zwariowana30 05.04.09, 17:06 Bardzo fajny wątek ale ja proponuje w tytule zawrzeć dane ską i ile lat - bedzie prościej co wy na to??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwariowana30 jasło 30 05.04.09, 17:08 w treści piszemy np. szukam porządnego faceta z poczuciem humoru /hmmm....wiem, wiem porządny mozna intrpretować na wiele sposobów/ Odpowiedz Link
gapuchna Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 17:08 Dopsze... Ja jestem stara. Niestety, nie kwalifikuje się DDD Odpowiedz Link
zwariowana30 Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 17:10 ale tutaj przyjmujemy od 0 -100lat - więc każdy sie kwalifikuje )))))))))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 17:14 Ba! - ale ja faceta nie szukam i co dalej? )))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 17:23 Phi DDDDDDDDDD - kobiet jeszcze mniej poszukuję. Moje własne towarzystwo mi wystarczy )))) Odpowiedz Link
konrad.80 Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 17:24 no wiesz, nie napisalas, ze ich nie poszukujesz, wspomnialas tylko o facetach Odpowiedz Link
gapuchna Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 17:27 Masz rację, za często stosuję skróty myślowe. No nic, może faktycznie przestawić się na babki? Patzrąc na siebie, to myślę sobie, ze to całkiem fajny naród i w większości .... DDDDDDDD Odpowiedz Link
aglajaaa Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 17:22 "znajdzmy się 2..." "fajny wątek..." ale o co chodzi??? Odpowiedz Link
zwariowana30 Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 17:24 hmmmm... forum towarzyskie/samotni łączcie sie/ znajdzmy sie - o co chodzi? hmmm...no chyba tylko o jedno... Odpowiedz Link
gapuchna Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 17:28 Zwariowana, my chyba raczej tu sobie piszemy Odpowiedz Link
aglajaaa Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 17:40 "> hmmm...no chyba tylko o jedno..." czyli? Proszę o podpowiedź, bo ja taka mało domyślna Kurczę, ja w ogóle nie wiem o co chodzi z tym "znajdzmy sie 2" Odpowiedz Link
konrad.80 Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 17:47 aglajaaa napisała: > bo ja taka mało domyślna > Kurczę, ja w ogóle nie wiem o co chodzi a ktos tu wczesniej cos pisal o swoich mozliwosciach Odpowiedz Link
aglajaaa Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 17:55 Konradzie, nie łap mnie za słowa O inne możliwości chodziło... również możliwości umysłu, ale w tym wypadku jakoś nie jestem w temacie. Doinformował byś mnie, a nie tak... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 18:02 Taaak, napisz jeszcze, że to nie boli. Już się sama domyśliłam (choć pewności nie mam, że autorce właśnie o to chodziło) Odpowiedz Link
konrad.80 Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 18:08 aglajaaa napisała: > Taaak, napisz jeszcze, że to nie boli. nie wiem jak u innych, ale mnie nie > Już się sama domyśliłam (choć pewności nie mam, że autorce właśnie > o to chodziło) nie wiem co wymyslilas, wiec ciezko mi powiedziec Odpowiedz Link
salsa13 Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 17:32 Oprócz naszego kultowego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12359&w=69101989 są tutaj jeszcze: aktualizacja - znajdźmy się i nasze numery gg Odpowiedz Link
gapuchna W każdym razie 05.04.09, 18:00 Zwariowana dziewczyno - witamy cię serdecznie wśród nas ))) Odpowiedz Link
anirat Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 18:25 Kiedyś, dawno przeszukałam tamte wątki... napisałam juz nie pamiętam do ilu napisałam, odpisała JEDNA osoba więc jaki sens tych wątków? Odpowiedz Link
zwariowana30 Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 19:16 hmmm....na tym forum tak jak a życiu - zamiast zrozumienia, szukanie dziury w całym... więc...chodziło mi tylko o to iż łatwej byłoby kogoś znależć jesli w tytule podana byłaby miejscowość i wiek - tak mi sie wydawało zerkając "nowym" okiem na to forum - ale ok...jak tam wolicie... Zatytułowałam "znajdzmy sie 2" - gdyż już jest o takim tytule jeden wątek - -i nie chodziło mi tylko o szukanie miłośći ale także przyjażni i poprostu nowych znajomości - ale....widze, że Wam sie nie spodobało : ( Odpowiedz Link
anirat Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 19:27 Nie martw się, czy coś się komus podoba, czy nie, ale tacy tutaj są forumowicze, nieszczęsliwi, samotni, ale nieskorzy do nawiazywania znajomości Odpowiedz Link
hesse.1 Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 19:43 "zwariowana30 napisała: i nie chodziło mi tylko o szukanie miłośći ale także przyjażni i poprostu nowych znajomości - ale....widze, że Wam sie nie spodobało" a ja sobie tu casem popiszę, casem pocytam... i co dalej? adresu jakoś nie skoro mi tu zapodawać hehe , a wies cemu? bo: "tego, co pan chciał, to nie ma, wódka może być?". I wies co? jak mi tutaj spodoba sie Twoje pisanie, to wierz mi, napiszę do Ciebie bardziej "prywatnie". Ideą tego foruma jest pokazanie jakiejś cząstki siebie, tej, która pozwala na nawiązywanie kontaktów nawet tych trzeciego i czwartego stopnia. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 20:13 Przepraszam... Pomysł jak najbardziej zasługuje na uznanie, hmm... a może zgodnie ze zwyczajami forumowymi na pifko Odpowiedz Link
kawamija Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 20:20 aglajaaa napisała: " a może zgodnie ze zwyczajami forumowymi na pifko che,che...........apropos pifka...to gdzie się podziewa Księzniczka......z kim nie pytam ? )) ..ktokolwiek widział........ktokolwiek wie......... ------------------- Odpowiedz Link
aglajaaa Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 20:24 Kawa, przecież już z doświadczenia wiemy (albo mamy nadzieję, że tak jest) jak kogos nie ma TU, to znaczy że jest TAM i prawdopodobnie w bardzo miłym towarzystwie Hmm... może trzymac kciuki za Księżniczkę i jej znajomość netowo-nienetową? Odpowiedz Link
kawamija Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 20:37 aglajaaa napisała: > Hmm... może trzymac kciuki za Księżniczkę i jej znajomość netowo- nienetową? ..........pomysł dobry,ale..........jak będę kciuki trzymać, to jak pisać na forum, jak Mlodą spać położyć .....i takie tam..... ech.......... Odpowiedz Link
konrad.80 Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 20:36 trzeba bylo pojsc na spotkanie i pilnowac Odpowiedz Link
kawamija Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 20:42 konrad.80 napisał: > trzeba bylo pojsc na spotkanie i pilnowac .........ze jak kogo pilnować? Księzniczkę ?? alez Ona ma dowód osobisty...i to wydany przez upoważniony do tego organ Miasta Stołecznego............po co jeszcze ja? Odpowiedz Link
kawamija Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 20:55 konrad.80 napisał: > po to, zebys nie musiala sie martwic ...phi..... taaaaaa..........martwić Odpowiedz Link
kawamija Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 21:13 konrad.80 napisał: > a niby co robilas kilka min temu?? ...moim zdaniem..........tak wg mnie.... i w ogóle....to po prostu chyba.....pomyślałam o Księzniczce...........wiesz.......wirtualnie/niewirtualnie się człowiek przywiązuje do innego nicka/ człowieka/a może swoich wyobrażeń/a może do tej cząstki nas jaką widzimy między zdaniami ? Odpowiedz Link
konrad.80 Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 21:15 wiec moim zdaniem i tak w ogole, to w myslach martwisz sie o nia Odpowiedz Link
kawamija Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 21:22 konrad.80 napisał: > wiec moim zdaniem i tak w ogole, to w myslach martwisz sie o nia >...." wiec moim zdaniem i tak w ogole" proponuje by każdy pozostał przy swoim zdaniu... pozdrawiam i Księzniczkę, i Ciebie Konrad ------------- Odpowiedz Link
konrad.80 Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 21:28 juz znikasz? dziekuje i ja Ciebie pozdrawiam Odpowiedz Link
kawamija Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 21:31 konrad.80 napisał: > juz znikasz? chwilowo tak............obowiązki Odpowiedz Link
kawamija Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 19:48 ech ..........mam taką refleksje, że z takich wątków......ile lat? i jaki nr buta ? niewiele wynika.........jak ludzie się sobą zainteresują.....odnajdą w siebie coś interesującego.........to przy mimimum dobrej woli dowiedzą się o sobie tego, co jest im tak naprawdę potrzebne....... tak mysle............ Odpowiedz Link
zwariowana30 Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 19:55 wszyscy macie racje.... ale i tak uważam, ze warto wiedzieć mniej więcej kto jest kim na forum /a miejcowość i wiek to jest naprawde minimum/ - może tak mi sie wydaje bo jestem tutaj nowa a Wy już w jakiś sposób sie znacie... Odpowiedz Link
anirat a ja mam fajną wizytówke i ng GG w stopce 05.04.09, 20:44 jaki problem mnie namierzyć?????? Odpowiedz Link
beja_81 Re: a ja mam fajną wizytówke i ng GG w stopce 05.04.09, 20:57 To prawda, jak Ktoś będzie chciał to namierzy ... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 20:57 Jednak każdy z nas jest inny i co innego spodziewa się tu odnaleźć. Jedni zamieszczają post w formie anonsu i czekają na maile zasypujące ich skrzynkę, inni czytają, piszą, rozmawiają... ale nadal nie wiedzą nic, bo słowa... słowa kreślą nasz obraz w umysłach innych ludzi, niestety często tak różniący się od prawdziwego (nawet jeśli te słowa prawdziwe)... jeszcze inni zwyczajnie się boją... czują, że to jeszcze nie czas... Dlatego właśnie jednym jest potrzebne to minimum wiedzy o innych forumowiczach, które tu proponujesz, a innym nie jest... Odpowiedz Link
timiy2 Re: znajdzmy sie 2 05.04.09, 22:23 zaglądnąłem a tu w końcu ktoś z Podkarpacia... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka wawa 27 lat ;-) 06.04.09, 13:17 a co tam, w końcu to 'samotni łączcie się' Odpowiedz Link
sheilarock Re: wawa 27 lat ;-) 06.04.09, 13:33 Księżniczka.. fajnie.. szukasz tylko Księcia z Bajki ? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: wawa 27 lat ;-) 06.04.09, 13:37 oczywiście, że tak i to na białym koniu ;-P Odpowiedz Link
sheilarock Re: wawa 27 lat ;-) 06.04.09, 13:47 rumunska_ksiezniczka napisała: > oczywiście, że tak i to na białym koniu ;-P Jak każda z nas A tak naprawdę, to przydał by sie taki realny, namacalny, z "jajami" Odpowiedz Link