mmwesolowska 07.06.09, 18:19 Czy ktos moze wie, czy w Pradze jest jakis polski zaklad fryzjerski? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1efka.sz Re: Polski fryzjer w Pradze 07.06.09, 18:28 Witaj, namiarów na polskiego fryzjera w Pradze co prawda nie mam ale mogę ci od razu odradzić wizytę w małych osiedlowych salonach fryzjerskich( z przykrych doświadczeń wiem że mix-polsko-czeski słabo działa a po angielsku panie fryzjerki nie mówią -przeważnie)...kupno kapelusza murowane (powinno być wliczone w cenę)... pozdrawiam i powodzenia życzę Odpowiedz Link
slon.bez.tromby Re: Polski fryzjer w Pradze 07.06.09, 19:43 > z przykrych doświadczeń wiem że mix-polsko-czeski słabo działa Trzeba sie bylo uczyc czeskiego. Ja w Brnie place za strzyzenie 80 koron i jestem zadowolony. Odpowiedz Link
mmwesolowska Re: Polski fryzjer w Pradze 08.06.09, 08:49 Ale ja nie napisalam, ze nie znam czeskiego. to raz. A dwa, facetom latwiej jest sie strzyc ze wzgledu na proste fryzury. Odpowiedz Link
roberta.redford Re: Polski fryzjer w Pradze 08.06.09, 09:31 hm no z fryzjerami padaka - na pewno odradzam male osiedlowe, bo sa sto lat za murzynami. z drugiej strony, po wyjsciu od oslawionego toni&guy mialam chec sie rozplakac - wydrenowana kieszen i efekt zalosny. widac zreszta, co czesi i czeszki maja na glowach... uslugi fryzjerskie sa tu za drogie i czesto na slabym poziomie. ok, u panow jest troche latwiej, ale uwazam , ze ceny sa zaporowe, dlatego nadal tylu tu dlugowlosych adonisow calkiem do przyjecia jest rosyjski salon Elesa, v Soukenicke niedaleko nam Republiky Odpowiedz Link
daghda.irish.pub Re: Polski fryzjer w Pradze 08.06.09, 13:27 Po co Ci polski fryzjer? Fajnie przycinają w Galerii Nove Butovice (Metro B - Nove Butovice). A i po angielsku też można się dogadać. BTW: kiedy umawiamy się na piwo? Odpowiedz Link
mmwesolowska Re: Polski fryzjer w Pradze 08.06.09, 14:00 Geeee, bo chcialam zamowic wieksza wizyte do domku I co wy z tymi jezykami? Dogadam sie spokojnie po czesku Odpowiedz Link
daghda.irish.pub Re: Polski fryzjer w Pradze 08.06.09, 15:15 mmwesolowska napisała: > Geeee, bo chcialam zamowic wieksza wizyte do domku > I co wy z tymi jezykami? Dogadam sie spokojnie po czesku No to ja nie rozumiem teraz Napisz, że to nie dla Ciebie i nie będziemy się czepiać językowych mezaliansów Odpowiedz Link
marguyu Re: Polski fryzjer w Pradze 08.06.09, 15:40 Choc moj czeski pozostawia sporo do zyczenia to dogaduje sie bez trudu. W przypadku fryzjera wyszukalam na necie to co mi sie podoba, wydrukowalam i pokazalam pani, ktora zrobila mi to samo w lepszej wersji. Za strzyzenie zaplacilam 300 koron z napiwkiem (chcieli 270) wiec wcale nie jest tak wsciekle drogo, bo tylko 10 euro. W Polsce nie bylo taniej. Odpowiedz Link
mmwesolowska Re: Polski fryzjer w Pradze 09.06.09, 13:44 Pawel, dzieki za maila, ale twoj adres jest nieaktualny. Podasz inny? Odpowiedz Link
daghda.irish.pub Re: Polski fryzjer w Pradze 11.06.09, 13:40 Znalazłem jeszcze taką wyszukiwarkę - www.nelso.pl/ Odpowiedz Link
mmwesolowska Re: Polski fryzjer w Pradze 12.06.09, 09:00 Podziele sie, jak zobacze efekty Odpowiedz Link
laluna75 Re: Polski fryzjer w Pradze 06.07.09, 17:16 Zdecydowanie odradzam te eksperymenty w Pradze - czescy fryzjerzy to dno, po 3 latach doswiadczen zapuscilam wlosy . Balejazu Bron BOZE!!!! nie probowac w Pradze!!!!! Ja to tu nazywam "pilka nozna" Odpowiedz Link
mmwesolowska Re: Polski fryzjer w Pradze 09.07.09, 08:37 polski fryzjer ponoc ma przymusowe wolne- zlamal noge, co oznacza ze chwilowo jest nieuchwytny. natomiast dobre fryzjerki sa w KLIERZE na zizkovie, mlode ale zdolne Odpowiedz Link