generallo 05.05.07, 12:46 Ponoć u was w Czechach to prawdziwa gwiazda? Ja od niedawna też ją polubiłem w sensie muzycznym. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubek Ewa Farna ona chyba trochę jakby nasza :) 06.05.07, 22:40 Kondolencje to strasznie mocno powiedziane, ale jest to muzyczka jakby ...no dość mało mnie osobiście porywająca! Odpowiedz Link
generallo Ewa Farna to nasza wspólna gwiazda muzyki 07.05.07, 13:43 Ewa jest naszą wspólną, czesko-polską gwiazdą. Urodzona na zaolziu, uczęszcza do szkoły z jęz. polskim. A wiadomo że na zaolziu mieszkają polacy. Odpowiedz Link
generallo Re: Ewa Farna :) 07.05.07, 13:40 Ewa nie umarła, więc kondolencje są nie na miejscu. Jej muza podobna jest do tego co robi Kelly Clarkson, nic dziwnego bo Kelly Clarkson jest idolką Ewy. A jej pierwszy siglowy hit po prostu mnie powalił na kolana Odpowiedz Link
kubek "A wiadomo że na zaolziu mieszkają polacy." 07.05.07, 15:48 To brzmi dość ciekawie? Jest taki dowcip wśród Zaolziaków, "Rok 1919 chodzi po wsiach i miasteczkach komisja z Rady Ambasadorów, aby zadecydować komu należy się Zaolzie. Łazi tu to tam, no i niechcący wymknęła, się "przewodnikowi" z pod kontroli! Weszła na cmentarz! Chodzi i przygląda się mogiłom i nazwiskom i lekko dziwuje. - Panie Wodzirej (mówi jeden z wizytatorów), powiadasz, że tu sami Czesi, mieszkają a tu polskie nazwiska Wodzirej szybko i sprawnie na to: - No, tak wszyscy pomarli ! Odpowiedz Link
stoik1 sympatycznie 08.05.07, 20:56 ale czy ten aparat nie przeszkadza czasem w śpiewaniu ? Odpowiedz Link
visegrad Re: :D 08.05.07, 21:48 osobiście w takiej muzyce nie gustuję, ale to fajnie, że pojawiają się takie polsko-czeskie akcenty Odpowiedz Link