Dodaj do ulubionych

Nieśmiałe pytanie

02.01.09, 15:56
Do facetów:
Chodzicie w zimie w kalesonach ?
A do wszystkich:
Co sądzicie o kalesonach ?
Jeśli jakieś kobitki używają kaleson to też mogą odpowiedzieć na
pierwsze pytanie smile
Pytam bo zimno smile
Obserwuj wątek
    • mappi Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:00
      czy te pytania mają się złożyć na inne...
      co sądzicie o facetach w kalesonach?
      smile
      • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:04
        Musze się przyznać, ze noszę podkolanówki do spodni. I jest mi bardzo zimno.. smile
      • rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:05
        No przecież to proste pytania somsmile
        Może być i takiesmile
        To jak ?
    • anirat Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:04
      Nie chodze w kalesonach smile ale z sympatii do Rumcajsa napisze...
      Jak jest zimno prosze chodzic w kalesonach dla zdrowia! Wole
      zdrowego w kalesonach niz chorego bez kaleson smile))))
      No z którego więcej pozytku?????
      • rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:10
        A jakie Ci się Anirat bardziej podobają : Rajstopiaste (gryzące),
        typu Super Man czyli takie obciśnięte, mogą też być niebieskie, czy
        luźne takie obwisłe trochę ?smile
        • anirat Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:15
          Rumcajs smile wybór pozostawiam Tobie, bo przeciez nie ja w nich będe
          chodzic smile Jeśli chodzi o mnie, to zniose widok kazdego rodzaju,
          jesli to na zdrowie wyjdzie, a przeciez o to chodzi smile
          • rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:18
            "Jeśli chodzi o mnie, to zniose widok kazdego rodzaju"
            Zniosę widok, no wiesz.
            One przecież fajne takie, frywolnesmile
            • anirat Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:22
              masz racje smile Frywolne smile))))
      • t.drk Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:10
        ja przyznaję, ze od kilku lat nie posiadam i nie stosuję
        kaleson..jak jest mrożniej, to zakładam sztruksy i jest ok.
        jednakoż ostatnio pozyczyłem kalesonki od brata na wyjazd na narty,
        poniewaz nie posiadałem fachowej odzieży... i to było dobre
        rozwiazanie..
        pozdrawiam byłych, obecnych oraz przyszłych kalesoniarzy !!!
    • mappi Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:08
      zimą ja chodzę powiedzmy w kalesonach...tylko że w takich zamkniętych w kroku ...
      smile
      rumcajsie radziłabym nosić..mrozy okrutne zapowiadają a przeziębić łatwo smile
      • rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:13
        Nie no ja używamsmile
        Zamknięte w kroku powiadasz? No ale używasz?smile
        Ale kalesony to strasznie taka jakaś dziwna nazwa, powinni ją
        zmienić na jakąś bardziej ulotną, subtelną smile
        • anirat Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:17
          Bez dyskusji, powinieneś nosic, ode mnie dostałbys w ucho, jak w
          takie mrozy chodziłbys bez!
          • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:22
            damskie kalesony to chyba legginsy wink
            ja tam noszę tylko podkolanówki zwane inaczej 'antygwałtkami' (???).
            • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:23
              Czarne???
            • rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:27
              Ciekawe jak bym poprosił w sklepie o męskie legginsy czy wiedzieli
              by o co chodzi ?smile
              Antygwałtki ??? smilesmilesmile
              Czysta finezja smile
              • mappi Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:30
                oczywiście że wiedzieliby...męskie są niezmknięte w kroku big_grin
                • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:32
                  gapciu - cieliste wink
                  niezamknięte w kroku, znaczy rozpinane, tak? ale chyba na guziki. sorki, w życiu
                  nie widziałam tego na facecie ;-PPP
                  • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:33
                    Cieliste. Aha, bo ja nie wiem czemu, ale koniecznie czarne smile))
                    • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:35
                      ostatnio przekonałam się do rajstopków, ale trochę swędzą mnie nogi, może
                      spróbuję kalesonów?
                      o, gdzie ten wersalik? kaleson, czy kalesonów? wink)))
                      • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:37
                        Rajstopy to do spódnicy - a bardzo lubię chodzić w spódniczkach. I do tego
                        płaskie pantofelki,kozaczki....

Dwa dni temu biegałam w 8-cm obcasach, a dziś mi kręgosłup siadasmile
                        • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:41
                          chyba zacznę chadzać w spódniczkach wink ale dopiero jak kupię jakieś fajne
                          butki, może kozaczki, albo takie kałbojskie wink))
                          • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:44
                            Jak kozaki, to tylko takie do kolansmile oficerki, sznurowane, kupiłam sobie z
                            takiej jakby lekko gniecionej skórki smile Ciut ciut styl militarny, ale bez
                            perwersji smile
                            • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:47
                              szkoda, że bez perwersji ;-P
                              długie buty już mam, a chodzą mi po głowie właśnie kałbojki, nie za bardzo
                              obcisłe, raczej luźne, do rajstopek ewentualnie do dźinsów wink
                              • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:53
                                Jeśli już ta perwersja, to np. tak: mocno zarysowane kozaki, z czterech szwów
                                spódnica, tak centymetr - dwa za kolana, leciutka, moze nawet być szyfonowa (ale
                                z podszewką), mocne kolory - chłodne, zimne, a do tego kurtka militarna, czarna,
                                z pagonami, mocno taliowana, z szerokim paskiem. Taki ukłon w stronę
                                radzieckiego kostiumu żołnierskiego w wydaniu dla pań. A na główkę czapka
                                futrzana (oczywiście sztuczne futerko!!!), przypominająca to, co noszą np. w Gruzji.

Nie wiem, czy wystarczająco odmalowałam. big_grin
                                • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:55
                                  ojej, super! ale chodzisz tak ubrana? czy to tylko wizja?
                                  właśnie o coś takiego mi chodzi, tylko wolałabym płaszczyk za pupkę wink)
                                  • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:02
                                    Raczej tak ubrana, tylko nie mam kurtki z pagonami. Taki pikowany, krótki,
                                    czarny płaszczyk, ale z paskiem smile)) Lubię podkreślać talię... No i noszę spódnice.
                                    • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:15
                                      zacznę brać przykład z kobiecych ;-P koleżanek i ruszam na wyprzedaże w
                                      poszukiwaniu jesienno-wiosennych spódnic wink)
                                      • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:18
                                        Ach, zachorowałam na taką jedną w Jackpocie. Ale nawet teraz cena mnie
                                        oszołamia. Nie jestem bogata osobą smile Jak znajdę w necie, to pokażę smile
                                        • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:20
                                          spoko, ja kupuje tylko na 'sale'. ale jeszcze nie zdarzyło mi się, żebym
                                          zachorowała na kieckę ;-P może czas najwyższy wink))
                                          • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:23
                                            Patrz - a sukienki jeszcze się nie dorobiłam. Ostatnia, jaka miałam, czarna,
                                            cudna, aksamitna, taka w folkowym stylu, leży niestety, bo za mała! Cholercia,
                                            miałam rozmiar 38. No nic, wrócę do niego, bo sukienusia ponadczasowa. Ma taki
                                            piękny, sznurowany gorset, z czarnymi uchwytami na sznurowadełko. Nie, no
                                            piękna. Płakać mi się chce, ze nie pasuje.... No i to jest jedyna jaką
                                            posiadałam. Jak na razie czas przeszły (mam nadzieję, że jeszcze nie dokonany)
                                            • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:30
                                              ja też nie mam żadnej sukienki. ale widzę, że ty się oryginalnie ubierasz,
                                              hmmmmmm, fajowo wink)
                                              w sukience źle bym się czuła, ale spódnica to moje noworoczne postanowienie wink)
                                              (płytkość kobiet nie zna granic ;-P)
                                              • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:36
                                                Eeee tam, oryginalnie! No staram się, coby wstrętu ludziom nie czynić. Do tunik
                                                nie pasuję, nie ta budowa, za niska i za "kobieca" jestem. Za to biżuterię
                                                lubię taką artystyczną. Na jarmarku dominikańskim widziałam cudo z pereł i
                                                srebra. Jakoś do tej pory takie połączenie było mi nieznane. CUDO! - ale nie na
                                                moją kieszeńsmile Moze na jeden uszkołdałabym .... po kilku miesiącachsmile
                                                Zajrzyj na forum: biżuteria, tu na gazecie, można przyuważyć bardzo oryginalne
                                                rzeczysmile
                                                • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:37
                                                  O, tu:
                                                  fotoforum.gazeta.pl/71,1,768.html
                                                  • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:39
                                                    właśnie lukam, ale ja z tych, co biżuterii nie noszą. tylko kolczyki, od czasu
                                                    do czasu duże. mi biżu przeszkadza ;-((
                                                  • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:43
                                                    To co lubię smile Znalazłam, tylko nie te kolory. Jestem zimą, więc w brązach,
                                                    rudościach czy beżach mi nie do twarzy smile

