frip0 28.07.09, 20:20 Podobno gołota ma walczyc z Adamkiem w październiku niezapomiane wrażenia gwarantowane Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mappi Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 20:25 Oj Fripku...Ty lepiej poszedł byś z jakąś dziewczyną do kina ...albo na kawe a nie boks!!! ech Odpowiedz Link
frip0 Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 20:30 he hehe one mnie nie chca za towarzysza a boks lubie pooglądac, szczególnie w wykonaniu endrju Choć to głupi sport Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 20:38 mnie ciagle nurtuje jedno pytanie.... skąd wiesz, ze one Cię nie chcą? że się nie podobasz kobietom.... skoro nie próbowałeś.... nie masz doświadczeń? a po drugie....dlaczego szukasz od razu ideału? jestes młody i powinieneś gonic za króliczkami....cieszyć się z żcyia a nie wić gniazdko... może warto na razie zdobyć doświadczenie? i nie powinnam może tego pisac.... ale nawet z mniej atrakcyjną dziewczyną by poczuć ten stani może dowartościować się troche? Odpowiedz Link
frip0 Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 20:45 A kiedy będe wił gniazdo w wieku 40 lat???? > mnie ciagle nurtuje jedno pytanie.... > skąd wiesz, ze one Cię nie chcą? > że się nie podobasz kobietom.... > skoro nie próbowałeś.... > nie masz doświadczeń Mam lustro > może warto na razie zdobyć doświadczenie? i nie powinnam może tego pisac.... > ale nawet z mniej atrakcyjną dziewczyną > by poczuć ten stani może dowartościować się troche? nie będę traktował kobiet jako "worki treningowe" do zdobywania doświadczenia bo to po prostu NIELUDZKIE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 20:59 może za parę lat wystarczy....jak zdołasz siebie zaakceptować i zauwazyc pozytywne rzeczy... bo kto Cię pokocha,kto się Tobą zainteresuje, jeśli Ty najpierw nie pokochasz siebie? lustro Ci powiedziało????? a lustro fałszuje..... www.klikplej.pl/film,4024 dziwi mnie, że ciagle uwazasz, że w zyciu tylko uroda sie liczy i tylko tego pożądasz.... dziwi mnie takie zapatrzenie w jednym kierunku.... jakbyś się bał wyjść.... ze skorupy i spróbować.... facet powinien walczyć.... a Ty się poddajesz na starcie... nie próbowałeś, ale wiesz.... bo lustereczko Ci powiedziało... bo co Cie spotka? odmówią Ci? wyśmieją? ale będziesz wiedział, że próbowałeś.... a może z Twoją nieatrkcyjnoscią można cos zrobić bez uzycia skalpela? może dobra kumplea by pomogła? zmiana image? inna fryzura, i takie tam babskie rady może forumowe kobiety by Ci pomogły, doradziły? ps.nie mówię o workach treningowych.... bo wiesz....kobiety też mają potrzeby Odpowiedz Link
frip0 Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:03 Onyks ja walcze, de do przodu bo w pracy nikt nie pyta : adam czy masz dziewczyne tylko oceniaja mnie po wiedzy,sumienności a zreszta wiesz sama. Ale z dziewczynami to zupełnie inna sprawa tu wszelkie reguły tracą sens Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:06 Adam...ładnie no właśnie !!!!! tracą sens.....bo z dziewczynami nigdy nie wie się!!!! my jesteśmy z róznych planet....i mamy rózne upodobania! więc do cholery skąd możesz wiedzieć, skoro nie próbujesz?????????? zerwij wreszcie ten owoc zakazany Odpowiedz Link
frip0 Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:08 > zerwij wreszcie ten owoc zakazany I do piekła pójde Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:11 poszłabym z Toba na matę i stłukła ;D www.youtube.com/watch?v=nYvm_wB8uC4 co tam piekło....) Odpowiedz Link
frip0 Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:16 Ja o wiecznoci myśle a nie o teraźniejszości Ps. Biłabys dziecko?? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:21 wiecznośc......jest daleko a życie jest tu i teraz.... jakie dziecko???? durnotę u faceta czasem trzeba ręcznie wydobyc Odpowiedz Link
frip0 Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:27 > durnotę u faceta czasem trzeba ręcznie wydobyc Onyksie w sprawach kobiet jestem nas poziomie przedszkolaka, ale nie świadczy to o mojej durnocie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:28 mówie o durnocie wyrażonej w sposobie patrzenia na świat.... na siebie...;P Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:33 operacja to jedno.... ale może sie okazać, że niewiele Ci da....czego nie życzę... bo problem może tkwic w środku, a nie w opakowaniu zmień sposób patrzenia .... Odpowiedz Link
frip0 Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:35 > zmień sposób patrzenia .... Czyli co konkretnie??? Odpowiedz Link
mappi Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 20:46 Nasz Frip niestety utwierdził się w przekonaniu...że jest koszmarny i nawet do mniej urodziwej startować nie będzie....niechby i ona była 20 cm niższa... no takie ecie pecie mu sie w głowie porobiło...i nijak idzie przetłumaczyć. ...no własnie dlaczego Frip jeden argument...nie do obalenia Odpowiedz Link
mappi Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 20:56 nie chce pójść z Tobą na film...bo przeszkadza Ci jego wygląd ooo.. Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 20:58 ale jaja!!!!! tak jakbym go chociaz raz w zyciu widziala, a tak na serio ja wygladem sie nie przerazam, niejedno juz w zyciu widzialam Odpowiedz Link
mappi Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 20:59 widzisz Fripek co Lipcowa napisała???? obalam ten argument...wygląd szukaj dalej Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:04 zawsze może ciemne okulary i czapke załozyć.... i ciemne ubranie.... i pójdziecie na seans wieczorny.... moze się chłopak przełamie.... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:09 ale z Lipcową ???? ...zgubi się..... znaczy zgubi ją? znaczy zgubi z nią??? Odpowiedz Link
mappi Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:30 wszystko jednocześnie ....znając Fripa już on się postara Odpowiedz Link
raf.1 Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:52 Frip, posługujesz się swoim własnym gustem i według niego mierzysz Piękno. A masz pewność, że Twój gust jest idealny? Może warto coś zweryfikować, wykreować coś nowego, pójść troszkę do przodu w ocenie i w poszukiwaniu nowych dźwięków? Mówisz, że jak staniesz przed lustrem, to sam sobie się nie podobasz.. no i słusznie, bo ja na przykład też sobie się nie podobam, bo pedziem nie jestem. Tak na zimno się zastanowić, to zobacz, jaki Kobiety mają "obrzydliwy" gust lubią na przykład włochy na klacie (ble) i takie tam inne męskie.. Normalnie mnie to przeraża. Tak porównać piękno Kobiecego ciała, do ciała mężczyzny.. owłosiona klata i powabne piersi.. Ty lepiej spojrzyj na to z takiej strony, bo jeśli będziesz szukał Kobiety, biorąc pod uwagę własne kryteria poczucia estetyki, to blokujesz tym samym pole dla Kobiet, które same już wiedzą najlepiej, co je rajcuje. (ble) hehe Odpowiedz Link
frip0 Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:22 > zawsze może ciemne okulary i czapke załozyć.... > i ciemne ubranie.... Skąd wiesz, że tak sie ubieram Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:26 zdzwiłbyś się....ile widzę.... ciocia ania wiele wie;P Odpowiedz Link
frip0 Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:29 hehe pewnie mnie obserwujesz, albo masz informatora kruca fuks trzeba sie pilnować Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:59 ech gdybys wiedział.....ale nie wiesz;P Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 22:05 spotkaj się z Lipczykiem w kinie to zdradzę rąbek tajemnicy Odpowiedz Link
frip0 Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 20:59 Mappi a Jędrusia z Adamkiem obejrzysz?? Odpowiedz Link
mappi Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:03 nie obejrzę...nudzi mnie boks zwyczajnie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:02 ja juz odpuściłam ....ale czasem nie mogę się powstrzymać.... bo sie chłopak wydaje fajny.... a jego poczucie humoru...babki kochaja facetów z jajami...a te chyba mimo ,,swej nieatrakcyjności'' posiada bo musi mieć ładną i juz... ale przecież ładna na niego wg niego! nie spojrzy bo brzydki.... ale jak ma spojrzeć, jak nie zaprosi, nie podejdzie, nie pomysli nawet..... i kółko sie zamyka.... ech........... Odpowiedz Link
frip0 Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:05 Wcale nie musi byc ładna - oby była przeciętna i żebym sie z nia nie nudził. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:08 oooo......jakby małe przesilenie.....malutki postęp......... jeszcze z rok naszych rozmów....... i moze..... sie Frip Z KTÓRĄŚ umówi;D Odpowiedz Link
frip0 Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:10 Musiałbym litra spiritu wypic co by miec odwage Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jędruś lutuj!!!!!!!!! 28.07.09, 21:12 dziewczyny.....składka nA SPIRIT Odpowiedz Link
czarny.onyks walka z .... 28.07.09, 21:31 wiatrakami bywa męcząca..... idę powalczyć w kuchni i pod prysznicem Odpowiedz Link
frip0 Re: walka z .... 28.07.09, 21:33 > idę powalczyć w kuchni i pod prysznicem O tak to sa dobre i inspirujące miejsca Odpowiedz Link
mappi Re: walka z .... 28.07.09, 21:38 2 sekundy mnie nie było.....a tu ciągle jeszcze są argumenty świetnie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: walka z .... 28.07.09, 21:53 dajcie poszaleć w kuchni, bo nie mogę sie przez Was skupic ;PP bo wiesz Mappi... człowiek czasem bardzo chce....juz widzi promyk nadziei..... ale w ostatniej chwili dopada go strach i robi krok w tył... choć....mam wrażenie, że coś drgneło Odpowiedz Link
frip0 Re: walka z .... 28.07.09, 21:59 > choć....mam wrażenie, że coś drgneło O tak Poczułem Odpowiedz Link
frip0 Re: walka z .... 28.07.09, 21:43 Lipcowa a załóżmy, że zaprosze kumpele do klubiku na koncert bo ona w tych samych klimatach co ja No i wyjdzie oki,to co potem powinienem zrobić zapraszac ją dalej czy odpuścic co by se nie pomyslała, że cos od niej więcej chce?/ Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: walka z .... 28.07.09, 21:48 mozesz zapytac ja czy ma ochote jeszcze kiedys gdzies z Toba wyjsc, skoro dobrze sie razem bawiliscie, tak w luzne, bardzo luznej rozmowie i takim niezobowiazujacym tonem. no wiesz. Odpowiedz Link
frip0 Re: walka z .... 28.07.09, 21:55 No tak, ale z punktu widzenia kobiety odpowiedz- czy takie ciągłe zapraszanie a to na koncert a to do klubu defacto tez na koncert a to zwiedzanie nowych miejsc, czy koleżanka nie pomysli sobie "jizas przeciez ja z nim trace czas bo my para nie będziemy" Ona ma 24 więc myśle, że interesuje ją ktoś na stałe, a nie bawienie sie we włoczykija ze mna Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: walka z .... 28.07.09, 21:58 jesli chcesz zeby była Twoja,a ona dojdzie do wniosku, ze Ciebie chce to suuuuper!!!! a jesli ona nie bedzie chciała to powie ci to i tyle. a jesli ona bedzie chciala a Ty nie? no to powiesz jej, ze to tylko kumpelski uklad. przeciez to proste!!! zrozumiano? Odpowiedz Link
frip0 Re: walka z .... 28.07.09, 22:08 W sumie dziewczyna mi potrzebna do wymienionych przeze mnie rzeczy, ale to chyba nie byłby związek, a raczej takie nie wiadomo co Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: walka z .... 28.07.09, 22:10 no to do takich rzeczy wez kumpla, wtedy to nie bedzie takie nie wiadomo co Odpowiedz Link
frip0 Re: walka z .... 28.07.09, 22:12 ha ha gej gej okej tak Nie kobiete bym wolał bo one są wrażliwsze Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: walka z .... 28.07.09, 22:13 a ty zaraz o seksie. mozesz miec kumpla do takich wypadow. Odpowiedz Link
frip0 Re: walka z .... 28.07.09, 22:19 Lipcowa seksu nie chce - ja potrzebuje orgazmu intelektualnego Odpowiedz Link
frip0 Re: walka z .... 28.07.09, 22:30 hmmmmmmmmmm wcale nie bredze Ja chce chociaz raz te słynne motyle poczuc w brzuchu Odpowiedz Link
frip0 Re: walka z .... 28.07.09, 22:44 Lipcowa czemu w realu nie ma takich kobiet jak na forum???? Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: walka z .... 28.07.09, 22:48 jak to nie ma!!!!!????????????????????? a ja?????????????????????? Odpowiedz Link
frip0 Re: walka z .... 28.07.09, 22:55 Ty i jeszcze kilka innych Zastanawiam sie czytając Wasze wypoeiedzi czy to prawda czy nie?? Bo w realu ten Wasz gatunek troche inaczej sie zachowuje Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: walka z .... 28.07.09, 22:57 jasne, ze nieprawda my jestesmy strasznie podstepne, czyhamy na takich fripkow jak Ty Odpowiedz Link
frip0 Re: walka z .... 28.07.09, 23:02 > my jestesmy strasznie podstepne, czyhamy na takich fripkow jak Ty No rzeczywiście gra warta swieczki Ale cos mi nie gra między światami netu i realu - widac trzeba jeszcze sie dokształcach choc wstępna teorie mam Odpowiedz Link
frip0 Re: walka z .... 28.07.09, 23:16 moim zdaniem kobiety na tym forum nie uległy zepsuciu hm taką normalnościa w dobrym tego słowa znaczeniu wieje na tym forum. Choć możecie również wszystkie ściemniać Ja się gubie troche niestety Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: walka z .... 28.07.09, 23:19 wez pod uwage to, ze my mozemy myslec, ze Ty tez sciemiasz. Odpowiedz Link
frip0 Re: walka z .... 28.07.09, 23:25 Nie ściemniam - mam 177 wzrostu, przeszedłem w lipcu jeden zabieg upiększający nie miałem nigdy dziewczyny i jestem swirem chcącym wyglądac jak cyplenkov Chciałbym kobiete 170-180 ale boje sie odrzycenia więc nie startuje do takich, a niskie mnie nie poociągają Czuje sie gorszy od wysokich facetów I ponadto czuje, że wszystkie macie racje, ale coś mnie blokuje żeby Was posłuchac widac jeszcze nie dojrzałem, żeby miec kobiete Odpowiedz Link
robert.83 Re: walka z .... 29.07.09, 12:07 I ponadto czuje, że wszystkie macie racje, ale coś mnie blokuje żeby Was posłuchac. To się nazywa walka ze sobą. I chyba każdy ma takie trable. Ja mam. Niestety nikt nie zrobi tego za Ciebie. Miło byłoby, gdybym ja mógł wyręczyć Ciebie a Ty mnie, ale to nie tak działa. Odpowiedz Link
robert.83 Re: walka z .... 29.07.09, 10:25 To prawda. Mam takie samo zdanie o forumowych naszych Paniach. Smuci mnie, że właśnie te delikatniejsze kobiety pisują o samotności. Żebyś Ty je widział, Frip! Nic im nie brakuje, nie mają oka na czole. Są atrakcyjne, miłe... tu się powstrzymam bo będą się ze mnie śmiać. I właśnie takie jakieś "prawidłowe". Jak słuszę, że odmawiasz im posiedzenia w CIEMNEJ i ANONIMOWEJ sali kina, zwyczajnie nie mogę uwierzyć. Odpowiedz Link
frip0 Re: walka z .... 29.07.09, 11:35 Są atrakcyjne, miłe... tu się powstrzymam bo będą się ze mnie > śmiać. Ha Robert i własnie dlatego boję sie spotkania Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: walka z .... 29.07.09, 11:46 czyli jedyną receptą dla ciebie jest pójście do miejsca, gdzie przebywają brzydkie - nieatrakcyjne i niemiłe kobiety. zastanówmy się.... co to za miejsce... no nie mam pomysłu. może jakieś więzienie dla kobiet, ale takich to byś się nie bał? Odpowiedz Link
robert.83 Re: walka z .... 29.07.09, 12:00 Widziałem je już wielokrotnie. Nie zjadły mnie ani razu. Nie poczułem się niekomfortowo. Nie musiałem stawać na głowie, żeby coś udowadniać. Nie oczekiwały ode mnie przejścia testów genetycznych, IQ. Nie musiałem przynieść dossier w trzech kopiach. Nie usłyszałem, że jestem "kuźwastraszniebrzydki"... Piwo. Chciały ze mną (no nie tyle ze mną co w forumowym gronie i w przyjacielskiej atmosferze) wypić piwko, poturlać kulki. Jeśli oczekujesz, że rzucą się na Ciebie z oczyma płonącymi pożądaniem - to się może nie stać. Przemyśl kiedyś tak postawione warunki. Z resztą. Tak już po męsku: Masz opcje dwie. Próbować i nie próbować. Nie wiem, czy masz szanse próbując, ale wiem, że nie masz nie próbując. Czarny onyks nie pierwszy raz miała rację. Idź i potrenuj. Nie szukaj kuźwa żony! Odpowiedz Link
frip0 Re: walka z .... 29.07.09, 12:08 Jak bede normlanie wyglądał to i owszem Ps a żony to ja bym nawet wyglądając jak cyplenkov nie szukał Odpowiedz Link
uny Re: walka z .... 29.07.09, 13:16 tiaa, ale powiem ci frip że one są atrakcyjne i miłe. ja sie śmieszności nie obawiam. Odpowiedz Link
robert.83 Re: walka z .... 29.07.09, 13:25 Nie napisałem, że obawiam się śmieszności. Choć... no czasem może i obawiam? Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: walka z .... 29.07.09, 11:59 uuaaaaaa mniód na moje serce Mów tak dalej Robercie PS. A propos - opowiedziałam moim rodzicom historię o napisie Tata się tak wzruszył (myślał, że nikt na to nie zwracał uwagi, to było takie nasze), że się popłakał i powiedział, że do końca sierpnia napis wróci na swoje miejsce Odpowiedz Link
robert.83 Re: walka z .... 29.07.09, 12:12 . Napis faktycznie był (jest) dość intymny. Aktualnie jak o nim myslę to przychodzą mi do głowy moje problemy ze starym. Ehh... Ciemciaku. Powiedz, czemu proste rzeczy są takie trudne? Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: walka z .... 29.07.09, 12:20 Ale widzisz dzięki Tobie napis wróci na swoje miejsce Jak się okazało świat jest taaaki mały, przypomniałeś moim Rodzicom coś co było ważne. A pamietasz co było przed tym napisem? Było cos jeszcze.... "... Setka ludzi na dziesięć milionów, którzy rozumieją piękno nie będące naśladowaniem, potrzebuje 20-30 lat, aby wytłumaczyć tysiącom dusz, pokrewnych po ich duszach, że to piękno jest naprawdę piękne..." I potem był tamten napis, o którym wiemy... Robert jak załatwić takie sprawy, hmmm... jak się spotkamy na pifku, a może i tam, pod tym napisem już niedługo, to opowiem Ci, jak to wszystko można rozwiązać Odpowiedz Link
robert.83 Re: walka z .... 29.07.09, 13:20 A ten kawałek zapomniałem zupełnie... a znałem na pamięć. W czasach prehistorycznych, kiedy miałem czas i energię komutować w zalesione strony... zastanawiałem się sporo nad sensem przytoczonego zdania. Idea tłumaczenia piękna jest dyskusyjna. Tym niemniej uczestniczymy w tym procesie - z róznych stron i w różny sposób. Niektórzy tłumaczą, niektórzy rozumieją, niektórym jest tłumaczone, a jeszcze niektórzy są pięknem. Nie masz tyle piwa, a ja tyle okrucieństwa, żeby przegadać ten temat do cna. Ale chętnie posłucham. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: walka z .... 28.07.09, 23:20 zostawiam Cię samą na placu boju ja idę w objęciach Morfiego utonąć Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: walka z .... 28.07.09, 21:58 wiesz co frip...wyłącz myslenie.... to kobiety tak myslą, analizują każdy gest, krok.... facet działa.... zaproś...zobaczysz, co sie stanie... zgodzi sie to super, prawda? nie zgodzi się....świat się nie zawali... 24 lata to dobry wiek na bawienie się Odpowiedz Link
frip0 Re: walka z .... 28.07.09, 22:10 > 24 lata to dobry wiek na bawienie się Bawienie bawieniem , ale jeśli teraz nie zadbam o pewne sprawy to okrutnie sie to zemści na mnie w wieku 40 50 i więcej lat Odpowiedz Link