Dodaj do ulubionych

Performance w Galerii Manhattan (post factum news)

04.02.06, 13:49
Wiem, ze to musztarda po obiedzie, ale jak napisalem w innym watku, bylem na
tygodniowy,m zwolnieniu lekarskim.
Wczoraj w Galerii Manhattan (w Lodzi) odbyl sie performance Miho Iwata i
Patryka Zakrockiego. Mozna bylo zobaczyc jednoosobowe wykonanie tanca butoh.
Troszke wiecej napisze w poniedzialek / wtorek, jak juz bede na uczelni (teraz
tylko goscinnie korzystam z kompa), wystawie rowniez link do zdjec - niestety
byly robione bez lampy, zatem sa niezbyt dobrej jakosci. Ale sa smile
Obserwuj wątek
    • nekos Re: Performance w Galerii Manhattan (post factum 04.02.06, 14:03
      tez cie grypa dorwala??
    • chiara76 Re: Performance w Galerii Manhattan (post factum 04.02.06, 14:15
      życzę powrotu do zdrowia!
      Czekamy na zdjęcia.
      • nekos Re: Performance w Galerii Manhattan (post factum 04.02.06, 14:21
        no wlasnie, prosimy o zdjeciasmile)
        • mefs Re: Performance w Galerii Manhattan (post factum 06.02.06, 19:57
          Zdjecia beda jutro, jak bede na uczelni (i bede mial mozliwosc wrzucenia ich na
          serwer).
          Nie byla to grypa (ani ptasia, ani SARS), a jednynie malownicza infekcja gardla
          (chodzi o wszystkie odcienie czerwieni, jakie przyjelo moje gardlo, ku
          nieopisanemu zachwytowi pania doktora, ktory z miejsca wypisal antybiotyk i
          tygodniowe zwolnienie... Swoja droga pan doktor zachowal sie jak "rasowy lekarz
          japosnki", nie powiedzial co mi jest, a jedynie wypisal recepte i zwolnienie,
          dopiero na moje pytanie, czy przepisal mi jakies antybiotyki odpowiedzial "tak,
          to jest antybiotyk" - wypisz wymaluj przygoda Marcina w "Bezsennosci..."). Bylo
          toto na tyle powazne, ze przez dwa dni nie za bardzo moglem mowic, a jesli juz
          mowilem, to glos, jaki wydostawal sie z moich strun glosowych przypominal
          kompilacje glosu zula po trzymiesiecznym ciagu i dzieciaka, ktory przechodzi
          mutacje smile)) Nikt nie byl w stanie rozpoznac mnie przez telefon i kazdy
          przepraszal za pomyslowe wybranie numeru smile))

Ale juz jestem 'alive and kicking' zatem do jutra smile
    • mefs Re: Performance w Galerii Manhattan (post factum 07.02.06, 17:41
      Obiecalem kilka razy, ale dopiero teraz zdjecia sa wystawione. Musze jedynie
      zmartwic tych, ktorzy maja modem, ze wszystkie zdejcia byly robione w wysokiej
      rozdzielczosci, zatem kazde z nich ma okolo 1MB. Jesli ktos nie ma stalego
      lacza, niech sobie odpusci ogladanie.
      Fotki robione cyfrowka (3.2M pixeli), bez lampy, z reki, z czuloscia nastawiona
      na 400 ASA (tylko pierwsze zostalo zrobione w trybie automatycznym). Jakosc nie
      jest nadzwyczajna, ale to dopiero poczatek mojej zabawy z cyfrowka, zatem nie
      oczekujcie cudow (nie chialo mi sie jeszcze czytac calej instrukcji wink ).

Zamiescilem wszystkie, jakie zrobilem, jesli potraktujecie je jako zdjecia
      "artystyczne", wowczas wszystkie beda sliczne wink

Wyczekiwany link: www.dmcs.pl/~kslusar/butoh.html (jesli nie dziala
      wkleic recznie wink ).

Jakby ktos zapomnial, tanczyla Miho Iwata, na skrzypcach gral Patryk Zaktocki.
      • mefs link do zdjec w poscie powyzej (n/t) 08.02.06, 16:42
      • chiara76 Re: Performance w Galerii Manhattan (post factum 08.02.06, 16:54
        niesamowite wrażenie...
        • mefs Re: Performance w Galerii Manhattan (post factum 08.02.06, 17:31
          Sam pokaz byl niesamowity, zdjecia nie sa w stanie oddac zbyt wiele... Powod
          jest prosty - taniec to ruch, a zdjecia sa statyczne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka