28.09.11, 11:21
Od otwarcia minęły cztery miesiące co sądzicie o sklepie i o pracujących w nim osobach ?
Obserwuj wątek
    • wolawisniowarules Re: Tesco 30.09.11, 20:08
      Ja sądzę, że w sklepie tesco 4 miesiące po otwarciu można kupić wiele produktów spożywczych ale nie tylko. Znajdziemy tam również chleb i mięso. O pracujących w nim osobach można powiedzieć, że często widywane są przy kasach gdzie obsługują kupujących, przyjmują pieniądze i wydają resztę.
      • mirga1 Re: Tesco 01.10.11, 21:18
        Powyższa opinia jest świetna!!!!!
        • tru-dru Re: Tesco 02.10.11, 09:41
          Krewetki zbyt drogie (30 zł !!!), jaja za małe !!! Brak super mocnych piw (9% czy 9,5%).
      • kapecize Re: Tesco 23.10.11, 16:17
        Moim zdoniem tesco jest do bani i dla wieśniaków we Włoszczowej najlepsza jest bieda jest tanio i smakowicie
        • red-stormlive Re: Tesco 23.10.11, 18:03
          kapecize napisał:

> Moim zdoniem tesco jest do bani i dla wieśniaków we Włoszczowej

dla wiśniaków we Włoszczowej... hmmmm... ;-)
        • asot100 Re: Tesco 27.10.11, 17:56
          Ci wieśniacy to niby kto?
          Chodzi Ci o ludzi ze wsi, którzy według ciebie są gorsi???
          Oni "wieśniacy" równie dobrze mogą powiedzieć o tobie, że jesteś skończonym idiotą, kretynem,debilem, imbecylem itd. I pewnie tak jest. Świadczy o tym twoje słownictwo i ogromny brak obycia ze światem, zatrzymałeś bądź zatrzymałaś się w czasach ciemnoty.
          Przemyśl swoją wypowiedź i zmień trochę poglądy, bo pewnego razu może ktoś bardzo ci bliski zrobi zakupy w owym TESCO.
          • kapecize Re: Tesco 27.10.11, 22:16
            Jezu człeniu weź skoń wieśniaczyno bo ŻAL wioesz
            • hipohondryk1 Re: Tesco 28.10.11, 07:35
              kapecize napisał:

> Jezu człeniu weź skoń wieśniaczyno bo ŻAL wioesz

A czy miastowego uczono w szkole ortografii?
              • tru-dru Re: Tesco 28.10.11, 12:02
                Kapecize - hahahaha !!! Macie rację - w odniesieniu do krytyki Osobnika o nicku "kapecize" - jego sposób wypowiedzi dowodzi, że to człowieczek prosty, nawet prostacki oraz nieuk, bowiem nie pisze ortograficznie, jako zauważył hipo-itp.
                • wolawisniowarules Re: Tesco 02.11.11, 22:57
                  jestem wieśniakiem i robię zakupy w Tesko.
                  • tru-dru Re: Tesco 04.11.11, 09:00
                    Oki - wola-itp. - a znasz Colombo ? piłeś z nim "oranżadę" w krzakach ? Tam w porzo smakuje! I z krzaków można niekiedy wyjść na czworaczkach, niczym Zwierz prawdziwy (który mieszka w krzakach). Ja znam Colombo i nieraz słuchałem w krzakach jego barwnych opowieści, wypowiadanych emocyjnie (piz! - jebut! - bum! - trach!) z afektacyjną swadą tego wspaniałego Gawędziarza i jednego z najznamienitszych mieszkańców Woli Wiśniowej. A pamiętasz, jak zginął Mu kawałek boczku, z mieszkania ? Może wiesz o tym coś więcej...
            • asot100 Re: Tesco 05.11.11, 05:58
              Wiesz kapecize. Różnimy się tylko tym ze, ja wiem skąd jestem a tobie wydaje się ze, nikt nie wie skąd Ty jesteś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka