Dodaj do ulubionych

Coco Music Club - 28,29.05.2010

25.05.10, 10:20
W nadchodzący weekend odbędą się dwie imprezy.
W piątek 28.05 zapraszamy na impreze klubową w rytmach muzyki
Minimal i Tech house. Start: 21, bilet 10 zł. Wejście do klubu od 20
roku życia za okazaniem dowodu tożsamości.
W sobotę 29.05 zapraszamy na imprezę w rytmach Disco i Funky. Zagra
Pancho Dj z Częstochowy. Start: 21, bilet 10 zł. Wejście do klubu od
20 roku życia za okazaniem dowodu tożsamości.
Serdecznie zapraszamy!
Obserwuj wątek
    • pro83fus Re: Coco Music Club - 28,29.05.2010 25.05.10, 11:35
      Czy klub ma jakąś stronkę internetową?
      fajnie by obejrzeć fotki (filmiki) jak wygląda na codzień oraz jak
      jest na poszczególnych imprezach.
      • mloda2002 Re: Coco Music Club - 28,29.05.2010 25.05.10, 18:24
        owszem fajnie by bylo akby byla stronka.. no a co z ta data ur? wazna jest czy liczy sie rok urodzenia?
        • misiapysia13 Re: Coco Music Club - 28,29.05.2010 25.05.10, 22:10
          jasne że cała data, jedną lalkę to w sobotę cofnęli bo się urodziła we wrześniu
          czy październiku 1990 czyli jeszcze jej brakuje parę miesięcy... więc przykro mi
          kochaniutka ale Ciebie tez nie wpuszczą :D, swoją drogą było bardzo miło bez tej
          dzieciarni, pełna kulturka. ja tam jeszcze zawitam. na otwarciu było stylowo!!!
          Drodzy Właściciele odwaliliści kawał dobrej roboty, powodzenia.
          • lukasz.pawlowski Re: Coco Music Club - 28,29.05.2010 26.05.10, 17:26
            Witam,
            Odpowiadając na wasze pytania to owszem trzeba mieć ukończone 20 lat, aczkolwiek
            są pewne odstępstwa dla płci Pięknej. Strona internetowa jest w trakcie budowy
            także proszę o cierpliwość. Docelowo klub będzie otwarty od wtorku do niedzieli.
            Dziękuję za wszystkie pochlebne opinie. Postaramy się aby każda następna impreza
            była jeszcze lepsza.
            Pozdrawiam
            • pro83fus Re: Coco Music Club - 28,29.05.2010 27.05.10, 13:22
              a co do tego, że otwarty będzie również na tygodniu, to w jakich
              godzinach?

Może warto się też zastanowić na zorganizowaniu jakiś koncertów :D
              • pandor1236 Re: Coco Music Club - 28,29.05.2010 27.05.10, 18:22
                ja np teraz chętnie bym tam na piwko wskoczył i jestem ciekaw jak to z tym jest.

AAA tak szczerze to wydaje mi się, że od czasu do czasu taka imprezka dla 30-40
                latków też by odniosła sukces bo póki co to tylko siedzą przed telewizorami albo
                na działkach za stadionem, w innych miastach się bawią:D
                Mój kumpel z uczelni jest menadżerem pewnej dyskoteki w Kielcach.

Pokazy mody, striptiz,ostatnio dyskoteka dla maturzystów itp - rozkręcił mały
                klubik w pare miechów i u nas takie różnorodności też by mogły odnieśc sukcec.

Na striptiz bym przyszedł;p tylko by nasz słynny proboszcz-biznesman wszystkich
                wyklnął.
            • first.maya33 Re: Coco Music Club - 28,29.05.2010 28.05.10, 21:24
              Witam,
              a czy będą zdjęcia z otwarcia??

Ponoć był jakiś fotograf?
              Jeśli macie jakieś fotki do proszę o linka.

Pozdrawiam
    • pro83fus Re: Coco Music Club - 28,29.05.2010 28.05.10, 12:40
      mam jeszcze 2 pytania.

start od 21 a o której godzinie jest otwierany? I czy jest jakis tel
      zeby zarezerwowac ewentualnie loze.
      • monic1984 Re: Coco Music Club - 28,29.05.2010 01.06.10, 11:10
        postaram się ocenić obiektywnie
        1. muzyka jest OK
        2. Bar - minusem jest brak jakiejkolwiek karty drinków - trzeba się zdać na
        barmana że dobierze coś co mi posmakuje
        3. wystrój - trochę mi się wydaje za ciemno w lokalu ale ogólny efekt OK
        4. ochrona - widać że profesjonalna (byliście chyba w rycerskiej czy w Koniecznie)
        5. czystość - ogólnie OK
        Ocena ogólna 4+ (skala 1-5)
        • lukasz.pawlowski Re: Coco Music Club - 28,29.05.2010 02.06.10, 11:30
          Witam,
          Klub w chwili obecnej jeszcze się organizuję. Jest mnóstwo spraw które trzeba
          zrobić. W ciągu 2 tygodni ruszy strona internetowa. Od 15 czerwca specjalnie na
          MŚ 2010 będzie zainstalowany rzutnik. Na pewno będziemy organizować koncerty,
          kabarety itp. Jeżeli macie jakiś ciekawy pomysł na zorganizowanie imprezy lub
          sami chcecie ją zorganizować chętnie wam w tym pomożemy. Piszcie na adres
          mailowy lukasz.pawlowski@poczta.onet.pl. Jeżeli chodzi o rezerwację to proszę
          dzwonić pod numer telefonu 605 272 213.
          Będziemy też organizować urodziny i różnego typu imprezy na zamówienie. W
          ofercie będą noclegi dla gości, limuzyny itp.
          W razie pytań proszę pisać na powyższy adres mailowy lub na forum. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka