Dodaj do ulubionych

praca w Pradze

04.03.05, 13:58
moze ktos z was bedzie zainteresowany, bo temat czesto sie powtarza na tym forum... szukaja Junior Finance Staff:
www.jobpilot.pl/misc/adframe/jobpilot/7d5/8/10135137.htm
Obserwuj wątek
    • macgil Re: praca w Pradze 04.03.05, 15:25
      "Junior Finance Staff - provides support to customers of a LARGE INTERNATOINAL
      PETROCHEMICAL COMPANY..." - ja bym się w to nie pchał, bo to może być droga na
      skróty przed komisję śledcząwink
      Zdravim,
      macgil
      • stary.prochazka Re: praca w Pradze 04.03.05, 23:52
        a kto on jest taki Dżunior Fajnans Staf, znaczy czym się zajmuje takie human
        resource?
        • kubek Re: praca w Pradze 06.03.05, 20:35
          Masz rację stary.prochazko jakoś dziwnie, pewnie inne paliwo tankują niż pivo
          nie mam wyboru ja w to nie wchodzęsmile
          • turtusia Re: praca w Pradze 23.01.06, 17:28
            Szuakm pracy dla mojego faceta zna jezyk neimiecki, studiuje zaocznie cholera
            gdzie maam szukac?? Pomozciesmile Ciao
    • taberes Exon Mobile 08.03.05, 14:30
      Praca w Exon Mobile w Pradze, praca moze i dobra (czyt. dobra nazwa firmy w
      zyciorysie) szkoda tylko ze nabor organizuje Grafton. Nizaleznie od szerokosci
      gegraficznej jedna z "lepszych" agencji pracy. Ogloszenie ukaywalo sie na
      idnes.cz przez dluzszy czas wiec pomyslalem sobie ze wysle do nich podanie
      (oczywiscie mowie o biurze w Pradze). Zadzwonilem wczesniej spytalem sie czy
      aktualne-Tak. Wyslalem. dzwonie jeszcze raz zapytac sie czy CV doszlo. Sorry
      Mily Przyjacielu juz jest nieaktualne. Oki sobie pomyslalem do czasu kiedy na
      idnes.cz przy ogloszeniu pojawil sie opis-Novinka. procedura ta sama, efekt
      tez. Koniec, juz im wiecej nie wysylam. Minely2 miesiace dzwoni Alan H. z
      Graftonu zebym dzis przyszedl na rozmowe. Nie ma problemu- przyjde. Jednakze w
      miedzyczasie finalizowalem rozmowy z inna firma gdzie pracuje od marca i do
      Graftonu poszedlem jedynie aby zobaczyc jak wyglada rozmowa.
      Rozmowa-ok czyli o niczym, pozniej test liczbowy ( in englisch) i test
      problemowy ( 5 pytan). Alan powiedzial ze nie podabaja mu sie moje odpowiedzi
      na tescie problemowym wiec zebym przyszedl jutro no i przyslal CV (po co CV
      chyba juz je maja jak wyslalem je 2 razy i do mnie dzwonili). Nastepnego dnia
      Alan dzwonil 2 razy zeby sie umowic i poslac mu CV- powiedzialem mu ze sorry
      ale mam innego potencjalnego pracodawce. Nie zrozumial dzwonil do mnie jeszcze
      4-5 razy i napisal 2 emaile zanim dal sobie spokoj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka