Dodaj do ulubionych

FOREMKA DO PIECZENIA ORZESZKÓW

22.01.06, 15:08
Czy ktos wie gdzie mogę kupic formę po pieczenia orzeszków?
Przypomina gofrownicę ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Nika Re: FOREMKA DO PIECZENIA ORZESZKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:46
      Spróbuj w dobrze zaopatrzonym sklepie z artukułami gospodarstwa domowego -
      takie różności od "mydelniczki, zmywaczka poprzez formy do pieczenia a
      skończywszy na desce do prasowania". Ja kupiłam taką patelenkę do orzeszków na
      Targowej w W-wie
      • Gość: bana Niko, możesz napisać, gdzie dokładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:53
        w jakim sklepie przy Targowej kupiłas tę foremkę? Byłabym zainteresana. A z
        tego, co do tej pory słyszałam, to znajomego w Rosji najlepiej mieć, który by
        ją sprowadził (tam łatwiej ją dostać;)
      • Gość: ewikf Re: FOREMKA DO PIECZENIA ORZESZKÓW IP: 213.25.35.* 24.01.06, 15:23
        Bardzo proszę o podanie dokładniejszej lokalizacji tego sklepu na Targowej,
        poprosiłam koleżankę o zakup ale nie może zlokalizować tego sklepu.
        Ewa
      • Gość: ewikf Re: FOREMKA DO PIECZENIA ORZESZKÓW IP: 213.25.35.* 25.01.06, 11:07
        Nika podaj proszę gdzie dokładnie ten sklep na Targowej się mieści
        Ewa
    • Gość: ewikf Re: FOREMKA DO PIECZENIA ORZESZKÓW IP: 213.25.35.* 23.01.06, 08:24
      a może ktoś wie czy w jakimś internetowym sklepie z AGD można kupić tą foremkę.
      Ja też poszukuję jej od dłuższego czasu i nic.
      • Gość: ewike Re: FOREMKA DO PIECZENIA ORZESZKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 09:09
        www.practic.com.pl/wiecej.php?dzial=1&id=32
        zobacz to... nie jest to sklep internetowy co prawda. Poczytaj wczesniej
        dyskusje: www.wizaz.pl/forum/archive/index.php/t-53701.html Zdaje sie
        ze ktos tam kupowal cos podobnego
        • Gość: obcy Re: FOREMKA DO PIECZENIA ORZESZKÓW IP: 195.117.104.* 25.01.06, 12:42
          A może ktoś mógłby podać przepis jak się wypełnia te foremki orzeszki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka