mme_crifort 09.08.06, 11:43 witam wszystkich Prosze o sugestie- namairy na dobrego i stosunkowo taniego weterynarza w Poznaniu Wybieram sie z kociakiem na pierwsza wizyte Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulina Re: weterynarz poznan 09.08.06, 11:51 ja kierowałam sie odległością w wyborze weterynarza ;) byłam na kopaninie. facet sympatyczny ale za dużo nie powie, trzeba wyciągać informacje Odpowiedz Link Zgłoś
agao5 Re: weterynarz poznan 09.08.06, 18:49 ja z czystym sumieniem polecam Jana Włodarka.Moja sunia miała zapalenie skóry za wizyte i 3 zastrzyki zapłaciłam 32 zł,miły,udziela długich odpowiedzi .Jego adres: Lęborska 47a tel:662-36-02 Odpowiedz Link Zgłoś
fundacja_canis_et_felis Re: weterynarz poznan 09.08.06, 19:16 Jeśli chodzi o koty (i nie tylko) to świetny (ale niestety niezbyt tani) jest drDąbrowski ze Zbąszyńskiej. Gorąco go polecam, a już na pewno gdy kot ma kłopoty ze zdrowiem albo jest gotowy do kastracji/sterylizacji. DrDąbrowski operuje małym cięciem, bardzo czysto i fachowo :-). Odpowiedz Link Zgłoś
st_karolka Re: weterynarz poznan 10.08.06, 09:59 popieram polecam dr Dąbrowskiego opiekuje się moim kotem i jest super www.wet.pl Odpowiedz Link Zgłoś