Dodaj do ulubionych

Praca w czechach

29.06.11, 20:15
Poszukuję osoby która a najbliższym czasie jedzie do pracy w Czechach, ponieważ chcę się podczepić bo razem raźniej. Sama poszukuję pracy i liczę na podpowiedź z Waszej strony do której firmy się zgłosić. Mój nr tel 505836181
Obserwuj wątek
    • kytutr Re: Praca w czechach 30.06.11, 13:23
      Nie napisałaś w ogóle czym się zajmujesz, jakie są Twoje kwalifikacje. Nie licz więc, że teraz wszyscy się rzucą na hurrra i zaczną wysyłać podpowiedzi, oferty pracy i wyrazy wsparcia. Bycie leniuchem nie jest nieuleczalne, zadaj sobie trud znalezienia odpowiedzi na swoje pytania w internecie.
      • iza_luk_1 Re: Praca w czechach 30.06.11, 18:27
        to nie tak że jestem leniwa,że ciężko mi poszperać po forum, zadałam takie pytanie gdyż nie mam na codzień dostępu do internetu a jak się już dorwę to czytam na forach nieciekawe opinie o pracy w Czechach np proponowaną przez firmę Sk Expres więc mam obawy. A pracę mogę wykonywać różną.
        • monolit12 Re: Praca w czechach 05.09.13, 10:48
          Pracowałem dla SK Expres, i mam z nią złe doświadczenia. Okropni koordynatorzy, którzy są zazwyczaj nabierani z ludzi, którzy sami mieli pracować na stanowiskach które oferuje ta agentura pracy. Napisz gdzie i jaką pracę Ci ta firma oferuje, to może coś Ci mi się uda poradzić.
    • kkrogowski Re: Praca w czechach 05.09.13, 10:14
      bus do Czech z adresu na wskazane miejsce w Czechach. www.bus-do-czech.strefa.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka