rumcajs-76 02.01.09, 15:56 Do facetów: Chodzicie w zimie w kalesonach ? *** A do wszystkich: Co sądzicie o kalesonach ? *** Jeśli jakieś kobitki używają kaleson to też mogą odpowiedzieć na pierwsze pytanie Pytam bo zimno Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mappi Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:00 czy te pytania mają się złożyć na inne... co sądzicie o facetach w kalesonach? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:04 Musze się przyznać, ze noszę podkolanówki do spodni. I jest mi bardzo zimno.. Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:05 No przecież to proste pytania som Może być i takie To jak ? Odpowiedz Link
anirat Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:04 Nie chodze w kalesonach ale z sympatii do Rumcajsa napisze... Jak jest zimno prosze chodzic w kalesonach dla zdrowia! Wole zdrowego w kalesonach niz chorego bez kaleson )))) No z którego więcej pozytku????? Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:10 A jakie Ci się Anirat bardziej podobają : Rajstopiaste (gryzące), typu Super Man czyli takie obciśnięte, mogą też być niebieskie, czy luźne takie obwisłe trochę ? Odpowiedz Link
anirat Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:15 Rumcajs wybór pozostawiam Tobie, bo przeciez nie ja w nich będe chodzic Jeśli chodzi o mnie, to zniose widok kazdego rodzaju, jesli to na zdrowie wyjdzie, a przeciez o to chodzi Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:18 "Jeśli chodzi o mnie, to zniose widok kazdego rodzaju" Zniosę widok, no wiesz. One przecież fajne takie, frywolne Odpowiedz Link
t.drk Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:10 ja przyznaję, ze od kilku lat nie posiadam i nie stosuję kaleson..jak jest mrożniej, to zakładam sztruksy i jest ok. jednakoż ostatnio pozyczyłem kalesonki od brata na wyjazd na narty, poniewaz nie posiadałem fachowej odzieży... i to było dobre rozwiazanie.. pozdrawiam byłych, obecnych oraz przyszłych kalesoniarzy !!! Odpowiedz Link
mappi Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:08 zimą ja chodzę powiedzmy w kalesonach...tylko że w takich zamkniętych w kroku ... rumcajsie radziłabym nosić..mrozy okrutne zapowiadają a przeziębić łatwo Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:13 Nie no ja używam Zamknięte w kroku powiadasz? No ale używasz? Ale kalesony to strasznie taka jakaś dziwna nazwa, powinni ją zmienić na jakąś bardziej ulotną, subtelną Odpowiedz Link
anirat Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:17 Bez dyskusji, powinieneś nosic, ode mnie dostałbys w ucho, jak w takie mrozy chodziłbys bez! Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:22 damskie kalesony to chyba legginsy ja tam noszę tylko podkolanówki zwane inaczej 'antygwałtkami' (???). Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:27 Ciekawe jak bym poprosił w sklepie o męskie legginsy czy wiedzieli by o co chodzi ? Antygwałtki ??? Czysta finezja Odpowiedz Link
mappi Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:30 oczywiście że wiedzieliby...męskie są niezmknięte w kroku Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:32 gapciu - cieliste niezamknięte w kroku, znaczy rozpinane, tak? ale chyba na guziki. sorki, w życiu nie widziałam tego na facecie ;-PPP Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:33 Cieliste. Aha, bo ja nie wiem czemu, ale koniecznie czarne )) Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:35 ostatnio przekonałam się do rajstopków, ale trochę swędzą mnie nogi, może spróbuję kalesonów? o, gdzie ten wersalik? kaleson, czy kalesonów? ))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:37 Rajstopy to do spódnicy - a bardzo lubię chodzić w spódniczkach. I do tego płaskie pantofelki,kozaczki.... Dwa dni temu biegałam w 8-cm obcasach, a dziś mi kręgosłup siada Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:41 chyba zacznę chadzać w spódniczkach ale dopiero jak kupię jakieś fajne butki, może kozaczki, albo takie kałbojskie )) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:44 Jak kozaki, to tylko takie do kolan oficerki, sznurowane, kupiłam sobie z takiej jakby lekko gniecionej skórki Ciut ciut styl militarny, ale bez perwersji Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:47 szkoda, że bez perwersji ;-P długie buty już mam, a chodzą mi po głowie właśnie kałbojki, nie za bardzo obcisłe, raczej luźne, do rajstopek ewentualnie do dźinsów Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:53 Jeśli już ta perwersja, to np. tak: mocno zarysowane kozaki, z czterech szwów spódnica, tak centymetr - dwa za kolana, leciutka, moze nawet być szyfonowa (ale z podszewką), mocne kolory - chłodne, zimne, a do tego kurtka militarna, czarna, z pagonami, mocno taliowana, z szerokim paskiem. Taki ukłon w stronę radzieckiego kostiumu żołnierskiego w wydaniu dla pań. A na główkę czapka futrzana (oczywiście sztuczne futerko!!!), przypominająca to, co noszą np. w Gruzji. Nie wiem, czy wystarczająco odmalowałam. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:55 ojej, super! ale chodzisz tak ubrana? czy to tylko wizja? właśnie o coś takiego mi chodzi, tylko wolałabym płaszczyk za pupkę ) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:02 Raczej tak ubrana, tylko nie mam kurtki z pagonami. Taki pikowany, krótki, czarny płaszczyk, ale z paskiem )) Lubię podkreślać talię... No i noszę spódnice. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:15 zacznę brać przykład z kobiecych ;-P koleżanek i ruszam na wyprzedaże w poszukiwaniu jesienno-wiosennych spódnic ) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:18 Ach, zachorowałam na taką jedną w Jackpocie. Ale nawet teraz cena mnie oszołamia. Nie jestem bogata osobą Jak znajdę w necie, to pokażę Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:20 spoko, ja kupuje tylko na 'sale'. ale jeszcze nie zdarzyło mi się, żebym zachorowała na kieckę ;-P może czas najwyższy )) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:23 Patrz - a sukienki jeszcze się nie dorobiłam. Ostatnia, jaka miałam, czarna, cudna, aksamitna, taka w folkowym stylu, leży niestety, bo za mała! Cholercia, miałam rozmiar 38. No nic, wrócę do niego, bo sukienusia ponadczasowa. Ma taki piękny, sznurowany gorset, z czarnymi uchwytami na sznurowadełko. Nie, no piękna. Płakać mi się chce, ze nie pasuje.... No i to jest jedyna jaką posiadałam. Jak na razie czas przeszły (mam nadzieję, że jeszcze nie dokonany) Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:30 ja też nie mam żadnej sukienki. ale widzę, że ty się oryginalnie ubierasz, hmmmmmm, fajowo ) w sukience źle bym się czuła, ale spódnica to moje noworoczne postanowienie ) (płytkość kobiet nie zna granic ;-P) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:36 Eeee tam, oryginalnie! No staram się, coby wstrętu ludziom nie czynić. Do tunik nie pasuję, nie ta budowa, za niska i za "kobieca" jestem. Za to biżuterię lubię taką artystyczną. Na jarmarku dominikańskim widziałam cudo z pereł i srebra. Jakoś do tej pory takie połączenie było mi nieznane. CUDO! - ale nie na moją kieszeń Moze na jeden uszkołdałabym .... po kilku miesiącach Zajrzyj na forum: biżuteria, tu na gazecie, można przyuważyć bardzo oryginalne rzeczy Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:37 O, tu: fotoforum.gazeta.pl/71,1,768.html Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:39 właśnie lukam, ale ja z tych, co biżuterii nie noszą. tylko kolczyki, od czasu do czasu duże. mi biżu przeszkadza ;-(( Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:43 To co lubię Znalazłam, tylko nie te kolory. Jestem zimą, więc w brązach, rudościach czy beżach mi nie do twarzy www.jackpot.dk/page.ocl?pageid=123&mode=&version=# Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:49 napiszę szczerze, ze kolekcja jest zarąbista. szczególnie 1, 3 i 5 trafiają w moje poczucie estetyki. szkoda, ze nie jestem taka smukła i wysoka, ale właśnie o coś takiego mi chodzi ))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:58 Księżniczko, znalazłam, ale chyba zdjął po drodze DD media6.mojageneracja.pl/oioepowyyi/mediumk4kxft55488a3a49b912b96754.jpg Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:02 Szkoda, ze nie było zdjęcia, jak gubił po drodze tę odzież.... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:16 dupiszcze nieziemskie, ze się tak wyrażę, latynos jakiś ;-P Odpowiedz Link
wers-alik Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:42 Nie wiesz? GACI, droga koleżanko Księżniczko! Odpowiedz Link
mappi Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:35 w życiu nie widziałam na guziki kaleson...ale pewnie są ...te o które chodzi mi mają raczej taką zakładkę, w miejscu wymagającym zakładki, materiał zachodzi na materiał... nie,,,no ja mam Wam tłumaczyć jak kaleson się otwiera lub zamyka??? może Panowie lepiej to zrobią ...prosze bardzo Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:38 Były kiedyś na guziki!!!!! Były!!! Na 100% były hihihi... Odpowiedz Link
takzwyczajniesamotna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:39 a cóż Wy tak z tymi kalesonami-faceci ubierzcie po prostu ciepłe rajtuzy Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:39 he he, dzięki za ten opis ) rozumiem, ze na suwak też się tego nie zapina. a jeszcze pitanko: czym się różnią kalesony od rajtuzów??? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:42 Rajtuzy mają stopę, a kalesony nie A tu takie fajne zastosowanie tejże części męskiej garderoby w okresie wiosenno-letnim )) republika.pl/blog_ll_851872/1685054/tr/09_08.jpg Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:44 skoro maja stopę, to chyba rajstopy w wersji dla panów. ok, zaczynam rozumieć ten skomplikowany świat męskiej garderoby )) Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:52 Ja powiem że spokojnie można sobie poradzić bez tej zakładki. Jak Wy kobitki sobie radzicie to my i tak w tym aspekcie mamy sporo prostsze życie Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:54 Jak to jak??? N O R M A L N I E !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:59 Nie krzycz Gapciu, nie krzycz. Przecież to nie było pytanie Normalnie czyli jak ? A zresztą co Ty tam wiesz, przecież Ty w antygwałtkach pomykasz sobie Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:04 Ja nie krzyczę . Ja akcentuję )) Mam podkolanówki, ale skrywane przez portki Najczęściej teraz bojówki i to sztruksowe, bo faktycznie cieplejsze i nie sztywnieją, jak jeansy Rumcajs, dobry temat ruszyłeś Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:09 Oj bo wiesz niby to dla niektórych wstydliwa rzecz nosić kalesony, ale przecież cóż w tym dziwnego jest ? Nie wiem tylko do czego one się zaliczają, to bielizna jeszcze czy już nie? Odpowiedz Link
mappi Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:18 to powinna rozwiać wszystkie wątpliwości... "Kalesony - część bielizny męskiej. Rodzaj obcisłych spodni z miękkiej i elastycznej dzianiny, najczęściej trykotu bawełnianego, najczęściej z długimi do kostek nogawkami (kalesony długie) lub sięgających powyżej połowy uda (kalesony krótkie), zwykle z rozcięciem z przodu umożliwiającym mężczyźnie oddawanie moczu bez konieczności zdejmowania bielizny." źródło: wikipedia definicja odarta z całego mistycyzmu Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:21 krótkie kalesony )))))))))))) może jakieś fotki? Odpowiedz Link
mappi Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:22 fotki...uwierz mi...nie chciałbyś tego widzieć Odpowiedz Link
mappi Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:25 chciałabys oczywiscie...sorki za literki brak Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:31 e tam, lubię perwersje ;-PPP Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:42 Krótkie kalesony ? Tak tak, już przestańcie lepiej Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:20 Bielizna, a najlepiej to szukaj sobie takich specjalnych, dobrych właśnie na wypad w góry, na narty. Nie znam się tak dokładnie, ale jest to bielizna jakoś tam wspomagająca oddychanie. Oj, no nie wiem, coś jak gore tex w obuwiu czy ubraniu Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:39 Ale co w sportowych sklepach o takie wynalazki pytać? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:46 Zobacz, jakie fajne!!! www.motocombo.pl/images/Bionic/20015x13.jpg Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:50 łaaaaaał )) jeszcze jedno takie proszę, ale z modelem ;-P Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:53 Fotka dla Rumcajsa najpierw - też dobry sposób na zimę dla zmarzluchów )) www.spaplanet.pl/photos/407t3.jpg Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:59 Dla zmarzluchów zaraz. Zauważ że w zimie i w lecie używa się podobnych spodni. Nielogicznym więc jest zakładanie tego samego przy +18 i -18 stopniach celsjusza. Nieprawdaż ? Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:53 Gapciu, ale co to w ogóle ma niby być? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:56 To ma być mężczyzna w rajstopach. I w dodatku całkiem, całkiem ... Odpowiedz Link
t.drk Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:54 no to się wątek nieśmiały rozwinął..a mnie raptem 2 godz. nie było. kurde śnieg pada,slisko na drodze, lekko mnie zniosło na zakręcie (a zimówki mam), az mnie ciary pszeszły..cholera. a ludki (niewazne czy w kalesonach czy bez)idące wzdłuż nieoswietlonej drogi, to mogłby miec troche wyobrazni w taką pogode i złazic bardziej na pobocze...ehhh Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:56 lepiej napisz, czy nosisz kalesony ;-P Odpowiedz Link
mappi Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:01 właśnie...ewentualnie czy w rajtuzach... poniżej wersja dla mniej wymagających pl.wikipedia.org/wiki/Kalesony Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:09 Tak Mappi, ta fotka uciszna dosyć Klasyka Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:57 Ja się rozbiłam - mimo zimówek, więc wiem już, ze to lipna ochrona. Chyba tylko i wyłącznie tzreba hamować silnikiem Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:04 Gapuchna opony to nie lekarstwo na wszystko. One mogą tylko pomóc. Wyobraźnia, wyobraźnia na pierwszym miejscu. A co do pieszych na drodze to plaga. Poubierają się na czarno czy szaro i paradują. Trzeba uważać Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:11 Wiem, najgorsze są autentycznie starsze panie, które jeżdżą rowerem, kompletnie nieoświetlone. O mało jednej takiej osoby nie potrąciłam w niedzielę. No i te nasze pobocza..... W opony nie wierzę, chociaż na takim kopnym śniegu pomagają. Ale na lód - to już chyba nic? Mam średni silnik, więc jakoś tam panuję. Zresztą, kilkanaście lat prowadzę. Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:26 Tak, a światełko na tył za 10 zł. można kupić. I nie ma w nocy żadnego zjeżdżania na pobocze, pamiętaj. Odpowiedz Link
anirat Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:57 Czytam i nie wierze, po prostu nie wierze, mimo, ze schudłam znacznie w ostatnim czasie i wiele rzeczy jest mi najzwyczajniej w świecie za duza, to mam na stanie: kilka spódnic, kilka par spodni, kazaki długie -par 2, kozaki krótkie par 3, półbutów par nie zlicze ( nie chce mi się) róznego rodzaju zakietów, sweterków, bluzek itd. Czy ja rzeczywiscie jestem rozrzutna? Bo jak czytam, ze kobiety nie maja spódniczki i sukienki to nie wierze ? A w czym chodzicie np. na kolacje? do pracy? W spodniach bojówkach ? Przyznaje, ze takich na składzie w ogóle nie mam. Mam tez kalesony albo jak kto woli leginsy, ale chodze w tym bardzo rzadko. A zimą ubieram sie ciepło, bo łatwo złapac infekcje, a potem sie człowiek męczy kilka tygodni. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:01 Ja do mojej pracy mogę chodzić w bojówkach, adidasach. Nie lubię sztywnego stylu. mam kilka żakietów, ale prawie wszystkie to albo jeans, albo sztruks, albo zamsz. Spódnic mam kilkadziesiąt. Sukienki żadnej. Na kolację? Piękne bluzeczki, z dekoltem, delikatna spódniczka i moje jedyne czarne szpileczki, ale że Clarks, to i wygodne mimo wysokości Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:03 kolacje jadam w domu. do pracy chodzę w spodniach. mam wiele par spodni. butów mam niedużo, kilka par. wiesz, zależy gdzie pracujesz, ja nie muszę się stroić do pracy. przyznam, ze nie posiadam żadnego kostiumu, białej bluzki itp. po prostu nie potrzebuję takich rzeczy. nie ubieram się też na sportowo, raczej jestem elegancka, mam kilka płaszczy. rozrzutność rozrzutności nierówna, a zasobność portfela to już inna sprawa. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:08 ale o co? i jeszcze pitanko: a na kolację to w spodniach nie można? Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:11 Można Księżniczko można. Myślę że i w kalesonach również Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:13 teraz muszę przyznać, że mam inny pogląd na męska bieliznę ileż jeden wątek może wnieść do czyjegoś życia ) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:13 Czasem w teatrze widzę ludzi w jeansach. nie wiem - czy to wielka przesada? ja tak nie umiem. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:15 do teatru, czy na wyjścia mam eleganckie spodnie. w dżinach bym nie poszła, ale też widuję ludzi. sama nie wiem, może najważniejsze jest, żeby być sobą i tak też się ubierać. Odpowiedz Link
jeszcze.ja.live Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:45 Zakladajcie Panowie cieple gacie w mrozne poranki. Niekoniecznie te z przed kilkudziesieciu lat, biale barchany po dziadku. Teraz jest dostepna naprawde seksowna i praktyczna ciepla bielizna. Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 19:44 Odpowiem Ci w inny sposob, o ile chce to jeszcze czytać. Mam brata ma ok 23 lata jest pewny siebie i jak jest mu zimno nosi kalesony > Do facetów: > Chodzicie w zimie w kalesonach ? > *** > A do wszystkich: > Co sądzicie o kalesonach ? > *** > Jeśli jakieś kobitki używają kaleson to też mogą odpowiedzieć na > pierwsze pytanie > Pytam bo zimno Odpowiedz Link
ewwa35 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 21:31 Mój facet(którego jeszcze nie ma ) może nosic kalesony i tak będzie dla mnie najwspanialszy!!! Odpowiedz Link
eb13 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 23:37 Rumcajsiku "mój" drogi ), pytanie jakie zadałeś wg mnie jest analogią do ewentualnego pytania skierowanego do dziewczyn/kobiet - czy zimą nosicie pod spodniami rajstopy . Ja nie noszę ani jednego ani drugiego i dlatego zimą chodzę w długim płaszczu - co by mi moja szanowna dddd...pupcia nie zmarzła. Myślę, że to jest sprawa indywidualna - tak samo jak noszenie czapki, której też nie noszę, ale w płaszczu mam kaptur )). Jeśli masz marznąć w swoje szanowne szkitki i później mieć przeziębione kolana, tudzież przyplączą się jakieś inne choróbska, to zakładaj je na swój szanowny tyłeczek i nie marudź - w końcu Rumcajs z Ciebie, a on przecież chodził w "rajtuzach" ))) pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link