Gość: VIP-1 IP: *.cwshs.com 07.10.04, 13:08 sasiad dostal pozwolenie na jednego losia jade z nim w sobote na polnoc (ponad 1000 km.) jesli ustrzelimy to obiecal mi lopaty odstapic on juz jedne ma, a u mnie akurat jest miejsce na scianie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pędraczek Re: jade na polowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 13:17 Na ścianie jak na ścianie - ale ze na twoim łbie to pewne. Co - stara jeszcze małe rogi ci dorabia? Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc [...] 07.10.04, 13:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 mozesz mi pedraku doradzic? IP: *.cwshs.com 07.10.04, 13:34 czy taka skore z losia pasowaloby na scianie razem z lopatami powiesic? p.s. starej doopy nie pilnuje wiec i o rogach nic nie wiem tak jest lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pędraczek Re: mozesz mi pedraku doradzic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 13:52 Jasne, że tak, vipie, ale wypraw dobrze, bo zacznie śmierdzieć. Możesz ją zakładac idąc do pracy. A z żoną aż tak źle??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 [...] IP: *.cwshs.com 07.10.04, 14:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
slon_bim-bom Re: jade na polowanie 07.10.04, 14:18 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > sasiad dostal pozwolenie na jednego losia > jade z nim w sobote na polnoc (ponad 1000 km.) > jesli ustrzelimy to obiecal mi lopaty odstapic > on juz jedne ma, a u mnie akurat jest miejsce na scianie No i po co oznajmiasz to całemu światu?? Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: jade na polowanie 07.10.04, 14:21 Abyś wiedział, że na losie!!! Słoniom jaja by odstrzelił........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: jade na polowanie IP: *.cwshs.com 07.10.04, 14:28 slon_bim-bom napisała: > No i po co oznajmiasz to całemu światu?? a po co wy oglaszacie calemu swiatu jak psa lub kota kupicie? albo to, ze jakis kundel zdechnie? po prostu ciesze sie, ze na polowanie jade i chcialem sie ta radoscia z wami podzielic zebyscie i wy mogli sie ze mna radowac Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Ty lepiej, VIP, uważaj... 07.10.04, 15:02 ...zebyście nie natrafili na łosie z filmu "Mój brat Niedźwiedź" ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Ty lepiej, VIP, uważaj... IP: *.cwshs.com 07.10.04, 15:28 amunicji nam starczy a im wiecej skorek tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wbx Re: Ty lepiej, VIP, uważaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 15:31 na północ, znaczy gdzie, bo chyba nie w Polsce. Ty z USA jesteś, czy skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Ty lepiej, VIP, uważaj... IP: *.cwshs.com 07.10.04, 16:04 na polnoc od Toronto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wbx Re: Ty lepiej, VIP, uważaj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:04 To Tyś z Kanady??? A co Cię tu przygnało???Chcesz wrócić do Polski??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wbx Re: Ty lepiej, VIP, uważaj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:06 Piękna kraina z jeziorami, m.in.Ontario. Czemu nie łowisz ryb, tylko na polowanie chcesz iść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Ty lepiej, VIP, uważaj... IP: *.cwshs.com 07.10.04, 18:14 na rybki tez sie czasem wyskoczy a skoro sasiad dostal pozwolestwo na odstrzal losia to trzeba okazje wykorzystac a co tu robie? ano ze swirkami sie drocze taka fajna zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Ty lepiej, VIP, uważaj... 07.10.04, 19:04 Nie wiem, czy dobrze zrozumialem: czy w/g milośników zwierzatek rybki mozna zabijac dla przyjemności a zwierzątek czterokopytnych już nie! Powiedzcie, że to nieprawda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wbx Re: Ty lepiej, VIP, uważaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:39 Rybki też można łowić dla przyjemności. Łowisz rybkę a potem wypuszczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Ty lepiej, VIP, uważaj... 07.10.04, 15:32 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > amunicji nam starczy > a im wiecej skorek tym lepiej Hmmm...nie wiem, w jakim wieku masz dzieci, ale jeśli dość młodym, zapytaj je o te łosie z filmu ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handy Po pierwsze - nie na polowanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:06 .. tylko na grzybobranie. Po drugie - nie dla przyjemności, ale żeby mieć kasę na wino. Po trzecie - łopaty VIP może i ma, ale w pracy, gdzie dzielnie nimi macha. I tak dalej. Polowanie..... myślałby kto! Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc [...] 07.10.04, 19:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Po pierwsze - nie na polowanie.... IP: *.cwshs.com 07.10.04, 19:14 pastuchowi ze zlosci az piana z pyska leci, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielęgniarz VIP-a Re: Po pierwsze - nie na polowanie.... IP: *.p-s-inter.net 07.10.04, 20:45 > pastuchowi ze zlosci az piana z pyska leci, hehehe nie pisz tak brzydko o remislancu bo się popłacze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Po pierwsze - nie na polowanie.... IP: *.cwshs.com 07.10.04, 19:11 kto, moze by i myslal, ale napewno nie ty jesli o prace chodzi to lopaty w reku bym sie nie wstydzil a poki co, to ty o takiej robocie mozesz se tylko pomarzyc o kasie z reszta tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handy Ale was wzięło..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:20 Prawda w oczy kole, co? A tak przy okazji, ktoś cię VIP-ie wprowadził w błąd. Łosie nie mieszkają w miejskiej kanalizacji i nie mają długich, łysych ogonów. To zupełnie inne zwierzątka, i raczej niejadalne. Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Ale was wzięło..... 07.10.04, 19:21 O proszę jaki znawca tematu!!!!!!!!!Cóż za anatomiczne, szczegółowe opisy!!! Pewnie już niźle ci ryja obgryzły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Ale was wzięło..... IP: *.cwshs.com 07.10.04, 19:32 wiem tyle, ze w miejskiej kanalizacji to takie szczury jak ty mieszkaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: jade na polowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:16 Phi, zazdroszczą Ci i tyle. Życzę dużo wrażeń i udanych łowów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: jade na polowanie IP: *.cwshs.com 07.10.04, 19:34 dzieki sasiad, w przeciwienstwie do mnie ma spore doswiadczenie lowieckie mam nadzieje, ze cos ustrzelimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handy Tylko żeby wam klapa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:38 .. od studzienki kanalizacyjnej paluchów nie przycięła! A zresztą - niech wam przytnie. Tylko potem żeby nie było, że nie ostrzegałem! Łosie.... ty i twój sąsiad. Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Tylko żeby wam klapa... 07.10.04, 19:43 I znowu nas zaskakujesz swoim doswiadczeniem ze studzienkami! ile razy pazury sobie przyciąłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handy Aha, to wy obaj tam idziecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:50 No proszę, nasi dzielni myśliwi. Pewnie ubraliście się w stroje safari, hełmy korkowe na łebkach, manierki z oranżadą przy pasach, wiatrówki groźnie przewieszone przez plecy........ Wiele dałbym żeby zobaczyć jak włazicie do kanałów polować na owe "łosie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Aha, to wy obaj tam idziecie? 07.10.04, 20:05 Ale z ciebie jest burak! Razem na polowanie! gdybyś się troszkę ciołku uczył wiedziałbyś, że Toronto nie leży w Polsce!!!!!!! ha, ha, ha. A na polowanko z tobą VIPie to bym sobie wyskoczył.......:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handy Jakie znowu Toronto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 20:10 Takie Toronto jakie łosie. Chyba nażarliście się obaj grzybów halucynogennych. Albo niezdrowe kanalne wyziewy was otumaniły..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Jakie znowu Toronto? IP: *.cwshs.com 08.10.04, 12:58 no coz biedaczku widze, ze do szczurolowa nijak dotrzec nie moze ze na losie tez mozna polowac a nie tylko na szczury wracaj wiec do swoich miejskich lowisk upoluj co tam mozesz i ratburgery rodzince na kolacje zrob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Aha, to wy obaj tam idziecie? IP: *.cwshs.com 08.10.04, 13:02 remislanc napisał: > A na polowanko z tobą VIPie to bym sobie wyskoczył.......:)) hehehe, a tu jest na co polowac oczywiscie trzeba "pare" kilometrow od miasta odjechac ale zwierza pod dostatkiem a moze by tak na foczki? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Ja Ci mówię, VIP... 07.10.04, 20:27 ...uważaj na gadające łosie...;-))))) A może to nie łosie, a niedźwiedzie...? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slon_bim-bom Re: Ja Ci mówię, VIP... 08.10.04, 08:23 Bardzo was lubię :) przeczytajcie sobie ten wątek jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Ja Ci mówię, VIP... 08.10.04, 08:36 slon_bim-bom napisała: > Bardzo was lubię :) przeczytajcie sobie ten wątek jeszcze raz... No o co Ci chodzi? Fajny wątek....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agni [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 08:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 [...] IP: *.cwshs.com 08.10.04, 13:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
slon_bim-bom Re: Ja Ci mówię, VIP... 08.10.04, 17:21 No przecież właśnie to mówię :) Chcę jedynie, żeby oni przeczytali sobie co sami piszą :) toż to komedyja jakaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Ja Ci mówię, VIP... 08.10.04, 17:54 slon_bim-bom napisała: > No przecież właśnie to mówię :) Chcę jedynie, żeby oni przeczytali sobie co > sami piszą :) toż to komedyja jakaś :) Ale te łosie....te łosie...film mi się za bardzo nie podobał, ale te łosie...;- )... a może na łosie się poluje z nagonką i stąd tak pożądana obecność VIPa? Zna się tu ktoś na łowiectwie? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Ja Ci mówię, VIP... IP: *.cwshs.com 08.10.04, 18:08 swirkow znajomosc na lowiectwie sprowadza sie tylko do polowan na muchi Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Ja Ci mówię, VIP... 08.10.04, 18:13 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > swirkow znajomosc na lowiectwie > sprowadza sie tylko do polowan na muchi No to Ty powiedz, VIP ;-) Jedziesz jako nagonka, żywa przynęta czy po prostu jako pomocnik myśliwego? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Ja Ci mówię, VIP... IP: *.cwshs.com 08.10.04, 18:18 mysiam1 napisała: > Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > > Jedziesz jako nagonka, na losia nie ma nagonki na losia sie czeka w odpowiednim miejscu i sam przyjdzie > żywa przynęta na rybki z zywa przyneta sie chodzi chcesz wiedziec jak nakladanie na haczyk takiej zywej przynety wyglada? > czy po prostu jako pomocnik myśliwego? ;-) mniej wiecej tak jako ze zbytnim doswiadczeniem lowieckim niestety nie moge sie pochwalic dlatego z sasiadem jade ktory juz dziesiatki lat poluje Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Ja Ci mówię, VIP... 08.10.04, 18:30 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > mysiam1 napisała: > > > Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > > > > Jedziesz jako nagonka, > na losia nie ma nagonki > na losia sie czeka w odpowiednim miejscu i sam przyjdzie Aaaahaaa...Uważaj tylko, żeby Was nie osaczył...ups, naoglądałam się ostatnio "Parku Jurajskiego"...;-) > > żywa przynęta > na rybki z zywa przyneta sie chodzi > chcesz wiedziec jak nakladanie na haczyk > takiej zywej przynety wyglada? Mogę to sobie wyobrazić. > > czy po prostu jako pomocnik myśliwego? ;-) > mniej wiecej tak > jako ze zbytnim doswiadczeniem lowieckim > niestety nie moge sie pochwalic > dlatego z sasiadem jade > ktory juz dziesiatki lat poluje To trzymaj się go, żeby przez pomyłkę Cię nie ustrzelił, jak zaczniesz chrobotać w krzakach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handy Nawet bardzo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 10:27 Upolowali cały worek "łosi" oraz bezdomnego kloszarda co drzemał w burzowcu. Teraz będą je wypychali. VIP-1 dostanie kloszarda.... Łopaty już ma - w składziku z narzędziami. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: jade na polowanie 11.10.04, 22:05 Oj bywałem i ja na polowaniach... ale na naszej północy, w Puszczy Rominckiej... niesamowita sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: jade na polowanie 12.10.04, 01:40 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > sasiad dostal pozwolenie na jednego losia > jade z nim w sobote na polnoc (ponad 1000 km.) > jesli ustrzelimy to obiecal mi lopaty odstapic > on juz jedne ma, a u mnie akurat jest miejsce na scianie Może strzał " mylny" będzie łaskawy na tyle, by właśnie ciebie, wuju, odstrzelić. Marzenia..ech...marzenia. Tacy jak ty są niestety wieczni. Odpowiedz Link Zgłoś