17lipiec1976 26.07.09, 22:56 dobranoc. niech sie Wam przysni cos dobrego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frip0 Re: czas do łóżka. 26.07.09, 23:20 hehe ten koleś po lewej dziwnie wygląda dobranoc Odpowiedz Link
kawamija Re: czas do łóżka. 27.07.09, 00:04 oj ne,ne........odmawiam....... łóżko ? tak wczesnie ????? Pzdr Spiochów -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
kawamija Re: czas do łóżka. 27.07.09, 00:43 Echhh widzę, że jednak wszyscy padli zmęczeni..... cóż pozostaje ? życzę raz jeszcze spokojnej nocy i jeśli Aglajaaa pozwoli tej nocy zgaszę światło -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
aglajaaa aaaa... 27.07.09, 10:23 aaaa... to Ty zgasiłaś wracam późno (a może wcześnie, zależy jak na to spojrzeć) a tu ciemno... potknęłam się o jakieś butelki... przyznać się(!) znowu piliście??? i do tego w ukryciu(!) aaaa... to dlatego światło zgasiłaś, by Was nikt nie zdemaskował... echhhh... co Wy tu jeszcze wyprawiacie po nocach(?) strach pomysleć... Odpowiedz Link
kawamija Re: aaaa... 27.07.09, 10:34 zgasiłam swiatło by pójść spać..... ja wczoraj nie piłam , absolutnie zaprzeczam..... żadnych butelek o które się można potknąć..... a co po nocach wyprawiamy ??? ja lubie ciszę nocy, spokojnie sobie myśle i już............ot cała historia -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
mappi Re: aaaa... 27.07.09, 21:57 to ja też pójdę pomyśleć.... oblewają mnie teraz zimne poty od tych wszystkich maści, plasterków i tableteczek pośmiałam się dzisiaj ...jak kiedyś dobranoc Odpowiedz Link
listopad02 Re: czas do łóżka. 27.07.09, 22:52 Dobranoc. Czego bym życzył... nieziemskiego wymiaru w snach i aby świt tak szybko nie budził. Odpowiedz Link
kawamija Re: czas do łóżka. 27.07.09, 23:50 Listopadzie piękne zyczenia..... echh zeby noce były za krótkie...........tak, tak dobraaaaaaaaaaaaaanooooooooc -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: czas do łóżka. 27.07.09, 23:51 zeby noce byly dlugie u boku ukochanego....... tak bedzie!!!!!! Odpowiedz Link
kawamija Re: czas do łóżka. 27.07.09, 23:55 Tak będzie Pani Lipiec ............a tymczasem Dobrej bo Spokojnej Nocy -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
ameno33 Re: czas do łóżka. 28.07.09, 08:55 chcialas sie z kims przespac.jaka szybka jestes Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: czas do łóżka. 28.07.09, 09:20 no z Kawą to ja raczej się nie przespie, nie raczej,ale na pewno Odpowiedz Link
kawamija Re: czas do łóżka. 28.07.09, 15:23 17lipiec1976 napisała: > no z Kawą to ja raczej się nie przespie, nie raczej,ale na pewno Lipiec no paaaaadłam.............. po prostu padłam i moge sie już nie podnieśc -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link