l.e.a 11.03.08, 15:56 To się chyba nazywa chwalieniem się ? No cóż ... jeżeli lubicie programy kulinarne, macie ochotę i czas to zapraszam 15 marca o godz. 15:05 przed TV. Gotowanie i pieczenie to moja pasja więc spróbowałam tego również na wizji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanapony Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 11.03.08, 18:06 a na którym programie? czy dobrze znalazłam - SmaczneGo na TVP2 ?? Odpowiedz Link
slavko2 Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 12.03.08, 08:14 gratulace a co przygotujesz coś z czeskiej kuchni? Odpowiedz Link
liba.cz Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 12.03.08, 08:49 Tak to se budu koukat Odpowiedz Link
bsl Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 12.03.08, 10:48 lea będę oglądać powodzenia Odpowiedz Link
ewa9786 Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 14.03.08, 08:33 a ja chyba akurat nie będę mogła oglądać Odpowiedz Link
uyu Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 14.03.08, 09:15 Zarezerwowalam sobie najlepszy fotel i absolutne prawo do pilota ) Odpowiedz Link
kanapony Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 14.03.08, 20:26 a czy SmaczneGo, które będzie nadawane w poniedziałek o 14 - to będzie powtórka z Tobą? (niestety w programie internetowym nie numerują odcinków) nie wiem, czy uda mi się jutro wrócic do domu na 15... a bardzo bym chciała obejrzec (a do mojego pudła nie da się widea podłączyc) Odpowiedz Link
slavko2 Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 14.03.08, 20:35 moja ulubienica kanapowa) daj spokój uda siuę na pewno, te odcinki co 2 dni powtarzają) Odpowiedz Link
kanapony Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 14.03.08, 21:08 proszę się nie podlizywac! to mi zaburza pracę nad swoją osobowością z poważaniem Odpowiedz Link
slavko2 Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 14.03.08, 21:19 dobra jesteś moze za dobra Odpowiedz Link
kanapony Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 14.03.08, 21:24 pewno, że dobra podobno Polki są naj... (wstawic, co pasuje, ale wyłącznie superlatywy) kobietami w swiecie ja jestem skromna, więc się nie wypowiadam ale zapytaj siecza lub japolana nie powiedzą złego słowa o R o d a c z c e Odpowiedz Link
rzulw Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 15.03.08, 15:05 no to smaczne go Odpowiedz Link
mneznehoklepne Brawo L.e.a. 15.03.08, 15:35 Właśnie oglądam SmaczneGo z Twoim udziałem. Jesteś bardzo sympatyczną babką. Gratuluję odwagi i przede wszystkim zdolności kulinarnych. Także wspaniałej znajomości języka polskiego. Jestem po prostu pod wrażeniem! Pozdrawiam Odpowiedz Link
mneznehoklepne Re: Brawo L.e.a. 15.03.08, 16:03 Przepraszam, miało być "Brawo l.e.a" Pisałam w pośpiechu i niechcący trochę zmieniłam twój nick. Odpowiedz Link
l.e.a Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 15.03.08, 16:52 Miło mi, że znaleźliście czas i obejrzeliście program W TV mi spieprzyli fryzurę, a szkoda dziwię się,że mnie wizażystki tak wypuściły nooo i jestem gruba ale w TV wyszłam maksymalnie grubo ))))))) a co mi tam raz się żyję i trza z życia korzystać, a ja się fantastycznie bawiłam ! Odpowiedz Link
liba.cz Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 15.03.08, 17:13 Mooooc ti to tam slušelo a z toho že jsi silnější si nic nedělej....jsi pravá krásná česká ženská (krev a mléko) ) ostatně stejně jako já Gratuluju ke skvělé polštině! Odpowiedz Link
mneznehoklepne Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 15.03.08, 17:32 Nie przejmuj się fryzurą, co prawda oczekiwałam ciemnowłosą babkę z "copánkama", ale w twarzy i tak Cię od razu rozpoznałam. Co do tuszy, trzeba sobie zawsze powtarzać: Až tlustí budou hubení, tak hubení budou studení Mnie to przynajmniej pomaga. Co do wyniku "wyścigów" w gotowaniu, przykro mi, że pórková polévka nie wygrała, natomiast pewna jestem, że żadnemu Czechowi nie zaimponujesz pstruhovi v pohance ))) Odpowiedz Link
japolan Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 15.03.08, 17:55 Dzień dobry, Programu nie widziałem, ale ufam w zasadność dobrych recenzji i przyłączam się do gratulacji. Co do Pani stwierdzenia na temat swego wyglądu, to ośmielę się wspomnieć o pewnych powiedzeniach: 1) "Więcej kochanego ciała". 2) "Więcej ciała do kochania". Sądzę, że ma kto Pani to mówić. A jeśli nie mówi, to proszę chłopa zabrać do specjalisty. Z poważaniem, Odpowiedz Link
kropkacom Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 15.03.08, 18:17 Bardzo żałuje że nie mogłam zobaczyć. Naprawdę Na pewno wyszłaś świetnie. Odpowiedz Link
kanapony powtórka 15.03.08, 19:02 oczywiście... wróciłam do domu po 18... tak to jest, jak ktoś się bawi w działalnośc społeczną... mówią, że do 14 a nijak się to ma do rzeczywistości ale wg rozkładu telewizyjnego, kolejny program SmaczneGo jest w poniedziałek o 14 więc jak ktoś, jak ja, nie oglądał - ma jeszcze szansę a ja wydam swoją, arcyważną opinię, jak obejrzę Odpowiedz Link
l.e.a w poniedziałek to inny odcinek 15.03.08, 19:12 Zaglądałam do programu TV i widzę,że w poniedziałek będzie gościem Pani Szopołowska, czyli to nie ten odcinek, w którym gościłam niestety. Odpowiedz Link
l.e.a Bardzo dziękuję za tyle ciepłych słów :) 15.03.08, 19:14 Naprawdę, niezmiernie i miło i dziękuję za Wasze pełnego ciepła posty No to Wa się jeszcze pochwalę ( ale wredota ze mnie ),że zostałam już zaproszona do kolejnego programu nagranie maj - czerwiec Odpowiedz Link
bsl Re: Bardzo dziękuję za tyle ciepłych słów :) 15.03.08, 19:28 eeeeee no gwiazada telewizyjna nam rośnie )) gratuluję ! Odpowiedz Link
mneznehoklepne Re: Bardzo dziękuję za tyle ciepłych słów :) 15.03.08, 20:13 A może dostaniesz się do "Europa da się lubić" i będziesz reprezentowała Pepiczki )))) Fajnie by było, na razie to promują głównie Włochy a zachodnią Europę. Odpowiedz Link
bsl Re: Bardzo dziękuję za tyle ciepłych słów :) 15.03.08, 20:18 kiedyś w "Europie" była Czeszka, ale krótko w tych pierwszych odcinkach Odpowiedz Link
mneznehoklepne Re: Bardzo dziękuję za tyle ciepłych słów :) 15.03.08, 20:24 Wiem, ale ona nie miała gadane ( Odpowiedz Link
kropkacom Re: Bardzo dziękuję za tyle ciepłych słów :) 15.03.08, 20:47 Dlaczego? Fajna była. Sadzali ją obok równie fajnego Słowaka. Chyba wyjechała do Francji. Ile bym dała żeby jeszcze raz tą pierwszą edycję zobaczyć Odpowiedz Link
kanapony dwie były 15.03.08, 21:19 szatynka Martina ...-ova (sympatyczna) i blondynka Gabi Gold (ta mnie niezwykle irytuje) Odpowiedz Link
rzulw Re: Bardzo dziękuję za tyle ciepłych słów :) 15.03.08, 20:57 jeszcze nim zostaniesz gwiazdą pełną gębą, zapraszam do współredagowania działu kulinarnego na czesia.pl robota za darmochę ale jaka satysfakcjonująca Odpowiedz Link
l.e.a można obejrzeć w necie 16.03.08, 15:59 Z tym, że ja np. teraz jestem w Czechach i nie łączy www.itvp.pl/rozrywka/video.html?channel_id=463&site_id=831&genre_id=525&form_id=479&video=32415 Odpowiedz Link
kanapony Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 18.03.08, 19:18 s u p e r !!!!!!! nie poznałabym od razu, że polski nie jest Twoim ojczystym językiem (a ucho mam wyczulone) świetnie, że po czesku mówiłaś też troszkę (momenty dla mnie najlepsze w programie) sympatyczna z Ciebie babka - masz zaraźliwy śmiech no to ja ruszam jutro do sklepu z tymi 22 złotymi i zobaczymy, jak mi porkova polevka wyjdzie zakładam, że jakoś wyjdzie (tylko ciasta zawsze zchrzaniam) Odpowiedz Link
l.e.a Kanapony :) 18.03.08, 20:34 Mam słuch absolutny, nie mam problemow z akcentami, we Włoszech po 2- 3 tygodniach doskonale skopiowałam napoletańki dialekt Dziękuję za pochwałę, bardzo mi miło nooo ale skłamałym gdybym nie wyjaśniła,że w moich żyłach płynie również polska krew Odpowiedz Link
kanapony Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 05.06.08, 18:12 film.onet.pl/zwiastuny/0,60350,,,322,fotonews.html koniec z SmacznymGo L.e.o, czy Olga Bończyk jest miłą i sympatyczną osobą? Odpowiedz Link
l.e.a Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 06.06.08, 11:50 Olga wydaje sie być osobą niedostępną, nie dała się niestety poznać ale cały czas była uśmiechnięta. Za to rewelacyjni są kucharze, przegadałam znimi cały wieczór i noc, szpać poszłam nad ranem, do nocnego gadu gadania dołączyła ekipa filmowców i produkcji - rewelacyni ludzie. Z Damianem ( kurzaem ) i pewną osobą z produkcji mam konktakt do dziś - bardzo się polubiliśmy. Obiecali przyjechac nawet na Warsztaty Gospel, które w tym roku jako Stowarzyszenie organizujemy a przy okazji zapraszam na warsztaty ! Odpowiedz Link
kanapony Re: trochę nie na temat - do tych co lubią gotowa 06.06.08, 17:39 jednego z tych Bończykowych kucharzy - Krystiana chyba - pamiętam z programu "Gotuj z Kuroniem" (powtórki leciały w nocy a ja nie mogłam spac...) a zapamiętałam, bo opowiadał, że świeżo się ożenił a był w Egipcie w podróźy poślubnej i jadł skarabeusze z miodem... n.b. tak p. Olgę właśnie zawsze odbierałam - wyniosła, niedostępna, dumna, i strasznie wredna... choc ją tylko w pudle widywałam a co to za Stowarzyszenie? i czy tylko gospel będzie? może warsztaty czegoś mroczniejszego też? Odpowiedz Link