Dodaj do ulubionych

gaz gaz !~

14.04.04, 22:11
Obserwuj wątek
    • fritzek Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 22:19
      przestałam cię szanować....i tyle w tym temacie....szkoda....
      • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 22:44
        Ja Cie nie znam, czlowieku, wiec nie za bardzo mnie to rusza. Nie zajmuje sie
        tez na tym forum szpiegowaniem ludzi i nekaniem ich.
        Chcialabym tylko jedna uwage poczynic: taki tekst jak Twoj bez kontakstu jest
        rodzajem insynuacji sprzyjajacym nardzinom plotek, zlych energii.
        Zechciej wiec w tym watku przesladowczym kontekst ow przyblizyc, innymi slowy
        powod jego stworzenia.
        Tak dla innych.
        Dziekuje.
      • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 22:49
        A, jeszcze jedno. Nie pierz brudow publicznie.
        Masz cos do kogos, cos niemerytorycznego to uszanuj jego prywatnosc i szepnij
        mu to via mail.
        Zycze, zeby i Tobie tak sie dzialo.
        • fritzek Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 22:59
          gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała:

> A, jeszcze jedno. Nie pierz brudow publicznie.
          >jakich brudów?! skoro walisz na ogólnodostępnym forum takie teksty-to o jakich
          brudach mówisz?????tym bardziej sam/a potwierdzając,że się nie znamy.a jeżeli
          czytanie i komentowanie twoich wypowiedzi traktujesz jako 'pranie brudów' to
          chyba coś z tobą i twoim systemem wartości jest nie tak....mniej jadu
          • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 23:06
            Czlowieku, na Boga, tworzysz watek, zeby mnie przesladowac, walisz w nim bez
            kontekstu tekst, ze mnie nie szanujesz a ja Cie prosze, abys podal kontekst,
            przyczyne tego nieszanowania. To byla pierwsza wiadomosc.
            A druga to taka, ze ataki personalne mozna na boku uprawiac. Bo inaczej to jest
            nekanie kogos.
            Ja nie wiem co to jad.
            • fritzek Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 23:15
              noo wystarczy zakładkę na dole przeczytać....i nie mieszaj do tego/twojego
              bagienka boga-co on ma wspólnego z twoją chorą twórczością?nękanie??to ty
              nękałeś mamedwojga ?tak nawiasem to ile ty masz lat i skąd jesteś,bo coś mi
              tu....
              • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 23:24
                Wypowiadalam sie w pewnym watku (tak jak wszyscy tutaj to czynia), nie rzucalam
                epitetow, ani wyzwisk. Nie uzywam w odniesieniu do nikogo obrazliwych
                okreslen "chora tworczosc", "bagienko" etc. Odnosilam sie merytorycznie do
                problemu a nie do osoby. Osobe pomijalam. Nie masz najmniejszego prawa pytac
                mnie o wiek i miasto, bo cos Ci tu. Moge miec lat 20 i 60. Pochodzic z Gdanska
                i Zakopanego. Za kogo Ty sie uwazasz?
                • fritzek Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 23:31
                  ooooo-to znalazłam jeden wspólny szczegół dla nas...szukaj klucza w swojej
                  rozemocjonowanej wypowiedzi...nie masz co robić?...koty...facet...a może to
                  imaginacja...
                  • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 23:36
                    Jednak ul. Mysia stale żywa. Fuj, panie Fritzek.
                    • fritzek Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 23:39
                      jaka ul.mysia??????????
                      to raz
                      panie?????????
                      to dwa
                      --------
                      propozycje przyjmuję
                      do trzy

• p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: gaz gaz !~ 15.04.04, 00:18
                        fritzek napisała:

> jaka ul.mysia??????????
                        > >>
                        >
                        >
                        >
                        ul. Mysia to słynna ex-siedziba ex-ogólnopaństwowej ex-CENZURY. I własnie
                        takie cenzorskie wątki ad personam jednoznacznie się z tym kojarzą, panie F.
                  • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 23:38
                    Musze Cie rozczarowac. Moja wypowiedz nie nosi znamion najmniejszego
                    rozemocjonowania. Zas w Twojej pojawiaja sie kolejne elementy ataku ad
                    personam.
                    Chyba Cie juz z tym zostawie, bo to, co uznalam za pomylke jest najwyrazniej
                    celowe.
                    • fritzek Re: gaz gaz !~ 14.04.04, 23:50
                      60-siąt to ty raczej nie masz wstawiając takie teksty w sygnaturkę...he he
                      he... strasznie szukasz zaczepki,próbujesz prowokować...a jednocześnie nie masz
                      odwagi napisać na priv,czekając na to,aż ktoś ciebie zaatakuje i zrobisz z
                      siebie kolejny raz ofiarę 'złych' ludzi...jeżeli nie jesteś dorosła(nie chodzi
                      o wiek)to wybaczam i wybaczcie wszyscy to czytający....
                      • Gość: Lenka Moje spostrzezenie IP: *.chello.pl 15.04.04, 10:55
                        Czy to nie ty przypadkiem jestes autorka tematu:jad,nienawisc i nietolerancja?
                        To czysta hipokryzja,gdy z jednej strony zarzuca sie forumowiczom jad i agresje
                        z drugiej strony samemu tworzy sie podobny,zlosliwy watek atakujacy osobe bez
                        podawania nawet powodow takiego zachowania.
                        Twoj temat nic nie wnosi na to forum.Wiesz dziwie ci sie bo mi nie chcialoby
                        sie nawet specjalnie tworzyc czegos takiego.
                        Moze zanim drugi raz stworzysz podobny "kwiatek" to pomysl lepiej wczesniej.
                        A jak forum ci sie nie podoba to nie musisz sie tu udzielac.
                        • fritzek Re: Moje spostrzezenie 15.04.04, 11:22
                          twoja postawa mi się nie podoba,a forum nie jest twoją własnością i nie tobie
                          tu doradzać:udzielać się czy nie.
                          pani niezalogowana!
                          • Gość: Flora Re: Moje spostrzezenie IP: 213.25.91.* 15.04.04, 12:19
                            fritzek napisała:

> twoja postawa mi się nie podoba,a forum nie jest twoją własnością i nie tobie
                            > tu doradzać:udzielać się czy nie.

ja to samo kieruję do Ciebie fritzek
                            • lena_zienkiewicz Re: Moje spostrzezenie 15.04.04, 12:43
                              > ja to samo kieruję do Ciebie fritzek

Podpisuję się pod tym postem
                              • fritzek Re: Moje spostrzezenie 15.04.04, 14:01
                                a nauczcie wy się czytać.ja nikomu nie doradzałam zaprzestania histerycznej
                                twórczości.wyraziłam tylko opinię o zmianie nastawienia do niektórych osób
                                piszących na tym forum.
                                • Gość: Flora Re: Moje spostrzezenie IP: 213.25.91.* 15.04.04, 14:30
                                  fritzek napisała:

> a nauczcie wy się czytać.ja nikomu nie doradzałam zaprzestania histerycznej
                                  > twórczości.wyraziłam tylko opinię o zmianie nastawienia do niektórych osób
                                  > piszących na tym forum.

czemu ślicznoto tak histerycznie reagujesz ??
                                  Może potrzebujesz pomocy ?? Najlepiej całodobowej ? proponuję dom starców
                                • lena_zienkiewicz Re: Moje spostrzezenie 15.04.04, 14:41
                                  fritzek napisała:

> a nauczcie wy się czytać.ja nikomu nie doradzałam zaprzestania histerycznej
                                  > twórczości.wyraziłam tylko opinię o zmianie nastawienia do niektórych osób
                                  > piszących na tym forum.

O zmianie nastawienia ? Już zmieniam: fritzek-WYNOCHA!!!!
        • Gość: tomek Re: gaz gaz !~ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 17:17
          a kto teraz bierze brudy publicznie? i opowiada o igorku na zlosc wszystkim?
          ps igorek oczywiscie podobnie jak koty sa tylko w twojej glowie baranku.
          przeciez mama ci nie pozwala miec zwierzat, musialas sobie je wymyslic.
    • alcoola Re: gaz gaz !~ 15.04.04, 15:49
      Takie cóś znalazłam:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=11973435&v=2&s=0
      Zaiste traktowanie godne prawdziwego miłośnika zwierząt. I znawcy!
      Ciekawe jak długo Rozumek pociągnie na tych marchwianych wiórach.
      • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz gaz !~ 15.04.04, 16:09
        Dobry czlowieku, przypadek, ktory w Twoich oczach urasta do reguly i ktory ze
        zmyslem plotkarskim rozpowszechniasz zdarzyl sie RAZ. I tak jak ktoregos z
        poprzednich przesladowcow skieruje Cie do watku "dziwne upodobania kulinarne
        Waszych kotow" na forum "koty". Tam sie wyzyjesz:)
        Nie kojarze Twojego nicka, nie napisales, co masz do mnie, nie odnosisz sie
        merytorycznie do zadnej z moich wypowiedzi,widze jednak, ze mnie aktywnie
        szpiegujesz... Powodzenia.
      • Gość: monikaM Re: gaz gaz !~ IP: 81.219.117.* 15.04.04, 16:13
        gaz.gaz.gaz.na.ulicach, czy TY naprawdę karmisz zwierzęta -mięsożerców takim
        czymś????!!!!! Wszystko ok, widzę że podrzucają tutaj obciążające cię wątki,
        ale błagam nie karm mięsożerców w ten sposób!
        • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz gaz !~ 15.04.04, 16:24
          Nie przeczytalas postu na ktory odpowiadasz czy to juz tylko bezinteresowna
          zlosliwosc. Na wszelki wypadek powtorze:
          Przypadek, ktory w Twoich oczach urasta do reguly i ktory ze
          zmyslem plotkarskim rozpowszechniasz zdarzyl sie RAZ. I nie byl wynikiem mojego
          dzialania, lecz szybkosci kocurka, ktory porwal smakolyk z talerza.
          I tak jak ktoregos z poprzednich przesladowcow skieruje Cie do watku "dziwne
          upodobania kulinarne Waszych kotow" na forum "koty". Tam sie wyzyjesz:)
          Koty nie sa karmione "czyms" lecz "poluja" na smakolyki. Zapewne i Twoj kot
          cos "ludzkiego" do zdjedzenia nie upolowal.
          • lena_zienkiewicz Re: gaz gaz !~ 15.04.04, 16:34
            I nie byl wynikiem mojego
            >
            > dzialania, lecz szybkosci kocurka, ktory porwal smakolyk z talerza.

Rozumiem cię doskonale.Moja kotka Maurycja "podkrada" czekoladę, cukierki,
            wafelki, papier toaletowy.I wcale to nie oznacza, że karmię ją tylko papierem i
            słodyczami.

Nie przejmuj się, wszystko jest ok.
          • neeki Re: gaz gaz !~ 15.04.04, 23:45
            patrz a myslalam ze takie burdy to sa tylko na forum vege. a jednak i tutaj
            zdarzaja sie misiopodobni. jeju. proponuje olac tropicieli
            • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz gaz !~ 15.04.04, 23:58
              Dzieki za wsparcie duchowe:) Nie pomyslalam o tym, ze rzeczywiscie jak sie
              blizej przyjrzec to Twoja analogia jest wyjatkowo trafna. Oni nazywaja nas
              tu "histerycznymi milosnikami wszystkiego, co sie rusza" czy jakos tak :)
          • Gość: monikaM Re: gaz gaz !~ IP: 81.219.117.* 16.04.04, 08:37
            Oj gaz.gaz.... przecież broniłam cię w wątku założonym przez dziwaq. To nie
            jest żadna czysta złośliwość, tylko rzeczywiście nie wczytałam się dobrze. Mój
            kot jest wybredny i poluje tylko na muchy, natomiast pies poluje np na kupy
            kota. Rozumiem teraz o co ci chodziło, zwracam honor. Acha, a tego posta, który
            cytujesz nie czytałam wcześniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka