Dodaj do ulubionych

Mam dosyć

03.03.09, 21:33
Tego stresu, co powoduje brak zainteresowania płcią przeciwną, złośliwość i
wrednośc. Byle do września sad
Obserwuj wątek
    • 17lipiec1976 Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:34
      a co ma byc we wrzesniu?
      • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:37
        No staram się zmieniać swoje życie we wrześniu kończy się moja umowa o pracę smile
        Moje zobowiązania mam nadzieję zostaną zakończone. Chyba, że głupich mieszkań
        nie sprzedamy uncertain Jednej firmy się pozbyłam, zostały jeszcze trzy smile
        • 17lipiec1976 Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:40
          no to oby do wrzesnia, powodzeniasmile
    • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:35
      Ja tez byle do wrześniasmile
      • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:38
        wow a ty cos tez zmieniasz w zyciu wink
        • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:40
          tak wychodze za mążtongue_out
          • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:43
            hehe no to gratulacje wink wydawało mnie się głupiej że szukałeś kobiety. Ale
            głupia nie pomyślałam, że płci przeciwnej smile
            • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:48
              ha ha ha to żart -szukam kobiety ale co mi to da jak jestem na
              straconej pozycjisad
              • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:55
                Oj wez ty nie jesteś, ja pół roku się dowiedziałam, że chłopak z mojej paczki,
                gdy byłam nastolatką spodziewa się dziecka tongue_out Byle iść do przodu smile Powiedz mi
                co robisz, żeby poznawać osoby i co robisz by zmienić siebie.
                P.S. Nie jesteś niski, weź ty walnij głową w ścinę tongue_out
                • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:56
                  A jeszcze jedno podobny jest do Ciebie smile Czekał spokojnie lub nie do około 30 smile
                • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:57
                  Chlebosiu co ja robie sptykam sie zkumplami a przy nich sie zawsze
                  jakieś laski kręcą -to se popattrze pogadam i tyle -śmiałości nie
                  mam bo znam miejsce w szeregutongue_out
                  Łatwo Ci pisac -jesteś wysoka i ładna smile
                  • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:01
                    hehe teraz przesadziłeś wink Wiesz, że moja wieczna miłość, na nieszczęście moje
                    mam do tej pory co jakiś czas kontakt, nie jest smukłym barczystym facetem. Ma
                    brzuszek itd. A zauroczyłam się nim, jak nic o nim nie wiedziałam? Mam swój typ
                    i wiem kto mnie pociąga?
                    • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:02
                      Ni e przesadziłem -napisałem Ci że łatwo o czyms pisac że jest
                      nieważne jak sie to ma -kumasz?
                      • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:06
                        właśnie ja tego nie mam smile Jestem w takiej sytuacji co ty wink
                        • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:07
                          Ja Cie widziałem więc mi nie wciśniesz nic kokietkotongue_out
                          • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:10
                            Mi mi powiedział właśnie, ten mój były i nawet mój przyjaciel. że kobiety trzeba
                            zdobywać. Ja niestety wiem, gdy coś chcę i jestem szczera. Nie umiem udawać jak
                            inne kobiety smile I przez to tracę tongue_out Ja tam jestem psychiczna big_grin
                            • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:11
                              Ale nie niska i nie brzydka a o tym była mowatongue_out W to że jesteś
                              psychiczna to jestem w stanie uwierzyć tongue_out
                              • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:13
                                dzięki smile Nie umiem być kobietą tongue_out udawać i kokietować . Jestem jak chłop tongue_out
                                Mówię(walę) prosto z mostu wink.
                                • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:15
                                  no i dobrze przynajmniej nie trzeba się domyślac o co Ci chodzismile
                                  • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:25
                                    No właśnie okazuje się, że niedobrze smile
                                    • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:27
                                      ło matko przeceiż nie każdemu to odpowiada -ale są tacy że lubią
                                      takie kobiety
                                      • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:40
                                        Teraz mój kotuś jest najważniejszy, jest biedulek chory sad Ale weterynarz
                                        powiedziała, że jeszcze osiem lat pożyje smile. A on to już staruszek smile. Eh mam
                                        serc do zwierząt, a do ludzi już brak wink
                                        • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:43
                                          Też masz kota -to chyba zwierzątko samotnych ja mam 4tongue_out
                                      • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:40
                                        o serio tongue_out wiec co płaczesz, że kobiety wybiorą tych wyższych tongue_out
                                        • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:43
                                          Bo niestety taka jest prawda -konusy maja prze.....e-wręcz uważam że
                                          niscy faceci nie powinni myslec o kobietachtongue_out
                                          • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:53
                                            No bo patrząc biologicznie kobiety szukają samca, jak najlepszego dawce spermy
                                            tongue_out, żeby miot był silny smile A przy okazji takiego co utrzyma rodzinę i zaopiekuje
                                            się nią tongue_out Więc zarabiaj tongue_out
                                            • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:58
                                              pieniądze i tak musz mieć -ale one mi nie pomogą w zdobyciu kobiety
                                              dobrze o tym wiesztongue_out
                                              • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:04
                                                Kobieta musi czuć się bezpiecznie to podstawa. Albo charakter albo kaska smile Ja
                                                w tej chwili zarabiam na siebie, ale jak pomyślę gdybym miała dziecko nie mam
                                                nic. Kobieta chce tak naprawdę w mężczyźnie bezpieczeństwa, to jest biologicznie
                                                uwarunkowane. Nie tylko finansowego, ale i psychicznego i fizycznego. ( w
                                                naszych czasach fizyka juz nie jest potrzebna) Ja stwierdziłam, że czekam na
                                                rozwodników, więc poczekam sobie kilka lat. Będę wtedy miał idzieci i faceta tongue_out
                                                • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:06
                                                  Ale jego dziecko?? Dobrze rozumiem?
                                                  • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:10
                                                    Ma się rozumieć tongue_out
                                                  • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:12
                                                    No tobędziesz zawsze na 2 miejscu za dzieckieem -nie wyjdzie taki
                                                    układtongue_out
                                                  • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:14
                                                    No cóz zostanę sama smile
                                                  • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:16
                                                    Takie geny sie zmarnować nie moga Chlebosiu-byś wysokie dzieci
                                                    miałatongue_out
                                                  • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:25
                                                    oj patrząc po mojej o kilka lat starszej ciotce już zaczynam się bać sad Bo maje
                                                    kochanie może okazać się chore , a ma ponad roczek. A jej osiemnastoletnia córka
                                                    nie ma bata nad soba sad i może też zostać kobietą, która nic nie osiągnie i
                                                    facet będzie bił ją i dzieci. Ja uważam, że szkoła nie jest na tyle ważna o ile
                                                    ma się ma w jakimś kierunku ambicje, a co powiedzieć, jak takie dziecko nie ma
                                                    żadnych? A nakotyki, nie da się przestrzec dziecka przed tym, dochodzę do
                                                    wniosku, że lepiej nie mieć dzieci smile. A gdyby ktoś zabił mi je, to bym umarła
                                                    razem z nim. Widzisz co kobieta przezywa myśląc o dziecku tongue_out
                                                  • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:28
                                                    ja tez nie chcę dzieci - aale chyba z innych powodów niż TTY
                                                  • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:31
                                                    Mnie rodzice nie wychowywali-miałem wolną rękę -a popatrz narkotyków
                                                    nie biore nie pije nie pale -sam sie wychowałem a jaki mądry wyrósł
                                                    facet ze mnietongue_out
                                                  • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:36
                                                    frip0 napisał:

> Mnie rodzice nie wychowywali-miałem wolną rękę -a popatrz narkotyków
                                                    > nie biore nie pije nie pale -sam sie wychowałem a jaki mądry wyrósł
                                                    > facet ze mnietongue_out

No nie do końca bomasz problem ze wzrostem tongue_out
                                                  • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:37
                                                    pomińmy ten szczególik Chlebosiutongue_out
                                                  • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:35
                                                    Ja nie mówię, że nie chcę tongue_out Po prostu są obawy,ale ja wiem, że jestem na tyle
                                                    doświadczona, że wiem kto bierze narkotyki, na tyle mam charakter, że mi bobas
                                                    nie podskoczy, a w życiu zbyt wiele przeżyłam, żeby nie rozpoznać symptomy tongue_out.
                                                    Jest tylko małe ale, ojciec wink
                                                  • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:38
                                                    tzw dafcatongue_out
                                                  • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:52
                                                    niom wink
                                                  • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:53
                                                    pamiętam Twoje wymagania i szczerze to spora częśc tych dafców
                                                    zrezygnuje-bo ich nie spełnisad
                                                  • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:56
                                                    hehe mam poczuć się bezpieczna tongue_out To wielki problem tongue_out
                                                  • frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:58
                                                    ja nie o tym -wiesz o co chodzitongue_out
                                                  • jchlebowska Re: Mam dosyć 04.03.09, 00:00
                                                    dobra kotek ja brykam spac smile Pamietaj ludzie sie zmieniaja teoretycznie co
                                                    siedem lat wink
                                                  • frip0 Re: Mam dosyć 04.03.09, 00:02
                                                    Dobrej nocy smile bolilol4ever Chlebosiu
                                                  • frip0 Re: Mam dosyć 04.03.09, 00:02
                                                    Teoria i praktyka to 2 różne sprawysad
    • aglajaaa Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:37
      A co to za stres, że powoduje brak zainteresowania płcią przeciwną?wink
      A na szkolenia (modne niezwykle) jak sobie radzić ze stresem nie wysyłali? wink
      • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:42
        wysłać się jedynie mogę sama tongue_out Ja nie pracuję tak na prawdę na etacie, a moim
        szefem jest niestety własna matka to zobowiązuje. Eh to trzeba więcej tłumaczyć
        bo nie pod nią podlegam.Ogólnie moja praca to wielka pomyłka. Koszmar jak się
        robi co się nienawidzi smile
        • 17lipiec1976 Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:42
          a nie mozesz wczesniej zmienic pracy? rzucic to w diably i zajac sie czyms, co
          sprawiloby ci radosć?
          • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:45
            Niestety nie, odpowiedzialność mi na to nie pozwala smile Nie mam komu tego
            przekazać sad Juz dużo wcześniej o tym rozmawiałam. Ale i tak powoli weekandy
            zaczynam miec dla siebie.
        • aglajaaa Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:45
          To zmień coś... jednego problemu (koszmaru) mniej i człowiek szczęśliwszysmile
      • hesse.1 Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:44
        szkolenie, to tu na forumie by się niektórym przydało... i to takie konkretne...
        wpadłem na pomysł i jak będę miał więcej czasu, to przedstawię go tu, ale teraz
        to dosłownie nie wyrabiam sie w klikaniu...buuuu... smile ej samotni, ej samotne...
        Wy sie wcale nie łączycie jak ja patrzę... wręcz przeciwnie... smile byle do
        września... kwietnia maja...blebleble... wink i nie tylko...
        • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:50
          oj hesse ja się nie łączę z dwóch powodów.
          1. facet mi się oświadczał później zniknął, pojawił się i przepraszał, głupia za
          namową przebaczyłam i znów po jakimś czasie zniknął tongue_out( wiem, że głupia jestem
          bo dałam się namówić, żeby mu przebaczyć)
          2. że mi się kompletnie nie chce znów słuchać jaki jestem wspaniały, zapewne bym
          wtedy z depresji wyszła, ale czasami mi jest dobrze. Bo mogę złosliwości sobie
          tu popisać wink
        • aglajaaa Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:41
          Nie chcą się łączyć? A muszą? No, tak... nazwa tego forum... Ale może samo
          wejscie TU już jest próbą łączenia się z ludźmi, może nie z Człowiekiem (tym
          konkretnym, bo to może nie TU) ale zawsze to krok do przodu, prawda?

Hesse będzie szkolił z łączenia się (chyba), dobrewink
          To ja poproszę o notatkiwink
          • jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:56
            Jak się dowiem powtórzę smile
          • mappi Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:01
            szkolenieeeee??????

p.s,1.... a zeszyt to taki 30to karkowy czy 50tkę trzeba nabyć???
            p.s.2 ....a basen będzie........a drink z parasolką.....a sauna???
            wink
            smile
    • salsa13 Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:48
      Chlebowska to ja trzymam za ten Twój wrzesieńsmile
      Frip może jednak powrócisz do pomysłu szukania KOBIETY!!!
      A ja tak sobie zmiany wymyśliłam i zaplanowałam na marzec, wszak to wiosenny
      miesiąc i świat zaczyna budzić się ze snu zimowego.
      Zaczyna się nowe życie, czas wielkich zmian...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka