bsl 17.04.08, 19:20 ale to sie tutaj dzieje to jakas paranoja , dzięuję za rady i sugestie oraz odpowiedzi na pytania ,ale to miejsce nie dla mnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9786 Re: miło było poznać 17.04.08, 19:52 Wiesz, też na samym poczatku zostałam obrzucona niezlym blotem zupelnie ebz powodu. ae jest tu masa miłych ludzi, oprócz raz po raz wylaniajacych sie trolli. A szkoda, bo mozna by w milej atmosferze powymieniac sie wieloma ciekawymi doswiadczeniami i wiedza. Odpowiedz Link
wislok1 Cóż, trzeba skasować wątki i kilka osób 17.04.08, 20:21 Bo w końcu forum ma być ZABAWĄ i jeśli ktoś tego nie rozumie, jest trollem-prowokatorem. Mam wrażenie, że chodzi tu tylko i wyłącznie o zniszczenie tego forum. Bo dla kilku osób jest ono symbolem zła, jako siedlisko "lewaków", fanów GW, liberałów i tego typu "dewiantów". PS: jeśli kogoś uraziłem zbyt mocnym "hasłem", to ma moje przeprosiny. Ale czasem trudno jest zachować dystans Odpowiedz Link
visegrad Re: miło było poznać 17.04.08, 21:39 Akurat przez te dni rzadziej tu zaglądałem, teraz wszystko doczytałem. Jeśli mam być szczery, to spłynęło to po mnie jak woda po kaczce. Odpowiedz Link
kanapony Re: miło było poznać 17.04.08, 21:45 nie uciekaj od nas ja juz będę 8. zresztą pogubiłam się kto tu kogo lubi, z kim trzyma Odpowiedz Link
uyu Re: miło było poznać 17.04.08, 23:00 a ja sie nie pogubilam Nie lubie i nie szanuje sieczu i japolana. Obu za hipokryzje, brak taktu i nachalnosc, w przypadku japolana ukrywane skrzetnie pod powloczka bardzo dobrego wychowania. A reszta jest w porzadku ) Odpowiedz Link
daghda.irish.pub Re: miło było poznać 18.04.08, 14:31 Ekhm, żebyś mnie zaraz nie zdekapitowała, ale względem Japolan'a jesteś lekko mówiąc, w błędzie. Nie jestem upoważniony do tego, by mówić co robi i czym się zajmuje pan Janusz, ale wierz mi... między nim a Sieczem jest dość spora przepaść. Odpowiedz Link
czesiaonline Re: miło było poznać 17.04.08, 23:21 przykre ... lecz niestety prawdziwe. Całe szczęście że w prawdziwych Czechach mniej jest takich sytuacji. Odpowiedz Link
elve Re: miło było poznać 18.04.08, 01:28 myślę, że nie trzeba się aż tak przejmować niektórymi osobami. pozdrawiam. Odpowiedz Link
ondrys Re: miło było poznać 18.04.08, 11:54 bsl: Trwale odlaczenie sie z tego forum to cos, o co atakujacemu chodzi. Trzeba go ignorowac. Ignoracja da zakompleksienemu znac, ze na prawde jest czlowiekiem kompleksu mniej cennosci, reagowac to woda na jego mlyn (ktos reaguje na mnie! - o! - jestem waznym!). Odpowiedz Link
sks_baltyk_1930 Re: miło było poznać 18.04.08, 12:43 No dzisiaj az spadlem z krzesla jak zobaczylem co sie dzieje na forum! No wlasnie co sie dzieje??? To ze sieczu zaspamowal forum to widze, ale a z mi sie wierzyc nie chce ze zrobil to bez powodu. Zreszta ksywe ma chyba inna "sieczu7" a poprzednio chyba tam nie mial siodemki. Jedyne co mi przychodzi do glowy to, ze moderator go zbanowal a sieczu pod nowym nikiem zaspamowal w odwecie forum? Odpowiedz Link
l.e.a bsl 18.04.08, 13:35 nie znikaj - uwierz większośc na forum to fajni ludzie,tych niefajnych ignoruj ! Stellamara byle do czerwca ZAPARASZAM NA WARSZATY Odpowiedz Link
kropkacom Re: bsl 18.04.08, 14:23 I jeszcze moje trzy grosze, mam nadzieję bsl że z tym odchodzeniem to żartowałaś Odpowiedz Link
daghda.irish.pub Re: bsl 18.04.08, 14:27 Proponuję się na PW wymienić GG, ICQ czy co tam mamy i po sprawie... Wtedy umówienie się na piwo tu czy tam albo na "ziobrowe" dyskusje i dysputy gdzieś na pryw. forum. Co do spamowania - widziałem Sieczu5, Sieczu7... Ja sam może nie przebierałem w słowach w pewnych momentach, ale m. in. temu miejscu, poznałem fajnych i czasem kontrowersyjnych osób. Więc po co uciekać...? Odpowiedz Link
sieczu7 Re: miło było poznać 18.04.08, 14:32 Dobra, idz juz do domu. Ze spamowaniem ostrzegalem - jak banujemy to konsekwentnie - wszystkich winnych, nie za poglady. Odpowiedz Link
daghda.irish.pub Re: miło było poznać 18.04.08, 14:45 W geście protestu, proponuję oblać się białą farbą, w samym centrum Brna. Here we go again... Odpowiedz Link
daghda.irish.pub Re: miło było poznać 18.04.08, 20:24 ZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEWWWWWWWW... Odpowiedz Link
daghda.irish.chuj Re: miło było poznać 18.04.08, 20:45 HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ Odpowiedz Link
daghda.irish.pub Re: miło było poznać 18.04.08, 20:52 Prowokuj dalej Koledzy Cię chyba nie lubią co? Odpowiedz Link
kropkacom Re: miło było poznać 18.04.08, 14:51 sieczu, poglądy możesz mieć jakie sobie chcesz ale nie zamęczaj nas nimi. Wiemy że jesteś homofobem i antyczehofilem. Uwierz, wiemy to wszyscy. Już na ten temat dyskutowaliśmy. Przerobiłeś dziś wiele wątków na tym forum więc chyba sobie z tego sprawę zdajesz. Odpowiedz Link
bsl Re: miło było poznać 18.04.08, 15:27 ok , znalazłam wyjscie z sytuacji , wiec sobie tutaj pobędę bezstresowo Odpowiedz Link
cieszyniok4 Re: miło było poznać 18.04.08, 17:17 Zmiencie nazwe forum na "Towarzystwo Wzajemnej Adoracji Czechofilow". Forum jest dla milosnikow Czech, wiec wskazane jest zapowiadanie imprez i wydarzen z Republiki Czeskiej. Odpowiedz Link
kropkacom Re: miło było poznać 18.04.08, 17:23 Sieczu, nowy nick? Fajny ) A nazwa forum bardzo bardzo. Odpowiedz Link