Dodaj do ulubionych

Schronisko

26.02.04, 11:04
Czy ktoś wie, gdzie są lepsze warunki trzymania psów: w schronisku w
Katowicach czy w schroniski w Sosnowcu (woj. śląskie)? Informacja dla mnie
bardzo ważna.
Obserwuj wątek
    • neeki Re: Schronisko 26.02.04, 11:08
      nie znalazlo sie miejsce dla Reksia ? :(
      • elitt Re: Schronisko 26.02.04, 11:45
        Ależ nie chodzi o Reksia. Reksiu jest ze mną. Co prawda to już mój trzeci
        piesek no ale kocham go całym sercem i ciesze się, ze podjęłam taką decyzję.
        reksiu ma się dobrze i jest szczęśliwy :-).
        Własnie dziś rano Reksiu znalazł leżącego w krzakach, w śniegu pieska.Bidulek
        wychudzony, bardzo się bał, był bardzo zmarznięty (nie wiadomo od ilu dni,
        miesięcy błąka się po mrozie. na szczęście jest zdrowy (przynajmniej na
        pierwszy rzut oka). Jesli nadal będzie w tym miejscu popołudniu to chcę go
        zawieźć do schroniska. U mnie w domu nie ma już miejsca a w schronisku będzie
        biedakowi lepiej niż na mrozie bez jedzenia. Długo tak nie pożyje a tylko
        cierpi. Chcę go umieścić w schronisku gdize sa lepsze warunki stąd moje pytanie
        do Was. Może mogłabyś jakoś pomóc?
        • neeki Re: Schronisko 26.02.04, 12:21
          jak sie ciesze ze Reksiu znalazl dom :) gratuluje decyzji. gdzies tam w psim
          niebie dostajesz kolejne punkty ;)
          niestety nie wiem nic o schroniskach w Katowicach i Sosnowcu.a osoby ktore znam
          z tych okolic ze zwierzetami nie maja nic wspolnego. no ale jakie by nie bylo
          to schronisko to lepiej niz na mrozie, sama odwozilam rozne bidule, az serce mi
          sie krajalo ale co zrobic. teraz nie mam szans na zadne zwierze bo jestem w
          Londynie. jak sie wreszcie ustatkuje to wtedy bede miec gromade.
          • elitt Re: Schronisko 26.02.04, 12:58
            dziękuję za informacje. Rozmawiałam z inspektorem Toz. Podpowiedział mi żeby
            zawieźć pieska do Katowic. Tam jest najlepiej. Mam wiec nadzieje, że to prawda.
            Jak tylko piesek będzie to dziś go tam zawiozę. Spędzi bezpieczną, ciepłą noc.
            Mam też nadzieję, że to dobra decyzja. Inaczej jednak nie mogę mu pomóc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka