aglajaaa 28.08.09, 20:09 ... porozmawiać bym chciała z kimś... ale... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eb13 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 20:44 a ja bym chciała, żeby się powiodły moje plany na przyszłość - niby ambitne, ale możliwe do osiągnięcia Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 20:48 a ja bym się chciał wreszcie wyspać, moje plany są mało ambitne Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 20:49 a ja nie chce wiele... z kimś konkretnym? Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 20:51 hm.... w sumie pomysł nie jest zły, najlepiej z kimś milutkim, cieplutkim i kimś kogo lubię. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 20:53 ad.hd napisał: > najlepiej z kimś milutkim, cieplutkim i kimś kogo lubię. Nie łapie się na żaden z powyższych ;P Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 20:57 tak bywa - miłe złego początki Cieplutka osoba? Jaka to? 36,5C? Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:01 najlepiej byłoby gdyby załapała się miedzy 36 a38 C bo potem to już można się czymś zarazić...np grypką.... Fajnie też byłoby gdyby jej ciśnienie krwi mieściło się w normach ludzkich bo zombi niestety lubią sie rozkładać w dziwnych miejscach.... Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:05 Ale powyżej 38 stopni, można mówić o pewnym stopniu rozpalenia ;D Mamy już ustaloną temperaturę, ciśnienie, jeszcze coś? Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:07 Ne, to już wszystko W zasadzie to strach powiedzieć kogo bym sobie życzył- zresztą po co koncert życzeń....przecież kłopoty same mnie znajdą Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:10 ad.hd napisał: > Ne, to już wszystko Eeee, to niskie masz wymagania > W zasadzie to strach powiedzieć kogo bym sobie życzył- zresztą po co koncert > życzeń....przecież kłopoty same mnie znajdą Mów, czasami dopiero jak się "coś" wypowie, to ma szanse na spełnienie Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:12 W tym momencie to chciałbym....zniknąć...tak na kilka latek.... im dalej tym lepiej, bez komórek, neta i wwy.... Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:17 W obrębie kraju, to podobno Bieszczady mają jeszcze dużo takich miejsc. A ja bym chciała, żeby te świerszcze grały na werandzie domu, a nie na balkonie w mieście . Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:19 nieee... na tej półkuli i tak jest dość tłoczno...wolałbym jakieś bardziej ustronne miejsce i z większymi świerszczami... Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:24 To może... Australia? To dla mnie taka nieosiągalna inna planeta, ale zaludnienie 2,8 na km2. Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:27 hm..fajna opcja... tylko problem z wizą i trzeba lecieć przez chiny, szkoda ze to już nie czasy kolonii karnej bo tam byłoby się wtedy łatwiej dostać.... ale pomyśl, tyle dziwactw wokoło....szczur z workiem na brzuchu i jeż z miękkimi kolcami, kaczuszka z futrem na plecach i mis gryzoń pożeracz eukaliptusa..? i czarna wdowa w butach pozostawionych przed namiotem...brrr.... z kobietami to trzeba ostrożnie.. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:34 Z kobietami zawsze trzeba ostrożnie, kruche są, nawet jeśli wydaje się, że mają skorupę. Przyślij kartkę, jak już dotrzesz do celu, najlepiej z misiem Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:35 heh ehe to wystarczy że nakleję znaczek na własną fotkę . Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:42 Czyżby Australia okiem Niedźwiedzia ? www.zgora.pl/muzeum/czasowe/m.niedzwiecki.html Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:45 to ja poproszę bilet na tą łódkę nad jeziorkiem Odpowiedz Link
tapatik Re: chciałabym...(?) 29.08.09, 22:39 sorrento_8 napisała: > To może... Australia? To dla mnie taka nieosiągalna inna planeta, > ale zaludnienie 2,8 na km2. 2,8? A gdzie brakujące 0,2? Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 29.08.09, 23:31 Brakujące 0,2 człowieka, stoi - częściowo - na kolejnym m2 rancza australijskiego. Odpowiedz Link
gapuchna Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:17 Co wy wszyscy tak narzekacie na net, na komórki? To daje tyle przyjemności! Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:21 przyjemności...?a pomyśl jak wyglądało jak ludzie pisali do siebie listy....., na taki list czekało się kilka tygodni i nareszcie przychodzi..., moim zdaniem to było piękne Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:23 ale w sumie to mnie wkurw.... ludzie a nie technologia....hm... to moze niech elektronika zostanie...? Odpowiedz Link
gapuchna Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:26 Już nie piszę listów ręcznie. Ostatnie takie pisałam jakiś czas temu, do mężczyzny. W dodatku ja piszę zawsze, całe moje życie, tylko piórem na atrament (pióro musi być na tłoczek/gumkę ) Tak, to miłe.... a jakie miłe jest pisanie do kogoś na poste restante! taki przy tym kryje się smaczek jakiejś tajemnicy.... Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:29 a widzisz.., czy dalej będziesz tak obstawiać za komórką i netem jak już przypomniałaś sobie jak to jest? Odpowiedz Link
gapuchna Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:00 Tak! Bedę! - a wiesz czemu? Bo ja i tak bardzo dużo pisze ręcznie )) Czasem mam popuchniete palce od tzrymania i naciskania No i uwalane są nieustannie (na zielono) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:46 a Ty znasz taką miłą, cieplutką osobę, prawda sorrento?;DDDD Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:48 czarny.onyks napisała: > a Ty znasz taką miłą, cieplutką osobę, prawda sorrento?;DDDD > a ja nie znam . . . . i nie wiem czy poznać chcę . . . Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:48 Mówisz o takiej której ciągle gorąco? Z lekkim poparzeniem? Skóra mi schodzi Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:55 Rosół na wiejskiej kurze mam ugotować? Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:03 Jako samodzielna i niezależna kobieta skocze na jakąś wieś i ja trzasne , kurę znaczy się, fakt nie mam samochodu co by ją przypadkiem przejechać, ale może coś po drodze wymyśle . Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:07 kurę łatwo zwabić na ziarenka pszeniczki...one fioła wtedy dostają i łatwo jest ją wtedy zawlec w ustronne miejsce i zgładzić...np garota lub innym piekielnym narzędziem....a jak już duch z takowego stwora uleci to akurat do gara rosołowego wrzucić należy...(proces skubania, opalania, wyflaczania usunięty przez moderatora), i chyba nie pójde spać po tym przestrasznym obrazie... Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:11 Skąd ja Ci chłopie o tej porze pszenice znajdę? Magdalena Samozwaniec w swojej autobiografii opisywała jak świeżo poślubionemu mężowi (nie kojarzę któremu) ugotowała pyszny rosołek na wiejskiej kurze, gdy ten zapytał, co zrobiła z wnętrznościami, spojrzała i spytała: To tam coś było w środku? A przy skubaniu koniecznie trzeba wiejskie przyśpiewki spiewać, a ja nie znam żadnej Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:13 jak to skąd....sierpień jest.....dożynki we wiochach szykują i wieńce bawełnianemi nićmi wiążoooooo.... Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:15 Sierpień kończy się... Wiem, skoczę na krakowski rynek, tam pszenice tanio sprzedają ) Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:16 a jak do sukiennic blisko to i inne ciekawe towary nabyć można.. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:17 niby strój krakowianki mam sobie nabyć? ;D Ale jakby popatrzeć, warkocz już bym mogła zapleść Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:21 Warkocz...? bo w takich miejscach to inne rękodzielne wełniane produkty można nabyć akurat ciekawie do warkocza pasujące Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:24 gryzący wełniany sweter czy skarpety na długie zimowe wieczory? Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:29 Niech Ci się przyśni jakaś australijska łódka Dobranoc! Odpowiedz Link
gapuchna Re: chciałabym...(?) 30.08.09, 00:41 Ostatniemu Sorrento, osttaniemu, Zygmuntowi Niewidowskiemu Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:54 mnie jeszcze nie.... ale wszystko przede mną;D Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:55 A ja jutro nad tym popracuje. I tym gorącym akcentem zegnam się z Wami miłe Panie....do wkrótce Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:03 ja miła nie jestem, ale pożegnam pana.... miłego opalania;P az do czerwoności zyczę;P Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:04 Moment, moment, już ustaliłyśmy, ze ta "mało miła", to ja jestem, ty jesteś tą lepsza w tej znajomości Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:09 Szanowne współtowarzyszki wieczornych gawęd- ustalcie kto jest kto między sobą i nie zapomnijcie poinformować obecnych Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:11 a Ty jeszcze tutaj towarzyszu???) I może lepiej nie informować;P Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:10 e tam...obie jestesmy super...każda na swój sposób;D kurcze...praca na mnie czeka....a ja na forum.... Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:12 czarny.onyks napisała: > e tam...obie jestesmy super...każda na swój sposób;D > > kurcze...praca na mnie czeka....a ja na forum.... Wierzę na słowo i oby tak zostało jak najdłużej.. > Odpowiedz Link
ad.hd Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 20:52 "hm.... w sumie pomysł nie jest zły, najlepiej z kimś milutkim, cieplutkim i kimś kogo lubię. " i oczywiście najlepiej żeby nie były to 3 rożne osoby.... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:59 ad.hd napisał: > "hm.... w sumie pomysł nie jest zły, najlepiej z kimś milutkim, cieplutkim i ki > mś > kogo lubię. " > i oczywiście najlepiej żeby nie były to 3 rożne osoby... dokładnie tak... Odpowiedz Link
raf.1 Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 21:29 andante.wrzuta.pl/audio/6DyLpf4RcCV/klub_wesolego_szampana to tak odnośnie znaku zapytania w znakach nawiasów Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chciałabym...(?) 28.08.09, 22:46 ??? za trudny temat? nie masz z kim? nie masz juz sił? a dlaczego,,aniołki''?;> Odpowiedz Link
aglajaaa Re: chciałabym...(?) 29.08.09, 20:59 Przepraszam... wczoraj przewagę nade mną miało to „ale”... przewagę nade mną, nad chęcią porozmawiania... może nie nad chęcią.. ale sprawiło, że nie byłam w stanie rozmawiać... przeryczałam cały wieczór... rano miałam paskudny nastrój... i może właśnie dlatego nieco (nad)wrażliwie podeszłam do pewnych spraw dziś... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chciałabym...(?) 29.08.09, 23:50 nie przepraszaj...nie zawsze ma się ochotę na pogaduchy.... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Ale.... 29.08.09, 22:42 Standardowa odpowiedź gdy nie potrafię o czymś mówić: NIC... Odpowiedz Link