rumunska_ksiezniczka 04.08.09, 07:41 czy też pracują już w pocie czoła? a może nie tacy samotni? skoro ich na forumie jak na lekarstwo ;-D pozdrowionka z samego rana! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s_mag_s Re: czy samotni śpią? 04.08.09, 08:21 Pracują... albo raczej winni byli pracować, bo między 6.30 a 7.30 integrowali się z pozostałymi członkami załogi, a teraz w pocie czoła...odrabiają inne zaległości miłego dnia wszystkim pracującym i wypoczywającym życzę Odpowiedz Link
salsa13 Re: czy samotni śpią? 04.08.09, 10:00 nadrabiam zaległości pourlopowe i zastanawiam się nad poważnym problemem: jechać na U2 czy nie? Oto jest pytanie miłego dnia Odpowiedz Link
salsa13 Re: czy samotni śpią? 04.08.09, 10:44 ja tam nie wiem Roberto czy to do mnie czy nie ale ja też się cieszę, że Ty się cieszysz Odpowiedz Link
robert.83 Re: czy samotni śpią? 04.08.09, 11:28 Takiemu specowi mam tłumaczyć jak drzewko działa? Do Ciebie. Nie wiem, może coś pokręciłem... może przeoczyłem... ale to chyba był pierwszy lub jeden z pierwszych pourlopowych przejawów Twojego jestestwa na forum. A ja się cieszę . Odpowiedz Link
salsa13 Re: czy samotni śpią? 04.08.09, 12:30 robert.83 napisał: A ja się cieszę . dziękuję Odpowiedz Link
s_mag_s Re: czy samotni śpią? 04.08.09, 13:57 niekoniecznie - mój psiak dzisiaj w nocy uprawiał wędrówkę ludów,to przyłaził sie przytulić, to złaził na podłogę, bo jak się rozpłaszczy na żabkę, to mu chłodniej, więc było jak z Józkiem w ogóle to go chyba coś w przysłowiową doopkę ugryzło, bo wiercił sie jak nigdy Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: czy samotni śpią? 04.08.09, 14:35 Pies wchodzi do łóżka ??? OBRZYDLIWE !!! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: czy samotni śpią? 04.08.09, 12:50 nie wszyscy mogą bumelować.... jak nie pracują ...to też pracują a wieczorem padają jak muchy.... Odpowiedz Link
evikon Czy dużo śpicie 04.08.09, 13:24 Ostatnio zauważyłam że mogłabym spać 12-18 godzin na dobe. Czy to sprawka upałów, czy też coś mi się poprzestawiało? Odpowiedz Link
mappi Re: czy samotni śpią? 04.08.09, 17:44 samotni śpią ...najczęściej sami pomijając wszystkie zwierzęta domowe! i gospodarskie (tu nie zaryzykuję pewnego wykrzyknika) większą część nocy śpią sami i dlatego czasem te noce ciągną się w nieskończoność..żeby po chwili skrócić się do koszmarnie małych rozmiarów no nie jest łatwo być samotnym ....w nocy p.s. dlatego ja staram się wszystkie noce... (tu Was zadziwię) -przesypiać Odpowiedz Link
clooney_g Re: czy samotni śpią? 04.08.09, 18:56 Cholernia kiepsko. A jesli trafi sie juz jakas panna, to uzywa sie jej do utraty tchu. I znowu braki w spanku... Odpowiedz Link
beja_81 Re: czy samotni śpią? 04.08.09, 19:56 a oczywiście że śpią sami (i jeszcze długo spać będą)... ale przynajmniej na dobranoc ktoś dobre słowo wyśle Odpowiedz Link
tapatik Re: czy samotni śpią? 05.08.09, 22:07 Akurat o tej porze, gdy pisałaś posta, to ja siedziałem w pracy. Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: czy samotni śpią? 07.08.09, 23:31 jeszcze nie spia, ale zaraz ida spac, a przynajmniej ja. dobranoc. Odpowiedz Link