Dodaj do ulubionych

Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!!

06.01.09, 14:18
Szukam poważnej miłości i związku z Panią 30-45 lat. Poszukuję Pani
z wyższym wykształceniem (mile widziana Pani po studiach prawniczych
lub medycynie). Ja 36 latek, kulturalny i wykształocony z planami i
pomysłami na przyszłość. Wygląd Pani nie jest najważniejszy. Liczy
się mózg, inteligencja i kultura osobista.
Bardzo chcę kochać...!!!

Kontakt gg 9204504
Obserwuj wątek
    • jeszcze.ja.live Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 14:27
      tak mniej wiecej?
      pl.youtube.com/watch?v=semln1WF3MQ
      • rumunska_ksiezniczka Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 14:43
        oj szkoda, ze tak zawęziłeś ten przedział wiekowy ;-(
        ale studiów takowych tez ni mam ;-((((
        buuuuuuu ;-(
        bo ja też chcę kochać.
        • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 15:05
          Nie zawziałem się na ten przedział wink
        • tom43 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 12:15
          Ja mam 43lata i nie mogę znaleźć żadnej fajnej babki.Albo jestem za stary,albo
          mało wykształcony jakby Ci wykształceni byli Aniołami.Jak chce do mnie napisać
          jakaś normalna kobieta to oto moje GG 13383980.Tomasz
      • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 15:06
        Ale mniej czy więcej ?
        • rumunska_ksiezniczka Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 15:10
          ale o wiek pytasz?
          mniej wink
          • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 18:26
            Mniej może być... wink
    • anirat Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 17:00
      smile Prowokacja????
      • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 18:26
        Nie. Szczere wyznanie potrzeby miłości.
        • marianinho Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 18:34
          a ja myslalem ze glupoty...ups pomylilem sie, sory smile
      • kawamija Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 18:34

A skąd taaaaaaaaaki nick ? smile
    • lowcia Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 20:09
      Nie mogłam sie oprzeć taaakieemu anonsowi...Antosiu cwaniaku-lat 31
      wkrótce,skończone 2 kierunki studiów(ani prawo ani medycyna),własna
      firma,pomysły na przyszłość,kultura osobista wysoka jak
      wzrost,wykształcona jak zgrabnai nieskromna jak sto diabłów!Tylko Ty
      nie okaż się chłopcem po zawodówce,który uwaznie
      przestudiował "Grę"...
      • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 20:28
        Nie jestem chłopcem po zawodówce. prawdziwy ze mnie Antek....
        • jchlebowska Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 20:41
          Z taką treścią anonsu nigdy nie znajdziesz prawdziwej miłości tongue_out
          • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 20:49
            Pani Chlebowska a skad to Pani wie ????
            • jchlebowska Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 20:53
              Bo to jak ogłoszenie o pracę tongue_out
              • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 21:00
                Droga Pani Chlebowska utrzymuje się sam !!!!
                • jchlebowska Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 21:02
                  I dobrze smile Nie ty jeden wink
                  • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 21:07
                    Pani Chlebowska co mi się wydaje, że u Pani wykształcenia brak i
                    stąd takim tekstami do mnie rzucasz. No cóż pisać tu każdy może smile
                    • marianinho Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 21:19
                      antek antek antek big_grin moze i utrzymujesz sie sam, moze i jestes boski, moze i
                      jestes ochh achh ale z takim podejsciem to ty bedziesz mial ale lalke smile
                      przepraszam za bezpośredniość ale ktos musial Ciebie uswiadomic tongue_out
                      --
                      kazdy ma swoj zestaw pytan tongue_out
                    • jchlebowska Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 21:19
                      Oj Panie tyś się omylił. A widać, że Pan ma problemy jak już. Ja nie oceniam ludzi, jak PAN. Napisałam o sposobie anonsu. A później Pan też obraził swoimi słowami wiekszą częśc społeczeństwa. Znam ludzi któzy nie mają zapewne jak Pan wyższego wykształcenia, są bardzo intelgętni, mają swoje firmy dobrze zarabiają, lub z wyższym wykształceniem, pracują za granicą na wysokich stanowiskach. Ale nigdy w życiu nie obrażali, w taki sposób drugiej osoby.No cóż proszę Pana wyższe wykształcenie nie oznaczy, że osoba ma w sobie odrobinę kultury.
                      • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 21:32
                        Jeśli Panią uraziłem. Przepraszam. Nikogo nie zamierzałem obrażać.
                        Ale pozwólcie. Mam swoje przemyślenia. Szukam takiej a nie innej
                        osoby. To a nie inne jest dla mnie ważne. Pozwólcie mi szukać kogo
                        chcę. Nie uświadajmiajcie mnie i nie mówcie co dobre a co złe. Nie
                        pouczajcie jak szukać i jaki anons jest dobry. Chce znaleźć w ten a
                        nie inny sposób. Dlaczego wciąż piszą Ci, którzy pouczają i
                        nawracają ? Ci co wiedzą najlepiej ? Pozwólcie mi szukac po
                        swojemy !!!
                        • ewwa35 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 21:44
                          wiesz Twój nick odstrasza - jesteś cwaniakiem? A w ogóle skąd jesteś
                          • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 21:55
                            To tylko nick. Nie jestem cwaniakiem. Jestm porządnym facetem !!!
                            • ewwa35 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:00
                              Ha pisać można wiele .Napisz z jakiego woj jesteś to chyba możesz . Dlaczego
                              szukasz kobiety po studiach medycznych lub prawniczych ?
                              • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:09
                                po szczegóły zapraszam na maila lub gg. Bo znów się nasłucham że źle
                                szukam.
                                • ewwa35 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:14
                                  hm zastanowię się
                                  • jchlebowska Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 23:29
                                    Eh ale ja napoczątku nie osądzałam , ale po tekstach osobe poznałam tongue_out A wredna i złośliwa pozostnę lepiej mi niz płakać na sobą wink
                        • jchlebowska Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 21:46
                          Może, że w ten sposób obrażasz innych? Czytając Twój anons można pomyśleć, że są nikimtongue_out Życzę powodzenia w szukaniu.
    • mandalek Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 20:40
      Nie znam nikogo kto by nie chciał smile
      • rumunska_ksiezniczka Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 21:48
        jizas, antek, ludzie ci tylko chcą doradzić!
        nie napisałeś żadnych szczegółów a nie każdy uderzy od razu na pocztę lub gg.
        jak szukasz takiej, to na jakiś serwis randkowy idź. to jest forum.
        • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:01
          O Rumuńska Księżniczka i zaraz styl inny. Tak to jest forum. I kazdy
          ma prawo pisać. A ja mam prawo szukać tak jak chcę.
          Pozdrawiam Cię Księżniczko smile

P. S. Zawsze podobał mi się Twój nick
          • jchlebowska Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:07
            I wten sposób nie obrażasz ludzi? Jednym zdaniem.
            • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:10
              Nie rozumiem. W sposób grzeczny odpowiedziałem Księżniczce. Z Rumuni
              zresztą która uwielbiam...
              • jchlebowska Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:13
                No jednym zdaniem albo obraziłeś ją, albo resztę pszących. No cóż ja to też w tej chwili zrobię co ty przed chwilą. Po co Ci taka kobieta jak w anonsie odrazu obnaży Ciebie smile
                • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:19
                  Nie obraziłem i nie zamierzalem obrażać Księżniczki. Źle mnie
                  odczytujesz. Przeprosziłem za wszesniejszy post.
                  I dodam, że nie chce nikogo obrażać !!!

