slunko 04.03.05, 13:58 moze ktos z was bedzie zainteresowany, bo temat czesto sie powtarza na tym forum... szukaja Junior Finance Staff: www.jobpilot.pl/misc/adframe/jobpilot/7d5/8/10135137.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macgil Re: praca w Pradze 04.03.05, 15:25 "Junior Finance Staff - provides support to customers of a LARGE INTERNATOINAL PETROCHEMICAL COMPANY..." - ja bym się w to nie pchał, bo to może być droga na skróty przed komisję śledczą Zdravim, macgil Odpowiedz Link
stary.prochazka Re: praca w Pradze 04.03.05, 23:52 a kto on jest taki Dżunior Fajnans Staf, znaczy czym się zajmuje takie human resource? Odpowiedz Link
kubek Re: praca w Pradze 06.03.05, 20:35 Masz rację stary.prochazko jakoś dziwnie, pewnie inne paliwo tankują niż pivo nie mam wyboru ja w to nie wchodzę Odpowiedz Link
turtusia Re: praca w Pradze 23.01.06, 17:28 Szuakm pracy dla mojego faceta zna jezyk neimiecki, studiuje zaocznie cholera gdzie maam szukac?? Pomozcie Ciao Odpowiedz Link
taberes Exon Mobile 08.03.05, 14:30 Praca w Exon Mobile w Pradze, praca moze i dobra (czyt. dobra nazwa firmy w zyciorysie) szkoda tylko ze nabor organizuje Grafton. Nizaleznie od szerokosci gegraficznej jedna z "lepszych" agencji pracy. Ogloszenie ukaywalo sie na idnes.cz przez dluzszy czas wiec pomyslalem sobie ze wysle do nich podanie (oczywiscie mowie o biurze w Pradze). Zadzwonilem wczesniej spytalem sie czy aktualne-Tak. Wyslalem. dzwonie jeszcze raz zapytac sie czy CV doszlo. Sorry Mily Przyjacielu juz jest nieaktualne. Oki sobie pomyslalem do czasu kiedy na idnes.cz przy ogloszeniu pojawil sie opis-Novinka. procedura ta sama, efekt tez. Koniec, juz im wiecej nie wysylam. Minely2 miesiace dzwoni Alan H. z Graftonu zebym dzis przyszedl na rozmowe. Nie ma problemu- przyjde. Jednakze w miedzyczasie finalizowalem rozmowy z inna firma gdzie pracuje od marca i do Graftonu poszedlem jedynie aby zobaczyc jak wyglada rozmowa. Rozmowa-ok czyli o niczym, pozniej test liczbowy ( in englisch) i test problemowy ( 5 pytan). Alan powiedzial ze nie podabaja mu sie moje odpowiedzi na tescie problemowym wiec zebym przyszedl jutro no i przyslal CV (po co CV chyba juz je maja jak wyslalem je 2 razy i do mnie dzwonili). Nastepnego dnia Alan dzwonil 2 razy zeby sie umowic i poslac mu CV- powiedzialem mu ze sorry ale mam innego potencjalnego pracodawce. Nie zrozumial dzwonil do mnie jeszcze 4-5 razy i napisal 2 emaile zanim dal sobie spokoj. Odpowiedz Link