rumunska_ksiezniczka 08.06.09, 08:16 ... w kolejny poniedziałek ja robię kanapki, a kto poda kawę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumunska_ksiezniczka Re: witam słonecznie... 08.06.09, 08:25 mmmmm, jaka ładna i jaka dobra Odpowiedz Link
salsa13 Re: witam słonecznie... 08.06.09, 08:33 Cześć wobec tego ja się częstuję Dziękuję! Odpowiedz Link
kawamija Re: witam słonecznie... 08.06.09, 08:45 ależ kanapki,ależ kawka.......... też witam i rozpoczynam dzień bez pójscia do pracy..........echh......spokój, cisza, Młoda w szkole,jakieś plaaaaany które mogę/musze ? zrealizować lub....nie .....czas na ksiązkę i spacer. pozdrawiam -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
robert.83 Re: witam słonecznie... 08.06.09, 09:12 Hej, Forumki. Miłego tygodnia życzę i idę popełnić kawę na użytek własny. Jej spozycie ostatnio mi skoczyło. Powinienem rozejrzeć się za innym uzależnieniem? Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: witam słonecznie... 08.06.09, 09:39 Robercie stanowczo polecam Ci inne uzależnienie A wszystkim słońca życzę, choć mało go za oknem, uśmiechu, pozytywnych myśli na cały (krótki) tydzień PS. Nareszcie się wyspałam Odpowiedz Link
robert.83 Re: witam słonecznie... 08.06.09, 10:44 Nie wiem jak w Twoim, ale w MOIM mieście słonko nie daje szans poniedziałkowemu defetyzmowi. Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: witam słonecznie... 08.06.09, 10:45 No teraz to świeci rzeczywiście Ale rano nad moją częścią miasta były chmurki. Odpowiedz Link
robert.83 Re: witam słonecznie... 08.06.09, 11:11 Powiedz, Mój Ulubiony Ciamciaku, jak to jest się wyspać? Słyszałem o tym. To przyjemne jest? Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: witam słonecznie... 08.06.09, 11:23 Oj Mój ulubiony Robercie to zajefajne uczucie wiesz spałam od 17-tej w niedzielę do dzisiaj do 7 rano Ani razu się nie przebudziłam A potem masz więcej energii na głupoty Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: witam słonecznie... 08.06.09, 11:25 cztery uśmiechy w jednym poście - widzę, że humor masz przedni tak trzymaj Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: witam słonecznie... 08.06.09, 11:44 Jakbyś nie spała 3 noce pod rząd i jeszcze na wystawę w niedzielę o 6 rano wiozła najlepszą psiapsiółkę, a potem padła jak kawka i się wreszcie wyspała, to od razu miałabyś lepszy humor, gwarantuje Ci. Widziałaś mnie po 2 nieprzespanych nocach - oczy czerwone, wyglądałam strasznie Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: witam słonecznie... 08.06.09, 11:49 całkiem ci zazdroszczę tego niespania i późniejszego odespania czujesz, że żyjesz Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: witam słonecznie... 08.06.09, 11:58 No chyba czuję, że żyję, bo mnie boli głowa z nieprzespania jak normalny człowiek 3 nocy, oczy pieką pranie się piętrzy w łazience, mieszkanie niesprzątnięte - syf się zrobił potworny... Ale myślami jestem już przy środowym wieczorze - wyjazd na Mazury z rodzicami dobrze mi zrobi, wreszcie ktoś będzie koło mnie skakał (czytaj rodzicielka, będzie podtykała wszystko pod nos), będzie się z kim pokłócić (czytaj ojciec i brat), będzie z kim pogadać (czytaj bratowa) i kogo ponosić na rękach (czytaj bratanek). A wieczory dla znajomych - już szykują jakieś atrakcje - czytaj ognisko i tańce Odpowiedz Link
gapuchna Re: witam słonecznie... 08.06.09, 11:58 Ciamciak - i jak po wystawie? Prezentowałaś też? Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: witam słonecznie... 08.06.09, 11:59 Tym razem nie, tylko psiapsiółka. Ale 1 lokata i złoty medal jest Odpowiedz Link
gapuchna Re: witam słonecznie... 08.06.09, 12:00 O kurcze! No to gratulacje dla psiapsiółki i jej podopiecznego Ja jestem namawiana, ale ona nic nie umie )) I przytyła starszliwie - powinna ważyć 11 kilo, a ma 14! I kocha jedzenie - ciężko jej odmawiać. Suchy chleb wcina nawet Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: witam słonecznie... 08.06.09, 12:02 Gapuchna a Ty skąd jesteś? Toruń? Jak Toruń to masz krajówkę 23 sierpnia Weź się za nią, ogranicz żarcie, więcej biegania na spacerach i startuj, tylko wiesz podejście lajtowe - jedziesz się dobrze bawić a nie po medale Odpowiedz Link
gapuchna Re: witam słonecznie... 08.06.09, 12:07 Ciamciak - ale ja jeszcze bardziej leniwa jestem, niż ona )))) Nie, nie chwyciłam tego bakcyla. Ale może jeśli będę w domu, to pójdę i popatrzę ps. ona nie jest moja - tak dosłownie, nie ja ją karmię i nie wyprowadzam, więc nie dopilnuję To pies rodziców. Odpowiedz Link
dona_76 Re: witam słonecznie... 08.06.09, 09:43 Witam wszystkich ze słonecznego (nareszcie) Białego Kawką chętnie się poczęstuję i kanapeczkami też, bo jeszcze nie jadłam śniadania. Odpowiedz Link
zawsze_meryl Re: witam słonecznie... 08.06.09, 12:55 ja wypilam dwie kawki,a ma w pacy dobrą, więc wasze zdrowie Odpowiedz Link
basia799 Re: witam słonecznie... 08.06.09, 13:09 dzień dobry poniedziałek pochmurny. poproszę coś przeciw chandrze... kawka wskazana Odpowiedz Link