W odpowienim czasie sam się obnażę, gdy się zakocham smile
                  • marianinho Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:20
                    ehsss.... zawsze sie zastanawialem skad biora sie prosci ludzie...teraz juz wiem
                    ! big_grin na forum sie ujawniaja antkopodobni big_grinbig_grin
                    rozluznij sie bo klocisz sie tak bezsensownie smile
                    • rumunska_ksiezniczka Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:25
                      uspokujta się dzieciary!!!
                      to jest forum, każdy pisze co i jak chce, jak się komuś nie podoba, to nie musi
                      czytać, ani tym bardziej odpisywać. ja się nigdy nie czułam urażona przez nikogo
                      na tym forum ani na innych, wypowiedzi wszystkich bardzo sobie cenię. jeśli
                      antek nie chce sie obnażać na forum, to ok, uszanujmy jego prywatność. niektórzy
                      cierpią na słowną biegunkę i ekshibicjonizm forumowy ;-P, niektórzy sa skryci i
                      wolą kontakt z jedną osobą. każdemu wg potrzeb, jak napisała kiedyś koleżanka aniab.
                      • marianinho Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:28
                        dlatego tez ksiezniczko napialem ja co zem chcial ! big_grin
                      • jchlebowska Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:31
                        Ty czegoś nie rozumiesz. Dla niego osoba bez wykształcenie nie jest osobą inteligentną smile To nie chodzi co on robi a właśnie o tą inteligencję. A wiek, phi znam 14-latków bardziej poważnych i pożadnych tongue_out Ja tam wiem, że wredna jestem i złośliwa na poziomie dzieciaka jak to określiłaś. Ale niestety albo stety przed inteligencją jest bardzo daleko empatia. A dzieciary, wiek o niczym nie świadczy
                        • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:34
                          Dla mnie osoba bez wykształcenia też jest inteligentna. Ja szukam z
                          wykształceniem. I wszystko. O co kruszyc kopie ?
                          • jchlebowska Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:36
                            O to, że brak Ci kultury. A dla mnie tacy nie są inteligentni. Czy inteligencją jest obrażać innych, że nie mają wykształcenia. Sorki ale cześciowo przechodzę z innego forum, gdzie też jest Twój anons.
                            • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:40
                              Kogo ja obrażam ? Co ja napisałem ? Nie wolno mi szukać kogoś z
                              wyższym wyktałceniem ? Takiej osoby szukam bo taka mi odpowiada. Z
                              wyższym wyksztłceniem. O gustach sie nie dyskutuje AMEN !!!
                              • hey_you_reaktywacja Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:44
                                hehewink Masz tą cudowną zdolność, nie da się ukryćwink
                        • rumunska_ksiezniczka Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:42
                          nie oceniaj człowieka na podstawie kilku wpisów. nikt ciebie nie ocenia, więc ty
                          też tego nie rób. i złośliwa też nie bądź.
                          na tego typu forach łatwo jest źle coś odczytać lub coś bez sensu palnąć.
                          przecież antek przeprosił.
                          oczywiście, że wiek i wykształcenie nie mają znaczenia, ale nie można aż tak się
                          zapędzać. zapomnieliście już jaki tytuł ma ten wątek?
                      • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:32
                        Naisałem. Prawdziwa Księżniczka.
                    • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:28
                      Cudowny komentarz. Dziękuję smile
                      Jest taka piosenka "Ludzie prości" zespołu Mesajah. Posłuchaj
                      kolego. Polecam !!!
                      • rumunska_ksiezniczka Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 22:29
                        ;-*** 4 all wink)
                        • hey_you_reaktywacja Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 23:10
                          rumunska_ksiezniczka napisała:
                          > ;-*** 4 all wink)

4 all? although i don't give a shit what you think about us, however are you
                          convinced beyond a reasonable doubt that you don't have to listen to that song?
                          • rumunska_ksiezniczka Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 23:22
                            no entiendo americano, soy polaca ;-P
                            • hey_you_reaktywacja Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 06.01.09, 23:30
                              ok, myślałem, że...w porządku
                              • rumunska_ksiezniczka Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 08:08
                                oczywiście, że w porządku, mój żołądku ;-P
    • pe.le Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 08:46
      To swietny post, pod wzgledem marketingowym. ;]
      Wiem, ze masz w tym wzgledzie niezle wyksztalcenie i praktyke.
      Sprecyzowales produkt jakiego poszukujesz i zaplanowales sobie kampanie
      reklamowa i sposob postepowania z kandydatkami. ;]

Tyle, ze on nie ma zwiazku z miloscia.
      Pozdrawiam
      • salsa13 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 09:23
        pe.le popieramsmile

kocha się za nic...

nie za wykształcenie, nie za kierunki - itd, itp...
        ale to forum, więc wszystko jest dozwolone

a PR będzie z niego dobrysmile
        • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 09:35
          Szanowne Panie i Panowie. Kocham się za nic. Miłość, pociąg,
          namiętność i sex kiedyś przeminą. Zamierzam spędzić z kimś kogo
          pokocham resztę życia. Nie przy TV. Nie milcząc. Szukam kogość
          wykształconego w wymienionych kierunakch bo to po części moje
          zaintersowania i środowisko w którym wyrosłem. Przestańcie więc
          umoralniać i dogadywać. Ze mnie jest nie tylko fachowiec w PR. Mam
          jeszcze kilka inncy specjalności. Ogłoszenie zawsze pisze się po to
          żeby przciągnęło i jasno wskazało czego dotyczy !!!
          • pe.le Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 09:46
            Ogłoszenie jest znakomite, wlasnie to napisalam.

Mysle, ze albo mylisz milosc z biznesem, bo zagubiles jej prawdziwe znaczenie,
            albo jestes cwany jak wskazujesz w nicku. Nie denerwuj sie tak, to otwarte
            forum, a nie tablica ogloszen. Ze swojej strony zycze Ci jak najlepiej.
        • pe.le Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 09:37
          ;o)
          Kocha się kogoś do szaleństwa za to jak się porusza, za jego gesty, tembr głosu, dostaje się gęsiej skórki na myśl o słowach, czułościach szeptanych do ucha i przechodzą nas ciarki kiedy znajdziemy w drogerii jego/jej perfumy. A po latach bierze nas przynajmniej tkliwosc i tesknota za fizyczna bliskoscia osoby ktora kochamy.

To jest nieodłączny składnik PRAWDZIWEJ miłości.

Antoś, jakie masz IQ? ;o)

• rumunska_ksiezniczka Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 09:50
            dajcie spokój facetowi. ja go doskonale rozumiem.
            określił swoje wymagania - ma do tego prawo. zdziwiłabym się, gdyby facet w jego
            wieku nie miał takich wymagań. każdy je ma, tylko niektórzy hipokryci o nich nie
            mówią. wierzę w miłość, ale nikt mi nie powie, że takie rzeczy jak
            wykształcenie, zarobki, mieszkanie, praca, nie mają znaczenia. można określić
            wiek, gabaryty potencjalnej kandydatki, ale określenie jej wykształcenia już
            jest be? moim zdaniem określanie fizyczności przyszłego kandydata/tki jest
            bardziej naganne, bo odnosi się do tylko do nietrwałej powierzchowności.
            • axnz Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 09:55
              Wciąż tu zaglądam, ale coraz rzadziej piszę, bo coś złego się tu dzieje, jak już
              wcześniej niektórzy zauważyli sad Niestety. Co się dzieje? Gdzie tolerancja,
              wolność wyboru i prawo do swobodnego wypowiadania się?

Co złego, w tym, że ktoś określił szczegółowo z kim chce spędzić życie? Trudno
              mi uwierzyć, że nie ma znaczenia, kim ktoś jest, jakie poglądy reprezentuje, na
              czym się zna, w czym jest dobry. Tak jest urządzony świat, mamy wolny wybór.

Więcej życzliwości! I miłości smile)

• lorelei74 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 12:50
                Szczerze wyznam, że nie podoba mi się to się dzieje w tym wątku. Nie rozumiem
                skąd taka agresja i pogarda w wypowiedziach ... Może nam nie odpowiadać czyjeś
                spojrzenie na świat ... ale to nie znaczy, że mamy prawo do pouczania i
                uszczęśliwiania innych na siłę ... ech.
            • pe.le Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 10:10
              rumunska_ksiezniczka napisała:

> dajcie spokój facetowi. ja go doskonale rozumiem.
              > określił swoje wymagania - ma do tego prawo. zdziwiłabym się, gdyby facet w jeg
              > o
              > wieku nie miał takich wymagań. każdy je ma, tylko niektórzy hipokryci o nich ni
              > e
              > mówią. wierzę w miłość, ale nikt mi nie powie, że takie rzeczy jak
              > wykształcenie, zarobki, mieszkanie, praca, nie mają znaczenia. można określić
              > wiek, gabaryty potencjalnej kandydatki, ale określenie jej wykształcenia już
              > jest be? moim zdaniem określanie fizyczności przyszłego kandydata/tki jest
              > bardziej naganne, bo odnosi się do tylko do nietrwałej powierzchowności.

Ksiezniczko, zupelnie nie o to chodzi.
              Jak najbardziej powinno sie szukac ludzi z wlasnego poziomu intelektualnego, czy o podobnych zainteresowaniach, pozycji spolecznej. To wszystko jest OK.

Błędne jest po prostu zestawienie tych wymagań jako priorytetowych z pojeciem prawdziwej milosci. Tak jakby spelnienie tych cech gwarantowalo milosc. Rownie wazne sa cechy charakteru, wrazliwosc, wyglad, zainteresowania i pare innych spraw. Juz zostawiajac tzw. "chemie", bo jej sie nie sprawdzi przez net. Milosc to nie biznes. Delikatnie chcialabym uczulic na to autora ogloszenia. I tyle.
              • hey_you_reaktywacja Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 10:14
                A może ma problemy z prawem i jest chory i stąd te wymagania? Wyluzujcie, szuka
                takiej jakiej chce, jest na tyle duży, że wie jak szukać i kogo szuka. A, że
                ktoś wymagań nie spełnia, cóż, będzie inny co szuka tylko normalnej kobiety.
              • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 10:28
                Dziękuję za uczulenie PE.LE. Jak już pisałem wyżej nie potrzebuję
                wskazówek jak, gdzie i kogo mam szukać. Mam swoje lata i dobrze wiem
                co jest ważne w związku i co jest potrzebne do jego stworzenia. To
                jest chyba jasne, że poza wykształceniem ważne są wszystkie inne
                cechy o których piszesz. Ale jak wiesz w internecie każdy może
                napisać że jest cudowny, wrażliwy i ma tylko dobre cechy. To
                wszystko okaże się jednak dopiero przy bliższym poznaniu. Ja jasno
                napisałem kryterium. Napisałem szczerze, że szukam kogoś z wyższym
                wykształceniem. To jest pewien próg, którego nie chcę obniżać. To w
                skrócie.
                Co do mojego nicka. Taki sobie wymyśliłem. Gdybym był cwaniakiem
                napewno nie ukrywałbym się pod takim nickiem. Pewnie byłoby to coś
                typu delkatny, wspaniały, miły. A co gdbym miał nic rozbójnik z
                gór ? Uważalibyście mnie za zbója ? Szukacie moim drodzy dziury w
                całym. Nie podoba się Wam, że piszę szczerze o swoich wymaganiach.
                Jasne to otwarte forum i możecie pisać co chcecie. Takie Wasze
                prawo smile
                • pe.le Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 10:43
                  Napisales teraz to o co mi chodzilo.

Ze ogloszenie zawiera tylko te rzeczy, ktore sa progowe, ale pozostale tez sa dla Ciebie wazne. j/w Gdybys to dodal w pierwszym poscie, bylby mniej biznesowy a bardziej ludzki. Ten ma lekko cyniczne brzmienie, stad kobiety sie bulwersuja. :o) Bo oczywiscie kazda szuka prawdziwej milosci, ale boi sie, ze zostanie wykorzystana.

PS. Jasne, ze wszystkie inne rzeczy, jak chocby oslawiona "chemie" sprawdza sie po prostu w trakcie spotkania, przy blizszym poznaniu.
                  • hesse.1 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 10:50
                    następna próba byle jakiego zdefiniowania pojęcia miłości może zakończyć się
                    wielopoziomowym i całkowicie sprzecznym rozdwojeniem forumowej jaźni.Zresztą,
                    ileż to razy udowadniane było, że ktoś kogoś nie zrozumiał, że nie zrozumiał sam
                    siebie.Początki zawsze bywają trudne, ale bywają i to jest ważne.
    • pe.le Sorry... 07.01.09, 10:25
      Sorry Antek, ze swej strony przepraszam, za niezamierzona zlosliwosc. Masz prawo
      szukac kogos na swoj wlasny sposob, nic mi do tego. Mamy inne spojrzenie na
      milosc, ot co. Przyszly mi rozne wytlumaczenia do glowy i zachowam je dla siebie.

Pozdrawiam cieplo i zycze powodzenia!
      • antekcwaniak Re: Sorry... 07.01.09, 10:29
        PE.LE spoko. Przeprosiny przyjęte smile
    • axnz Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 10:37
      tak sobie jeszcze pomyślałam, że każdemu wolno kochać.
      • first.magda Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 10:47
        ja też chcę żeby ktoś mnie w końcu odnalazł i pokochał...
        • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 10:53
          Każdy chce zostać odnaleziony smile
          • axnz Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 10:55
            Pozostaje pytanie, kto szuka? smile

gg 2521843
            • rumunska_ksiezniczka Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 11:49
              ja nie lubię hipokryzji.
              nie przyznaję otwarcie, tak jak antek, ze wyższe wykształcenie jest dla mnie
              ważne i jest poprzeczką, której nigdy nie obniżę, może dlatego, że większość
              ludzi reaguje dziwnie. bałabym się tego, że usłyszę tekst w stylu: no wiesz,
              wykształcenie i inteligencja to dwie różne rzeczy, nie jest najważniejsze.
              oczywiście, że tak jest, nikt tego nie neguje. ale uwierzcie mi, że trudne
              czasem jest porozumienie z człowiekiem, który nie nauczył się podstawowych zasad
              logicznego myślenia i ma zawężone horyzonty. oczywiście nie skreślam ludzi bez
              magisterium, ale biorę pod uwagę fakt, że inaczej odbierają świat, co więcej
              często są zakompleksione i nie mają pojęcia o podstawowych rzeczach (nie mówię o
              wiedzy książkowej, ale o sztuce prowadzenia rozmowy np.). mówię tu o własnych
              doświadczeniach, nie generalizuję.
              ale mi się dostanie po tym poście!!!!
              • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 12:01
                Księżniczko jestem Twoim fanem. Byłem kilka razy w Rumuni ale nie
                wiedziałem że takie mądre ksieżniczki tam mają smile
                • rumunska_ksiezniczka Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 12:14
                  czy jestem mądra, to pojęcie względne ;-P
                  zawsze powtarzam, ze człowiek się gupi rodzi i gupi umiera wink)
                  a ponad to 'wiem, że nic nie wiem' i tego się czymam ;-P
                  • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 15:27
                    Księżniczka a na dodatek stromna smile
              • ivone7 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 17:15
                w zupelnosci sie zgadzam...nic dodac nic ujac..
                powiem wiecej..kobieta latwiej dostosuje sie do mezczyzny lepiej
                wyksztalconego..niz mezczyzna..
                moje wnioski opieram na doswiadczeniu i obserwacji...
    • fergiez Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 18:48
      Ja polecam ostatni hit internetu - gomze.pl
      • hey_you_reaktywacja Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 19:01
        hit?wink alexa 2,6 mln, google pr 2wink
        • rumunska_ksiezniczka Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 19:15
          ciekawe, czy wszędzie tak będzie spamował, czy tylko tu?
        • gapuchna Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 19:16
          No dobrze, a mnie w takich ogłoszeniach zawsze interesuje - została koniec
          końców odnaleziona kobieta z wykształceniem, prawniczka lub medyczka - czy nie?
          Naprawdę mnie to ciekawi!
          • rumunska_ksiezniczka Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 19:25
            na tym forum pewnie nie, ale w realu wszystko jest możliwe wink
          • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 21:11
            Jeszcze się nie znalazła. Ale wierzę, że znajdę... smile
            • anirat Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 21:37
              Jak to nie smile)))))))
              Gapuchna ja idealnie pasuje do ogłoszenia, jesli Cię to ciekawismile))))
              Uwazam, ze watek jest bardzo nietolerancyjny !!!!!
              Nie da się ukryc, ze wiele osób zwraca uwagę na rózne rzeczy, ja
              osobiscie nie wiem na co, bo nie znam sie kompletnie, ale zaznacze,
              ze wymagania są kosmiczne.
              Przekonałam się, ze najlepiej jak jest pełen serwis. Najlepiej
              wszystko plus nieprzeciętna uroda, chociaz czesto słyszałam
              zapewnienia, ze uroda jest przemijająca, to jednak nie bedeac
              właścicielką filmowej powierzchownosci nie znajdowałam
              zainetresowania. Mimo, ze panowie byli taj ja to mówie "średnia
              krajowa".
              A ostatnio mi mój znajomy powiedział , co mnie zastanowiło, ale tez
              zaniepokoiło, ze jestem mądra, prawa, inteligentna i dobra sad(((((
              Nic nie było w stylu pociagajaca, ładna i takie tam , niby powinnam
              byc dumna a tak mnie to troche zbiło z pantałyku, bo pomysłałam, ze
              widzi we mnie cechy chwalebne ale nic poza tym. Ma we mnie dobra
              znajomą, ale nie zobaczy nic wiecej.
              I tak to własnie jest.
              Pozdrawiam wszystkich .
              • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 07.01.09, 21:48
                Wy sobie tutaj dyskutujcie a ja jadę nad morze pospacerować po
                plaży. Uwielbiam morze zimą. Można mnie spotkać na molo w Sopocie. I
                tak do soboty. A może do niedzieli....
                Jak wrócę do napiszę. Może nad morzem spotkam
                ciekawego "wykształciucha" wink
                Pozdrawiam wszystkich. A szczególnie te osoby z którymi miałem
                okazję pogadać na gg. Dzięki.
              • gapuchna Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 08.01.09, 17:17
                Anirat, ja wiem, że zwraca się uwagę na wszystko. Wiem to doskonalesmile I
                najlepiej mieć jedno i drugie: śliczną buźkę i mądry łebek (łepek? - sama już
                nie wiem, jak powinno być. No bo jest: łeb, przez "b", ale w odmianie to tak
                milej brzmi przez "p" hihi - Hesse, pewnie znów ciebie rozbawię!). Ale kobiety i
                tak mają chyba lepiej. Zawsze mogą się domalować, upiększyć strojem, bucikami.
                Gorzej mają z wyglądem mężczyźni. Jak łysawy - to co mu pomoże? big_grinDD Kurcze, ja
                też lubię facetów przystojnych, mądrych, a w dodatku mam swoje wymaganie: ma być
                brunetowaty, ze ścisłym umysłem i romantyczną duszą. I jeszcze kilka innych cech
                mnie pociągasmile No tak, wymagania.....
                • rumunska_ksiezniczka Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 08.01.09, 17:57
                  gapuchna napisała:

> Anirat, ja wiem, że zwraca się uwagę na wszystko. Wiem to doskonalesmile I
                  > najlepiej mieć jedno i drugie: śliczną buźkę i mądry łebek (łepek? - sama już
                  > nie wiem, jak powinno być. No bo jest: łeb, przez "b", ale w odmianie to tak
                  > milej brzmi przez "p" hihi - Hesse, pewnie znów ciebie rozbawię!). Ale kobiety
                  > i
                  > tak mają chyba lepiej. Zawsze mogą się domalować, upiększyć strojem, bucikami.
                  > Gorzej mają z wyglądem mężczyźni. Jak łysawy - to co mu pomoże? big_grinDD Kurcze, ja
                  > też lubię facetów przystojnych, mądrych, a w dodatku mam swoje wymaganie: ma by
                  > ć
                  > brunetowaty, ze ścisłym umysłem i romantyczną duszą. I jeszcze kilka innych cec
                  > h
                  > mnie pociągasmile No tak, wymagania.....

gapciu, właśnie wsadziłaś szpilę łysiejącym panom ;-D
                  ale powiem ci, że jeśli ścinają (golą) włosy na ok 1mm, to może być ;-P
                  • gapuchna Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 13:21
                    Księżno. smile Już to dziś napisałam. Zakochałam się w łysiejącym chłopaku. Nie
                    dyskryminuje nikogo. Tak mi się napisało smile))
                • hesse.1 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 08.01.09, 18:01
                  zaczynam teraz rozumieć dlaczego mam jakieś tam "powodzenie"..hihi..tylko,
                  czemu...ech...tak naprawdę w tym "powodzeniu" czuję sie jak jakiś
                  półprzezroczysty przedmiocik?

gapuchna-jak odwrócisz monitor to z b zrobi się q i też dobrze... wink a jak
                  pokombinujesz ze sterownikami karty graficznej to nawet d wyjdzie, wszystko to
                  tylko optyka.
                  b;p;q;d smile
                  • gapuchna Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 08.01.09, 20:03
                    Nie mogę odwrócić, bo mam ciężki. Nie udźwignę smile
            • gapuchna Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 08.01.09, 17:12
              A ja ci na serio życzę, abyś znalazł. Trochę głupio sformułowałeś te swoje
              potrzeby, ale wiem, o co ci chodzi.
              Pamiętaj jeszcze, ze ty musisz spełniać pewne wymogismile Im wyżej startujesz, tym
              bardziej trzeba sprostać smile. Ale z całego serca tego ci życzę. Mimo wszystko
              mądrość ludzka jest w cenie, każda, ta potwierdzona dokumentami, jak i wrodzona.
              A najlepiej jedna i druga.
    • harry_p_otem Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 08.01.09, 00:09
      Kup se psa, ze schroniska!
      Nigdy cie nie zdradzi - chyba, ze bedziesz go bil...
      • vidmo76 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 08.01.09, 10:31
        Dobre bardzo dobre!!
        • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 09.01.09, 10:15
          A ja was pozdrawiam z Sopotu wink
          • salsa13 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 09.01.09, 10:28
            antekcwaniak napisał:

> A ja was pozdrawiam z Sopotu wink

a my pozdrawiamy Cię zza monitorkasmile
            baw się dobrzesmile
          • ewamag12 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 09.01.09, 11:24
            tez pozdrawiam...ale z jednej strony zazdroszcze - bo Sopot ale z
            drugiej taka pogoda nie zacheca do spacerow....raczej do grzanego
            winkawink
            • ewwa35 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 09.01.09, 18:26
              Antek sprecyzował swoje oczekiwania wobec kobiety swojego życia więc po co ta
              cała dyskusja - jeżeli jest uczciwym facetem to niech szuka sobie takiej kobiety
              a nam nic do tego .Napisał konkretnie o co chodzi i jeżeli ma szczere zamiary to
              życzę powodzenia.
              • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 09.01.09, 21:52
                Co tam zimno, mróz i śnieg. Morze zimą jest cudowne. Na molo łeb
                chciało urwać. Ale warto było. Potem byłem w SPATIFIE. Było
                dużo "wykształciuchów". Poznałem kilkoro. Niektórzy całkiem fajni smile
                Ewy pozdrawiam i dziękuję za zrozumienie tematu... wink
                • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 12:41
                  Chyba zostanę w Sopocie na dłużej.... smile
                  • kawamija Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 12:46
                    antekcwaniak napisał:

> Chyba zostanę w Sopocie na dłużej.... smile

...tylko pozazdrościć.......smile

• gapuchna Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 12:47
                    Hihihi, upolowałeś wykształciucha! Bingo! : ))))

W którymś z Dużych Formatów widziałam jakieś zdjęcie pięknych kobiecych oczu,
                    dostrzeżonych przez amatora fotografii. Oczy i oko kamery dostrzegły się
                    jesienią czy zima nad morzem i pozostały w nieoczekiwanym związku na długoooooo
                    smile W kazdym razie właścicielka pięknych oczu i właściciel obiektywu spotkali
                    się cudem, bo dzieliły ich w rzeczywistości setki kilometrów.
                    • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 13:13
                      Nie upolowałem "wykształciuch". Upolowałem zimowy klimat, który mi
                      odpowiada. Faktem jest, że poznałem wielu
                      fajnych "wykształciuchów"...smile
                  • mar.lena Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 13:07
                    Niektórzy tu mieszkają. ;]
                    • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 13:16
                      I takim pozazdrościć smile Uwielbiam to sopockie molo zimą !
                      Wczoraj poszalaałem w "Mandrynce" smile
                      • gapuchna Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 13:24
                        A ja latem na tym samym molo zgubiłam kolczyk. Ładny, zielono-niebieski.
                        Patrzyłam jak wpada przez szczelinę w deskach do wody i niknie powoli i takim
                        dystyngowanym, płynnym ruchem w odmęcie. Niewiele myśląc, zdjęłam drugi i
                        wrzuciłam w ślad za pierwszym. Przecież par nie powinno się rozdzielać, prawda?
                        ... smile
                        • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 13:31
                          Ładna ta historia o... parach smile
                          Niestety nie widziałem ich nigdzie. A szkoda.
                          • kawamija Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 13:35

Antek bo przestane Ci zazdroscic.........to Ty jechałes do Sopotu ,
                            by przed kompem siedziec ?????

p.s Gapuchna - wrócisz tam jeszcze i to ze 2 razy .....taki morał
                            historii o kolczykach smile
                            • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 13:45
                              Niestety nawet do Sopotu czasem praca się za mną ciągnie.
                              A i za maila dziękuję. Zaraz odpiszę smile
                            • gapuchna Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 14:21
                              A wiesz - jakoś zbytnio nie wierzę w te powroty. Ile się nawrzucałam do di Trevi
                              - nic. Do Canale Grande - nic. Siedzę ostatnio tak pupą na krześle i nic. A jak
                              się wyrwałam w wakacje, to aż ..... do Niemiec. Też mi podróż sad

Ale plany mam ciekawe na tegoroczne lato. Bo i szczyty chcę zdobywać tak
                              fachowo, pod okiem taternika. I daleko na Morze Śródziemne. A i kawałek Polski
                              wschodniej pragnę zaliczyć. A w czerwcu mam kilku dniowy pobyt tropem Cwaniaka
                              smile) A na serio- to ciekawi mnie, co mi w sumie wyjdzie? hehhe...
                              • gapuchna Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 14:22
                                oczywiście: kilkudniowy!
                          • gapuchna Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 14:18
                            Myślę, ze spokojnie dożywają swego szczęścia na dnie Bałtyku, nie niepokojeni
                            nawet przez podwodne prądy morskiesmile ( o rybkach nie wspomniałam, bo chyba wiele
                            przy brzegu to ich nie ma smile
                      • mar.lena Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 13:39
                        Znane mi miejsca. :o)
                        Niestety tłok - cały rok!
                        • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 13:44
                          Tłoku nie ma. Śnieg odstraszył. Jest OK.
                          • mar.lena Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 13:55
                            Zobaczysz dzis wieczorem. ;]
                  • ewwa35 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 11.01.09, 10:20
                    Fajnie masz też bym pojechała nad morze .
    • no_one_knows Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 18:07
      Nie chce Cie rozczarować, ale na tym forum nikogo nie zapoznasz.
      Lepiej udaj sie do biura matrymonialnego. Tam szukają osoby podobne
      do Ciebie tzn. ze ściśle sprecyzowanymi oczekiwaniami. Nie oceniam
      Cie, każdy ma prawo poszukiwać szczęscia na swój sposób, jedni
      wiedzą czego chcą (i Ty znajdujesz sie w tej grupie) inni czekają na
      to aż ktoś ich zaiteresuje (zafascynuje, zauroczy). Tu trudno
      wypowiadać sie jaki sposób jest dobry. Zatem polecam Tobie biuro
      matrymonialne. Wiem, ze niektórym osobom tego rodzaju biuro wydawac
      sie może staroświeckie, ale myśle, że warto, przeglądałam ostatnio
      strony takich biur i musze ci powiedzieć, że niektóre naprawdę są
      profesjonalne. Pozdrawiam i życze powodzenia wink
      • anirat Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 18:17
        To mnie zaciekawiło musze przynac. Biura matyrymonialne powiadasz.
        Moja dobra znajoma tez tak mówi.
      • gapuchna Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 19:31
        Masz i nie masz rację. Bo faktycznie, na forum raczej się rozmawia - chociaż są
        wyjątki. Niektórzy tu się poznają, zaprzyjaźniają. Jeśli to dotyczy kobiety i
        mężczyzny, to oczywiście może coś z tego wyniknąć. Cos na dalsze życie.

Biuro - pewnie też dobre miejsce do szukania. Tylko takie pójście,
        zarejestrowanie się, przeglądanie nie wiem, ofert, zdjęć, to trochę jak czytanie
        nekrologów - tak samo zimne, smutne, jakieś takie nie tak .... niechcąco
        zacytowałam Starszych Panów. W miłości tak bardzo potrzebny jest ten błysk, ta
        niepewność, zauroczenie, to coś, co popycha dwoje osób do siebie. Ech, taki
        wykalkulowany, wypreparowany z drżenia sposób? Ech....
        • zabelina Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 19:49
          wyjęłaś mi to z ustwink
          • anirat Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 20:03
            To ja wam powiem, ze jakas krewna tej mojej znajomej lat 28 przez
            biuro matrymonialne poznała swojego męża, własnie precyzujac kto to
            ma byc tak jak nasz autor watku i ni cóz.... jest szczęśliwa, dosyc
            dawno juz po slubie.
            • zabelina Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 20:13
              ..moze i tak czasem się dzieje, ale to tak trochę jak małżeństwo w Indiach...wink
              • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 10.01.09, 23:30
                Już chyba brak sił na całonocne imprezowanie.
                Jutro wracać czas do domu. Pozdrawiam "wykształciuchów", których
                poznałem nad polskim morzem smile
        • ewwa35 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 11.01.09, 10:37
          jest wiele par z biura matrymonialnego -można pójśc i spróbowac w końcu nic się
          nie traci
          • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 11.01.09, 17:09
            Sopot to już wspomnienie. Jestem już z Wami. I wciąż szukam tego
            jedynego "wykształciucha". A biuro matrymonialne jakoś nie dla mnie.
            Jakoś źle mi się kojarzy...
            • antekcwaniak Wspomnienie z Sopotu... 11.01.09, 18:38
              Idę po skrzypiącym śniegu sopockim Monciakiem.
              Od Opery Leśnej do molo śnieg skrzypi delikatnie.
              Ciszę na plaży przerywa tylko zimny, poranny wiatr.
              Czasem tylko mewy i kaczki obwieszczają, że nie jestem sam.
              A jednak czuję jakąś pustkę. Czuję otaczającą mnie nicość.
              Czy ta nicość wynika ze śnieżnej, otaczajacej mnie bieli i bezkresu
              morza ?
              Nie. To samotność krzyczy przelatujący nad molo kaczor.
              I śmieje się do swojej wybranki, do swojej kaczki.
              Spoglądam na te kacze pary z uśmiechem.
              Molo zapełnia się ludźmi. Są pary i samotni. Starzy i młodzi.
              Jednak wszyscy zmarznięci.
              Idę jak zaczarowany do najbliższej kawiarni rozgrzać swoje ciało.
              Tam nad filiżanką kawy zapiszę te chwile z Sopotu.
              To piękne chwile. Bo uwielbiam ten zimowy klimat nad morzem.
              Przez resztę dnia będę próbował zgubić swoją samotność...
              • ewwa35 Re: Wspomnienie z Sopotu... 11.01.09, 19:11
                Wiesz Antku zastanawiam się co z Ciebie za facet i mam mieszane odczucia bo
                jakoś nie mogę się oprzec wrażeniu , że dybiesz na samotną desperatkę i
                najlepiej ustawioną . Może się mylę , ale jakoś tak czuję. Wspomnienia z Sopotu
                cudowne - zazdroszczę Ci tego pobytu.
                • antekcwaniak Re: Wspomnienie z Sopotu... 11.01.09, 19:16
                  Zrobiło mi się przykro, że tak mnie oceniasz.
                  Nie szukam desperatki. Sam też zdesperowany nie jestem.
                  A i utrzymuję się sam od wielu lat. I dobrze mi to wychodzi...
                  A pobyt nad morzem był naprawdę udany.
                  • ewwa35 Re: Wspomnienie z Sopotu... 11.01.09, 19:28
                    Nie chciałam zrobic Ci przykrości , ale w internecie można wiele pisac sam
                    zresztą o tym wiesz a jest mnóstwo facetów dybiących na na takie właśnie kobitki
                    • antekcwaniak Re: Wspomnienie z Sopotu... 11.01.09, 19:31
                      Tak internet wszysko przyjmie. Życie jednak zweryfikuje. Nie wiem
                      czy są tacy faceci. Ja taki nie jestem !!!
                      • mandalek Re: Wspomnienie z Sopotu... 12.01.09, 10:05
                        Fakt, życie zweryfikuje wszystko. To, co znalazła się wybranka?
                        A swoją drogą, czy takie ogłoszenia mają sens? Czy ktoś odpowiedział, czy tym
                        sposobem można znaleźć szczęście?
                        • antekcwaniak Re: Wspomnienie z Sopotu... 12.01.09, 11:49
                          Nie znalazła się jeszcze. Tak to ma sens. Nawet jeśli nie znajdę
                          tutaj tej jedynej to poznałem już kilka ciekawych osób. Czy tym
                          sposobome można znaleźć szczęście. Nie wiem. Ale "żeby wygrać trzeba
                          grać". Puściłem dzisiaj dwa zakłady Dużego Lotka. Jutro kumulacja
                          10.000.000. Jak nie w miłości to może tutaj będę miał szczęście wink
                          • mar.lena Re: Wspomnienie z Sopotu... 12.01.09, 13:08
                            Oj. desperacja. big_grin

Może Ty Antek za bardzo wybrzydzasz, co?
                            • antekcwaniak Re: Wspomnienie z Sopotu... 12.01.09, 14:21
                              Co za diagnoza smile Czuje się bosko. Świeci słońce, moja buzia się
                              uśmiecha. Jaka depresja ?
                              A 10 milionów się przyda... wink
                              • kawamija Re: Wspomnienie z Sopotu... 12.01.09, 14:57
                                antekcwaniak napisał:

> A 10 milionów się przyda... wink

......... wiesz jak to mówią, obyś byl szczęsliwy, bo na Titanicu
                                tez byli piękni i bogaci..smile
                                • antekcwaniak Re: Wspomnienie z Sopotu... 12.01.09, 16:07
                                  Ale zabrzmiało....
                              • mar.lena Re: Wspomnienie z Sopotu... 12.01.09, 23:09
                                Desperacja, a nie depresja. ;]

Trzymam kciuki, zebys wygral. Ale jak sie uda, to pamietaj o mnie. :o)
                                • antekcwaniak Re: Wspomnienie z Sopotu... 13.01.09, 10:26
                                  Masz zagwarantowane 10% wink
                                  • pe.le Re: Wspomnienie z Sopotu... 13.01.09, 10:58
                                    antekcwaniak napisał:

> Masz zagwarantowane 10% wink

To teraz mam dylemat, nie wiem czego Ci zyczyc. Szczescia w totka
                                    czy w milosci. big_grin

Ogolnie to zycie piekne jest... ;o)Taki wybor.
                                    • antekcwaniak Re: Wspomnienie z Sopotu... 13.01.09, 12:58
                                      Po proszę i w miłości i w lotto smile
                                      • antekcwaniak Re: Wspomnienie z Sopotu... 13.01.09, 12:59
                                        Ładnie napisałem poproszę smile
                                        • gapuchna Re: Wspomnienie z Sopotu... 13.01.09, 13:14
                                          Bo najgorsze są przypadki, a wcale chyba nie takie rzadkie, ze ani szczęścia w
                                          miłości, ani w finansach..... I co wtedy?
                                          • antekcwaniak Re: Wspomnienie z Sopotu... 13.01.09, 14:06
                                            To może w kartach...?
                                            • gapuchna Re: Wspomnienie z Sopotu... 14.01.09, 11:05
                                              Wiem tylko, ze są piki, trefle i coś tam jeszcze, ale nie rozróżniam, czyli
                                              chyba też fiasko smile))
                                              • antekcwaniak Re: Wspomnienie z Sopotu... 14.01.09, 11:52
                                                Ja też nie mam wiedzy o kartach. To może kości ? W najgorszym
                                                wypadku bierki wink
                                                • gapuchna Re: Wspomnienie z Sopotu... 14.01.09, 12:01
                                                  Bierki! Bierki!!! - i zobaczysz, ze ogram ciebie. Jestem w tym perfekcyjna......
                                                  A pamiętasz pchełki? Też świetnie pstrykałam.

A tak w ogóle, to moze być intelektualna rozmowa, punktowana. To wciąga.
                                                  Zobaczymy, które z nas ma mniejsze szczęście w miłości, albo większe smile
    • przystanek_forum Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 12.01.09, 13:20
      Życzę powodzenia!
      • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 12.01.09, 14:22
        A dziekuję smile
        • antekcwaniak Losowanie Lotto.... 13.01.09, 21:46
          Zaraz losowanie Toto Lotka a ja nie mogę znaleźć kuponu sad
          • antekcwaniak Re: Losowanie Lotto.... 14.01.09, 09:21
            No i stało się. Ani miłości, ani wygranej w totka sad
    • constelacja Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 09:24
      wszyscy chcą prawdziwej !!! ... a ona zwiała
      • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 09:46
        Zwiała i ślad po niej zaginął...
        • constelacja Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 09:52
          aż szkoda, bo podobno fajna była, ładna taka, cieplutka ...a nawet
          gorąca big_grin
          • ewamag12 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 10:41
            raz w zyciu puściłam Lotka i nie miałam ani jednego trafieniawink...w
            ten sposób odpuściłam sobie big kasę z lotka..wink
            • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 10:55
              Ja czasem wysyłam. Już dwa razy trafiłem "5". Teraz pozostaje już
              tylko trafić główną wygraną. Jutro do wygrania 17.000.000. Żyby
              wygrać trzeba grać wink
            • ivone7 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 14:29
              ja ta co jakis czas daje szanse losowiwink)) i gram...
              szczegolnie jak uslysze ze jakas kumulacja sie szykuje..
              ale nic nie wygrywam, wiec zyje nadzieja..ze skoro nie mam tutaj
              szczescia..powinnam miec w milosci..hihi
          • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 11:03
            Tak. Nawet gorąca. Nic po niej nie zostało...
            • kawamija Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 12:36
              antekcwaniak napisał:

> Tak. Nawet gorąca. Nic po niej nie zostało...

e tam........a wspomnienia ? a zdjecia? a skojarzenia ?a wiedza jak
              sie chce lub jak nie chce ?....zawsze pozostaje COŚ smile
              • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 12:55
                No dobra. Coś zostało smile
                • lorelei74 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 12:57
                  Odczucie gorąca wink
                  • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 13:05
                    też....
                    • kawamija Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 13:07

...ciesze sie ,ze sie ze mną zgadzacie, bo........bardzo chciałam
                      bronić swojego zdania smile
              • constelacja Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 13:31
                kawamija napisała:

> > e tam........a wspomnienia ? a zdjecia? a skojarzenia ?a wiedza
                jak
                > sie chce lub jak nie chce ?....zawsze pozostaje COŚ smile

taaa coś zostaje... szkoda , że najczęściej złamane serce i wielki
                żal
                • kawamija Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 13:46
                  constelacja napisała:
                  >
                  > taaa coś zostaje... szkoda , że najczęściej złamane serce i
                  wielki
                  > żal
                  ej Constelacjo smile.....bedzie lepiej smile....ja uważam, ze nawet te
                  gorsze chwile sa nam potrzebne...wyrywaja nas z samozdowolenia,
                  pokazuja perspektywę....w samotności ma sie wiecej czasu na
                  spojrzenie na siebie, w siebie..zadanie sobie podstawowych
                  pytan...Ktos o tak ładnym nicku niech sie dzis nie smuci smile
                  Pozdrowienia dla całego Lublina smile
                  • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 14:03
                    No dziewczyny zawsze coś zostaje. Czasem żal, czasem smutek. Zawsze
                    jednak jakieś wspomnienie.
                    • ewamag12 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 14:44
                      a czesto te złe wspomnienia człowiek zapomina i zostaja tylko te
                      mile..w kazdym razie ja tak mam...a kazde doświadzcenie czegoś nas
                      uczywink
                    • constelacja Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 14:45
                      ... wspomnienia i fotografie nie zastąpią ciepła czyjejś dłoni,
                      długich rozmów, wpatrzonych w ciebie oczu, usmiechu o poranku...
                      nie dadzą Ci poczucia sensu i motywacji...
                      Wspomnienia .. nawet te najpiękniejsze mogą powodować żal i tęsknotę
                      za tym co minione... a co nigdy nie wróci...
                  • constelacja Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 15.01.09, 00:21
                    ej Constelacjo smile.....bedzie lepiej smile....ja uważam, ze nawet te
                    > gorsze chwile sa nam potrzebne...wyrywaja nas z samozdowolenia,
                    > pokazuja perspektywę....w samotności ma sie wiecej czasu na
                    > spojrzenie na siebie, w siebie..zadanie sobie podstawowych
                    > pytan...Ktos o tak ładnym nicku niech sie dzis nie smuci smile
                    > Pozdrowienia dla całego Lublina smile

Dziękuję w imieniu całego Lublina smile
    • meg-an44 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 15:04
      ..moze sie poznamy? podaj emaila jesli mozesz..
      pozdrawiam
      Mag
      • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 14.01.09, 15:20
        Pewnie, że mogę smile

e-mail: antekcwaniak@gazeta.pl
        • jchlebowska Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 15.01.09, 00:25
          A ty co robisz siebie kogoś. Jesteś taki sam jak inni big_grin
          • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 15.01.09, 16:12
            Uwielbiam komentarze Pani Chlebowskiej smile
            • lorelei74 Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 15.01.09, 16:18
              Dajmy już tej Pani spokój - zasiała wiatr, a teraz burze zbiera wink
              • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 15.01.09, 16:36
                Jak można Ciebie nie posłuchać smile
                • wers-alik Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 15.01.09, 18:07
                  Cwaniaku! Chciałbys dawać dupy Edkowi, a na boku stwarzać pozory rodziny hetero??? Wprawdzie BI to też stworzenia Boże, ale opanuj się. Nie tak bezczelnie!!! Może potrenuj na ogonówce?
                  • zabelina Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 15.01.09, 18:25
                    no i uśmiałam sięsmile))))
                    • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 15.01.09, 18:30
                      Zabelina uważaj bo jak balon pękniesz od tego śmiechu...smile
                  • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 15.01.09, 18:30
                    Analik i to jest ta twoja kindersztuba ?
                    Ty to albo pryszczaty smarkacz jesteś albo stary, sflustrowany dziad
                    z przerostem prostaty.
                    • kawamija Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 15.01.09, 18:36

Panowie.....podnieście oczy ku górze ekranu.......tam jest taki
                      temat od którego ten wątek się zaczął, w ktorym te posty
                      piszecie............ech.......
                      • antekcwaniak Re: Chcę prawdziwej miłości !!!!!!!!!! 15.01.09, 18:47
                        Ja to widzę. Szkoda, że tutaj się przybłąkał Analik sad
                        On musi siać tą swoją nienawiść. Szkodnik jeden !!!
    • mar.lena Antek! 15.01.09, 22:05
      Natchnales mnie swoim pomyslem i poznalam wlasnie lekarza.
      Wolny i sympatyczny. ;] No kurcze, trzymaj kciuki. :o)
      • mar.lena Re: Antek! 15.01.09, 22:07
        Aha, w totka tez zagralam. :o)
        • antekcwaniak Re: Antek! 16.01.09, 10:32
          No to gratuluję. Cieszę się bardzo. Ja też zagrałem. Niestety nic
          nie trafiłem sad
          • antekcwaniak Jestem.... 16.01.09, 16:06
            ...nastrojony na miłość.
            • mar.lena Re: Jestem.... 16.01.09, 17:22
              Ja tez niestety nic nie wygralam. :o)
              Moze to dobrze wrozy. ;o)
              • antekcwaniak Re: Jestem.... 16.01.09, 20:44
                Najciekawsze jest to, że 17.000.000 wygrał ktoś w tym punkcie w
                którym ja wysłałem swój los. Coż za zbieg okoliczności...
                • antekcwaniak Re: Jestem.... 17.01.09, 17:00
                  Dziś kolejna szansa. Niestety dzisiaj tylko milon sad
                  Idę napić się... koniaku smile
                  • gapuchna Re: Jestem.... 17.01.09, 17:01
                    No przecież nie gardź milionem! Zawsze możesz wygrać i oddać bardziej
                    potrzebującymsmile Np. mniesmile))
                    • ewwa35 Re: Jestem.... 17.01.09, 19:05
                      panie Antku o czym pisze wersalik , czy jest coś czego nie wiem może to pan
                      wyjaśni ?
                      • antekcwaniak Re: Jestem.... 18.01.09, 16:01
                        Wersli jak to wersalik zawsze pisze o głupotach smile
                        • wers-alik Re: Jestem.... 19.01.09, 11:13
                          Napił się koniaku (choć wątpię, żeby poznał PRAWDZIWY koniak) i po tej brandy został jurorem oceniającym wersa! Słyszę jak mu się beka.
                          • antekcwaniak Re: Jestem.... 19.01.09, 11:48
                            I tu się mylisz Analiku. Zdecydowanie wiem czym różni się Camus
                            Reserve Extra Vieille Jubilee od pospolitej wypalanki. Ty pewnie
                            znasz tylko "Napoleona XXX" przemycanego dawniej ze Słowacji. Nie
                            oceniam Cię Analiku bo nie mnie oceniać Twój rynsztokowy poziom...
                    • antekcwaniak Re: Jestem.... 18.01.09, 16:00
                      I nawet ten milion nie był mi dany sad
                      • ewwa35 Re: Jestem.... 18.01.09, 20:50
                        ja też nic nie wygrałam ,a to pech ni szczęścia w miłości ni w pieniądzach
                      • gapuchna Re: Jestem.... 18.01.09, 23:34
                        Nie przejmuj się. Przecież to co środę i co sobotę smile
                        • antekcwaniak Re: Jestem.... 19.01.09, 09:39
                          Tak było. Od jakiegoś czasu wtore, czwartek i sobota smile
                          • gapuchna Re: Jestem.... 19.01.09, 10:29
                            ... no patrz! - wydało się, że nie gram smile)) Ale nic, naprawię błąd. Och, jeśli
                            by mi się udało wygrać...... wszystkie sklepy przede mnąsmile))... trawestując
                            słynne słowa filozofasmile
                            • mandalek Re: Jestem.... 19.01.09, 10:44
                              Chętnie zamienię wszystkie potencjalne wygrane na niematerialne dobro, miłość,
                              przyjaźń, wspólne spacery, picie wina, poczucie jedności i parę podobnych smile)
                              • gapuchna Re: Jestem.... 19.01.09, 10:50
                                Ciekawe - o co łatwiej? Duże pieniądze, czy piękną miłość?

Wczoraj miałam rozmowę i padło takie z mojej strony pytanie: skoro wszyscy
                                pragniemy miłości, czekamy na nią, drżymy wprost z obawy, by aby nie przeszła
                                niezauważona, to dlaczego jest o nią aż tak trudno! Odpowiedz była taka, jakiej
                                się potencjalnie spodziewałam: lęki są tak wielkie, ze nie pozwalają na ryzyko
                                oddania się.
                                • ewamag12 Re: Jestem.... 19.01.09, 11:12
                                  jeszcze trochę i zostaniemy tutaj nałogowymi graczami w Lotkawink
                                  • antekcwaniak Re: Jestem.... 19.01.09, 11:35
                                    Będę grał we wtorki i soboty. Czwartki sobie odpuszczę. Wtedy nie
                                    będzie to nałóg smile
                              • antekcwaniak Re: Jestem.... 19.01.09, 11:34
                                Gdy wygram zaproponuję taką wymianę losowi smile
                                • mandalek Re: Jestem.... 19.01.09, 11:43
                                  Uważaj, bo los bywa przewrotny smile)
                                  Dostaniesz i jedno i drugie i co wtedy?
                                  • antekcwaniak Re: Jestem.... 19.01.09, 11:50
                                    Wtedy będę miał to wszystko o czym pisałaś plus miliony. Nie będę
                                    narzekał wink
                                    • mandalek Re: Jestem.... 19.01.09, 11:58
                                      Tyle szczęścia. Czy to nie będzie początek szaleństwa?
                                      • antekcwaniak Re: Jestem.... 19.01.09, 12:39
                                        Szaleństwa w miłości nigdy za wiele.
                                        • mandalek Re: Jestem.... 19.01.09, 13:05
                                          Nigdy, co racja to racja. Szaleństwo miłości górą!
                                          • antekcwaniak Re: Jestem.... 19.01.09, 13:10
                                            Chciałoby się zaszaleć...
                                            • mandalek Re: Jestem.... 19.01.09, 13:19
                                              Takie szaleństwa zależą tylko od nas smile)

Każdego dnia można być szczęśliwym, wystarczy się postarać.
                                              ----------
                                              13730054
                                              • antekcwaniak Re: Jestem.... 19.01.09, 13:22
                                                "Wiśta wio" łatwo powiedzieć wink
                                                • gapuchna Re: Jestem.... 19.01.09, 13:24
                                                  smile))
                                                  moje ukochane powiedzenie. Czyli Andrzeja Talara cytuje sporo osób, świetnie smile))
                                                  • antekcwaniak Re: Jestem.... 19.01.09, 13:28
                                                    Bardzo lubię oglądać "DOM"
                                                    Tak Andrzej Talar miał świetne to powiedzenie smile
                                                  • gapuchna Re: Jestem.... 19.01.09, 13:32
                                                    Też bardzo lubię ten serial i jak zwykle, pierwsza seria była najlepsza. Czasem,
                                                    kiedy mam wielką, wielka pracę do zrobienia, to sobie wrzucam w wideo i oglądamsmile
                                                  • antekcwaniak Re: Jestem.... 19.01.09, 13:35
                                                    I wtedy wykonujesz 200% normy wink
                                                  • mandalek Re: Jestem.... 19.01.09, 13:40
                                                    I żadnej pracy się nie boisz smile
                                                  • gapuchna Re: Jestem.... 19.01.09, 13:53
                                                    Drodzy Państwo, jakie tam 200% normy. Wtedy to ja jestem stachanowcemsmile))) 375%
                                                    - czyli np. góra prasowania z całego miesiąca hhihihihi
                                                  • antekcwaniak Re: Jestem.... 19.01.09, 13:56
                                                    No to pewnie order za zasługi budowniczego PRLu już masz wink
                                                  • gapuchna Re: Jestem.... 19.01.09, 13:58
                                                    Ty się nie śmiej ze mnie, ale moi rodzice naprawdę maja jakieś medale? ordery?
                                                    za swoją pracę, tylko na innej nico niwie, w każdym razie nie budownictwo smile)))
                                                  • antekcwaniak Re: Jestem.... 19.01.09, 14:21
                                                    Hmmm. No to pogratulować smile
                                                  • gapuchna Re: Jestem.... 19.01.09, 14:46
                                                    Ty się swoich popytaj, może tez coś w szufladach znajdą. Co by nie mówić, PRL
                                                    dawał co jakiś czas takie niby wyróżnienie, czyli tzw. kopniak w góręsmile)))
                                                  • antekcwaniak Re: Jestem.... 19.01.09, 15:54
                                                    Lepiej nie będę szukał. Jeszcze znajdę legitycją partyjną PZPR i
                                                    dopiero mi będzie wstyd...
                                                  • gapuchna Re: Jestem.... 19.01.09, 16:03
                                                    Ojej, toż to rzeczywistość tamtych czasów. Ja nie wiem, jak ja bym się
                                                    zachowywała, gdyby moja młodość przypadła na tamte czasy. Dzięki Bogu, to były
                                                    lata dziewięćdziesiątesmile
                                                  • antekcwaniak Re: Jestem.... 19.01.09, 16:15
                                                    No to poszukam. Może znajdę ciekawe odery czy legitymacje.
                                                  • gapuchna Re: Jestem.... 19.01.09, 16:16
                                                    Jak będą wystarczająco historyczne, to można oddać do Muzeum Socjalizmusmile Kiedyś
                                                    takie było w Pałacyku Radziwiłłów w Warszawie, a teraz jest podobno prywatne w
                                                    Kozłówcesmile

Historia jest piękna smile))))) i interesująca!
                                                  • antekcwaniak Re: Jestem.... 19.01.09, 16:25
                                                    Byłem w takim muzeum w Rosji. Na każdym rogu popiersie Lenina smile
                                                  • gapuchna Re: Jestem.... 19.01.09, 16:34
                                                    Wiemsmile

Ale Rosja ma znacznie piękniejsze muzeasmile)) Znam to tylko z filmu oczywiście,
                                                    ale ciekawe jest miejsce życia Bułhakowa. Podobno można spotkać Behemota smile)) No
                                                    i w Rosji cudne są te zaułki.... nostalgiczne. Zachęcam znów do "Historii
                                                    niesamowitych". Świetnie się czyta! NA nwet można się bać.
                                                  • wers-alik Re: Jestem.... 19.01.09, 16:29
                                                    Ja znalazłem historyczny wierszyk:

"Ja nie wypuszczę braku - powiedział Wiktor Saja;
                                                    wziął nóż Kolesowa i obciął sobie (zalało mi kawą).
                                                  • antekcwaniak Re: Jestem.... 19.01.09, 16:38
                                                    Byłem pewien Analik, że nie pójdziesz tropek koniaku bo nie masz o
                                                    nim pojęcia. Dlatego nagła zmiana tematu. A kawa też pewnie byle
                                                    jaka i z przemytu. W przeciwieństwie do Ciebie niektórzy jeszcze
                                                    mają co obcinać. Albo jak mówiła moja sznaowna Babka czym sikać. Oj
                                                    dziadku drogi dziadku ile jadu w Tobie...
                                                  • wers-alik Re: Jestem.... 19.01.09, 16:49
                                                    Ty masz pojęcie o koniakach. To powiedz mi łaskawie ile jest firm produkujących koniak? Nie taki jak Ty pijasz - lecz prawdziwy?

P.S. Tak bardzo przechwalasz się swoim ch...m? Nie dziwię się, bo niczym innym nie możesz!
                                                  • antekcwaniak Re: Jestem.... 19.01.09, 18:33
                                                    Analik "specjalisto od wszystkiego" posłuchaj. Koniak Camus Reserve
                                                    Extra Vieille Jubilee to najpradziwszy koniak wyprodukowany na 200
                                                    lecie Napoleona. Wytwórnii koniaku jest kilka. Ten prawdziwy i
                                                    jedyny koniak jest produkowany we Francji w miasteczku Cognac. Stąd
                                                    też nazwa. Natomiast na Świecie są dziesiątki wytwórni koniaku.
                                                    Nawet w Polsce jest wytwórnia koniaku. W Zielonej Gorze.
                                                    A Ty czym się chwalisz ? Bo napewno nie mózgiem. Kaczy łbie...
                                                • mandalek Re: Jestem.... 19.01.09, 13:28
                                                  smile)

Łatwe rzeczy prędko nudzą i przeważnie ich nie doceniamy.
                                                  • antekcwaniak Re: Jestem.... 21.01.09, 19:39
                                                    Wczoraj znów nie trafiłe w totka sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka