GoĹÄ: Ika IP: *.chello.pl 04.11.05, 13:18 Pyszne naleśniczki :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: chmurka Re: Naleśniki z serem IP: *.ipm5.zwolen.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 19:17 a ja dodaje wode gazowana wtedy sa pulchniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
maki-a Re: Naleśniki z serem 05.11.05, 19:36 Bardzo lubie, ale z ta woda gazowana to prawda czy zart? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: chantal Re: Naleśniki z serem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 19:38 prawda,zawodowa kucharka,ktora gotowała u mnie na komunii,tez dolała gazowanej wody do ciasta. Odpowiedz Link Zgłoś
maki-a Re: Naleśniki z serem 05.11.05, 19:42 Probowalem kiedys uzyc piwa do nalesnikow. Niestety to nie moj smak. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paweł Re: Naleśniki z serem IP: *.chello.pl 06.11.05, 17:23 może jestem trochę tentego, ale czy rózni się twaróg od białego sera? co do wody to w 100% prawda Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wlazło Re: Naleśniki z serem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 21:47 Piwo w naleśnikach.Nigdy tego nie róbcie.Wypróbowałem przepis z piwem w/g Makłowicza. Wlałem litr (w/g przepisu).Piwa w naleśnikach nie było czuć wcale.Za to czerep bolał przez 10 godzin.Dlatego do naleśnikow lejcie mleko i wodę a piwo do..gardła. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maga Re: Naleśniki z serem IP: *.centertel.pl 02.01.06, 16:22 piwo jak najbardziej jest wskazane ale w połączeniu z mlekiem, do takiego ciasta naleśnikowego dodaję różne przyprawy - sól, pipeprz, majeranek, bazylia, zioła prowansalskie itp Odpowiedz Link Zgłoś
smiling1 Re: Naleśniki z serem 05.04.06, 15:19 dzisiaj robiłem żona zachwycona - ciasto jest extra zamiast cukru do sera dodałem miodu , do czesci gotowego farszu/serowego/ dodałem rodzynek . Zrobiłem te naleśniki podsmażane- niebo w "gebie" Odpowiedz Link Zgłoś
smiling1 Re: Naleśniki z serem 05.04.06, 15:22 jeszcze jedno jeżeli ubijecie białko i dodacie tak jak jest w przepisie to nie potrzeba wody gazowanej gdyż białko robi swoje - ja tak dzisiaj robiłem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piootr3 Re: Naleśniki z serem IP: *.itpp.pl 22.05.06, 16:14 Zrobiłem!!! Pachną tak, że dostaję ślinotoku... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: voytek Re: Naleśniki z serem IP: *.chello.pl 15.01.07, 22:51 nalesniki robie od dawna, ale pierwszy raz zrobilem je z serem i to wedlug tego przepisu z gazeta.pl, wyszly naprawde wysmienicie. dodalem, troche miodu do farszu (ale naprawde nie duzo - z pol lyzeczki), efekt koncowy pracy nad tym tanim, ale pracochlonnym daniem jest rewelacyjny, polecam, pozdrawiam wszystkich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_gosposia Re: Naleśniki z serem 23.05.06, 10:39 Tak pyszne i szybciutko można je zrobić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewa Naleśniki z serem IP: *.icpnet.pl 15.10.06, 15:31 ale ile cukru dodać to już nie napisaliście... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lusi Naleśniki z serem IP: 195.117.197.* 17.11.06, 15:40 Witam. Wlasnie je teraz robilam sa poprostu przepyszne.;;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maGic Naleśniki z serem IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 20.11.06, 17:31 przepis na te nalesniki jest najbardziej podstawowym i przepisem jaki znam!!!!! LIPA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: znajomy Naleśniki z serem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 10:43 dobre są Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Naleśniki z serem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 18:20 Naleśniki naprawdę pycha, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacky Naleśniki z serem IP: *.gbn.pl 07.02.07, 17:59 wg mnie naleśniki takie sobie, dodałbym do tego cukier waniliowy a wodę również zamieniła na mleko i będą o wiele lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pawlas95 Naleśniki z serem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 14:32 pyszne naleśniki ta esencja waniliowa to strzał w dziesiątke !!!!!!!!! :+D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Naleśniki z serem IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.03.07, 16:34 Dzisiaj zrobie te nalesniczki, to dodanie ubitej piany z bialek na koncu przygotowania ciasta mnie zainspirowalo, zobaczymy czy to dobry pomysl:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zuzia Pyszne naleśniczki IP: *.escom.net.pl 06.05.07, 15:34 Ja dodałam jeszcze troche cynamonu bo go uwieeeeeeelbiam a olejek waniliowy zamieniłam na cukier waniliowy ale i tak sa pyyyyszcne własnie sie nimi zajadam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zosia Re: Naleśniki z serem IP: *.aster.pl 14.05.07, 19:57 Ja uwielbiam nalesniki z serkiem homogenizowanym, tylko zawsze jem je z tabletka Ranigastu Max bo zgaga po nalesnikach nie dałaby mi życ. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lila Re: Naleśniki z serem IP: 83.2.220.* 20.01.08, 22:25 witam bardzo pyszne nalesniczki dobre na szybki obiadek pychotka polecam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nata&rahim&fater Naleśniki z serem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 12:13 wlasnie przyzadzamy nalesniczki ... jak smakowaly na pewno damy znac Odpowiedz Link Zgłoś