asza9 16.11.08, 23:38 Czy ktokolwiek słyszał, czy ktokolwiek wie, czy jest gdzieś na Śląsku Sylwester na singli? Albo wolne miejsca w jakimś klubie? Przyznam, że nie mam bladego pojęcia co począć z kolejnym Sylwestrem. A co Wy macie jakies plany? Pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asza9 Re: Sylwek 17.11.08, 09:24 yhy, i na czasie. Choć chyba już za późno. Ciekawe czy skończy się on 'schowaniem się w jaskini' i udawaniem, że się nic nie dzieje? Ale przecież nie dzieje sie nic. Odpowiedz Link
dintojra Re: Sylwek 24.11.08, 08:47 Fajna oferta Sylwka jest na AWF w stołówce. Impreza tematyczna pod hasłem Bollywood. informacje są na stronce www.bollywoodnight.pl/ jezeli ktos lubi takie klimaty to zapowiada sie fajna zabawa. Moi drodzy, jeżeli doskwiera Wam samotności to zapraszam na Nordic Walking. Poznałam na zajęciach wspaniałych ludzi i przyjaciół w różnym wieku. Firma, z ktorą chodzę organizuje również rajdy i wypady kilku dniowe. Poza tym sami też organizujemy sobie rózne spotkania na kawę do kina, czy wyjazdy wakacyjne. jeżeli byłby ktoś chętny to informacje o zajęciach można uzyskać na stronce www.aktim.eu pozdrawiam Odpowiedz Link
grzespelc Re: Sylwek 17.11.08, 19:07 Ma być. Szczegółowych planów jeszcze nie ma, kto się pojawi - nie wiadomo, ale pomysł jest. Szczegóły powinny pojawić się w tym wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=86765003&a=87316148 Odpowiedz Link
dintojra Re: Sylwek 19.11.08, 10:38 Moi drodzy na Sylwka w Clubach jeszcze nie jest za pózno. Wiekszosc klubów przygotowue dopiero konkretne oferty po Andrzejkach czyli w pierwszym do drugiego tygodnia grudnia. Na ten moment moge zaprosic chetnych singli na zajęcia z Nordic Walking, żeby nabrac troche kondycji przed Sylwestrowym szaleństwem. www.aktim.eu Pozdrawiam Odpowiedz Link
edyta_matusiak Re: Sylwek 26.11.08, 15:08 Tak, jest planowany Sylwester dla Singli! W Bielsku - Białej. Wejdz na www.razemrazniej.com. Tam się wszystkiego dowiesz. Pozdrawiam! Odpowiedz Link