frip0 05.07.09, 13:05 U mnie wszystko się skomplikowalo kiedy wybrałem zły kierunek studiów, a teraz jako 26 latek musz to nadrabiać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aglajaaa Re: Złe wybory 05.07.09, 13:11 he he Nie śmieję się z Ciebie, ale znam to A cóż to za "zły" kierunek i na jaki go planujesz zamienić, mogę zapytać? Ja właśnie siedzę w necie i szukam podyplomówki (właściwej) ale na miasto nie mogę się zdecydować Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Złe wybory 05.07.09, 13:13 agła, uderzaj do wawy a ty jakiej podyplomówki szukasz? Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Złe wybory 05.07.09, 13:19 Do Wa-wy mi jakoś "nie po drodze" i nie ma tego czego szukam... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Złe wybory 05.07.09, 13:28 szkoda wielka. hmmmmm, nie ma w wawie? niemożliwe ;-PPP Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Złe wybory 05.07.09, 13:46 Dla wa-wy lepiej, że mnie w niej nie będzie No i w tym mieście nie czuję klimatu... może on jest tylko go nie odnalazłam A moich kierunków faktycznie nie znalazłam. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Złe wybory 05.07.09, 13:47 haha agła, a powiedz, czym jest dla ciebie klimat? Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Złe wybory 05.07.09, 13:55 Widzisz, ja kocham takie urokliwe miejsca, a ponad wszystko uwielbiam zabytki(!) stare kamienice, zabytkowe wille-pałacyki w środku miasta i dużo... dużo zieleni... Znalazłam to w Szczecinie, kiedyś przez chwilę miałam okazję pokochać za to Toruń (kocham nadal, choć nie bywam) i odnajduję w małych miasteczkach... takie ciepłe piękno... choć i czasami mroczne tajemnice zabytkowych miejsc... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Złe wybory 05.07.09, 13:59 ok, rozumiem. warszawa jest pełna zabytkowych kamienic, takich z dziurami po kulach. jest tu również pełno zieleni... moze powinnaś się udać do łazienek lub wilanowa? szkoda, ze pozostało ci wrażenie 'nieklimatowości' 100licy, bo jest ona bardzo urokliwa. ale wiem, o co ci chodzi z urokiem małych miasteczek, też to lubię. Odpowiedz Link
frip0 Re: Złe wybory 05.07.09, 14:33 chciałbym elektrczny wydział ukończyc-ale studia trwaja 4,5 roku-a ja w polsce nie chce tyle czasu mieszkać.Dlatego jestem troche zniesmaczony Odpowiedz Link
tapatik Re: Złe wybory 05.07.09, 20:13 A poprzednie studia skończyłeś? Może wystarczy podyplomówka. Odpowiedz Link
tapatik Re: Złe wybory 05.07.09, 20:08 Nie musisz. Chcesz. Zresztą nie Ty jeden wybrałeś "zły" kierunek. Odpowiedz Link
gapuchna Chłopie, zazdroszcze ci 06.07.09, 00:05 że możesz znów studiować.... jak ja bym chciała wrócic na studia! Odpowiedz Link
tapatik Kto Ci broni? 06.07.09, 13:53 gapuchna napisała: > że możesz znów studiować.... jak ja bym chciała wrócic na studia! Idź. Odpowiedz Link