dafni 15.05.04, 18:57 Czy nie mógłby wreszcie ktoś tu zrobić porządku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Do admina IP: *.g / *.g-net.pl 15.05.04, 19:04 W góre i przyłączam się do prośby! Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia1602 Re: Do admina 16.05.04, 21:03 Nigdy tu nie było porządku,zawsze była wolna polka więc ja na nic nie liczę i już praktycznie tutaj nie zaglądam częściej niż raz na miesiąc,i w większości stwierdzam,że to i tak za często. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Do admina 16.05.04, 21:11 Zagladam tutaj od miesiaca, codziennie i z takim zjawiskiem (klony, trolle) spotkalam sie pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
heja_heja Re: Do admina 16.05.04, 21:42 Hej no... nie dajmy się! Trzeba być twardym a nie miękkim! Tacy *pip* nie mągą nami dyktować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Do admina IP: *.nsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:26 dołączam sie. Od niedawna jestem na tem forum i nie powiem spoczatku bardzo misie podobało zaklimatyzowałam sie szybko wspaniali ludzie naprawde(miłosnicy zwierząt) a tu nagle takie posty nie bede nawet cytowac bo to nie w moim stylu ale nie wiem czy bede tu jeszcze codziennym gosciem a szkoda bo naprawde super forum "było"a teraz chamstwo wulgaryzm...naprawde przydałoby sie zrobic tu porzadek i mam nadzieje ze sie to zmieni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hajota Re: Do admina 16.05.04, 22:30 Widać admini, jak ktoś słusznie zauważył, mają weekend. Zgłaszałam wulgarne wątki do likwidacji i nic. Nie zrażaj się, przez długi czas był tu spokój i kultura, więc i ten atak trolli się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Do admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:40 No tak, niby weekend jest ale niektóre wątki są kasowane. Zarówno wczoraj jak i dziś wieczorem skasowano niektóre wylgarne wypowiedzi na różnych forach (na przykład na forum o forum). Więc jednak nie wszyscy admini spią. Tym bardziej dziwi mnie ich brak reakcji, bo ja też zgłaszałam wątki narysuj.ni.baranka na abuse. I reakcji brak. Czyżby mieli problemy z rozróżnianiem?? Bardzo to dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka FoF 16.05.04, 22:51 Na FoF skasowali tylko wulgarne watki, ale wulgarnych postow w watkach juz nie ruszyli... Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka FoF poprawka 16.05.04, 23:10 Wulgarne posty w watkach rowniez zostaly juz ocenzurowane. Odpowiedz Link Zgłoś
wymuskany_troll Protestuję! 18.05.04, 15:40 Wszędzie o tych trollach i o trollach. "Tu nigdy nie było trolli", "trolle niedługo sobie stąd pójdą" aż do radykalnych: "napiszmy do admina, żeby skasował trolle" Aaaaaa! ostatni raz z taką nietolerancją spotkałem się w składzie porcelany. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Protestuję! 18.05.04, 15:42 >Aaaaaa! ostatni raz z taką nietolerancją spotkałem się w składzie porcelany. Noooooo, nie da się ukryć, ktoś ci główkę ułamał :-( Odpowiedz Link Zgłoś