 07.10.08, 20:27
                                                    dorti-one napisała:

> ... bo mnie dopadł... brak checi do wszystkiego...buuu... czy to wina pogody???
                                                    >
                                                    Dorti tak tak to wina pogody, ja przez tę pogodę nosem za to pociągam ...
                                                  • dorti-one Re: .....mam ... lenia do wynajęcia... 07.10.08, 20:33
                                                    jutro chyba musze założyć różowe < wiadomo co >... koronkowe... czasem ponoć
                                                    pomaga wink a jak to nic nie da... to nie wiem sad((
                                                  • beja_81 będzie jeszcze ciszej ... 07.10.08, 20:35
                                                    ... bo ja już znikam, 8godzin w pracy przy kompie + 3 w domu to ... straszne
                                                    osłabienie dla oczu, a ja jeszcze okularów nie chcę nosić smile
                                                    Dobranoc dziewczyny smile
                                                  • dorti-one Re: będzie jeszcze ciszej ... 07.10.08, 20:44
                                                    a no słusznie smile ja też jeszcze nie chcę. Tym bardziej, ze zimową porą czeka
                                                    mnie trochę takiej innej robótki smile a przy niej też oczka wysiadają sad
                                                  • vidmo76 Re: Nie będzie ciszej wruciłem . 07.10.08, 20:59
                                                    Czemu nie byłem?!Problemy natury technicznej.
                                                    Ale co tam wiara słychać?
                                                    A wogle to cześć laseczki!
                                                    Nie miałem jeszcze czasu wszędzie zajrzeć,wpadłem tak na chwilkę powiedzieć że żyję!
                                                    Wracam do dalszej walki z kompem.
                                                  • vidmo76 A gdzie reszta? 08.10.08, 18:36
                                                    Normalnie własnym oczom nie wierzę!!
                                                    Nikogo niema czyżby wszyscy z tego wątku zmyli się na dobre czy jak?!
                                                  • dorti-one Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 18:56
                                                    ... chyba...
                                                  • eb13 Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 19:03
                                                    cześć,

uciekli, albo robią zapasy na zimę wink))

pozdrawiam smile
                                                  • dorti-one Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 19:10
                                                    mają ciekawsze zajęcia lub... znudzili się pisaniną
                                                  • dorti-one Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 19:12
                                                    ... albo mają jakies dołki... tak jak ja... nie chce mi się nawet pisać sad((((
                                                    Cieszyło mnie to ... a teraz jakoś oklapłam ... shit ! ale może kiedyś minie...
                                                  • dona_76 Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 19:46
                                                    A ja się meldujęsmile dopiero teraz dostałam się do komputera. Dorti głowa do
                                                    górysmile Nie dawaj się oklapnięciu. Zobaczysz jaki tu będzie ruch w długie zimowe
                                                    wieczorysmile)
                                                  • vidmo76 Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 20:33
                                                    Aż serce się raduję ,wiara wróciła!!
                                                    Dona_76 ma rację jeszcze się to wszystko rozkręci.
                                                    Tylko żeby net szybciej chodził to całkiem było by wspaniale!
                                                  • eb13 Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 21:28
                                                    Dorti, na pewno Ci przejdzie smile.
                                                    Mam to samo, ale tę całą niechęć do pisania, tłumaczę sobie: pogodą,
                                                    nadmiarem problemów i takimi tam jeszcze różnymi rzeczami. Wiem
                                                    jednak, że jak - przede wszystkim problemy - zaczną się rozwiązywać,
                                                    to wróci mi radość z kontaktów z ludźmi. Póki co wynajduję sobie
                                                    różne dziwne zajęcia, żeby nie dać "depresyjnemu"
                                                    nastrojowi smile))
                                                  • ewamag12 Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 21:28
                                                    Hello!! Melduję swoją gotowość do pogaduszekwink
                                                  • dona_76 Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 21:38
                                                    A ja z Gripexem idę do łóżeczka, więc wszystkim dobrej nocy życzęsmile)
                                                  • eb13 Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 21:47
                                                    no nie, następna osoba dała się złapać grypie ????

skutecznej kuracji i miłych snów smile))
                                                  • kokirek Re: A gdzie reszta? 08.10.08, 22:49
                                                    Dobry wieczór, witam wszystkich....
                                                    Jak Wy macie dobrze, zaglądacie sobie na forum, czytacie,
                                                    piszecie... a ja od 5:00 na nogach i właśnie zdążyłem wrócić do
                                                    domu... Cały dzień ciężkiej pracy... Nawet nie mam czasu poczty
                                                    sprawdzić smile)) Ale jutro też jest dzień... może będzie lepszy niż...
                                                    Na pewno będzie lepszy smile))
                                                  • kokirek Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 06:27
                                                    Witam wszystkich smile
                                                    Wczoraj było zbyt późno, aby tu Kogoś zastać, a dzisiaj pewnie jest
                                                    za wcześnie smile) Jednak wszystkim którzy tu zajrzą życzę miłego
                                                    dnia smile)) Pozdrawiam
                                                  • dona_76 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 08:01
                                                    To ja też witam wszystkich z ranasmile Zwarta i gotowa do
                                                    pracy...powiedzmysmile Dzień jest piękny, chociaż chłodny, więc
                                                    spacerek z rana był, mimo ze przeziębienie nie odpuszcza, a nawet
                                                    mogłabym powiedzieć, że bardziej przyciska. Na szczęście czwartek
                                                    dzisiaj mamy. Kokirku trzymaj się i nie przepracowuj się tak.
                                                    Pozdrawiamsmile)
                                                  • vidmo76 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 15:31
                                                    Cześć chłopaczki i dziewczynki.
                                                    Właśnie wróciłem z PRACY!!
                                                    Urlop szlag trafił musiałem wrócić do roboty,o ja nieszczęśliwy!
                                                    Ale został jeszcze jeden tydzień,a wtedy może?
                                                    Ale ogólnie jest klawo jak cholera!!
                                                    Dona wracaj do zdrowia świat czeka!
                                                  • eb13 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 15:39
                                                    Witam filar firmy ! smile))

Vidmo, zamiast się cieszyć, że bez Ciebie firma nie istnieje, to Ty
                                                    jeszcze narzekasz wink))
                                                  • beja_81 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 15:44
                                                    eb13 napisała:

A ja chcę do domu już sad
                                                  • eb13 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 15:50
                                                    ja też chcę !!!!! sad((

na szczęście jeszcze tylko kilka minut. A jutro ????, a jutro
                                                    najmilszy dzień w tygodniu - PIĄTEK wink)))
                                                  • vidmo76 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 16:03
                                                    Przykro mi laseczki ale jeszcze musicie jeszcze się pomęczyć!
                                                    Ale jestem z wami ,całym sercem jestem z wami wierzcie mi!
                                                    A co do mojej firmy to czuję się wykorzystywany przez nich,jak by nie było ludzi
                                                    nie zastąpionych!
                                                  • eb13 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 18:23
                                                    Vidmo, ja z doświadczenia wiem, że mężczyznom się nie wierzy, więc
                                                    Ci nie wierzę smile))

A firma ???, firma właśnie w ten sposób Cię dowartościowuje - masz
                                                    się czuć potrzebny, a nie wykorzystywany wink)))
                                                  • vidmo76 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 19:03
                                                    > Ci nie wierzęsmile))
                                                    Eb mi nie wierzysz! Czuję się jakiś taki ..... zdradzony?!
                                                    Słoneczka ja jak tylko mogę to jestem z wami.
                                                    Idę teraz sobie trochę po szlochać w samotności.
                                                    Ona zawsze mi wierzy.
                                                  • eb13 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 19:10
                                                    "Vidmuś", ale ja nie napisałam, że Ciebie zdradziłam, tylko, że nie
                                                    wierzę mężczyznom wink)))

Samotność na pewno Ci wierzy, ale kiedyś Cię zdradzi - zobaczysz smile)
                                                  • vidmo76 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 20:32
                                                    Nie to to ja wiem tak se tylko gadam.
                                                    Zaktualizowałem swą wizytówkę od razu mi się humor poprawił!
                                                    I czemu facetom Eb13 nie wierzysz?
                                                    Chociaż prawdę mówiąc ja też im nie wierzę.
                                                    hahahaha
                                                  • eb13 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 20:41
                                                    no widzisz jaki zdolny jesteś wink))) - jestem dumna z Ciebie smile)))

Powiedz mi jak ja mogę obcym ludziom wierzyć, skoro sama sobie nie
                                                    wierzę wink))
                                                  • vidmo76 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 20:46
                                                    > Powiedz mi jak ja mogę obcym ludziom wierzyć, skoro sama sobie nie
                                                    > wierzę wink))
                                                    A normalnie tak,spróbuj tylko bądź ostrożna ponoć wiara cuda czyni!
                                                    Nie spróbujesz się nie dowiesz,jak spróbujesz, a się nie uda to zawsze powiesz
                                                    sobie:No cóż próbowałam!

• eb13 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 21:16
                                                    już próbowałam i nijak nie da rady smile))
                                                  • vidmo76 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 21:22
                                                    To nie dobrze ,bardzo nie dobrze!
                                                    Wychodzi na to że Ty skrzywdzona przez los jesteś!
                                                    Chyba gorzej niż ja nawet?!
                                                    Tylko że ja to urodzony optymista jestem.
                                                    Ale trzeba przyznać że ufność w ludzi zgubiła mnie nie raz!
                                                  • eb13 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 21:42
                                                    eeetam skrzywdzona, jest tak jak widocznie miało być smile)

OK., to teraz trochę powagi. Rzeczywiście ciężko jest mi zaufać
                                                    ludziom i nie jest to efekt jakiegoś zawodu sercowego - po prostu
                                                    lata pracy z ludźmi uczą człowieka. Jednak jak już komuś zaufam, to
                                                    musiałby zrobić coś naprawdę nieludzkiego, żebym się od niego
                                                    odwróciła.

Sam widzisz - nie jest tak źle smile)))
                                                  • vidmo76 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 22:11
                                                    > lata pracy z ludźmi uczą człowieka.
                                                    A to ciekawe?
                                                    Jeżeli to nie tajemnica,to gdzie Ty pracujesz?
                                                  • eb13 Re: A gdzie reszta? 09.10.08, 22:30
                                                    smile))

pracuję w dość dużej firmie, gdzie ciągle coś się dzieje smile. Każda
                                                    zmiana jaka w niej zachodzi, ciągnie za sobą konieczność współpracy
                                                    z nowymi ludźmi i żeby się lepiej pracowało, to za każdym razem
                                                    trzeba sobie wypracować nowe, dobre "układy" smile
                                                  • vidmo76 Re: A gdzie reszta? 10.10.08, 06:52
                                                    A więc dość dość słaby komfort psychiczny,współczuje.
                                                    Jeżeli dobrze zrozumiałem trzeba być psychologiem i dyplomatą.
                                                  • dona_76 Re: A gdzie reszta? 10.10.08, 07:51
                                                    Witam wszystkich z ranasmile Vidmo to Ty pecha masz, że urlop Ci
                                                    zabrali. mimo wszystko cieszy się trzeba, bo piątek mamysmile
                                                    Pozdrawiamsmile)
                                                  • kokirek Piątek... 10.10.08, 08:06
                                                    Witajcie, najważniejsze, że jest piątek smile))
                                                  • dona_76 Re: Piątek... 10.10.08, 08:19
                                                    I imieniny miesiącasmile
                                                  • kokirek Re: Piątek... 10.10.08, 08:25
                                                    To może jakieś kwiatki powinnismy kupić smile)
                                                  • eb13 Re: Piątek... 10.10.08, 08:31
                                                    cześć Wam smile)

a może jakaś mała imprezka ??? - są aż dwa powody do jej zrobienia:
                                                    1.mamy dzisiaj piątek,
                                                    2.imieniny miesiąca wink)))

miłej pracy smile
                                                  • dona_76 Re: Piątek... 10.10.08, 08:41
                                                    Oj jakaś imprezka by się przydałasmile Jak najbardziejsmile Też miłej
                                                    pracy Wam życzęsmile)
                                                  • kokirek Re: Piątek... 10.10.08, 10:06
                                                    I co z tą imprezą? Są chętni?
                                                  • dona_76 Re: Piątek... 10.10.08, 10:31
                                                    smile Ale teraz niestety lecieć muszą. Do zobaczenia późniejsmile)
                                                  • kokirek Re: Piątek... 10.10.08, 10:40
                                                    To ja poczekam smile)
                                                  • eb13 Re: Piątek... 10.10.08, 10:53
                                                    a czekaj "se" czekaj wink)))

pewnie, że się znajdą chętni, tylko chyba jedni muszą się wynurzyć z
                                                    ciepłych łóżeczek, a inni tu zajrzeć smile))
                                                  • dona_76 Re: Piątek... 10.10.08, 12:00
                                                    A ja już jestemsmile Możemy zacząć świętowanie. Przymusowy spacerek
                                                    miałam, ale w większości przez park, więc warto byłosmile Może ktoś się
                                                    jeszcze do nas przyłączy?
                                                  • kokirek Re: Piątek... 10.10.08, 12:14
                                                    Zapraszamy smile) Miejsca Ci u nas dostatek smile
                                                  • eb13 Re: Piątek... 10.10.08, 12:23
                                                    do spacerku w pięknym słońcu - jakie mam za oknem -, to z miłą
                                                    chęcią się przyłączam smile))
                                                  • vidmo76 Re: Piątek... 10.10.08, 15:12
                                                    Cześć wiara!
                                                    Imprezka wam się marzy hmm może i skocze do kumpla piwa się napijemy.
                                                    Przecież jutro wolna sobota,wreszcie namiastka mego urlopu!
                                                  • eb13 Re: Piątek... 10.10.08, 17:35
                                                    Cześć Vidmo smile,
                                                    Oj marzy się, marzy smile)))
                                                    Mogę Ci teraz odpowiedzieć na wczorajszy post smile)
                                                    Tak, komfort psychiczny słaby, ale spoko - damy radę wink))), a do
                                                    tych dwóch cech dodałabym jeszcze przejawianie cech dyktatora wink)).
                                                    Może nie koniecznie musi to oznaczać władzę absolutną, ale czasem
                                                    trzeba "tupnąć" nogą i nie dać sobie wejść na głowę smile))

Miłego urlopu smile))
                                                  • beja_81 Re: Piątek... 10.10.08, 20:29
                                                    Halo, halo, jest tu kto. Dobrze, że muzyka gra, bo takiej ciszy jak tu to wolę
                                                    nie słyszeć wink
                                                  • beja_81 Re: Piątek... 10.10.08, 21:21
                                                    idę sobie ...
                                                  • vidmo76 Re:szlag mnie trafi! 11.10.08, 08:07
                                                    Witam ponownie wiara!
                                                    Chciałem odpisać wczoraj ale 1kg cukru znajdującego sie wewnątrz
                                                    klawiatury,uniemożliwił mi to!Kilku godzinna reanimacja sprzętu nie przyniosła
                                                    żadnych rezultatów.
                                                    W przydomowym śmietniku odnalazłem jakiś antyk klawiaturowy więc piszę
                                                    Ale o 10H samego rana biegnę do sklepu kupie sobie odrazu z pięć sztuk na zapas!!
                                                    Na tym antyku nie da sie pisać,a co dopiero grać!
                                                    Dam wam dobrą radę,nic nie pijcie nad klawiaturą,a w szczególności soków
                                                    owocowych.Można odnieść wrażenie ze 1L soku owocowego zawiera pół tony cukru!!

• t.drk Re:szlag mnie trafi! 11.10.08, 08:40
                                                    CZESC.ale kup sobie też sok, albo może lepiej wodę mineralną.
                                                    i następnym razem pij w mniejszych ilościach, a nie 1L naraz..
                                                  • eb13 Re:szlag mnie trafi! 11.10.08, 08:45
                                                    Witam w sobotni poranek smile))

Vidmo, bo Ty pomyliłeś podkładkę śniadaniową z klawiaturą - pewnie
                                                    miały taki sam wzór wink))).

Na pocieszenie powiem tylko, że ja w pracy zawsze śniadanie jej nad
                                                    klawiaturą, a później z niej wysypuję okruszki i się śmieję, że to
                                                    są zapasy na ciężkie dni wink)))

Miłej soboty wszystkim smile)
                                                  • vidmo76 Re:szlag mnie trafi! 11.10.08, 08:57
                                                    Jeszcze nie s pełna godzinkę i będę miał nowy sprzęt!
                                                    Na tym szmelcu pisać sie nie da!
                                                    To jakiś klawiaturowy horror!!
                                                  • dona_76 Re:szlag mnie trafi! 11.10.08, 10:44
                                                    Witam wszystkichsmile Kaszląco-kichająca, ale jestem, chociaż teraz wpadłam tu
                                                    tylko na chwilę. Vidmo mam nadzieję, że masz już nową klawiaturę? Pozdrawiamsmile)
                                                  • beja_81 sobota jak każda inna ... 11.10.08, 16:47
                                                    Hej Hej! Czas muzykę nastawić, jedzonko już dochodzi, żyć nie umierać ... wink, no
                                                    a poza tym nuda, znowu Was tu nie ma, ale już się przyzwyczajam powolutku do tej
                                                    ciszy, czasem jest potrzebna na refleksje. No to ja idę jeść.
                                                  • kokirek Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 18:04
                                                    Witam serdecznie obecnych i nieobecnych smile
                                                    Niestety ze względu na nowe obowiązki dopiero teraz mogłem do was
                                                    wpaść... Ale czy Wy tu jesteście? Czy jest tu ktoś? Haaalooo!!
                                                  • kokirek Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 18:08
                                                    Milczycie... to w takim razie zabieram się za pisanie listów smile))
                                                    Pozdrawiam
                                                  • beja_81 Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 18:22
                                                    Tak się składa że ja jestem smile
                                                  • kokirek Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 18:39
                                                    Witaj Beja, bardzo się cieszę, że nie jestem tu sam smile
                                                  • beja_81 Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 18:46
                                                    No, nie jesteś sam smile, ja teraz coś piszę, ale wciąż jestem wink
                                                  • kokirek Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 19:02
                                                    Beja, DZIĘKUJĘ smile
                                                  • beja_81 Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 19:06
                                                    nie ma za co smile
                                                  • kokirek Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 19:14
                                                    I przepraszam, że taki milczący jestem, ale postanowiłem jeszcze
                                                    jeden list napisać smile
                                                  • beja_81 Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 19:20
                                                    Ok, nie ma sprawy
                                                  • kokirek Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 19:50
                                                    I po sprawie... wiadomości napisane, zadanie domowe odrobione,
                                                    prezentacja przygotowana i wysłana... Teraz mozna odpoczywać smile
                                                    Szkoda tylko, że tak mało czasu na ten odpoczynek smile
                                                  • eb13 Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 19:59
                                                    Witam Towarzystwo smile)))

W końcu udało mi się dotrzeć do domu smile))

Dzisiaj była tak piękna pogoda, że aż nie chciało się wracać do
                                                    tych "czterech" ścian - "włóczyłam" się więc po mieście i oddychałam
                                                    tym "świeżym" ołowianym powietrzem wink)). Na szczęście, u mnie
                                                    takie "szwendanie" nie musi skutkować wydawanie fortuny smile)).

Miłego wieczoru smile
                                                  • beja_81 Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 20:06
                                                    Witaj Eb13, tak pogoda dziś dopisała, to fakt.
                                                    Ja już też wysłałam co trzeba wink, Ale czuję jak moje oczy potrzebują już
                                                    odpoczynku. Zresztą coś mi się muzyka popsuła, jakaś taka smutna się włączyła,
                                                    coś trzeba na koniec z tym zrobić smile
                                                  • kokirek Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 20:14
                                                    Beja, a Tobie chcę tylko powiedzieć, że "taki dzień się zdarza
                                                    raz..." ale może trzeba to zmienić smile

Niech się dzieje smile
                                                  • beja_81 Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 20:19
                                                    Kokirku można by to zmienić, tyle tylko, że nie zawsze czas na to pozwala wink
                                                  • kokirek Re: sobota jak każda inna ... 11.10.08, 20:12
                                                    Witaj Eb, bardzo nam miło, że do nas dołaczyłaś smile
    • timiy2 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 20:19
      koniec po odpoczynku... no nic trzeba spełnić swój obowiązek i iść kibicować
      naszym orłom indifferent
      • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 20:34
        Beja, czyżby uśmiech z Twojej buzi znikał ???? - nawet niech Ci do
        Twojej ślicznej główki nie przyjdzie wink)). Zmień muzykę, zrób dobrą
        herbatę i klikaj razem z nami smile)))

Pomyśl sobie jak się musi czuć Vidmo - od samego rana szuka nowej
        klawiatury, bo na starą sok wylał smile). Chyba do tej pory szuka, bo
        się jeszcze nie odezwał - tyle czasu szukać, to dopiero musi być
        męczące wink)))
        • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 20:38
          no nie, to ja się wygodnie rozsiadłam, spiłowałam pazurki żeby mi
          nie przeszkadzały w klikaniu, a towarzystwo się wykrusza ???? sad((

Dobranoc smile))
          • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 20:47
            Dobrej nocy życzę wszystkim ,którzy już nas opuszczają.
            Dobranoc Beja smile
            Eb, ale ja tu jeszcze zostaję smile)
            • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 21:10
              no, chociaż Ty jesteś wierny wink))

ciekawe co z naszą Dorti?, coś ostatnio jej nie widać tutaj sad.
              • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 21:27
                Jak to mówią: bierny... mierny... ale wierny smile))

A Dorti, miejmy nadzieję, że w miłym towarzystwie spędza ten sobotni
                wieczór, i że wyszła już z dołka, o którym pisała tu w środę smile
                • axnz Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 21:36
                  Witam,
                  to niewielkie grono w sobotni wieczór wink
                  Podglądacie mecz?
                  • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 22:04
                    mi nie wolno ani oglądać, ani podglądać żadnych rozgrywek
                    piłkarskich, bo wtedy na 100% nasi przegrają wink))
                    • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 22:24
                      Eb, po pierwsze dziękuję za miłe słowa pod moim adresem. Po drugie -
                      dziękujemy, wygraliśmy smile
                • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 21:49
                  Kokirku, nie znam Cię zbyt dobrze, ale myślę, że bierność i
                  mierność, to nie Ty. Natomiast wierność ? - oooo tak, takim masz
                  pozostać !!! wink)))))

A "Dorci" z całego serca tego życzę smile))
                • dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 22:13
                  kokirek napisał:
                  >
                  > A Dorti, miejmy nadzieję, że w miłym towarzystwie spędza ten sobotni
                  > wieczór,
                  ..... o jak bardzo się mylisz Kokirek.... jak bardzo.... też bym sobie sama tak
                  życzyła....

i że wyszła już z dołka, o którym pisała tu w środę smile

pomału wyłażę... ale dalej mam lenia i nic mi się nie chce... czytam co
                  piszecie... zaglądam też na inne fora....ale ja mam takie słomiane zapały do
                  wszystkiego i nic jakoś nie mogę z tym zrobić...
                  Dziś była na grzybach, trochę uzbierałam ale głównie chodziło mi o przyjemność
                  połażenia po lesie...
                  Pozdrawiam Was
                  • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 22:28
                    Witaj Dorti, bardzo nam miło, że się do nas odezwałaś smile
                    A nadzieję trzeba mieć... Jak pisał Kochanowski:
                    "Nie porzucaj nadzieje,
                    Jakoć się kolwiek dzieje"
                    • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 22:49
                      Czyżbyście już poszli spać? A może właśnie tak trzeba zrobić, aby
                      mieć trochę sił na jutro?
                      • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 23:02
                        Dobranoc Wszystkim smile
                        • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 09:33
                          Witajcie w ten niedzielny, mglisty lecz słoneczny poranek.
                          Nie ma to jak wstać rano i zobaczyć słońce na niebie smile
                          Aż chce się... oj nie, wcale mi się nie chce... ale muszę... takie
                          życie... takie obowiązki smile)
                          Więc do zobaczenia wieczorem, no może późnym popołudniem.

Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia smile)
                          • vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 10:08
                            > Witajcie w ten niedzielny, mglisty lecz słoneczny poranek.
                            Nie wszystkim i nie naraz,na Mazurach pada ale to bardzo dobrze że pada! ogólnie
                            jest klawo!
                            To o czym dziś pogadamy wiara?
                      • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 23:03
                        nie Kokirku, nie poszliśmy spać tzn. ja nie poszłam smile), tylko piszę
                        maila do takiego jednego "gościa" wink)

wygraliśmy pewnie dlatego, że ja nie oglądałam wink))

a jaki był wynik ???? wink)))
                        • timiy2 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 01:12
                          2:1
                          • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 09:32
                            Timiy2 - Twoja sygnaturka... is the best smile)
                            Pozdrawiam
                        • vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 01:18
                          Cześć wiara znów was pozostawiłem samych,oj jak mi tym źle!
                          Wracam właśnie z reala fakt późno jest,znów nikogo niema wszyscy poszli spać,ale
                          co się dziwić!!
                          • ewamag12 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 11:57
                            a mnie niedziela powitała bólem głowy, wypiłam wczoraj na spotkaniu ze znajomymi
                            2 drinki i chyba się odzwyczaiłam od alkoholu skoro tak zareagowałamwink
                            • vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 15:44
                              > a mnie niedziela powitała bólem głowy, wypiłam wczoraj na spotkaniu ze znajomym.
                              Nie to wprawy musisz nabrać i to bardzo szybko,jak to tak.
                              Trening czyni mistrza!
    • beja_81 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 11.10.08, 20:30
      Dobra ja będę już znikać, ale tak tylko na chwilkę, bo pewnie jutro znów się
      pokażę. Na koniec jakieś skoczne rytmy ... smile Dobranoc
    • dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 17:59
      Dla chcących porozmawiać .....inaczej.....II
      bo już za dużo wątków...tak myslę
      • kokirek Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 18:06
        Dobrze myślisz Dorti smile
        • eb13 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 18:42
          witam wszystkich smile))

"Dorcia" w końcu jesteś smile))) - mam nadzieję, że zaraz nie zniknie i
          powiesz nam co się z Tobą działo jak Cię nie było smile))

masz świetny pomysł z tą II smile))
          • dorti-one Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 18:44
            nic się nie działo... i to jest najgorsze... bo gdybym miała jakiś ważny powód
            żeby się nie pokazywać to zrozumiałe.... ale przez lenistwo ? żaden powód do dumy sad
            • vidmo76 Re: Dla chcących porozmawiać .....inaczej..... 12.10.08, 21:42
              "Nie przebywaj zbyt często w domu swego przyjaciela bo cię znienawidzi"
              Księga przysłów,Biblia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka