rumunska_ksiezniczka 14.05.09, 08:12 ktoś coś chciał, ale nie pamiętam co dokładnie. pomyślałam, że jak tradycyjnie ;-P poczęstuję delicjami i kawusią, to większość będzie zadowolona miłego dnia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uny Re: delicje? 14.05.09, 08:16 dzisiaj przydałby sie redbull, albo inna używka stawiająca na nogi. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: delicje? 14.05.09, 08:26 mówisz, że potrzebujesz, by coś dodało ci skrzydeł... no to proszę, specjalnie dla ciebie: Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: delicje? 14.05.09, 08:32 ale więcej czego? red bula czy delicji? ;-P Odpowiedz Link
robert.83 Re: delicje? 14.05.09, 09:05 Po prostu więcej . I want it ALL, and I want it NOW! Odpowiedz Link
robert.83 Re: delicje? 14.05.09, 09:19 Jak dostanę swój przydział to dam Ci... jedną . Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: delicje? 14.05.09, 09:34 robercie - wszystko? to się nazywa pazerność! masz ty jakieś opory, zahamowania? chciwyś lipcu - proszę, tylko podziel się z kolegą smacznego Odpowiedz Link
robert.83 Re: delicje? 14.05.09, 09:41 Musisz się trochę zdecydować: czy potępiać moją zachłanność (do czego się mogę od biedy przyznać, bo i tak się wyda), czy zahamowania. Opory czasem napotykam.... a propos - Lipcu? To jak będzie? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: delicje? 14.05.09, 09:52 sama nie wiem co gorsze, czy zahamowania czy pazerność... a co ze złotym środkiem? czy w przypadku delicji to nie działa? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: delicje? 14.05.09, 10:21 widać znawcą delicji nie jesteś. a to w środku, z galaretką, to niby co? Odpowiedz Link
robert.83 Re: delicje? 14.05.09, 10:30 Miewam swoje momenty, w ramach pielegnowania uzaleznienia. A srodek zostawiam sobie na koniec - kiedy pozarlem w ciasteczku wszystko inne. Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: delicje? 14.05.09, 10:34 Ja je jem tak samo Środek na końcu. No i jestem wierna tylko jednym delicjom - pomarańczowym, czyli takim, jak były za komuny Reszta dla mnie to nie delicje. podobnie jem ptasie mleczko, obieram z czekolady i zjadam oddzielnie środek i oddzielnie czekoladę. I tu tez jestem wierna jednemu smakowi ptasiego - tylko waniliowe, jak za danych czasów Pamiętam, ze kiedyś mieliśmy mrówki faraonki w domu I aż się popłakałam, jako małe dziecko, kiedy mama spuszczała w sedesie całe opakowanie delicji, ciężko zdobytych... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: delicje? 14.05.09, 10:37 ciamciak, mam dokładnie tak jak ty. delicje ulubione - pomarańczowe, sposób jedzenia taki sam. najfajniej jak zostaje sama galaretka i można ją ssać przylepiwszy do podniebienia ;-D i z ptasim tak samo ;-D Odpowiedz Link
robert.83 Re: delicje? 14.05.09, 11:06 A jaaa... obieram ptasie mleczko z czekolady, wylizezowuję jej resztki... i układam taką wierzę ze środków: W podstawie są dwa obok siebie o tak: II pietro jest ułożone z dwu o tak: = i tak na zmianę. Cierpliwości starcza mi na jedno piętro (pół paczki) ptasiego mleczka. W ogóle czekolady w nimmogłoby nie być. Przecież wszyscy wiemy, że liczy sie tylko wnętrze. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: delicje? 14.05.09, 11:23 rozwaliłeś mnie! przykład delicji i ptasiego mleczka jest niezaprzeczalnym dowodem na to, że liczy się tylko wnętrze popieram, popieram, normalnie w sygnaturkę sobie to wpiszę ;-D Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: delicje? 14.05.09, 10:23 nie lubię delicji...oddam wszystkie;D ale za kawę oddam życie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: delicje? 14.05.09, 10:35 no..i to rozumim... a nie jakieś tam delicje;P Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: delicje? 14.05.09, 10:57 ktos inny by się ucieszył, że ma więcej do zjedzenia;D a ten...obrażony;P Odpowiedz Link
robert.83 Re: delicje? 14.05.09, 11:23 Mam ochotę Cię poddać mojemu Rytuałowi Przejścia. Prastarej Próbie Cynamonu. Lubisz cynamon, Onyksie? Odpowiedz Link
ann.0 nic nie zostawili:))))) 14.05.09, 15:14 ...obrażę się i będę milczeć Ps.długo nie wytrzymam-czy ktoś może skoczyć do"żabki"po delicje? Odpowiedz Link