Gość: malfina IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.05.07, 16:38 Chcę kupić lodówkę do zabudowy, z zamrażarką na dole. Jaką firmę i ew. model polecacie? W co warto (funkcje i inne bajery) zainwestować a w co nie? Będę wdzieczna za pomoc M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malfina Re: lodówka do zabudowy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.07, 20:58 Po przekopaniu sie przez siec mam kilka swoich typow. Amica i Whirlpool. Chcialam klase A i dwa agregaty, ale znalezc toto razem strasznie trudno. Znalazlam w Electroluxie, ale taka lodoweczka kosztuje juz powyze 2 tys., a tamte ok. 1500. Czy warte sa zakupu dwa agregaty? Czy bardziej klasa energetyczna A? Wyliczylam sobie, ze roznica w zuzyciu pradu miedzy klasa A a B to miesiecznie niecale 3 zl. Co radzicie? Na co postawic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala801 Re: lodówka do zabudowy IP: *.domar.pl 14.05.07, 15:00 Dwa agregaty nie są konieczne, zresztą jest mało takich lodówek. Chyba lepiej zainwestować w jakość. NIE KUPUJ LODÓWKI AMICI!!!!Nie sądzę, aby to był przypadek, że wszyscy moi znajomi i rodzina, którzy sprawili sobie lodówki, zmywarki lub pralki Amici narzekają na fatalne użytkowanie tego sprzętu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malfina Re: lodówka do zabudowy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.07, 22:07 A jakies Szoste zmysly, no frost itepe? Chwilowo optuje za Whirlpoolem. Wybije mi to ktos z glowy czy moze niekoniecznie...? Odpowiedz Link Zgłoś
aina40 Re: lodówka do zabudowy 15.05.07, 00:56 Hej malfinka. Napisz, ile max. możesz wydać na lodówkę. Wtedy coś doradzimy. Papa. Odpowiedz Link Zgłoś