salsa13 10.01.09, 20:34 właśnie czytam wątek: Jak nie zostać starą panną. jessoooo lekarza mi trzeba natychmiast POMOCY!!! to chyba mój koniec jest blisko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salsa13 Re: Jest mi gorzej... 10.01.09, 20:47 spokojnie teraz jestem na forum emerytów i rencistów chwilę wcześniej zaliczyłam: Czy ufać w istnienie UFO? a mappi proszę bardzo, dodam tylko, że cholera ja jestem kilka lat po rozwodzie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11899&w=89318927 chyba czas na mnie dzisiaj bo teraz wlazłam na etata Odpowiedz Link
mappi Re: Jest mi gorzej... 10.01.09, 20:49 salsa13 napisała: > spokojnie teraz jestem na forum emerytów i rencistów > chwilę wcześniej zaliczyłam: Czy ufać w istnienie UFO? > > a mappi proszę bardzo, dodam tylko, że cholera ja jestem kilka lat po rozwodzie > salsa jak wejdziesz w "w co się ubrać do trumny" dopiero zacznij się martwić ...a tak to luzzzzz > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11899&w=89318927 > chyba czas na mnie dzisiaj > bo teraz wlazłam na etata Odpowiedz Link
salsa13 Re: Jest mi gorzej... 10.01.09, 20:53 mappi napisała: > salsa jak wejdziesz w "w co się ubrać do trumny" dopiero zacznij się martwić a wiesz mappi, że tu też mam problem bo mi we fiolecie za cholerę nie jest do twarzy Odpowiedz Link
mappi Re: Jest mi gorzej... 10.01.09, 20:43 jak to?....to mi jest gorzej!!!...kto sobie uzurpuję do tego dzisiaj prawo...he? ja się pytam slasa a gdzie ten watek chętnie zerknę Odpowiedz Link
little_miss_spookiness Re: Jest mi gorzej... 10.01.09, 20:49 widać zbiorowo jest nam gorzej klub starych panien? Odpowiedz Link
salsa13 Re: Jest mi gorzej... 10.01.09, 20:51 mnie chyba tak bo te kilkanaście lat bycia żoną, to dawno temu było teraz jestem panną z odzysku więc temat na czasie a przecież emerytką też kiedyś będę, to nic, że bez emerytury, bo ZUS padnie ale będę i już cholera gorzej z etatą... Odpowiedz Link
ewwa35 Re: Jest mi gorzej... 11.01.09, 17:15 no mnie chyba też grozi bycie starą panną bo mam swoje latka a kandydata nie widac ech kobitki grunt , że forum jest i byle do wiosny Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Jest mi gorzej... 11.01.09, 17:23 A więc nasz biedny kraj zalewa plaga staropanieństwa? Boże jedyny to straszne! Może trzeba będzie kawalerów importować. Odpowiedz Link
constelacja Re: Jest mi gorzej... 11.01.09, 17:33 vidmo76 napisał: > A więc nasz biedny kraj zalewa plaga staropanieństwa? > Boże jedyny to straszne! > Może trzeba będzie kawalerów importować. Byle tylko nie starych kawalerów Odpowiedz Link
ewwa35 Re: Jest mi gorzej... 11.01.09, 19:22 import kawalerów to jest myśl ! może trzeba by napisac jakąś petycję do prezydenta : prosimy o przywóz mężczyzn stanu wolnego najlepiej żeby byli i tutaj wpisujemy co komu pasuje Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Jest mi gorzej... 11.01.09, 19:54 Ponoć słowiańska uroda jest w cenie moje drogie panie! Tylko czy tylko czy męska społeczność od tak sobie pozwoli na to? Jak znam swą nacje to sami nie wezmą i komuś nie dadzą hahahahaha. Swoją drogą fajnie by było mieć sąsiada Francuza,Belga,Hiszpana itp. A w ogóle to skąd najchętniej byście panie sprowadzały sobie mężów? Odpowiedz Link
zabelina Re: Jest mi gorzej... 11.01.09, 21:41 ja poproszę jasnoczekoladowego Bazylijczyka, mistrza samby, wykładającego gender studies na Uniwersytecie w Kurytybie Odpowiedz Link
iwona.ana1 Re: Jest mi gorzej... 11.01.09, 17:45 dawaj Salsi linka też poczytam hahahha Odpowiedz Link
mary171 Re: Jest mi gorzej... 11.01.09, 20:16 O tak daj linka Ze mą chyba jest gorzej bo wlazłam kiedys na forum "szukam meza" zwazywszy ze bylo to kilka dni przed moim rozwodem to chyba powinnam sie martwic ae wejscia nie żałuje ... Odpowiedz Link