pasokowiec 29.09.05, 14:37 to mój pierwszy pies i pytanie z pewnością wyda się śmieszne,a le czy to normalne, że mój piesiek liże siuśki suczek i jak mam reagować na to zachowanie na spacerku? czekam na odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: PIES liżący siuśki suczek... 29.09.05, 15:01 to jest najzupełniej normalne. Zapach moczu suczek jest nośnikiem ekscytujących psa feromonów, zresztą wogóle wielu innych cennych informacji. W psim pysku, na podniebieniu znajdują się dodatkowe komórki węchowe (przynajmniej tak wyczytałam - i nawet ma to sens ;) ) i pies liżąc przybliża sobie do pyska te zapachy, które uważa za warte zbadania. Odpowiedz Link Zgłoś
polly Re: PIES liżący siuśki suczek... 29.09.05, 19:36 racja! kazdy pies tak robi. Moja suczka tez czasami :) rada jest jedna - nie dawac sie psu lizac po twarzy od razu po spacerze :D ... odczaekac z godzinke :D Odpowiedz Link Zgłoś
tracja4 Re: PIES liżący siuśki suczek... 29.09.05, 21:20 Wśród ludzi też są rózne odchyły seksualne:) Trafiłaś na dewianta, ot co:) Kochaj go takim jaki jest:P Odpowiedz Link Zgłoś
begietka Re: PIES liżący siuśki suczek... 30.09.05, 12:47 To nie dewiacja to natura!!!Każy pies tak robi... Odpowiedz Link Zgłoś
tracja4 Re: PIES liżący siuśki suczek... 30.09.05, 18:54 mój nie robił widać to ja trafiłam na dewianta:) Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta_sz25 Re: PIES liżący siuśki suczek... 05.10.05, 16:55 każdy piesek wącha siuśki a samce czesto je liżą szcególnie jak suczka ma cieczkę Odpowiedz Link Zgłoś