Dodaj do ulubionych

tokyo motor show

17.10.05, 16:38
bedzie duzo nowych hybrydow.
www.tokyo-motorshow.com/eng/
Obserwuj wątek
    • bart_tokio Re: tokyo motor show 18.10.05, 03:54
      Nekos wybierasz sie ? Moi chlopcy juz cali gotowi smile
      • nekos Re: tokyo motor show 18.10.05, 16:31
        bart_tokio napisał:

> Nekos wybierasz sie ? Moi chlopcy juz cali gotowi smile

wybieram sie od kilku lat i nie moge sie wybracsad
        • chiara76 Re: tokyo motor show 18.10.05, 16:33
          może się w końcu zdecyduj.
          W końcu taki miłośnik motoryzacji, a się waha. Wstydwink
          • nekos Re: tokyo motor show 18.10.05, 16:55
            no wlasnie sie boje ze znowu zachoruje na cos nowegosmile
            • kapitankloss1 Re: tokyo motor show 18.10.05, 17:59
              ...na takie choroby nie ma pigulek...a za miesiac i tak to samo co w salonie
              przejedzie ci przed maska i i tak bedziesz chory....wiec lepiej juz teraz byc
              chorym smile
              • bart_tokio Re: tokyo motor show 19.10.05, 04:53
                Nekos wstyd, mnie dwa lata temu nie powstrzymal nawet zlanamy lokiec (przed
                operacja)winkW sobote bylem na rozgrzewce czyli TrackShow spokojniej mniej ludzi
                ale na poczatek cyklu moze byc...2 tonowe hubrydy tez byly. Chlopcy rozbudowali
                kolekcje samochodzikow ....chyba wynajme jakis maly magazyn ....
      • nekos Re: tokyo motor show 21.10.05, 12:29
        bart_tokio napisał:

> Nekos wybierasz sie ? Moi chlopcy juz cali gotowi smile

jezeli sie wybiore to za 2 tyg 05/11. wczesniej nie dam radysad
    • chiara76 Re: tokyo motor show 19.10.05, 19:58
      pokazywali u nas w TV przed chwilą, oj, jakie fajne autawink Hmm, rozmarzyłam
      się....,
      Wiesz, Nekos, ja JUŻ bym tam była. Dziwię Ci się, że nie Trafiłeś, jak dotądwink
      • aree Re: tokyo motor show 19.10.05, 23:24
        ja jako przedstawicielka płci rzekomo pięknej chcę tego Nissana co to nie
        trzeba zawracać tylko wystarczy przekręcić o 180 st. połowę samochodu ze mną w
        środku. Albo jeszcze chcę ten obły motorek. Szkoda, że takich cudów nie widać
        na ulicach, nawet Japonii.

Pewnie nieźle kosztuje wejście na taką imprezę.
        • nekos Re: tokyo motor show 21.10.05, 14:12
          aree napisała:

>> Pewnie nieźle kosztuje wejście na taką imprezę.

tylko 1200 yenow. nawet niedrogosmile spodziewalem sie sporo wiecej.
      • nekos Re: tokyo motor show 20.10.05, 15:05
        chiara76 napisała:

> pokazywali u nas w TV przed chwilą, oj, jakie fajne autawink Hmm, rozmarzyłam
        > się....,
        > Wiesz, Nekos, ja JUŻ bym tam była. Dziwię Ci się, że nie Trafiłeś, jak dotądwink

juz w tv pokazywali?? dla takich jak ja ten caly show zaczyna sie dopiero w
        sobotesmile)
        • chiara76 Re: tokyo motor show 20.10.05, 15:51
          pokazywali hybrydywink) ale tak, w wielkim tonie zapowiedzi...a nie widziałam
          szczerze mówiąc, że się nie zaczęło, bo patrzyłam na auta, chłonęłam je
          wzrokiem, że się tak wyrażęwink
    • nekos Re: tokyo motor show 27.10.05, 14:44
      auto.gazeta.pl/auto/2079469,51760,2987184.html?x=0
      • nekos Re: tokyo motor show 27.10.05, 14:54
        hmmm, jest co ogladacwink czy ktos z was juz byl??
        • jacksan Re: warto zobaczyc ... 27.10.05, 18:22
          hostessy smile sa super i bardzo przyjazne ...

a dodatkowo: warto zobaczyc panelowy pokaz Hondy Civic - oczywiscie hybrydowej
          Toyota tez ma ciekawy show (dosc futurystyczne pomysly)
          I kilka niezlych karoserii
          I oczywiscie duzo ludzi ... powodzenia i milego ogladania
          • kapitankloss1 Re: warto zobaczyc ... 27.10.05, 22:17
            ..no i widze ze w stylu i konkretnie...samochody sa na drugim rzedzie, to o
            hostessy idzie.

Wiedz czy juz ktos zrobil liste pierwszej dziesiatki hostess...jakie marki?

mdn.mainichi-msn.co.jp/photospecials/graph/051019motorgals/index.html
            ...a tutaj link do zdjec z hostessami smile))

A wiec zabieramy sie do generalnego wyboru...duzo ladnych, no ale ciezka praca
            trzeba jednak wybrac te ladniejsze od ladnych....jedna z Fiata, a moze pare od
            motocykli smile))
            • kapitankloss1 Re: warto zobaczyc ... 27.10.05, 22:18
              ....ah ?!?!?....wiedz ?!?!?!?...no nich bedzie smile
            • nekos Re: warto zobaczyc ... 28.10.05, 04:52
              swietny linkwink) dzieki kapitanie.
              • bart_tokio Re: warto zobaczyc ... 04.11.05, 07:06
                Bylem wczoraj, ludzi jak zawsze peeeeeeeeeeelno, hostesy jak zwykle
                obfotografowywanie bardziej niz samochody, obsluga stoisk z lapanki ( na
                stoisku PIAA nie potrafili mi powiedziec czy maja felgi do mojego samochodu )za
                to premierowe i studyjne samochody owszem jak najbardziej. Zwlaszcza
                prototypowy GTR (jak bedzie tak wygladal w produkcji to powaznie zastanowie sie
                nad drugim miejscem parkingowym smile ), oraz hybrydowy lexus LS-Sh. Juz powoli
                zaczynam sie cieszyc na wymiane samochodu chociaz za 3 lata pewnie beda inne
                godne rozpatrzenia kandydatury....
                • kapitankloss1 Re: warto zobaczyc ... 04.11.05, 14:33
                  Tak, z tymi lapankami to jest chyba na calym swiecie....Toronto International
                  Auto Show tez to ma. Biora ludzi z agencji marketingowych. Ale mozna
                  powiedziec ze ludzie z firmy tez sie kreca.

Hybrydowy LS...hmmm...ja ide za IS350 tylko zeby wsadzili 6 biegowa skrzynie
                  reczna....ach co to by byla za rakieta!...bym juz stal w kolejce.

Nowego GTR widzialem na zdjeciach, niezly!...akurat przedwczoraj ogladalem
                  znowu 2 Fast 2 Fiurious i byla stara generacja GTR....absolutna klasyka!

Podoba mi sie tez nowy EVO....bo terazniejszy to raczej przezytek ktory nigdy
                  nie imponowal wygladem.
                  • nekos Re: warto zobaczyc ... 04.11.05, 14:40
                    wybieram sie jutrosmile) sobota wiec tlok bedzie chyba straaaszny.
                    • nekos Re: warto zobaczyc ... 05.11.05, 16:16
                      byyylem!! swietny show. cudowne autasmile) ach!! i te laski!! niesamowitesmile)
                      • chiara76 Re: warto zobaczyc ... 06.11.05, 23:27
                        cieszymy się, że tak się podobałowink
                        Przyślesz zdjęcia do forumowej galerii?
                        • nekot1 Bojkotuje takie show... 07.11.05, 05:11
                          Jak to, wszyscy mezczyzni tutaj zachwycaja sie (prawie oblizuja sie jak
                          tyrgysek na widok tranu) hostessami przy cudsamochodach, widac to one maja taka
                          sile przyciagania do pojazdow najnowszej generacji.... a dla kobiet nic?
                          zadnego "przyciagacza" plci meskiej? Chiara, co Ty na to?
                          • yabanjin Re: Bojkotuje takie show... 07.11.05, 06:39
                            dla kobiet sa pokemony i hello kitty
                          • kapitankloss1 Re: Bojkotuje takie show... 09.11.05, 15:01
                            ...no wlasnie Nekos tam pojechal zeby powalac na kolana wszystkie dziewczyny smile
                        • nekos Re: warto zobaczyc ... 08.11.05, 15:40
                          zdjecia wysle jak bede mial chwilke czasu. obiecuje.
    • nekos lexus 10.11.05, 16:27
      o lexusie tutaj auto.gazeta.pl/wysokieobroty/1,49502,3008229.html
    • nekos fotki z tokyo motor show 11.11.05, 16:15
      wlasnie wyslalem troche zdjec z showu. teraz uklony w strone rubeusa zeby je
      wstawil na strone fotki. dziekismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka