fritzek Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 22:19 przestałam cię szanować....i tyle w tym temacie....szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 22:44 Ja Cie nie znam, czlowieku, wiec nie za bardzo mnie to rusza. Nie zajmuje sie tez na tym forum szpiegowaniem ludzi i nekaniem ich. Chcialabym tylko jedna uwage poczynic: taki tekst jak Twoj bez kontakstu jest rodzajem insynuacji sprzyjajacym nardzinom plotek, zlych energii. Zechciej wiec w tym watku przesladowczym kontekst ow przyblizyc, innymi slowy powod jego stworzenia. Tak dla innych. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 22:49 A, jeszcze jedno. Nie pierz brudow publicznie. Masz cos do kogos, cos niemerytorycznego to uszanuj jego prywatnosc i szepnij mu to via mail. Zycze, zeby i Tobie tak sie dzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 22:59 gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała: > A, jeszcze jedno. Nie pierz brudow publicznie. >jakich brudów?! skoro walisz na ogólnodostępnym forum takie teksty-to o jakich brudach mówisz?????tym bardziej sam/a potwierdzając,że się nie znamy.a jeżeli czytanie i komentowanie twoich wypowiedzi traktujesz jako 'pranie brudów' to chyba coś z tobą i twoim systemem wartości jest nie tak....mniej jadu Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 23:06 Czlowieku, na Boga, tworzysz watek, zeby mnie przesladowac, walisz w nim bez kontekstu tekst, ze mnie nie szanujesz a ja Cie prosze, abys podal kontekst, przyczyne tego nieszanowania. To byla pierwsza wiadomosc. A druga to taka, ze ataki personalne mozna na boku uprawiac. Bo inaczej to jest nekanie kogos. Ja nie wiem co to jad. Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 23:15 noo wystarczy zakładkę na dole przeczytać....i nie mieszaj do tego/twojego bagienka boga-co on ma wspólnego z twoją chorą twórczością?nękanie??to ty nękałeś mamedwojga ?tak nawiasem to ile ty masz lat i skąd jesteś,bo coś mi tu.... Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 23:24 Wypowiadalam sie w pewnym watku (tak jak wszyscy tutaj to czynia), nie rzucalam epitetow, ani wyzwisk. Nie uzywam w odniesieniu do nikogo obrazliwych okreslen "chora tworczosc", "bagienko" etc. Odnosilam sie merytorycznie do problemu a nie do osoby. Osobe pomijalam. Nie masz najmniejszego prawa pytac mnie o wiek i miasto, bo cos Ci tu. Moge miec lat 20 i 60. Pochodzic z Gdanska i Zakopanego. Za kogo Ty sie uwazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 23:31 ooooo-to znalazłam jeden wspólny szczegół dla nas...szukaj klucza w swojej rozemocjonowanej wypowiedzi...nie masz co robić?...koty...facet...a może to imaginacja... Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 23:36 Jednak ul. Mysia stale żywa. Fuj, panie Fritzek. Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 23:39 jaka ul.mysia?????????? to raz panie????????? to dwa -------- propozycje przyjmuję do trzy Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: gaz gaz !~ 15.04.04, 00:18 fritzek napisała: > jaka ul.mysia?????????? > >> > > > ul. Mysia to słynna ex-siedziba ex-ogólnopaństwowej ex-CENZURY. I własnie takie cenzorskie wątki ad personam jednoznacznie się z tym kojarzą, panie F. Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 23:38 Musze Cie rozczarowac. Moja wypowiedz nie nosi znamion najmniejszego rozemocjonowania. Zas w Twojej pojawiaja sie kolejne elementy ataku ad personam. Chyba Cie juz z tym zostawie, bo to, co uznalam za pomylke jest najwyrazniej celowe. Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 23:50 60-siąt to ty raczej nie masz wstawiając takie teksty w sygnaturkę...he he he... strasznie szukasz zaczepki,próbujesz prowokować...a jednocześnie nie masz odwagi napisać na priv,czekając na to,aż ktoś ciebie zaatakuje i zrobisz z siebie kolejny raz ofiarę 'złych' ludzi...jeżeli nie jesteś dorosła(nie chodzi o wiek)to wybaczam i wybaczcie wszyscy to czytający.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Moje spostrzezenie IP: *.chello.pl 15.04.04, 10:55 Czy to nie ty przypadkiem jestes autorka tematu:jad,nienawisc i nietolerancja? To czysta hipokryzja,gdy z jednej strony zarzuca sie forumowiczom jad i agresje z drugiej strony samemu tworzy sie podobny,zlosliwy watek atakujacy osobe bez podawania nawet powodow takiego zachowania. Twoj temat nic nie wnosi na to forum.Wiesz dziwie ci sie bo mi nie chcialoby sie nawet specjalnie tworzyc czegos takiego. Moze zanim drugi raz stworzysz podobny "kwiatek" to pomysl lepiej wczesniej. A jak forum ci sie nie podoba to nie musisz sie tu udzielac. Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: Moje spostrzezenie 15.04.04, 11:22 twoja postawa mi się nie podoba,a forum nie jest twoją własnością i nie tobie tu doradzać:udzielać się czy nie. pani niezalogowana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flora Re: Moje spostrzezenie IP: 213.25.91.* 15.04.04, 12:19 fritzek napisała: > twoja postawa mi się nie podoba,a forum nie jest twoją własnością i nie tobie > tu doradzać:udzielać się czy nie. ja to samo kieruję do Ciebie fritzek Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Moje spostrzezenie 15.04.04, 12:43 > ja to samo kieruję do Ciebie fritzek Podpisuję się pod tym postem Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: Moje spostrzezenie 15.04.04, 14:01 a nauczcie wy się czytać.ja nikomu nie doradzałam zaprzestania histerycznej twórczości.wyraziłam tylko opinię o zmianie nastawienia do niektórych osób piszących na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flora Re: Moje spostrzezenie IP: 213.25.91.* 15.04.04, 14:30 fritzek napisała: > a nauczcie wy się czytać.ja nikomu nie doradzałam zaprzestania histerycznej > twórczości.wyraziłam tylko opinię o zmianie nastawienia do niektórych osób > piszących na tym forum. czemu ślicznoto tak histerycznie reagujesz ?? Może potrzebujesz pomocy ?? Najlepiej całodobowej ? proponuję dom starców Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Moje spostrzezenie 15.04.04, 14:41 fritzek napisała: > a nauczcie wy się czytać.ja nikomu nie doradzałam zaprzestania histerycznej > twórczości.wyraziłam tylko opinię o zmianie nastawienia do niektórych osób > piszących na tym forum. O zmianie nastawienia ? Już zmieniam: fritzek-WYNOCHA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: gaz gaz !~ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 17:17 a kto teraz bierze brudy publicznie? i opowiada o igorku na zlosc wszystkim? ps igorek oczywiscie podobnie jak koty sa tylko w twojej glowie baranku. przeciez mama ci nie pozwala miec zwierzat, musialas sobie je wymyslic. Odpowiedz Link Zgłoś
alcoola Re: gaz gaz !~ 15.04.04, 15:49 Takie cóś znalazłam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=11973435&v=2&s=0 Zaiste traktowanie godne prawdziwego miłośnika zwierząt. I znawcy! Ciekawe jak długo Rozumek pociągnie na tych marchwianych wiórach. Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz gaz !~ 15.04.04, 16:09 Dobry czlowieku, przypadek, ktory w Twoich oczach urasta do reguly i ktory ze zmyslem plotkarskim rozpowszechniasz zdarzyl sie RAZ. I tak jak ktoregos z poprzednich przesladowcow skieruje Cie do watku "dziwne upodobania kulinarne Waszych kotow" na forum "koty". Tam sie wyzyjesz:) Nie kojarze Twojego nicka, nie napisales, co masz do mnie, nie odnosisz sie merytorycznie do zadnej z moich wypowiedzi,widze jednak, ze mnie aktywnie szpiegujesz... Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaM Re: gaz gaz !~ IP: 81.219.117.* 15.04.04, 16:13 gaz.gaz.gaz.na.ulicach, czy TY naprawdę karmisz zwierzęta -mięsożerców takim czymś????!!!!! Wszystko ok, widzę że podrzucają tutaj obciążające cię wątki, ale błagam nie karm mięsożerców w ten sposób! Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz gaz !~ 15.04.04, 16:24 Nie przeczytalas postu na ktory odpowiadasz czy to juz tylko bezinteresowna zlosliwosc. Na wszelki wypadek powtorze: Przypadek, ktory w Twoich oczach urasta do reguly i ktory ze zmyslem plotkarskim rozpowszechniasz zdarzyl sie RAZ. I nie byl wynikiem mojego dzialania, lecz szybkosci kocurka, ktory porwal smakolyk z talerza. I tak jak ktoregos z poprzednich przesladowcow skieruje Cie do watku "dziwne upodobania kulinarne Waszych kotow" na forum "koty". Tam sie wyzyjesz:) Koty nie sa karmione "czyms" lecz "poluja" na smakolyki. Zapewne i Twoj kot cos "ludzkiego" do zdjedzenia nie upolowal. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: gaz gaz !~ 15.04.04, 16:34 I nie byl wynikiem mojego > > dzialania, lecz szybkosci kocurka, ktory porwal smakolyk z talerza. Rozumiem cię doskonale.Moja kotka Maurycja "podkrada" czekoladę, cukierki, wafelki, papier toaletowy.I wcale to nie oznacza, że karmię ją tylko papierem i słodyczami. Nie przejmuj się, wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
neeki Re: gaz gaz !~ 15.04.04, 23:45 patrz a myslalam ze takie burdy to sa tylko na forum vege. a jednak i tutaj zdarzaja sie misiopodobni. jeju. proponuje olac tropicieli Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz gaz !~ 15.04.04, 23:58 Dzieki za wsparcie duchowe:) Nie pomyslalam o tym, ze rzeczywiscie jak sie blizej przyjrzec to Twoja analogia jest wyjatkowo trafna. Oni nazywaja nas tu "histerycznymi milosnikami wszystkiego, co sie rusza" czy jakos tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaM Re: gaz gaz !~ IP: 81.219.117.* 16.04.04, 08:37 Oj gaz.gaz.... przecież broniłam cię w wątku założonym przez dziwaq. To nie jest żadna czysta złośliwość, tylko rzeczywiście nie wczytałam się dobrze. Mój kot jest wybredny i poluje tylko na muchy, natomiast pies poluje np na kupy kota. Rozumiem teraz o co ci chodziło, zwracam honor. Acha, a tego posta, który cytujesz nie czytałam wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś