Gość: m.pw IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 15:17 Moze macie jakis pomysł do kogo wysłac pisemko? Strzykawki potrzebne są do dozowania i podawania leków doustnych oraz karmienia kociąt. Proszę o informację. M. <azyl_konstancin@op.pl> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czupurcia Re: przeterminowane strzykawki dla kotów 18.08.03, 15:54 Sprobuj: hurtownie lekarstw, szpitale (tez prywatne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: przeterminowane strzykawki dla kotów IP: *.di.pl / 192.168.0.* 18.08.03, 17:10 ja juz sie pytalam i to ilu hurtowni... Oczywiscie zaden sie nie odezwal... :/ kazdy tylko o wlasna dupe dba,a los innych juz go nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.pw Re: przeterminowane strzykawki dla kotów IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 22:33 Moze są tak gospodarni, ze nic się nie marnuje ?!Juz do kilku wysłałam prywatnych oraz do Ochojskiej (czasem ludzie przynoszą dary z którymi tylko kłopot)- niestety podany na str. Pol. Akcji Hum adres jest do bani, bo zwróciło. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: przeterminowane strzykawki dla kotów 18.08.03, 23:52 sprawdź w aptekach, one mają obowiązek zbierać przeterminowane leki, igły, strzykawki itp. Nadzieja jednak niewielka, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
jagulinda Re: przeterminowane strzykawki dla kotów 19.08.03, 09:10 Moze powinnas wziac pismo i osobiscie sie wybrac do dyrektora/kierownika (ds. administracyjnych - w szpitalu/klinice). Mejle z prosbami to oni raczej ten tego... maja. Bezposrednia rozmowa moze cos zdzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.pw Re: przeterminowane strzykawki dla kotów IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 12:02 Chyba masz rację. Za bardzo tkwi we mnie (o naiwności!), że otoczeni jesteśmy ludźmi cywilizowanymi. A wiele firm ma i-sieć, zeby udawać jacy są oni Swiatowi. Pozdrawiam M W kilku aptekach pytałam, powiedieli, ze nie zbierają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: przeterminowane strzykawki dla kotów IP: *.gliwice.pl / 192.168.50.* 19.08.03, 20:01 czy około 20 sztuk strzykawek, które mogłabym wysłać już jutro rozwiąże jakiś problem, czy nie ma sensu? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.pw Re: przeterminowane strzykawki dla kotów IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 22:31 Każda ilość bardzo się przyda, jesteś kochana. napisz,podam Ci adres Azylu. e-mail: m.pw@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: przeterminowane strzykawki dla kotów IP: *.di.pl / 192.168.0.* 20.08.03, 17:41 Bylam dzisiaj w aptece. Kupilam 50 sztuk strzykawek. Teraz wlasnie robie paczke. Niedlugo ja dostaniecie. :) Pozdrawiam! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.pw Re: przeterminowane strzykawki dla kotów IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 18:27 Gosiu, jestes niesamowita, gdyby tak wszyscy pomagali jak Ty, to zwierzakom żyłoby sie lepiej. Pozdrawiam Maria Odpowiedz Link Zgłoś