jchlebowska 03.03.09, 21:33 Tego stresu, co powoduje brak zainteresowania płcią przeciwną, złośliwość i wrednośc. Byle do września Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:37 No staram się zmieniać swoje życie we wrześniu kończy się moja umowa o pracę Moje zobowiązania mam nadzieję zostaną zakończone. Chyba, że głupich mieszkań nie sprzedamy Jednej firmy się pozbyłam, zostały jeszcze trzy Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:43 hehe no to gratulacje wydawało mnie się głupiej że szukałeś kobiety. Ale głupia nie pomyślałam, że płci przeciwnej Odpowiedz Link
frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:48 ha ha ha to żart -szukam kobiety ale co mi to da jak jestem na straconej pozycji Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:55 Oj wez ty nie jesteś, ja pół roku się dowiedziałam, że chłopak z mojej paczki, gdy byłam nastolatką spodziewa się dziecka Byle iść do przodu Powiedz mi co robisz, żeby poznawać osoby i co robisz by zmienić siebie. P.S. Nie jesteś niski, weź ty walnij głową w ścinę Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:56 A jeszcze jedno podobny jest do Ciebie Czekał spokojnie lub nie do około 30 Odpowiedz Link
frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:57 Chlebosiu co ja robie sptykam sie zkumplami a przy nich sie zawsze jakieś laski kręcą -to se popattrze pogadam i tyle -śmiałości nie mam bo znam miejsce w szeregu Łatwo Ci pisac -jesteś wysoka i ładna Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:01 hehe teraz przesadziłeś Wiesz, że moja wieczna miłość, na nieszczęście moje mam do tej pory co jakiś czas kontakt, nie jest smukłym barczystym facetem. Ma brzuszek itd. A zauroczyłam się nim, jak nic o nim nie wiedziałam? Mam swój typ i wiem kto mnie pociąga? Odpowiedz Link
frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:02 Ni e przesadziłem -napisałem Ci że łatwo o czyms pisac że jest nieważne jak sie to ma -kumasz? Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:06 właśnie ja tego nie mam Jestem w takiej sytuacji co ty Odpowiedz Link
frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:07 Ja Cie widziałem więc mi nie wciśniesz nic kokietko Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:10 Mi mi powiedział właśnie, ten mój były i nawet mój przyjaciel. że kobiety trzeba zdobywać. Ja niestety wiem, gdy coś chcę i jestem szczera. Nie umiem udawać jak inne kobiety I przez to tracę Ja tam jestem psychiczna Odpowiedz Link
frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:11 Ale nie niska i nie brzydka a o tym była mowa W to że jesteś psychiczna to jestem w stanie uwierzyć Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:13 dzięki Nie umiem być kobietą udawać i kokietować . Jestem jak chłop Mówię(walę) prosto z mostu . Odpowiedz Link
frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:15 no i dobrze przynajmniej nie trzeba się domyślac o co Ci chodzi Odpowiedz Link
frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:27 ło matko przeceiż nie każdemu to odpowiada -ale są tacy że lubią takie kobiety Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:40 Teraz mój kotuś jest najważniejszy, jest biedulek chory Ale weterynarz powiedziała, że jeszcze osiem lat pożyje . A on to już staruszek . Eh mam serc do zwierząt, a do ludzi już brak Odpowiedz Link
frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:43 Też masz kota -to chyba zwierzątko samotnych ja mam 4 Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:40 o serio wiec co płaczesz, że kobiety wybiorą tych wyższych Odpowiedz Link
frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:43 Bo niestety taka jest prawda -konusy maja prze.....e-wręcz uważam że niscy faceci nie powinni myslec o kobietach Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:53 No bo patrząc biologicznie kobiety szukają samca, jak najlepszego dawce spermy , żeby miot był silny A przy okazji takiego co utrzyma rodzinę i zaopiekuje się nią Więc zarabiaj Odpowiedz Link
frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:58 pieniądze i tak musz mieć -ale one mi nie pomogą w zdobyciu kobiety dobrze o tym wiesz Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:04 Kobieta musi czuć się bezpiecznie to podstawa. Albo charakter albo kaska Ja w tej chwili zarabiam na siebie, ale jak pomyślę gdybym miała dziecko nie mam nic. Kobieta chce tak naprawdę w mężczyźnie bezpieczeństwa, to jest biologicznie uwarunkowane. Nie tylko finansowego, ale i psychicznego i fizycznego. ( w naszych czasach fizyka juz nie jest potrzebna) Ja stwierdziłam, że czekam na rozwodników, więc poczekam sobie kilka lat. Będę wtedy miał idzieci i faceta Odpowiedz Link
frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:12 No tobędziesz zawsze na 2 miejscu za dzieckieem -nie wyjdzie taki układ Odpowiedz Link
frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:16 Takie geny sie zmarnować nie moga Chlebosiu-byś wysokie dzieci miała Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:25 oj patrząc po mojej o kilka lat starszej ciotce już zaczynam się bać Bo maje kochanie może okazać się chore , a ma ponad roczek. A jej osiemnastoletnia córka nie ma bata nad soba i może też zostać kobietą, która nic nie osiągnie i facet będzie bił ją i dzieci. Ja uważam, że szkoła nie jest na tyle ważna o ile ma się ma w jakimś kierunku ambicje, a co powiedzieć, jak takie dziecko nie ma żadnych? A nakotyki, nie da się przestrzec dziecka przed tym, dochodzę do wniosku, że lepiej nie mieć dzieci . A gdyby ktoś zabił mi je, to bym umarła razem z nim. Widzisz co kobieta przezywa myśląc o dziecku Odpowiedz Link
frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:28 ja tez nie chcę dzieci - aale chyba z innych powodów niż TTY Odpowiedz Link
frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:31 Mnie rodzice nie wychowywali-miałem wolną rękę -a popatrz narkotyków nie biore nie pije nie pale -sam sie wychowałem a jaki mądry wyrósł facet ze mnie Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:36 frip0 napisał: > Mnie rodzice nie wychowywali-miałem wolną rękę -a popatrz narkotyków > nie biore nie pije nie pale -sam sie wychowałem a jaki mądry wyrósł > facet ze mnie No nie do końca bomasz problem ze wzrostem Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:35 Ja nie mówię, że nie chcę Po prostu są obawy,ale ja wiem, że jestem na tyle doświadczona, że wiem kto bierze narkotyki, na tyle mam charakter, że mi bobas nie podskoczy, a w życiu zbyt wiele przeżyłam, żeby nie rozpoznać symptomy . Jest tylko małe ale, ojciec Odpowiedz Link
frip0 Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:53 pamiętam Twoje wymagania i szczerze to spora częśc tych dafców zrezygnuje-bo ich nie spełni Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:56 hehe mam poczuć się bezpieczna To wielki problem Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 04.03.09, 00:00 dobra kotek ja brykam spac Pamietaj ludzie sie zmieniaja teoretycznie co siedem lat Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:37 A co to za stres, że powoduje brak zainteresowania płcią przeciwną? A na szkolenia (modne niezwykle) jak sobie radzić ze stresem nie wysyłali? Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:42 wysłać się jedynie mogę sama Ja nie pracuję tak na prawdę na etacie, a moim szefem jest niestety własna matka to zobowiązuje. Eh to trzeba więcej tłumaczyć bo nie pod nią podlegam.Ogólnie moja praca to wielka pomyłka. Koszmar jak się robi co się nienawidzi Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:42 a nie mozesz wczesniej zmienic pracy? rzucic to w diably i zajac sie czyms, co sprawiloby ci radosć? Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:45 Niestety nie, odpowiedzialność mi na to nie pozwala Nie mam komu tego przekazać Juz dużo wcześniej o tym rozmawiałam. Ale i tak powoli weekandy zaczynam miec dla siebie. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:45 To zmień coś... jednego problemu (koszmaru) mniej i człowiek szczęśliwszy Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:44 szkolenie, to tu na forumie by się niektórym przydało... i to takie konkretne... wpadłem na pomysł i jak będę miał więcej czasu, to przedstawię go tu, ale teraz to dosłownie nie wyrabiam sie w klikaniu...buuuu... ej samotni, ej samotne... Wy sie wcale nie łączycie jak ja patrzę... wręcz przeciwnie... byle do września... kwietnia maja...blebleble... i nie tylko... Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:50 oj hesse ja się nie łączę z dwóch powodów. 1. facet mi się oświadczał później zniknął, pojawił się i przepraszał, głupia za namową przebaczyłam i znów po jakimś czasie zniknął ( wiem, że głupia jestem bo dałam się namówić, żeby mu przebaczyć) 2. że mi się kompletnie nie chce znów słuchać jaki jestem wspaniały, zapewne bym wtedy z depresji wyszła, ale czasami mi jest dobrze. Bo mogę złosliwości sobie tu popisać Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Mam dosyć 03.03.09, 22:41 Nie chcą się łączyć? A muszą? No, tak... nazwa tego forum... Ale może samo wejscie TU już jest próbą łączenia się z ludźmi, może nie z Człowiekiem (tym konkretnym, bo to może nie TU) ale zawsze to krok do przodu, prawda? Hesse będzie szkolił z łączenia się (chyba), dobre To ja poproszę o notatki Odpowiedz Link
mappi Re: Mam dosyć 03.03.09, 23:01 szkolenieeeee?????? p.s,1.... a zeszyt to taki 30to karkowy czy 50tkę trzeba nabyć??? p.s.2 ....a basen będzie........a drink z parasolką.....a sauna??? Odpowiedz Link
salsa13 Re: Mam dosyć 03.03.09, 21:48 Chlebowska to ja trzymam za ten Twój wrzesień Frip może jednak powrócisz do pomysłu szukania KOBIETY!!! A ja tak sobie zmiany wymyśliłam i zaplanowałam na marzec, wszak to wiosenny miesiąc i świat zaczyna budzić się ze snu zimowego. Zaczyna się nowe życie, czas wielkich zmian... Odpowiedz Link