nekos 17.10.05, 16:38 bedzie duzo nowych hybrydow. www.tokyo-motorshow.com/eng/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bart_tokio Re: tokyo motor show 18.10.05, 03:54 Nekos wybierasz sie ? Moi chlopcy juz cali gotowi Odpowiedz Link
nekos Re: tokyo motor show 18.10.05, 16:31 bart_tokio napisał: > Nekos wybierasz sie ? Moi chlopcy juz cali gotowi wybieram sie od kilku lat i nie moge sie wybrac Odpowiedz Link
chiara76 Re: tokyo motor show 18.10.05, 16:33 może się w końcu zdecyduj. W końcu taki miłośnik motoryzacji, a się waha. Wstyd Odpowiedz Link
nekos Re: tokyo motor show 18.10.05, 16:55 no wlasnie sie boje ze znowu zachoruje na cos nowego Odpowiedz Link
kapitankloss1 Re: tokyo motor show 18.10.05, 17:59 ...na takie choroby nie ma pigulek...a za miesiac i tak to samo co w salonie przejedzie ci przed maska i i tak bedziesz chory....wiec lepiej juz teraz byc chorym Odpowiedz Link
bart_tokio Re: tokyo motor show 19.10.05, 04:53 Nekos wstyd, mnie dwa lata temu nie powstrzymal nawet zlanamy lokiec (przed operacja)W sobote bylem na rozgrzewce czyli TrackShow spokojniej mniej ludzi ale na poczatek cyklu moze byc...2 tonowe hubrydy tez byly. Chlopcy rozbudowali kolekcje samochodzikow ....chyba wynajme jakis maly magazyn .... Odpowiedz Link
nekos Re: tokyo motor show 21.10.05, 12:29 bart_tokio napisał: > Nekos wybierasz sie ? Moi chlopcy juz cali gotowi jezeli sie wybiore to za 2 tyg 05/11. wczesniej nie dam rady Odpowiedz Link
chiara76 Re: tokyo motor show 19.10.05, 19:58 pokazywali u nas w TV przed chwilą, oj, jakie fajne auta Hmm, rozmarzyłam się...., Wiesz, Nekos, ja JUŻ bym tam była. Dziwię Ci się, że nie Trafiłeś, jak dotąd Odpowiedz Link
aree Re: tokyo motor show 19.10.05, 23:24 ja jako przedstawicielka płci rzekomo pięknej chcę tego Nissana co to nie trzeba zawracać tylko wystarczy przekręcić o 180 st. połowę samochodu ze mną w środku. Albo jeszcze chcę ten obły motorek. Szkoda, że takich cudów nie widać na ulicach, nawet Japonii. Pewnie nieźle kosztuje wejście na taką imprezę. Odpowiedz Link
nekos Re: tokyo motor show 21.10.05, 14:12 aree napisała: >> Pewnie nieźle kosztuje wejście na taką imprezę. tylko 1200 yenow. nawet niedrogo spodziewalem sie sporo wiecej. Odpowiedz Link
nekos Re: tokyo motor show 20.10.05, 15:05 chiara76 napisała: > pokazywali u nas w TV przed chwilą, oj, jakie fajne auta Hmm, rozmarzyłam > się...., > Wiesz, Nekos, ja JUŻ bym tam była. Dziwię Ci się, że nie Trafiłeś, jak dotąd juz w tv pokazywali?? dla takich jak ja ten caly show zaczyna sie dopiero w sobote) Odpowiedz Link
chiara76 Re: tokyo motor show 20.10.05, 15:51 pokazywali hybrydy) ale tak, w wielkim tonie zapowiedzi...a nie widziałam szczerze mówiąc, że się nie zaczęło, bo patrzyłam na auta, chłonęłam je wzrokiem, że się tak wyrażę Odpowiedz Link
nekos Re: tokyo motor show 27.10.05, 14:44 auto.gazeta.pl/auto/2079469,51760,2987184.html?x=0 Odpowiedz Link
nekos Re: tokyo motor show 27.10.05, 14:54 hmmm, jest co ogladac czy ktos z was juz byl?? Odpowiedz Link
jacksan Re: warto zobaczyc ... 27.10.05, 18:22 hostessy sa super i bardzo przyjazne ... a dodatkowo: warto zobaczyc panelowy pokaz Hondy Civic - oczywiscie hybrydowej Toyota tez ma ciekawy show (dosc futurystyczne pomysly) I kilka niezlych karoserii I oczywiscie duzo ludzi ... powodzenia i milego ogladania Odpowiedz Link
kapitankloss1 Re: warto zobaczyc ... 27.10.05, 22:17 ..no i widze ze w stylu i konkretnie...samochody sa na drugim rzedzie, to o hostessy idzie. Wiedz czy juz ktos zrobil liste pierwszej dziesiatki hostess...jakie marki? mdn.mainichi-msn.co.jp/photospecials/graph/051019motorgals/index.html ...a tutaj link do zdjec z hostessami )) A wiec zabieramy sie do generalnego wyboru...duzo ladnych, no ale ciezka praca trzeba jednak wybrac te ladniejsze od ladnych....jedna z Fiata, a moze pare od motocykli )) Odpowiedz Link
kapitankloss1 Re: warto zobaczyc ... 27.10.05, 22:18 ....ah ?!?!?....wiedz ?!?!?!?...no nich bedzie Odpowiedz Link
bart_tokio Re: warto zobaczyc ... 04.11.05, 07:06 Bylem wczoraj, ludzi jak zawsze peeeeeeeeeeelno, hostesy jak zwykle obfotografowywanie bardziej niz samochody, obsluga stoisk z lapanki ( na stoisku PIAA nie potrafili mi powiedziec czy maja felgi do mojego samochodu )za to premierowe i studyjne samochody owszem jak najbardziej. Zwlaszcza prototypowy GTR (jak bedzie tak wygladal w produkcji to powaznie zastanowie sie nad drugim miejscem parkingowym ), oraz hybrydowy lexus LS-Sh. Juz powoli zaczynam sie cieszyc na wymiane samochodu chociaz za 3 lata pewnie beda inne godne rozpatrzenia kandydatury.... Odpowiedz Link
kapitankloss1 Re: warto zobaczyc ... 04.11.05, 14:33 Tak, z tymi lapankami to jest chyba na calym swiecie....Toronto International Auto Show tez to ma. Biora ludzi z agencji marketingowych. Ale mozna powiedziec ze ludzie z firmy tez sie kreca. Hybrydowy LS...hmmm...ja ide za IS350 tylko zeby wsadzili 6 biegowa skrzynie reczna....ach co to by byla za rakieta!...bym juz stal w kolejce. Nowego GTR widzialem na zdjeciach, niezly!...akurat przedwczoraj ogladalem znowu 2 Fast 2 Fiurious i byla stara generacja GTR....absolutna klasyka! Podoba mi sie tez nowy EVO....bo terazniejszy to raczej przezytek ktory nigdy nie imponowal wygladem. Odpowiedz Link
nekos Re: warto zobaczyc ... 04.11.05, 14:40 wybieram sie jutro) sobota wiec tlok bedzie chyba straaaszny. Odpowiedz Link
nekos Re: warto zobaczyc ... 05.11.05, 16:16 byyylem!! swietny show. cudowne auta) ach!! i te laski!! niesamowite) Odpowiedz Link
chiara76 Re: warto zobaczyc ... 06.11.05, 23:27 cieszymy się, że tak się podobało Przyślesz zdjęcia do forumowej galerii? Odpowiedz Link
nekot1 Bojkotuje takie show... 07.11.05, 05:11 Jak to, wszyscy mezczyzni tutaj zachwycaja sie (prawie oblizuja sie jak tyrgysek na widok tranu) hostessami przy cudsamochodach, widac to one maja taka sile przyciagania do pojazdow najnowszej generacji.... a dla kobiet nic? zadnego "przyciagacza" plci meskiej? Chiara, co Ty na to? Odpowiedz Link
yabanjin Re: Bojkotuje takie show... 07.11.05, 06:39 dla kobiet sa pokemony i hello kitty Odpowiedz Link
kapitankloss1 Re: Bojkotuje takie show... 09.11.05, 15:01 ...no wlasnie Nekos tam pojechal zeby powalac na kolana wszystkie dziewczyny Odpowiedz Link
nekos Re: warto zobaczyc ... 08.11.05, 15:40 zdjecia wysle jak bede mial chwilke czasu. obiecuje. Odpowiedz Link
nekos lexus 10.11.05, 16:27 o lexusie tutaj auto.gazeta.pl/wysokieobroty/1,49502,3008229.html Odpowiedz Link
nekos fotki z tokyo motor show 11.11.05, 16:15 wlasnie wyslalem troche zdjec z showu. teraz uklony w strone rubeusa zeby je wstawil na strone fotki. dzieki Odpowiedz Link