www.jackpot.dk/page.ocl?pageid=123&mode=&version=#
                                                  • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:49
                                                    napiszę szczerze, ze kolekcja jest zarąbista. szczególnie 1, 3 i 5 trafiają w
                                                    moje poczucie estetyki. szkoda, ze nie jestem taka smukła i wysoka, ale właśnie
                                                    o coś takiego mi chodzi wink)))
                                                  • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:58
                                                    Księżniczko, znalazłam, ale chyba zdjął po drodze big_grinDD

media6.mojageneracja.pl/oioepowyyi/mediumk4kxft55488a3a49b912b96754.jpg
                                                  • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:59
                                                    o ja!!! jakie poślady! wink)))
                                                  • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:02
                                                    Szkoda, ze nie było zdjęcia, jak gubił po drodze tę odzież.... big_grin
                                                  • rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:13
                                                    To poślady silikonowe są smile
                                                  • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:13
                                                    Coś ty! serio? to wy też ........ big_grinDD
                                                  • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:16
                                                    dupiszcze nieziemskie, ze się tak wyrażę, latynos jakiś ;-P
                                        • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:49
                                          oszałamia! - błądsmile
                      • wers-alik Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:42
                        Nie wiesz? GACI, droga koleżanko Księżniczko!
                  • mappi Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:35
                    w życiu nie widziałam na guziki kaleson...ale pewnie są ...te o które chodzi mi
                    mają raczej taką zakładkę, w miejscu wymagającym zakładki, materiał zachodzi na
                    materiał...
                    nie,,,no ja mam Wam tłumaczyć jak kaleson się otwiera lub zamyka???
                    może Panowie lepiej to zrobią ...prosze bardzo
                    smile
                    • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:38
                      Były kiedyś na guziki!!!!! Były!!! Na 100% były hihihi...
                    • takzwyczajniesamotna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:39
                      a cóż Wy tak z tymi kalesonami-faceci ubierzcie po prostu ciepłe rajtuzybig_grin
                    • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:39
                      he he, dzięki za ten opis wink)
                      rozumiem, ze na suwak też się tego nie zapina.
                      a jeszcze pitanko: czym się różnią kalesony od rajtuzów???
                      • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:42
                        Rajtuzy mają stopę, a kalesony nie smile

A tu takie fajne zastosowanie tejże części męskiej garderoby w okresie
                        wiosenno-letnim smile))

republika.pl/blog_ll_851872/1685054/tr/09_08.jpg
                        • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:44
                          skoro maja stopę, to chyba rajstopy w wersji dla panów. ok, zaczynam rozumieć
                          ten skomplikowany świat męskiej garderoby wink))
                    • rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:52
                      Ja powiem że spokojnie można sobie poradzić bez tej zakładki. Jak Wy
                      kobitki sobie radzicie to my i tak w tym aspekcie mamy sporo
                      prostsze życie smile
                      • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:54
                        Jak to jak???

N O R M A L N I E !!!!!!!!!!!!

big_grin
                        • rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 16:59
                          Nie krzycz Gapciu, nie krzycz. Przecież to nie było pytanie smile
                          Normalnie czyli jak ?smile
                          A zresztą co Ty tam wiesz, przecież Ty w antygwałtkach pomykasz
                          sobie smile
                          • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:04
                            Ja nie krzyczę smile. Ja akcentuję smile))

Mam podkolanówki, ale skrywane przez portki smile Najczęściej teraz bojówki i to
                            sztruksowe, bo faktycznie cieplejsze i nie sztywnieją, jak jeansysmile

Rumcajs, dobry temat ruszyłeśsmile
                            • rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:09
                              Oj bo wiesz niby to dla niektórych wstydliwa rzecz nosić kalesony,
                              ale przecież cóż w tym dziwnego jest ?
                              Nie wiem tylko do czego one się zaliczają, to bielizna jeszcze czy
                              już nie? smile
                              • mappi Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:18
                                to powinna rozwiać wszystkie wątpliwości... smile

"Kalesony - część bielizny męskiej. Rodzaj obcisłych spodni z miękkiej i
                                elastycznej dzianiny, najczęściej trykotu bawełnianego, najczęściej z długimi do
                                kostek nogawkami (kalesony długie) lub sięgających powyżej połowy uda (kalesony
                                krótkie), zwykle z rozcięciem z przodu umożliwiającym mężczyźnie oddawanie moczu
                                bez konieczności zdejmowania bielizny."
                                źródło: wikipedia

smilesmile

definicja odarta z całego mistycyzmu sad
                                • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:21
                                  krótkie kalesony wink))))))))))))
                                  może jakieś fotki?
                                  • mappi Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:22
                                    fotki...uwierz mi...nie chciałbyś tego widzieć smilesmilesmile
                                    • mappi Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:25
                                      chciałabys oczywiscie...sorki za literki brak smile
                                      • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:31
                                        e tam, lubię perwersje ;-PPP
                                        • rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:42
                                          Krótkie kalesony ?smile
                                          Tak tak, już przestańcie lepiejsmile
                              • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:20
                                Bielizna, a najlepiej to szukaj sobie takich specjalnych, dobrych właśnie na
                                wypad w góry, na narty. Nie znam się tak dokładnie, ale jest to bielizna jakoś
                                tam wspomagająca oddychanie. Oj, no nie wiem, coś jak gore tex w obuwiu czy
                                ubraniusmile
                                • rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:39
                                  Ale co w sportowych sklepach o takie wynalazki pytać?smile
                                  • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:46
                                    Zobacz, jakie fajne!!!

www.motocombo.pl/images/Bionic/20015x13.jpg
                                    • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:50
                                      łaaaaaał wink))
                                      jeszcze jedno takie proszę, ale z modelem ;-P
                                      • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:53
                                        Fotka dla Rumcajsa najpierw - też dobry sposób na zimę dla zmarzluchów smile))

www.spaplanet.pl/photos/407t3.jpg
                                        • rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:59
                                          Dla zmarzluchów zaraz. Zauważ że w zimie i w lecie używa się
                                          podobnych spodni. Nielogicznym więc jest zakładanie tego samego przy
                                          +18 i -18 stopniach celsjusza. Nieprawdaż ?
                                          • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:02
                                            Hihihi, oj prawdaż, prawdaż smile)))
                                    • rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:53
                                      Gapciu, ale co to w ogóle ma niby być?smile
                                      • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:56
                                        To ma być mężczyzna w rajstopach. I w dodatku całkiem, całkiem ... big_grin
                                  • t.drk Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:54
                                    no to się wątek nieśmiały rozwinął..a mnie raptem 2 godz. nie było.
                                    kurde śnieg pada,slisko na drodze, lekko mnie zniosło na zakręcie (a zimówki
                                    mam), az mnie ciary pszeszły..cholera. a ludki (niewazne czy w kalesonach czy
                                    bez)idące wzdłuż nieoswietlonej drogi, to mogłby miec troche wyobrazni w taką
                                    pogode i złazic bardziej na pobocze...ehhh
                                    • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:56
                                      lepiej napisz, czy nosisz kalesony ;-P
                                      • mappi Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:01
                                        właśnie...ewentualnie czy w rajtuzach... smile

poniżej wersja dla mniej wymagających
                                        pl.wikipedia.org/wiki/Kalesony
                                        • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:09
                                          to jest fuj ;-P
                                        • rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:09
                                          Tak Mappi, ta fotka uciszna dosyć smile
                                          Klasyka smile
                                    • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:57
                                      Ja się rozbiłam - mimo zimówek, więc wiem już, ze to lipna ochrona. Chyba tylko
                                      i wyłącznie tzreba hamować silnikiem smile
                                      • rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:04
                                        Gapuchna opony to nie lekarstwo na wszystko. One mogą tylko pomóc.
                                        Wyobraźnia, wyobraźnia na pierwszym miejscu. A co do pieszych na
                                        drodze to plaga. Poubierają się na czarno czy szaro i paradują.
                                        Trzeba uważać
                                        • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:11
                                          Wiem, najgorsze są autentycznie starsze panie, które jeżdżą rowerem, kompletnie
                                          nieoświetlone. O mało jednej takiej osoby nie potrąciłam w niedzielę. No i te
                                          nasze pobocza.....

W opony nie wierzę, chociaż na takim kopnym śniegu pomagają. Ale na lód - to już
                                          chyba nic? Mam średni silnik, więc jakoś tam panuję. Zresztą, kilkanaście lat
                                          prowadzę.
                                          • rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:26
                                            Tak, a światełko na tył za 10 zł. można kupić.
                                            I nie ma w nocy żadnego zjeżdżania na pobocze, pamiętaj.
    • anirat Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 17:57
      Czytam i nie wierze, po prostu nie wierze, mimo, ze schudłam
      znacznie w ostatnim czasie i wiele rzeczy jest mi najzwyczajniej w
      świecie za duza, to mam na stanie: kilka spódnic, kilka par spodni,
      kazaki długie -par 2, kozaki krótkie par 3, półbutów par nie zlicze
      ( nie chce mi się) róznego rodzaju zakietów, sweterków, bluzek itd.
      Czy ja rzeczywiscie jestem rozrzutna?
      Bo jak czytam, ze kobiety nie maja spódniczki i sukienki to nie
      wierze ? A w czym chodzicie np. na kolacje? do pracy? W spodniach
      bojówkach ? Przyznaje, ze takich na składzie w ogóle nie mam.
      Mam tez kalesony smile albo jak kto woli leginsy, ale chodze w tym
      bardzo rzadko.
      A zimą ubieram sie ciepło, bo łatwo złapac infekcje, a potem sie
      człowiek męczy kilka tygodni.
      • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:01
        Ja do mojej pracy mogę chodzić w bojówkach, adidasach. Nie lubię sztywnego
        stylu. mam kilka żakietów, ale prawie wszystkie to albo jeans, albo sztruks,
        albo zamsz. Spódnic mam kilkadziesiąt. Sukienki żadnej.

Na kolację? Piękne bluzeczki, z dekoltem, delikatna spódniczka i moje jedyne
        czarne szpileczki, ale że Clarks, to i wygodne mimo wysokości smile
      • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:03
        kolacje jadam w domu.
        do pracy chodzę w spodniach. mam wiele par spodni.
        butów mam niedużo, kilka par.
        wiesz, zależy gdzie pracujesz, ja nie muszę się stroić do pracy. przyznam, ze
        nie posiadam żadnego kostiumu, białej bluzki itp. po prostu nie potrzebuję
        takich rzeczy. nie ubieram się też na sportowo, raczej jestem elegancka, mam
        kilka płaszczy.
        rozrzutność rozrzutności nierówna, a zasobność portfela to już inna sprawa.
        • anirat Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:07
          No prosze....
          • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:08
            ale o co?
            i jeszcze pitanko: a na kolację to w spodniach nie można?
            • rumcajs-76 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:11
              Można Księżniczko można. Myślę że i w kalesonach również smile
              • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:13
                teraz muszę przyznać, że mam inny pogląd na męska bieliznę wink ileż jeden wątek
                może wnieść do czyjegoś życia wink)
            • gapuchna Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:13
              Czasem w teatrze widzę ludzi w jeansach. nie wiem - czy to wielka przesada? ja
              tak nie umiem.
              • rumunska_ksiezniczka Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:15
                do teatru, czy na wyjścia mam eleganckie spodnie. w dżinach bym nie poszła, ale
                też widuję ludzi. sama nie wiem, może najważniejsze jest, żeby być sobą i tak
                też się ubierać.
    • jeszcze.ja.live Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 18:45
      Zakladajcie Panowie cieple gacie w mrozne poranki. Niekoniecznie te
      z przed kilkudziesieciu lat, biale barchany po dziadku.
      Teraz jest dostepna naprawde seksowna i praktyczna ciepla bielizna.
    • jchlebowska Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 19:44
      Odpowiem Ci w inny sposob, o ile chce to jeszcze czytać.
      Mam brata ma ok 23 lata jest pewny siebie i jak jest mu zimno nosi kalesony tongue_out

> Do facetów:
      > Chodzicie w zimie w kalesonach ?
      > ***
      > A do wszystkich:
      > Co sądzicie o kalesonach ?
      > ***
      > Jeśli jakieś kobitki używają kaleson to też mogą odpowiedzieć na
      > pierwsze pytanie smile
      > Pytam bo zimno smile
      • ewwa35 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 21:31
        Mój facet(którego jeszcze nie ma ) może nosic kalesony i tak będzie dla mnie
        najwspanialszy!!!
    • eb13 Re: Nieśmiałe pytanie 02.01.09, 23:37
      Rumcajsiku "mój" drogi smile), pytanie jakie zadałeś wg mnie jest
      analogią do ewentualnego pytania skierowanego do dziewczyn/kobiet -
      czy zimą nosicie pod spodniami rajstopy smile. Ja nie noszę ani jednego
      ani drugiego i dlatego zimą chodzę w długim płaszczu - co by mi moja
      szanowna dddd...pupcia nie zmarzła. Myślę, że to jest sprawa
      indywidualna - tak samo jak noszenie czapki, której też nie noszę,
      ale w płaszczu mam kaptur wink)). Jeśli masz marznąć w swoje szanowne
      szkitki i później mieć przeziębione kolana, tudzież przyplączą się
      jakieś inne choróbska, to zakładaj je na swój szanowny tyłeczek i
      nie marudź - w końcu Rumcajs z Ciebie, a on przecież chodził