laura_sp 17.09.06, 19:33 Planujemy z rodzinką zakup posokowca bawarskiego. Czy ktoś z was ma może takiego pieska i mogłaby mi odpowiedzieć na kilka pytań, ewentualnie podać jakieś namiary na ludzi od których kupili swe zwierzaki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smintaj Re: Posokowiec bawarski 18.09.06, 00:30 dzieciaku, nie umiesz korzystac z googli?? Odpowiedz Link Zgłoś
laura_sp Re: Posokowiec bawarski 18.09.06, 08:58 UMIEM korzystać z googli, gdyby informacje jakie znalazłam wpisawszy w google "posokowiec bawarski" mnie usatysfakcjonowały to bym się nie pytała o nic na forum. Dla Twojej wiadomości dzieciaku niestety na maila, którego napisałam do któregoś z hodowców nie otrzymałam odpowiedzi, a że zależy mi na czasie PYTAM NA FORUM. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: Posokowiec bawarski 18.09.06, 09:03 wejdz na dogomanie czy jakieś takie psie wielkie forum i dowiesz się wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
szmaja Re: Posokowiec bawarski 18.09.06, 09:17 forum o posokowcach, obecni rowniez hodowcy: www.posokowiec.boo.pl/forum/portal.php posokowce to psy mysliwskie, wiec warto by bylo pomyslec o duzej aktywnosci. Odpowiedz Link Zgłoś