15.05.04, 18:57
Czy nie mógłby wreszcie ktoś tu zrobić porządku?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Do admina IP: *.g / *.g-net.pl 15.05.04, 19:04
      W góre i przyłączam się do prośby!
      • dziunia1602 Re: Do admina 16.05.04, 21:03
        Nigdy tu nie było porządku,zawsze była wolna polka więc ja na nic nie liczę i
        już praktycznie tutaj nie zaglądam częściej niż raz na miesiąc,i w większości
        stwierdzam,że to i tak za często.
        • narysuj.mi.baranka Re: Do admina 16.05.04, 21:11
          Zagladam tutaj od miesiaca, codziennie i z takim zjawiskiem (klony, trolle)
          spotkalam sie pierwszy raz.
    • heja_heja Re: Do admina 16.05.04, 21:42
      Hej no... nie dajmy się! Trzeba być twardym a nie miękkim! Tacy *pip* nie mągą
      nami dyktować :)
    • Gość: ania Re: Do admina IP: *.nsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:26
      dołączam sie. Od niedawna jestem na tem forum i nie powiem spoczatku bardzo
      misie podobało zaklimatyzowałam sie szybko wspaniali ludzie naprawde(miłosnicy
      zwierząt) a tu nagle takie posty nie bede nawet cytowac bo to nie w moim stylu
      ale nie wiem czy bede tu jeszcze codziennym gosciem a szkoda bo naprawde super
      forum "było"a teraz chamstwo wulgaryzm...naprawde przydałoby sie zrobic tu
      porzadek i mam nadzieje ze sie to zmieni!!!
      • hajota Re: Do admina 16.05.04, 22:30
        Widać admini, jak ktoś słusznie zauważył, mają weekend. Zgłaszałam wulgarne
        wątki do likwidacji i nic. Nie zrażaj się, przez długi czas był tu spokój i
        kultura, więc i ten atak trolli się skończy.
        • Gość: majka Re: Do admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:40
          No tak, niby weekend jest ale niektóre wątki są kasowane. Zarówno wczoraj jak i
          dziś wieczorem skasowano niektóre wylgarne wypowiedzi na różnych forach (na
          przykład na forum o forum). Więc jednak nie wszyscy admini spią. Tym bardziej
          dziwi mnie ich brak reakcji, bo ja też zgłaszałam wątki narysuj.ni.baranka na
          abuse. I reakcji brak. Czyżby mieli problemy z rozróżnianiem?? Bardzo to
          dziwne...
          • narysuj.mi.baranka FoF 16.05.04, 22:51
            Na FoF skasowali tylko wulgarne watki, ale wulgarnych postow w watkach juz nie
            ruszyli...
            • narysuj.mi.baranka FoF poprawka 16.05.04, 23:10
              Wulgarne posty w watkach rowniez zostaly juz ocenzurowane.
    • wymuskany_troll Protestuję! 18.05.04, 15:40
      Wszędzie o tych trollach i o trollach. "Tu nigdy nie było trolli", "trolle
      niedługo sobie stąd pójdą" aż do radykalnych: "napiszmy do admina, żeby
      skasował trolle" Aaaaaa! ostatni raz z taką nietolerancją spotkałem się w
      składzie porcelany.
      • lena_zienkiewicz Re: Protestuję! 18.05.04, 15:42
        >Aaaaaa! ostatni raz z taką nietolerancją spotkałem się w składzie porcelany.

Noooooo, nie da się ukryć, ktoś ci główkę ułamał :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka