marijola1 21.08.08, 08:35 Wybieramy się z Aniwe w sobotę na piwko i tańce do Lolka( Pola Mokotowskie).Pomyślałyśmy,że damy znać o tym,gdyby np ktoś nie miał planów i perspektywę siedzenia samotnie w sobotni wieczór.Jesli macie ochotę,dołączajcie do nas Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniwe Re: Kochani samotni! 21.08.08, 18:17 a właśnie no dawajcie ludziska !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ni.tka Re: Kochani samotni! 21.08.08, 19:19 A gdzie jest Lolek i o ktorej sie wybieracie ? Odpowiedz Link
aniwe Re: Kochani samotni! 21.08.08, 20:24 hej Nitka DDDDDDDDDDDDDD Ale fajowsko że piszesz! Lolek jest na Polach Mokotowskich koło tego stawu - co do godziny to się jeszcze się zgadamy - stara przybywaj ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ni.tka Re: Kochani samotni! 21.08.08, 20:40 Jak nic mi nie wypadnie strasznie waznego to przybede, bom spragniona Waszego towarzystwa niezmiernie Odpowiedz Link
aniwe Re: Kochani samotni! 21.08.08, 21:05 o jaaaa, no byłoby super DDDDDDDDD wstępnie godzina 18 i jeszcze będziemy sie zgadywać do soboty ))) Odpowiedz Link
grzech_o_1 Mari. Dołączył bym. Ale wiesz, że to 21.08.08, 21:54 200 kilometrów.)) Bawcie się fajnie. Odpowiedz Link
marijola1 Re: Mari. Dołączył bym. Ale wiesz, że to 22.08.08, 08:14 No tak,wiem oczywiście że to 200 km) My zawsze bawimy się fajnie Odpowiedz Link
wobooz Re: Kochani samotni! 21.08.08, 22:13 Jeśli Panie pozwolą i nie wyjadę z miasta, to z kolegą chętnie dołączymy Przy okazji - dlaczego Lolek? Tam jest dość duszno i śmierdzi fajkami... Odpowiedz Link
wobooz Re: Kochani samotni! 21.08.08, 22:22 Oj... pomyliłem Lolka z Bolkiem Może wprowadzę trochę zamieszania... co powiecie na Merlina (Marilyn)? Odpowiedz Link
marijola1 Re: Kochani samotni! 22.08.08, 02:59 ależ oczywiście,że panie pozwoląDDD Tak,w Lolku na pewno nie śmierdzi,bo tam praktycznie impreza odbywa się na świeżym powietrzu My,jak napisała już Ania,będziemy ok 18stej.Dołączajcie!!!Koniecznie!! Dla ułatwienia podam swoje gg 2365342,jutro jestem w domu,więc w razie wątpliwości proszę pytać Odpowiedz Link
marijola1 Re: Kochani samotni! 22.08.08, 08:17 Co to takiego ten Merlin? Ja nie znam......... Odpowiedz Link
wobooz Re: Kochani samotni! 22.08.08, 09:05 > Co to takiego ten Merlin? Ja nie znam......... Merlin to kolejny pub na Polach. Do Lolka trafimy idąc od Bolka / Aleji Niepodległości, mijając staw z prawej strony. Do Merlina dojdziemy, mijając staw z lewej strony. Poprawna nazwa to Marilyn, ale przyjęło się już mówić i pisać na niego Merlin Merlin jest bliżej stawu i chyba jest bardziej cichy (pewnie dlatego, że mniejszy). Odpowiedz Link
marijola1 Re: Kochani samotni! 22.08.08, 11:57 no proszę,nawet nie wiedziałam) My spotykamy się w Lolku,bo tam nie tylko można fajnie zjeść,napić się piwa(i nie tylko),ale też potańczyć!!!!!!!!! Odpowiedz Link
marijola1 Re: Kochani samotni! 23.08.08, 16:08 Witam,sorki ze dopiero teraz,ale nie bylo nas w domu Mysle,ze zrobimy tak: my bedziemy czekac przed Lolkiem do 18:05.Jedna czarna,druga blondi,a trzecia blizej nieokreslona( z odcieniem rudosci).Gdybyscie nie zdazyli,to szukajcie takich samych w srodku,bedziemy sie starac jak najblizej miejsca,gdzie graja.Ostatecznie kolezanka zaoferowala sie rozlozyc niebieska parasolke)))))) Jesli mozecie,napiszcie choc orientacyjnie,jak wygladacie Odpowiedz Link
mezczyzna31 Re: Kochani samotni! 23.08.08, 22:05 Podobny temat wymyśliłem na tym samym forum, tyle że te kilka minut później Te Lolki i Bolki są oblegane (bywałem tam kilka razy_, ale nie wiem jak jest z pubami: Niedźwiedziem i Uszatkiem/ Odpowiedz Link
marijola1 Re: Kochani samotni! 24.08.08, 11:04 Też nie wiem,nie znam tych pubów! Ale w Lolku było wczoraj super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link