Dodaj do ulubionych

samotni łączmy się???

04.04.09, 23:15
A dlaczego?
Nowa nazwa? Czy tylko mi się wydaje?
Obserwuj wątek
    • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 04.04.09, 23:16
      czepiasz sie, za zabawe bys sie wziela, a nie za wyszukiwanie
      problemow tongue_out
      • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 04.04.09, 23:19
        Ja się czepiam???
        Tylko chciałam wiedzieć...
        Już będę grzeczna i nie będę niczego dociekać.
        Miłej zabawy
        • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 04.04.09, 23:21
          no masz, obrazila sie na mnie...
          • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 04.04.09, 23:25
            Pewnie, że się obraziłamwink
            Czekam na tą przesyłkę i czekam... A tu nic. I jeszcze dostaję reprymendę, że
            się czepiam...
            • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 13:03
              mowilem, ze jak adresu nie podasz, to bedzie szlo bardzo dlugo tongue_out
              • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 13:10
                Toż przecież podałamwink
                Oj, chyba pofatyguję się osobiście...
                • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 13:15
                  to chyba nie mi, bo ja nic nie dostalem tongue_out
                  zapraszam, dzisiaj akurat piekna pogoda, a od czwartku juz wolne, az
                  do wtorku wink
                  • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 13:19
                    A mówimy o prawdziwym adresie??? Nie, no przecież nazbyt cenię sobie prywatność,
                    by rozdawać go na forumsmile
                    Ty tak lepiej nie zapraszaj, bo co zrobisz jeśli rzeczywiście skorzystam?
                    • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 13:22
                      aglajaaa napisała:

> A mówimy o prawdziwym adresie??? Nie, no przecież nazbyt cenię
                      > sobie prywatność, by rozdawać go na forumsmile
                      a kto Ci karze na forumie? smile

> Ty tak lepiej nie zapraszaj, bo co zrobisz jeśli rzeczywiście
                      > skorzystam?
                      jak to co, ugoszcze wink
                      • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 13:32
                        To mówisz wolne od czwartku? Hm...winkPomyslmy... (a Ty zacznij się już baćwink)
                        Zapominam, że święta za tydzień. A Ty nie przyjeżdżasz na święta do domu?
                        • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 13:39
                          juz trzese portkami smile
                          17 kwietnia lece na tydzien
                          • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 13:46
                            To już po świętach... Ciekawe jak smakuje wielkanocne jajko na obczyźnie (że się
                            tak wyrażę) choć może dla Ciebie tam właśnie powoli zaczyna być Twój dom... nie
                            wiem czy tak właśnie jest ale to przecież mozliwe.

> juz trzese portkami smile
                            aaa... i to jak najbardziej właściwa postawawink
                            • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 13:54
                              pierwsze swieta, spedzilem na obczyznie i w dodatku sam, jakos
                              przezylem, ale stwierdzilem, ze bede latal do domu, teraz wyskoczylo
                              kilka rzeczy, ktore spowodowaly ze musze tak poleciec
                              tym razem swieta spedze ze znajomymi
                              co do smaku jajka, to wydaje mi sie, ze tak samo smakuje jak to w
                              Polsce

tak mowisz, az taka straszna jestes? smile
                              • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 14:15
                                Taaak, nie zauważyłeś? Wszystkich ustawiam po kątach, nieustannie smucę, a jak
                                już zacznę żartować to nikt tego nie rozumie.
                                Jestem chyba baaaardzo nieprzystosowana do życiawink
                                • gapuchna Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 14:20
                                  aglajaaa - jestem kompletnie przystosowana do życia! smile))

• aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 14:26
                                    Gapuchna, wpadam do Ciebie na szybką (bardzo szybką, bo czasu małowink) lekcję
                                    przystosowania, mogę?
                                    • gapuchna Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 14:28
                                      Jak najbardziej smile))))
                                      • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 14:39
                                        Hmm... ale ja nie rzucam słów na wiatr i piszę się na to szkoleniewink
                                        A tak przy okazji - dobrze kojarzę, Toruń?
                                        • gapuchna Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 14:51
                                          Bardzo dobrze smile
                                          • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 15:00
                                            To duuuży plus dla mnie za zorientowaniewink
                                            Jakoś mi ten Toruń do Ciebie pasował... klimat, zbytki...
                                            • gapuchna Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 15:08
                                              marzy mi się zrobienie pzrewodnika turystycznego. Nie wiem, czy już teraz, bo
                                              trochę czas mi się przykurczył. Ale od dawna mnie to pociągało. Także i przez te
                                              zabytki smile))
                                              • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 15:16
                                                Tak, tak, taksmile
                                                Ty nie kończ na marzeniach tylko działajsmile Wiesz, bezsenne noce można jakoś
                                                wykorzystać... hmmm... z braku towarzystwawink można właśnie w ten sposóbsmile
                                                A ja te "Twoje" zabytki będę w kwietniu poznawać dogłębniejsmile
                                                • gapuchna Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 15:20
                                                  Fajnie smile - może uda się jakoś zgrać czasowo?
                                • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 14:21
                                  siakos nie zauwazylem smile
                                  musisz sie lepiej postarac smile
                                  • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 14:34
                                    Znów się pogubiłam... Muszę się bardziej postarać przystosować do życia czy
                                    bardziej postarać się Ciebie do siebie zniechęcić? Jeśli to drugie to nic
                                    prostszegowink
                                    Już to ćwiczyłam, z mizernym skutkiem co prawda, ale może z Tobą będzie inaczejsmile
                                    • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 14:39
                                      to drugie smile
                                      probuj, tylko nie recze za skutki tongue_out
                                      • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 14:44
                                        A jakie mogą być skutki?
                                        Z tej ciekawości chyba zaryzykuję, by sprawdzić... osobiściewink
                                        • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 14:50
                                          nie moge zdradzic, musisz sama sie przekonac wink
                                          poraz drugi, zapraszam wink
                                          • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 14:56
                                            Ty... Ty... nie sprawdzaj mojej ciekawości i (nie)cierpliwości...
                                            Bo zaczęłam się już pakowaćwink
                                            • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 14:58
                                              dlugo zapraszal nie bede smile
                                              • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 15:01
                                                Jeszcze tylko jakieś dokładniejsze namiary proszęwink i... oczekuj delikatnego
                                                pukania w drzwi...wink
                                                • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 15:04
                                                  Londyn smile
                                                  • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 15:06
                                                    eeee... to ja wiedziałamsmile
                                                    Dokładniejsze miały byćwink
                                                  • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 15:14
                                                    i tak nie trafisz tongue_out
                                                    wyjde po Ciebie na lotnisko wink
                                                  • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 15:18
                                                    A skąd ten brak wiary w moje możliwości?wink
                                                  • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 15:36
                                                    bo do mnie jest ciezko trafic smile
                                                  • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 15:46
                                                    Do Ciebie, w sensie do człowieka (nie tylko adresu w większym bądź mniejszym
                                                    mieście) również jest ciężko dotrzeć?
                                                    Tak tylko pytamwink
                                                  • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 15:48
                                                    rozmawialismy o adresie i Twoim przyjezdzie, wiec nie zmieniaj tematu
                                                    tongue_out
                                                  • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 15:54
                                                    Chciałam sprawdzić czy trudno będzie do Ciebie dotrzeć. Czy jesteś otwarty na te
                                                    anioły o których wcześniej wspominałam, a których Ty jakoś nie dostrzegasz. Bo
                                                    nieco dziwne jest to, że nie znalazłeś żadnegowink
                                                    Przecież tyle sie ich błąka po świecie...
                                                  • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 15:57
                                                    nie widze nic wspolnego, otwartosci ze spotykaniem aniolow na swej
                                                    drodze...
                                                    smile
                                                  • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 16:04
                                                    Widzisz, bo czasami właśnie brak odpowiedniej otwartości na ludzi, na nowe
                                                    doznania, może zamykać pewne drogi, może nie pozwalać ujrzeć tego, czego (może
                                                    tylko podświadomie i nie zdając sobie z tego sprawy) nie jesteśmy gotowi zobaczyć...
                                                    Ale poplątałamwink
                                                  • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 16:12
                                                    > Ale poplątałamwink
                                                    oj tak tongue_out

nie boj, widze duzo wink
                                                    tylko ta niesmialosc...
                                                  • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 16:21
                                                    > tylko ta niesmialosc...
                                                    Hmm... Twoja czy moja?wink

Konradzie, nie przesadzaj z tą swoją nieśmiałością. Wcale nie wydajesz się być
                                                    takim nieśmiałym... Ale mogę się mylić, jak zwyklewink
                                                  • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 16:32
                                                    Ty niby niesmiala? smile

nie przesadzam, przeszkadza, blokuje mnie, jak trzeb podejsc i
                                                    zagadnac...
                                                  • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 16:37
                                                    Wcale nie niby...

Fakt, mężczyznom chyba bardziej ona w życiu przeszkadza. Ale jednak czasami
                                                    potrafisz się przemóc i zrobić pierwszy krok, prawda? Więc chyba nie jest aż tak
                                                    źlesmile
                                                  • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 16:43
                                                    jak sytuacja ku temu byla, innaczej nie dalem rady...
                                                  • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 17:49
                                                    Hmmm... no to nie jest źlesmile
                                                    I do tego (jak sam mówisz) dużo widziszwink
                                                    Zatem jest szansa, że nie umknie Ci nic cennego...
        • kawamija Re: samotni łączmy się??? 04.04.09, 23:21

....zauważyłam zmianę.....tak jest lepiej smile
          • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 04.04.09, 23:23
            Kawa, a dlaczego lepiej?
            • kawamija Re: samotni łączmy się??? 04.04.09, 23:25
              aglajaaa napisała:

> Kawa, a dlaczego lepiej?
              bo łaczmy się ( jak sama nazwa wskazujewink..........ma dotyczyć nas ,a nie jakiś
              nieokreślonych ich.......

więc dla mnie oki smile
              • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 04.04.09, 23:38
                Masz racjęsmile Jest lepiej niż było.
                • hesse.1 Re: samotni łączmy się??? 04.04.09, 23:43
                  "aglajaaa napisała: Masz racjęsmile Jest lepiej niż było."

drake19.wrzuta.pl/audio/uu2CcFRXyf/
                  • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 04.04.09, 23:55
                    A jednak nie jest dobrze?wink
                    Nazwa forum to chyba jednak nie nakaz...
    • hesse.1 Re: samotni łączmy się??? 04.04.09, 23:26
      coś tam dzisiaj zauważyłem, ale jaka była wcześniejsza nazwa Foruma, bo nie
      pamiętam? smile
      • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 04.04.09, 23:30
        Samotni łączcie się
        I bez tej wymownej kropki na końcu. Bo ona tak jakby była tu decydująca,
        nakazująca bardziej niż jakieś wykrzykniki.
        Ale powiedzcie, że głupia jestem z tą wymową kropki, proszę...
        • hesse.1 Re: samotni łączmy się??? 04.04.09, 23:34
          cóż...czasem "nakazy" idą "odgórnie", że tak napiszę wink
        • kawamija Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 01:02

i jeszcze chciałam zauwazyć, ze kropka na końcu nazwy forum baardzo mi się
          podoba........smile
    • salsa13 o rany!!! 05.04.09, 11:04
      to ja tak namieszałam
      Moja winasmile
      i co teraz zamieniamy???
      Ale dlaczego ja to przekręciłam, tego naprawdę nie wiem...
      Samo się?smile

To jak robimy: łączymy się
      czy: łączcie się?
      • mappi Re: o rany!!! 05.04.09, 11:06
        zostawmy....zobaczymy jak się przekręci przy następnej zmianie smile

p.s. Salsa...może pobożne życzenie????smile
        • salsa13 Re: o rany!!! 05.04.09, 11:10
          Może tak właśnie miało być...
          • kawamija Re: o rany!!! 05.04.09, 11:14

Salsa świadomie/nieświadomie......wyszło swietnie...........no i kropka......ech
            smile smile smile

---------
          • aglajaaa Re: o rany!!! 05.04.09, 11:35
            salsa13 napisała:

> Może tak właśnie miało być...
            >

No właśnie...
            A następnym razem, może "Samotni połączyli się"wink
            • czarny.onyks Re: o rany!!! 05.04.09, 13:23
              tak wszyscy razem?
              komuna?
              orgietka?;D
              • aglajaaa Re: o rany!!! 05.04.09, 13:29
                Onyksie, Tobie tylko jedno w głowiewink
                Zaraz komuna...
                /Chociaż czasami żałuję, że nie dane mi było żyć w latach siedemdziesiątych,
                bliższe klimaty, do "moich" czasów niezupełnie się nadaję.../

Wystarczy w pary...wink Czy to już relikt przeszłości takie związki?
                • czarny.onyks Re: o rany!!! 05.04.09, 13:33
                  a nie...teraz myślę o drugiej kawie;D

czasem tez żałuję....ale nie wrócimy do innych czasów
                  musimy oswajać terazniejszośc...

jak obserwuję młodsze pokolenie to chyba tak
                  liczy się ilość, byle jak, byle z kim...
                  a związek na całe życie to dla nich bajka....

choć nasze pokolenie też juz czasem nie wierzy....
                  • timiy2 Re: o rany!!! 05.04.09, 13:37
                    czarny.onyks napisała:

> jak obserwuję młodsze pokolenie to chyba tak
                    > liczy się ilość, byle jak, byle z kim...
                    > a związek na całe życie to dla nich bajka....

miałem tu coś napisać jako młodsze pokolenie wink ale zamilknę bo chyba już do
                    niego nie należę, ale tak na marginesie, to nie bajka, a nie ilość tylko jakość...
                    • czarny.onyks Re: o rany!!! 05.04.09, 13:42
                      eeee....bez urazy
                      ale Ty stary jesteś;DDD

myślałam o pokoleniu 14, 18- latków, a także 2o-25-latków

wracałam wczoraj z kibolami z meczu przez całe miasto...
                      oj, dużo obserwacji wyniosłam...
                      • mappi Onyksie!!!!! :) 05.04.09, 13:51
                        czarny.onyks napisała:

> wracałam wczoraj z kibolami z meczu przez całe miasto...
                        > oj, dużo obserwacji wyniosłam...
                        >

jesli chodzi o obserwację.....specjalnie dla Ciebie....świeżo upolowany smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/ha/uj/nvd3/dFbxyWAnfsCsISie2B.jpg

big_grinbig_grinbig_grin
                        • czarny.onyks Re: Onyksie!!!!! :) 05.04.09, 14:03
                          oj, Mappi ......drażnimy się...;DDD
                          pewna uprawiająca miłość parka połamała mi parę dni temu roslinki w doniczce...

dziekuje Ci mimo wszystko;DD
                      • timiy2 Re: o rany!!! 05.04.09, 13:55
                        czarny.onyks napisała:

> eeee....bez urazy
                        > ale Ty stary jesteś;DDD

smutne ale prawdziwe ;P
                        może dlatego coraz ciężej dogadać się z tymi < 30....
                        • czarny.onyks Re: o rany!!! 05.04.09, 14:21
                          szukaj > 30;DD
                          • timiy2 Re: o rany!!! 05.04.09, 16:00
                            czarny.onyks napisała:

> szukaj > 30;DD

dla > 30 jestem znowu za młody tongue_out
                            • czarny.onyks Re: o rany!!! 05.04.09, 23:50
                              takie to życie okrutne....choć czasem pewen rzeczy się zmieniają...
                              a starania przynoszą efektwink
    • aglajaaa na koniec... 05.04.09, 22:06
      A jak już się wszyscy połączycie, to... ja będę osobą, która zgasi tu światło...
      Chyba nikt nie będzie miał nic przeciwkosmile
      • hesse.1 Re: na koniec... 05.04.09, 22:10
        ja Ci zaraz zgaszę światło... wink smile
        • aglajaaa Re: na koniec... 05.04.09, 22:15
          Ktoś będzie musiał... I będę to ja...
          A Pan jest tylko adminemwink więc niewiele ma Pan do powiedzenia w tej kwestii.

Ja miałam mieć ostatnie zdanie w tym wątku(!!!) Stepowy, zepsułeś wszystko...
          noooo...
      • konrad.80 Re: na koniec... 05.04.09, 22:14
        jak bedziesz tak mowila i myslala, to napewno tak bedzie
        • aglajaaa Re: na koniec... 05.04.09, 22:23
          Bo tak będziesmile
          • konrad.80 Re: na koniec... 05.04.09, 22:29
            glupoty gadasz, ale tak jak pisalem, jak bedziesz tak sobie wmawiala,
            to tak bedzie
            • aglajaaa Re: na koniec... 05.04.09, 22:41
              Niczego sobie nie wmawiam.
              Konradzie, mogę zapytać czy ta 80 przy nicku to przypadek czy może rocznik?
              • aglajaaa Re: na koniec... 05.04.09, 22:50
                Bo chciałam napisać, że Ty młody jesteśwink Nie znasz życiawink
                • konrad.80 Re: na koniec... 05.04.09, 22:57
                  to moj rocznik i jak dobrze pamietam, to jestes mlodsza ode mnie o 2
                  lata, wiec kto tu jest mlody i nie zna zycia? tongue_out
    • aglajaaa Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 23:12
      No dobrze, to ma być ostatni założony przeze mnie wątek. Napisałam tak i tego
      się będę trzymać (choć to trudne).
      Życzę Wam oby szybko nazwa została zmieniona na: "Samotni połączyli się"smilesmile
      Ale musicie trochę działaćwink Jak tu dziś ktoś napisał, że są tu samotni (a może
      nawet nieszczęśliwi ludzie) ale chyba nie do końca gotowi na nawiązywanie nowych
      znajomości...
      • konrad.80 Re: samotni łączmy się??? 05.04.09, 23:23
        musicie? a to Ty nie chcesz dzialac? nie chcesz zmienic swojego
        stanu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka