mgliste.marzenie 10.08.09, 21:41 chciałam zapytać, czy Ktoś, kiedyś był? Chętnie bym przeczytała, czy warto i gdzie warto. Wiem, że to chyba nie miejsce, ale co tam. Nie wiem, czy wolno tu zadawać takie pytania. Jeśli nie, to przepraszam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dora_ta Re: SPA 11.08.09, 22:25 Ja idę za tydzien, może dwa. Właśnie tym wątkiem przypomniałaś mi, ze w szufladzie czekał moj "podarunek" wielkanocnego zajączka do wykorzystania do konca września...znaczy, dzięki Tobię przypomniałam sobie ze w ogóle mam bilecik do SPA.Nie omieszkam zdać relacji z pobytu w nimBuziaczki się Tobie należą . Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: SPA 11.08.09, 22:35 nie byłam ale może kiedyś dziś wystarczyłoby mi domowe spa olejek + zręczny masazysta = zadowolenie) Odpowiedz Link
ekscytujacemaleliterki Re: SPA 13.08.09, 12:34 www.hotelanders.com miejsce godne polecenia . Odpowiedz Link
lilak13 Re: SPA 13.08.09, 20:52 całkiem zapomniałam, ale ja byłam w SPA, co prawda na imprezie integracyjnym, ale zawsze . Bardzo dobrze wspominam ten wyjazd i hotel, i zabiegi oczywiscie. Tylko nie wiem, czy mogę tutaj podac nazwe tego przybytku Odpowiedz Link