jeszcze.ja.live Re: Czy na tym forum 08.01.09, 21:44 ja nie jestem KOBITKA, jezeli juz to kobieta Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Czy na tym forum 08.01.09, 23:01 podejrzewam skrycie, że faceci wyginęli.... poza nielicznymi wyjątkami, które potwierdzają tę tezę ;-P Odpowiedz Link
krzychlater Re: Czy na tym forum 09.01.09, 00:22 Same kobity, które tylko marudzą, narzekają, zajmują się pisaniem bzdetów, mało aktywne, zero rekreacji czy sportu to, co mieli robić faceci dali z tego forum drapaka lepiej piwo w barze pić niż z takimi kobitami na forum nawijać no nie. Odpowiedz Link
kawamija Re: Czy na tym forum 09.01.09, 00:32 krzychlater napisał: > Same kobity, hmm...nie prawda które tylko marudzą, narzekają, zajmują się pisaniem bzdetów, mało > aktywne, zero rekreacji czy sportu to hmmm...nie prawda , co mieli robić faceci dali z tego forum > drapaka lepiej piwo w barze pić niż z takimi kobitami na forum nawijać no nie. hmmm...nie mam danych na ten temat Krzyś jakiś gorszy dzien sie konczy ? mimo wszystko pozdrawiam Odpowiedz Link
annakostrzyn Re: Czy na tym forum 09.01.09, 00:35 Kurna, a ja jezdze na rowerze na lyzwach , na nartach , do tego plywam i nurkuje .I cholera nie mam z kim.No i gram w tenisa stolowego Odpowiedz Link
jeszcze.ja.live Re: Czy na tym forum 09.01.09, 08:24 I w tym problem, dla wielu z tych od piwa jestes zbyt ambitna. Odpowiedz Link
falcon777 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 08:28 Grasz w tenisa stołowego ??? No proszę. Nigdy nie widziałem kobiety, która amatorsko gra w tenisa stołowego : ) Ale stoły przewaznie łaczą , szczególnie te okrągłe : ) Odpowiedz Link
falcon777 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 08:03 Kobiet jak mi sie zdaje jest zdecydowana wiekszość. Ale ja równiez od czasu do czasu naskrobię coś tutaj wirtualnym (niewiecznym) piórem : ) Pozdro Odpowiedz Link
iwona.ana1 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 08:16 taka już natura kobiet, peplać i peplać Odpowiedz Link
salsa13 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 08:37 też kobitka też gram w tenisa stołowego, nawet należałam do sekcji przez 4 lata wciąż biegałam na treningi w akademiku miałam swojego menago, więc za zwycięskie mecze piwsko było zawsze Oj tragedia dla Panów - wygrać z babą No a łyżwy, narty, pływanko też uskuteczniam Odpowiedz Link
falcon777 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 08:58 Salsa .. czyzby freudowska pomyłka ? : ) Taak.. przegrac z kobietą w ping ponga.. moje ego rozpadło by sie jak domek z kart ; p. No chyba, że z zawodową graczka taką jak ty : ) Ale teraz bardziej tenis ziemny uskuteczniam. Zawsze byłem jakos tak sportowo ukierunkowany i to kontynuje. Tak trzymać dziewczyny. : ) Odpowiedz Link
salsa13 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 09:05 no coś Ty nigdy nie byłam zawodową graczką raczej hobby w tamtym okresie życia Odpowiedz Link
annakostrzyn Re: Czy na tym forum 09.01.09, 14:50 No tak, jasne- zawodowa graczka...Czysta amatorszczyzna, moj drogi Odpowiedz Link
iwona.ana1 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 14:51 ja tam wolę już te koło od roweru albo pedała mężczyźni tylko serca łamią echh Odpowiedz Link
timiy2 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 15:00 iwona.ana1 napisała: > > mężczyźni tylko serca łamią echh kobiety też i to częściej, tylko że z większa gracja... Odpowiedz Link
iwona.ana1 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 15:02 timiy2 napisał: > iwona.ana1 napisała: > > > > mężczyźni tylko serca łamią echh > > kobiety też i to częściej, tylko że z większa gracja... nieprawda masz chusteczkę?? Odpowiedz Link
timiy2 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 15:06 iwona.ana1 napisała: > nieprawda > > masz chusteczkę?? > cała zgrzewkę chusteczek oczywiście Odpowiedz Link
iwona.ana1 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 15:07 timiy2 napisał: > iwona.ana1 napisała: > > > nieprawda > > > > masz chusteczkę?? > > > > cała zgrzewkę chusteczek oczywiście a procę masz? komuś się dzisiaj nagrabiło będę celować w niego na forum Odpowiedz Link
timiy2 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 15:08 iwona.ana1 napisała: > a procę masz? > komuś się dzisiaj nagrabiło > będę celować w niego na forum > to w takim wypadku nie mam Odpowiedz Link
iwona.ana1 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 15:11 solidarność.... nie powiem czego brrrr !!!! już mam patrz jaka nowoczesna lepiej uważaj www.kolba.pl/allegro/adam/art._turystyczne/vortex_3.jpg Odpowiedz Link
timiy2 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 15:21 iwona.ana1 napisała: > solidarność.... nie powiem czego brrrr !!!! > > już mam patrz jaka nowoczesna > > lepiej uważaj > > www.kolba.pl/allegro/adam/art._turystyczne/vortex_3.jpg dobrze że nie ma takiego zasiegu, co by do mnie doleciało Odpowiedz Link
iwona.ana1 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 15:23 ja zasięg mam i to spory nie znasz możliwości wkurzonej kobiety Odpowiedz Link
timiy2 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 15:24 iwona.ana1 napisała: > ja zasięg mam i to spory > nie znasz możliwości wkurzonej kobiety no tak, takie małe tornado Odpowiedz Link
iwona.ana1 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 15:25 timiy2 napisał: > iwona.ana1 napisała: > > > ja zasięg mam i to spory > > nie znasz możliwości wkurzonej kobiety > > no tak, takie małe tornado w końcu ponoć zywiołowa jestem ! udanego popołudnia! zmykam do domku i dalej nie wiem co na obiad Odpowiedz Link
ann.0 czyli siły są nierówne-więcej jest niewiast:))) 09.01.09, 15:04 ...o pojedynku nic nie piszę )))))))))) Ps.dogadamy się ))))) Odpowiedz Link
annakostrzyn Re: czyli siły są nierówne-więcej jest niewiast:) 09.01.09, 22:05 Juz lubie wszystkie babki na tym forum, ale ostroznie,prosze ,z wydaniem na mnie wyroku, ze jestem lesba... Nic z tych rzeczy. Odpowiedz Link
ann.0 Re: czyli siły są nierówne-więcej jest niewiast:) 10.01.09, 11:25 ...ja też lubię,gdy to mężczyzna przynosi kwiaty.., a rano parzy kawę...)))) Odpowiedz Link
mandalek Re: Czy na tym forum 09.01.09, 16:07 Mnie się zdarzyło wygrać z jednym panem, który twierdził, że gra od zawsze i jest w tym świetny i mnie nauczy. Co gorsza grałam pierwszy raz w życiu ) Ciekawe, że od tego czasu nie przepada za mną ))) Odpowiedz Link
mar-ek_001 Re: Czy na tym forum 09.01.09, 15:51 jak na to nie patrzeć jestem męszczyzną Odpowiedz Link
mandalek Re: Czy na tym forum 09.01.09, 16:05 Jak by na to nie patrzeć nie jestem ... mężczyzną ) Odpowiedz Link
ann.0 czego nie zazna mężczyzna w życiu :))) ??? 09.01.09, 17:15 .. otwierając szafę, nigdy nie wypowie: "nie mam co na siebie włożyć " )) Czy tylko )? Odpowiedz Link