basiaa 16.06.07, 14:13 dziś rano znajomi zostawili u mnie pieska, wyjeżdżając na wakacje.. nie wiem, czy to objaw stresu, że jest w nowym miejscu (choc mnie zna) czy cos zjadł, ale robi rzadka kupkę. Jest na to jakaś rada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ddb2 Re: psiakowa biegunka 16.06.07, 18:32 Moze to byc objaw stresu. Trzeba go obserwowac, mozna dac kilka tabletek ludzkiego wegla (wsadzic do gardla, przytrzymac w gorze pysk i dac jakis smakolyczek, zeby przelknal tabletke), mozna dzis ograniczyc jedzenie. Musi miec dostep do swiezej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
basiaa Re: psiakowa biegunka 16.06.07, 19:12 dziękuję, już jest poprawa, nawet ostatni spacerek bez kupki.. Wodę oczywiście ma cały czas, a smakołyki bez tabletki :-) - ale z tym poczekam do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: psiakowa biegunka 16.06.07, 19:53 Ja mojemu Rudiemu dawałam (ale to na receptę) Nitrofucośtam. Z biegunką nie ma zartów. Odpowiedz Link Zgłoś
basiaa Re: psiakowa biegunka 16.06.07, 22:46 nifuroksazyd? to lek na biegunkę, stosowany u ludzi, mój synek go zażywał, nawet jeszcze mam połowę, więc w razie potrzeby dam pieskowi. Mam nadzieję, że się odstresuje, w końcu to dopiero pierwszy dzień... Odpowiedz Link Zgłoś