maciek722 20.07.07, 12:38 Witam! Pod koniec sierpnia wybieram sie do Pragi.CZy ktos moze mi polecic jakis hotel,lub hotele.Dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uyu Re: Praga 21.07.07, 11:33 Tutaj powinenes cos znalezc: www.limba.com/parametre_hladania.php?idjaz=5&idstranky=1015&idstatu=2 Jesli masz Sype to tam tez mozesz znalezc na SkypeFind. Odpowiedz Link
pannaxolsztyn Re: Praga 26.07.07, 01:44 w poniedziałek wróciłam z pragi nocowałam w hostelu strahov. ceny powalające - 225 koron za osobę w dwuosobowym pokoju - z tego, co szukałam, to było najtaniej i, jak się potem okazało już na miejscu, warunki też baaaardzo dobre. mieszka się na wzgórzu petrin, z dojazdem gorzej, bo tylko autobusy, fakt - 6, ale trudno je złapać /zawsze można się wspinać na piechotę albo kolejką.../ w każdym razie ja tam wracam za rok. i na dłużej pzdr! Odpowiedz Link
kanapony Re: Praga 02.08.07, 13:14 Ja byłam w Pradze na przełomie lipca i sierpnia br., mieszkałam w dzielnicy Bubny (2 min do metra i mnóstwo tramwajów), na Bubenskej - tydzień: 190 Kc za noc (a im dłużej tym taniej) i też chcę tam wrócic tylko jak najszybciej i na jak najdłużej właśnie jestem w trakcie szukania pracy tam Odpowiedz Link
kanapony Re: Praga 02.08.07, 13:16 www.ceskystul.wz.cz/index.php?p=ubytovani sprawdzone przez studentów bohemistyki Odpowiedz Link