die_braut 02.03.05, 12:41 jestem od niedzieli posiadaczka slicznego krolika miniaturki. wlasnie siedzi mi na kolanach i zaciekawia sie klawiatura:D jest slodki az do bolu i cholernie ciekawski:) pozdrawiam razem z krolikem, bo tak sie zwie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezurekcja Re: mam krolika:) 02.03.05, 14:42 die_braut napisała: > jestem od niedzieli posiadaczka slicznego krolika miniaturki. a tu przydatne strony www.uszata.com/ www.kroliki.glt.pl/ www.kroliki.prv.pl/ kroliki.com/ rozejrzyj sie jeszcze za weterynarzem od krolikow, ogolni nie zawsze sie znaja na zajęczakach. Glaski dla kroliczka. A nie tlucze sie w nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
die_braut Re: mam krolika:) 02.03.05, 14:56 nie tlucze sie, ale jak pije to slychac, bo butelka nie jest jeszcze tak super zamontowana hehe. dzieki za strony , juz jedna przeczytalam cala:) a co do weta to mieszkam w niemczech i mam juz takiego poleconego od gryzoni:) pozdrawaiamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
die_braut Re: mam krolika:) 02.03.05, 14:59 nie, no jest taki slodki, teraz sie wlasnie tarza...poprostu szary cukiereczek! Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: mam krolika:) 03.03.05, 11:29 die_braut napisała: > nie, no jest taki slodki, teraz sie wlasnie tarza...poprostu szary cukiereczek! tez mialam szarego. A raczej stalowego. I tez byl cudny. Odpowiedz Link Zgłoś
shando Re: mam krolika:) 06.03.05, 19:39 Hej! Ja kupiłam sobie króliczka 2 m-ce temu. Jest cudowny. Nazywa sie Snufy i jest strasznym pieszczochem.Ciągle za mną dreptasi i nie lubi kiedy zostawiam go samego w pokoju. Większość czasu spędza poza klatką, ponieważ nie mam serca żeby go tam zamykać. Jeśli Ty bedziesz wobec niego troskliwa to na pewno szybko Ci sie za to odwdzięczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian2 Re: mam krolika:) 07.03.05, 02:24 szkoda, ze jeszcze taki maly poczekaj jak podrosnie to niezla pieczen bedzie paluszki lizac, chcesz przepis? Odpowiedz Link Zgłoś
studentkaweterynarii Re: mam krolika:) 07.03.05, 08:19 A ja tradycyjnie polecam zaglądnąć chyba na najbardziej fachową stronę, bo prowadzoną przez lekarzy specjalizujących się w leczeniu królików: www.lecznica-oaza.prv.pl Możesz zapisać swojego malucha do króliczego przedszkola, które niedawno powstało na forum :)(takie tam pogaduchy o maluchach). Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś